February 15th, 2011, 00:02 | #196 | |
Member
|
0
نقل قول:
بهنرین برندی هست که شما میتونید تهیه بکنید به خاطر ریفر نبودن . خیلی کامل هست و همه چی داره فقط بلوتوث نداره . قیمت رو اشتباه میکنی چون Corei7 این قیمت هست . اگه دوست داری هزینه بهتری بکنی ASUS N53S بگیر . COrei7 / 4g/640gb / ati 1g / 156.6 LED و فقط و فقط Asus چون عمری هست . برای اینکه بفهمی ریفر هست یا نیست لیبل زیر دستکاه رو نکاه کن اکثر سونی و دل و اچ پی ندارن . کندن . اگه Waranty 3 ماه بود ریفر هست و اگه 24 ماه ریفر نیست . حتما گارانتی الماس باشه . آخرین ويرايش توسط rezaesmailiazad در February 15th, 2011 و ساعت 00:05 |
|
February 15th, 2011, 00:08 | #197 | |
Member
|
0
نقل قول:
سلام برای دیدن مدرک برو علا الدین می بینی . از ما که تو این کار بودیم گفتن بود . واسلام . |
|
February 15th, 2011, 13:00 | #198 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2010
محل سكونت: همین دور و بر
تشکر از ايشان: 1,877 بار در 475 پست
|
0
نقل قول:
بسیار ممنون. Asus N 53JN رو خریدم. کانفیگ: Core I5 560M-3M cash/ 4G RAM/ 500G H.D.D/ 335 GF 1G/15.6 LED خوشبختانه تا الان که از فروشنده حدود 20 تا 25 لپ تاپ خرید کردیم! جنس خوب بهمون پیشنهاد داده. البته در رنج قیمتی که می خواستیم. قیمت خرید: 1100000 موفق باشید.
February 15th, 2011, 14:03 | #199 | |
Member
|
0
نقل قول:
البته مال من i7 هست |
|
February 15th, 2011, 14:27 | #200 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2010
محل سكونت: همین دور و بر
تشکر از ايشان: 1,877 بار در 475 پست
|
0
نقل قول:
والا قصد پرواز ندارم!! اگر قصد داشتم، حتما! ممنون بابت راهنمایی موفق باشید.
February 15th, 2011, 16:27 | #201 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: ..
تشکر از ايشان: 604 بار در 159 پست
|
2
February 15th, 2011, 22:45 | #202 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
تشکر از ايشان: 348 بار در 101 پست
|
|
February 15th, 2011, 23:22 | #203 | |
Member
|
0
نقل قول:
برای اسنفاده OS حتما باید 64 باشه . کلا برای 4 به بالا باید os 64 باشه |
|
3 تشکر کننده از rezaesmailiazad: |
February 16th, 2011, 00:15 | #204 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
بعضی وقتها فکر میکنم این لپ تاپهایی که در بازار با سخت افزارهای فضایی هست فقط بخاطر خالی کردن جیب مشتری ها هست وگرنه چنین سخت افزارهای بالایی اصلا به کار ادم نمیان . من با pc قبلیم که الان دو هفته است عوضش کردم و خیلی هم قدیمی بود هیچ مشکلی نداشتم ؛ مشکلش فقط در اجرا شدن ویندوز سون بود ؛ توان اجرا کردن و سالم نگه داشتنش رو نداشت ؛ بعد از یک مدت باهاش مشکل پیدا میکرد حالا سیستم چی بود ؟ گرافیک 128 سی پی یو 2.2 سلرون رم 512 هارد 60 همین سیستم قدیمی هم همه ی نیازهام رو جواب میداد ولی خب دیگه ظاهرش یک مقدار قدیمی شده بود وگرنه با ویندوز ایکس پی هم مشکل نداشتم . حالا طرف میره بازار لپ تاپ بخره میگه رمش 6 گیگ پایینتر نباشه ! آخه مگه میخواهی چیکار کنی ؟ موشک هوا کنی ؟ والا موشک هم بخواهی هوا کنی فکر کنم با همون 4 گیگ رم کارت راه بیفته . در ضمن شما که خودتون تو بازار هستید لطفا جای دیگه تبلیغ کنید ؛ من کم کم دارم نتیجه میگیرم لپ تاپ غیر ریفر رو در کل ایران فقط شما میدید و کلا جنس خوب رو دست شما میشه پیدا کرد ؛ نه عزیز جان لپ تاپ ریفر تو بازار کمتر از اونی هست که ارزش مطرح کردنش رو داشته باشه . دیگران رو هم تشویق به خریدن جنس گرون نکنید .
February 16th, 2011, 00:15 | #205 | |
Senior Member
|
-1
نقل قول:
بعضی وقتها فکر میکنم این لپ تاپهایی که در بازار با سخت افزارهای فضایی هست فقط بخاطر خالی کردن جیب مشتری ها هست وگرنه چنین سخت افزارهای بالایی اصلا به کار ادم نمیان . من با pc قبلیم که الان دو هفته است عوضش کردم و خیلی هم قدیمی بود هیچ مشکلی نداشتم ؛ مشکلش فقط در اجرا شدن ویندوز سون بود ؛ توان اجرا کردن و سالم نگه داشتنش رو نداشت ؛ بعد از یک مدت باهاش مشکل پیدا میکرد حالا سیستم چی بود ؟ گرافیک 128 سی پی یو 2.2 سلرون رم 512 هارد 60 همین سیستم قدیمی هم همه ی نیازهام رو جواب میداد ولی خب دیگه ظاهرش یک مقدار قدیمی شده بود وگرنه با ویندوز ایکس پی هم مشکل نداشتم . حالا طرف میره بازار لپ تاپ بخره میگه رمش 6 گیگ پایینتر نباشه ! آخه مگه میخواهی چیکار کنی ؟ موشک هوا کنی ؟ والا موشک هم بخواهی هوا کنی فکر کنم با همون 4 گیگ رم کارت راه بیفته . در ضمن شما که خودتون تو بازار هستید لطفا جای دیگه تبلیغ کنید ؛ من کم کم دارم نتیجه میگیرم لپ تاپ غیر ریفر رو در کل ایران فقط شما میدید و کلا جنس خوب رو دست شما میشه پیدا کرد ؛ نه عزیز جان لپ تاپ ریفر تو بازار کمتر از اونی هست که ارزش مطرح کردنش رو داشته باشه . دیگران رو هم تشویق به خریدن جنس گرون نکنید .
February 16th, 2011, 00:15 | #206 | |
Senior Member
|
-1
نقل قول:
February 16th, 2011, 10:49 | #207 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 4,271 بار در 808 پست
|
0
نقل قول:
درود بر شما اگر با چارت خالی بخوایم کار کنیم همون کامپیوترهای نفتی هم به خوبی جواب میدن و هیچ مشکلی نیست ولی اندیکاتورهای پیچیده و سنگین نفس سیستم رو میگیرند واقعاٌ. هم از لحاظ رم و هم سی پی یو. من الان دیگه با لپ تاپی که دو سال قبل خریدم واقعاٌ مشکل دارم و بعضاٌ هنگ میکنه. در مورد اینترنت هم همینه، تا وقتی که لات سایزهای چند صدمی بگیریم با دیال آپ هم مشکلی نیست ولی وقتی لات سایز بالا بره اونوقته که مثلاٌ ای دی اس ال ها هم مشکل دارند. از طرف دیگه نرم افزارها هم با توجه به پیشرفت سخت افزارها مرتب سنگین تر و پیچیده تر میشن و در کل به نظر من عمر مفید یک سیستم حداکثر 2 ساله در حال حاضر و بیشتر از اون دیگه آدم جا میمونه عملاٌ. بنابراین من ترجیح میدم سیستمی رو که الان میخوام انتخاب کنم طوری انتخاب کنم که تا دو سال دیگه خیلی اذیت نکنه. سیستم اپتیمم برای خرید الان به نظر من Core i 5 or 7 و رم 4 یا 6 گیگ و گرافیک با رم یک یا دو گیگه. موفق باشید
February 16th, 2011, 11:30 | #208 | |
Member
|
0
نقل قول:
من تبلیغ نمی کنم فقط اون چیز هایی که دیدم رو میگم . رم و سی پی یو در هر سیستم خیلی مهم هستند . و شما با اون سیستم که داشتین به هیچ عنوان نمیتونید نه رندر کنید و یا corel و photo shop رو با هم انجام بدید . هر کسی بسته به نیاز خود سیستم رو تهیه میکنه و ربطی به مو شک هوا کردن نداره . در مورد تبلیغ دوست عزیز من الان نزدیک به 2 سال هست که دیگه فعالیتی در یازار کامپیوتر ندارم و اون هم به دلایل شخصی و اینکه کارهای دفتر بیش از اندازه زیاد شده . برای همین مغازه رو اجاره دادم و راحت شدم از کلی استرس . اگر هم اینجا پست دادم و در مورد رفر صحبت کردم به این خاطر هست که شما وقتی میرید یه Dell Vostro می خرید 800.000 تومان و قیمت رو نگاه میکنید و می بینید از سایت 100.000 تومان پاینترخریدی و کلی خوشحال می شی و بعد از 1 ماه هارد ترکید بدونی سر چی بوده . در پست های من هم اگه دقت کنی من تبلیغ نکردم . من اون چیزی رو که خوب بوده رو اعلام کردم و نحوا اینکه اگه بهت خواست ریفر بدن رو متوجه بشی . اگه تعداد ریفر کم هست پس چرا اکثر اچ پی ها لیبل پشت سیستم رو ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و در پایان این بازار کلک همچنان ادامه دارد اشخاصی که هیچی از سیستم نمیدونن و آن را میفروشن و ....... پ.ن : امیدوارم در این پست های من به کسی بر نخورده باشه ، اگه هم خورد شرمنده . |
|
4 تشکر کننده از rezaesmailiazad: |
February 23rd, 2011, 23:28 | #209 |
Member
|
0
یه لپ تاپ می خوام که عصای دستم باشه نیاز ها وخواسته های من و نرم افزارهای مورد استفاده=====> مجموعه نرم افزارهای آفیس + یک سری نرم افزار مهندسی (مثل MSP و P3) که زیاد جنبه ی گرافیکی ندارن. اصلا برای بازی نمی خوام. نکته مهم برای من اینه که چون احتمالا در طول روز ازش زیاد استفاده کنم نازک نارنجی نباشه!!! قدرت پردازش قابل قبولی هم داشته باشه.زیبایی ظاهری هم برام مهمه. به من دو مدل رو پیشنهاد دادن: 1-dell 5010(corei7) 2- HP Pavilion dv6-3140ee Entertainment Notebook PC (XS066EA) specifications - HP Home and Home Office products به نظر شما بین این دوتا کدوم می تونه بهترین انتخاب باشه؟! من شنیدم HP خیلی داغ می کنه.در ضمن اگر پیشنهاد بهتری داشتید هم مطرح کنید. بودجه ی من هم تا سقف 1 میلیون تومان هست
April 11th, 2011, 14:00 | #210 |
Member
تاريخ عضويت: Mar 2011
محل سكونت: اصفهان
تشکر از ايشان: 358 بار در 87 پست
|
کمک برای خرید
0
مدلش sony باشه، میخوام کارای میکس و مونتاژ رو هم بکنم، ویندوزش هم 7 باشه. تا 1 میلیون بودجه دارم ممنون
April 11th, 2011, 17:51 | #211 | |
Member
|
0
نقل قول:
لپ تاپ بدرد کارهای دمدست روزمره میخوره ، برای استفاده سنگین PC بهتر است .
April 11th, 2011, 21:08 | #212 | |
Member
تاريخ عضويت: Mar 2011
محل سكونت: اصفهان
تشکر از ايشان: 358 بار در 87 پست
|
0
نقل قول:
بله قبول دارم pc خیلی بهتره ارزشش هم بیشتره ولی من مشکل جا دارم جایی ندارم بزارم بیشتر هم برای ترید میخوام
برچسبها |
لپ, تاپ, تریدر, خرید, دست, راهنمایی, عصای |
|
|