November 23rd, 2008, 15:08 | #2086 | ||
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: استرالیا
تشکر از ايشان: 13,586 بار در 2,503 پست
|
0
نقل قول:
نقل قول:
November 23rd, 2008, 15:11 | #2087 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: استرالیا
تشکر از ايشان: 13,586 بار در 2,503 پست
|
0
November 23rd, 2008, 15:16 | #2088 |
Senior Member
|
|
تشکر کننده از shahramfx: |
November 25th, 2008, 13:15 | #2089 |
مسئول سابق تالار "چنگال اندرو"
|
0
بنده دنبال نرم افزاری هستم که با کارکرد اسان و حجم کم بتوانم از متا تریدر فیلم بگیرم اگر کسی لینک یا ادرسی داره لطفا اینجا قرار دهد ممنون یک سوال : بنده فعلا از دیال اپ استفاده میکنم یه مشکل دارم هروقت وصل میشوم و بعد ازمدتی کسی به تلفن زنگ بزند کامپیوتر قاطی میکنه و یکی از فایل ها win32 خراب میشود و مجبورم دوباره از بک اپ ویندوز استفاده کنم میخوام بدونم امکانی هست که هروقت کسی زنگ زد اتومات اینترنت قطع شود و این مشکل بوجود نیاید ؟ تشکر
November 25th, 2008, 13:52 | #2090 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
|
0
نقل قول:
در مورد سوال دوم اگر بخواهید زمانیکه به اینترنت وصل هستید کسی تماس بگیره از اینترنت اتوماتیک قطع بشید .... باید سرویس " انتظار مکالمه " رو روی خط تلفن خودتون فعال کنید , که باید این شماره رو بگیرید : #43* (ستاره 43 شارپ) با این سرویس و سرویسهای دیگه مخابرات ماهیانه 6% به عنوان عوارض و مالیات به قبض تلفن شما اضافه میشه که البته مبلغش نا چیز میشه. همچنین اگر در حالت عادی هم در حال صحبت باشید اگر کسی به شماره شما تماس بگیره تلفن (بیپ بیپ ) میکنه !!!!!! راستی این سرویس تو یزد با شماره ای که در بالا گفتم فعال میشه و شاید در تهران شماره دیگری برای فعال شدن این سرویس باشه. "روابط عمومی شرکت مخابرات" ارادتمند - مهدی. موفق باشید.
November 25th, 2008, 14:16 | #2091 |
|
0
اقا الان این سرویس رو فعال کردم کامپیوتر هنگ نکرد ولی اینترنت قطع نشد پشت خط میزد ( با موبایل زنگ زدیم ) از طریق نرم افزاری امکانی هست که اینترنت قطع شود؟ تشکر از شما پ.ن: اقا این سوال اول (نرم افزار فیلم گرفتن) کسی هست جواب بده ؟ ممنون
November 25th, 2008, 14:58 | #2092 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: شیراز
تشکر از ايشان: 1,603 بار در 555 پست
|
0
نقل قول:
نرم افزار هایی برای فیلم برداری از صفحه مانیتور وجود داره اما چنتا مشکل دارند اگر شما بخواهید فیلم با کیفیت بالا بگیرید حجم فیلم بسیار زیاد می شود اگر بخواهید فیلم با کیفیت پایین بگیرید حجم فیلم کم می شود اما تصویر خوبی ارائه نمی دهد من نرم افزار هایی زیر را دیدم اما باهاشون کار نکردم Hypercam Super Screen Recorder SnagIt |
|
تشکر کننده از szh.1367: |
November 25th, 2008, 14:59 | #2093 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 1,106 بار در 236 پست
|
0
من قبلا در همين تاپيك در پاسخ به سوال مشابه يكي از دوستان نرم افزار camtasia رو معرفي كردم و هنوز هم فكر مي كنم بهترينه. حجمش كم نيست ولي ارزشش زياده. معمولا در سي دي هاي مولتي مديا هست. نسخه بالاترش هم آمده. اگر نتوانستيد تهيه كنيد از طريق پيام خصوصي آدرس بديد براتون پست كنم. نرم افزارهاي ديگه هم هست كه بعضا كم حجم تر هستند ولي به نظرم يك كار اساسي انجام بديد و روي همين نرم افزار متمركز بشويد. http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...postcount=1524 كاركردش هم سخت نيست ولي اگر سوالي بود در خدمتتون هستم. مخلصيم آخرین ويرايش توسط xeroF در November 25th, 2008 و ساعت 15:01 |
تشکر کننده از xeroF: |
November 25th, 2008, 15:00 | #2094 | |
Member
تاريخ عضويت: Aug 2007
تشکر از ايشان: 196 بار در 67 پست
|
0
نقل قول:
خدمت شما Portable EZ Screen Recorder 4.07 | 1.1 Mb Download و يا Mirror چنانچه نرم افزار حرفه اي تري مدنظر بود بفرماييد تا لينک بدهم. ارادتمند: اسمرديس |
|
تشکر کننده از esmerdis: |
November 25th, 2008, 15:35 | #2095 |
|
0
امتحان میکنم ببینم کدام بهتر است برای اموزش میخواستم ممنون
November 25th, 2008, 16:40 | #2096 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 433 بار در 129 پست
|
0
نقل قول:
November 25th, 2008, 18:48 | #2097 |
Junior Member
|
ترفند افزایش سرعت اینترنت
0
تا حالا شده از سرعت پایین اینترنت و دانلود ناراضی باشید ؟ مسلما جواب اکثر کاربرایی که از Dial Up استفاده میکنند "بله" هست.این توضیحات در مورد ویندوز XP هستند و بر روی سیستم عامل ایکس پی تست شده اند. استارت منو را کلیک کنید بعد کنترل پنل را باز کنید در پنجره کنترل پنل روی ایکون Phone and Modem Options کلیک کنید تا پنجره مربوطه باز شود در این پنجره به سربرگ Modems رفته و مودم خود را انتخاب کنید دقت کنید که اگر در این پنجره چند گزینه دارید و نوع مودم خود را هم نمیدونید ببینید کدام گزینه با Com3 معرفی شده همان گزینه را انتخاب کنید بعد کلید Properties را بزنید تا پنجره مربوط به مودمتان باز شود در این پنجره به سربرگ Advanced بروید و در کادر Extra initialization commands عبارت AT&FX را با حروف بزرگ تایپ کنید سپس پنجره های باز شده را ok کنید . تا اینجا مربوط به سرعت اینترنت بود ادامه مطلب مربوط میشه به سرعت دانلود . برای بالا بردن سرعت دانلود ابتدا استارت منو را باز کرده سپس بر روی کنترل پنل کلیک کنید تا پنجره کنترل پنل باز شود در این پنجره بر روی ایکون Display کلیک کنید تا پنجره Display Properties باز شود سپس در این پنجره به سربرگ Desktop رفته و کلید Customize Desktop را بزنید تا پنجره Desktop Items باز شود در این پنجره به سربرگ Web رفته و کلید Properties را بزنید تا پنجره My Current Home Page Properties باز شود در این پنجره به سربرگ Download بروید و گزینه Limit hard-disk usage for this page to را فعال کرده و مقدار عددی آن را از 500 به 5000 تغییر دهید . حالا به اینترنت وصل شوید و سرعت اینترنت خود را امتحان کنید. امتحانش کنید برای من که جواب داد |
2 تشکر کننده از mizan: |
November 25th, 2008, 20:02 | #2098 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
|
0
نقل قول:
اینو یادم رفت بگم که مودم دایل آپی که دارید باید امکان "انتظار مکالمه" رو داشته باشد. فکر کنم اسم خارجیش یه چیزی تو این مایه ها بود Caller Waiting بیشتر مودمهای دایل آپ این امکان رو دارند , شاید مودمی که دارید این امکان رو نداره . متاسفانه راه نرم افزاری هم اگر داشته باشه من اطلاعی ندارم. --------------------- در مورد نرم افزاری هم که میخواهید من هم با جناب xeroF موافقم و به نظرم بهترین نرم افزار برای فیلم از صفحه نمایش همین نرم افزار Camtasia هست. ارادتمند - مهدی. موفق باشید.
November 25th, 2008, 22:00 | #2099 | |
Junior Member
|
0
نقل قول:
به غیر از راهی که دوستمون جنابExtacy فرمودند{که روی سیستم من هر وقت خودش میخواد عمل میکنه}یه راه دیگه هم تو یکی از ویژه نامه های کیلیک روزنامه جام جم پیشنهاد شده بود که من تستش نکردم ولی براتون مینویسمش،البته مودم باید HCF باشد: control panel-fhon and modem option-modem-properties-advensed در جای خالی قسمتExtra settings عبارت PCW=1+ تایپ و دو پنجره موجود ok کنید. بعد از اعمال تغییرات باید هر وقت کسی باهاتون تماس میگیره اینترنتتون قطع و تلفنتون زنگ بخوره. چون از دایال اپ استفاده میکنید یه نگاهی هم به پست 2097 بندازید. |
|
3 تشکر کننده از mizan: |
November 27th, 2008, 05:24 | #2100 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
محل سكونت: UK
تشکر از ايشان: 731 بار در 144 پست
|
0
az doostan kasi dictionary english to english (tarjihan oxford) baraye gooshiye Samsung U600 nadare? lotfan harkasi dasht lotf kone Up kone va tarigheye nasbesh ro ham bege mamnoon
کامپیوتر،اینترنت |
|
|