April 6th, 2009, 01:37 | #2371 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
اما در مورد بدردنخور بودن NOD32 موافق نیستم. بیشتر از 2 ساله که از NOD32 استفاده میکنم و هیچ مشکلی با ویروسها و کرم ها و انگلهای اینترنتی نداشتم. درسته که ما ایرانیا همه چیز رو مجانی استفاده میکنیم اما این دلیل نمیشه که اون جنس مجانی باشه http://www.eset.com/purchase/
April 6th, 2009, 01:49 | #2372 |
Senior Member
|
0
دوستان کمکم کنید من هنوز مشکل دارم
April 6th, 2009, 01:52 | #2373 | ||
Senior Member
|
0
نقل قول:
نقل قول:
سایتهایی که دایرکت به سایت دیگر می شوند به علت تغییر ستینگ در دامین Redirects در کنترل پنل هاست می باشد که این کار باید توسط مدیر سایت انجام شود ویا توسط هکر ها . در مورد سایت مورد نظر شما باید عرض کنم که این کار توسط سپاه پاسداران انجام شده است و با هک کردن و نفوذ به پنل هاست توانسته اند این کار را انجام دهند و همچنین با به دست آوردن ip آپلود کنندگان از لاگ هاست توانستند مدیران آن سایتها را نیز دستگیر نمایند ، به همین راحتی در ضمن ربطی هم به vpn ندارد بهتر است بی خیال آن سایتها شوید
April 6th, 2009, 01:59 | #2374 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 3,008 بار در 660 پست
|
0
نقل قول:
دوست گرامي، به هيچ عنوان امكان نداره شما به اون سايت ها دسترسي داشته باشيد. اون سايت ها في لتر نشده اند،بلكه DNS سايت رو تغيير داده اند و فقط كسي كه دامين سايت در كنترل اون هست ميتونه به سايت دسترسي داشته باشه. پس وقت خودتون رو تلف نكنيد. در ضمن اون سايت ها چيز خاصي نداشتند. سايت هاي پورنوگرافي بودند كه يك سري فيلم ها و عكس هاي پورنوي ايراني و خارجي در اون قرار داده بودند. با نديدن اونها هيچ چيزي رو از دست نداده ايد، بلكه ذهن و روحتون هم آسوده ست و وقتون رو هم هدر نداده ايد.
April 6th, 2009, 02:51 | #2375 | ||
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 3,008 بار در 660 پست
|
توضيحات كامل مربوط به آنتي ويروس ها و نرم افزارهاي امنيتي
0
نقل قول:
نقل قول:
اما در مورد NOD32 كاملا در اشتباه هستيد. اولا NOD رايگان نيست و بايد لايسنس خريداري كنيد. دوما براي ساير دوستان: اكثر برنامه هاي ويروس ياب دو ورژن دارند. يكي فقط ويروس ياب هستش و يكي Internet Security. نسخه هاي سكيوريتي علاوه بر آنتي ويروس داراي فايروال، آنتي اسپم و ساير ابزارهاي امنيتي هستند. شركت ESET هم يك نسخه ESET Smart Security داره كه علاوه بر آنتي ويروس NOD32 داراي فايروال و ابزارهاي پيشرفته امنيتي هستش. پس دوستان به دنبال ورژن هاي آمنيتي باشند نه ويروس ياب خالي. در اين مورد هم كه گفتيد NOD ضعيف هست هم كاملا در اشتباه هستيد. در حال حاضر طبق Rating سايت ها و Lab هاي تخصصي، نرم افزارهاي شركت ESET جزء بهترين ها هستند. Panda برنامه قديمي و معروفي هست، اما در حال حاضر و در چند سال اخير از كورس جا مانده و اتفاقا امتياز بسيار پايين تري نسبت به NOD و Kasper گرفته است. بهترين نرم افزارهاي Security حال حاضر دنيا اينها هستند: Kaspersky Internet Security .1 كه اختصارا KIS ناميده ميشه. اين ورژن علاوه بر آنتي ويروس كسپر (KAV) داراي فايروال و ابزارهاي امنيتي قوي هست. پس دوستان ورژن سكوريتي را تهيه كنند نه آنتي ويروس را. ESET Smart Security .2 كه در بالا توضيح دادم. اگر نسخه اصلي رو تهيه كنيد كه به راحتي آپديت ميشه. اگر هم از سريال هاي مجاني يا ترفندهاي ك ر ك استفاده مي كنيد باز هم آپديت ميشه و مشكلي نداره و اصلا اون قضيه كه ميگيد الكي ميگه آپديت شدم صحت نداره. (بنده و بسياري از كاربران اين را انجام داده ايم و كاملا جواب گرفته ايم) BitDefender Total Security .3 كه نرم افزار بسيار قوي هست و بسياري از ISPهاي ايران از اين برنامه استفاده مي كنند. Norton Internet Security .4 كه از قوي ترين برنامه هاي دنيا هستش. اما ايرادي كه به اون هميشه وارد بوده اين هست كه CPU Usage بالايي داره و سيستم رو كند ميكنه. حتي بر روي سيستم هاي به روز و قوي هم تاثير اون محسوس هستش. براي همين توصيه نميشه. برنامه هايي مانند كسپر و Eset در مقابل اون اگر چيز بيشتري نداشته باشن كمتر هم ندارند. شماره هاي بالا بر اساس اولويت نيست و صرفا براي شماره گذاري استفاده كردم. برنامه هاي زياد ديگري هم وجود داره كه از لحاظ رتبه پس از اينها قرار مي گيرند. مثل AVG كه نسخه Free داره و خيلي هم كامل هست، اما از لحاظ قدرت از برنامه هاي ذكر شده پايين تر هست. همچنين اين رو بدونيد كه McAfee در حال حاضر يكي از ضعيف ترين ويروس ياب ها شناخته شده و بسيار محبوبيت و اعتبار خودش رو از دست داده و در سايت هاي Rating و Lab ها، جزء پايين ترين ويروس ياب ها شناخته شده است. در كل به ياد داشته باشيد كه از ورژن هاي Security استفاده كنيد نه ورژن هاي آنتي ويروس. ك ر ك ها هم چندين نوع داره: 1. يكي پيدا كردن Key مجاني بر روي اينترنت هست كه بسياري از اونها پس از مدتي وارد Blacklist ميشن و لايسنس از كار ميفته. ممكنه 1 روزه Key از كار بيفته، ممكنه 1 ماه بعد از كار بيفته، ممكنه اصلا از كار نيفته و تا آخرين روز زمانش كار كنه. 2. يك سري برنامه هستند كه زمان Trial بودن نرم افزار را Reset مي كنند. يعني سر يك ماه شما اين برنامه رو اجرا مي كنيد و دوباره زمان استفاده Trial برنامه ريست ميشه و از نو 30 روز ميتونيد استفاده كنيد. اكثر برنامه ها امنيتي مثل همين هايي كه ذكر شد در نسخه Trial كامل كار مي كنند و اصطلاحا Full Function هستند. يعني در مدت 30 روز مانند لايسنس اصلي كار مي كنند و تمامي قسمت هاي برنامه فعال هستش. 3. يك سري برنامه هستند كه كار جستجو و جايگزيني Key مجاني رو، اتوماتيك انجام ميدن. يعني اگر Key به Blacklist رفت اين برنامه بلافاصله به پايگاه داده خودش وصل ميشه و يك Key جديد جايگزين ميكنه و دوباره برنامه كار مي كنه. تمامي اين 3 راه حلي كه عرض كردم رو در اينترنت با يك سرچ در گوگل ميتونيد پيدا كنيد. اگر به فارسي سرچ كنيد، فروم ها و سايت هاي زيادي هستند كه برنامه رو در اختيار دارند و روش كار رو هم كامل به فارسي آموزش داده اند. حجم اين برنامه هاي ك ر ك كم هست و در حد چند مگ هستند. البته ممكنه راه حل هاي ديگري هم براي ك ر ك باشه كه بنده بي خبر باشم. در مورد آپديت هم اگر نرم افزار رو صحيح و درست ك ر ك كنيد، همگي آپديت خواهند شد. 4 نرم افزاري كه نام بردم همگي توسط كاربران زيادي تست شده اند و جواب داده اند. همچنين سايت هاي زيادي هستند كه كل آپديت تا زمان حال را در يك فايل قرار داده اند و ميتوانيد آنرا دانلود كنيد. سپس به صورت دستي اونرو در برنامه جاي بديد و نرم افزار كاملا به روز خواهد شد. مثلا آپديت كسپراسكاي تا به امروز حدود 50 مگ هست كه در يك فايل قرار داده شده. اين فايل ها در سايت هاي زيادي به طور رايگان و كاملا "قانوني"قرار داده شده. يعني آپديت ها كاملا رايگان و قانوني هست. زيرا اين شركت ها در ازاي آپديت هزينه اي نمي گيرند. پس مشكل آپديت هم حل شده هستش، كما اينكه همانطور كه گفتم اگر ك ر ك هم خوب و درست انجام بشه به طور Live آپديت انجام خواهد شد. در حال حاضر لايسنس هاي قانوني اكثر آنتي ويروس ها و نرم افزارهاي امنيتي، در ايران با قيمت مناسب فروخته ميشه. ميتونيد بريد هزينه كنيد و راحت كار كنيد. كاملا هم مي صرفه و ارزشش رو داره. با حدود 30 هزار تومان ميتونيد لايسنس يك ساله تهيه كنيد. اكثر شركت ها هم براي سال دوم تخفيف مي دهند و مقدار تخفيف ها هم اكثرا بسيار خوبه. مثلا تا 50% تخفيف مي دهند. يعني سال دوم مثلا با 15 هزار تومان لايسنس رو مي خريد. البته نرخ هاي فروشنده ها متفاوته و خودتون بايد جستجو كنيد. با چند تا سرچ و كمي وقت ميتونيد شركت هاي زيادي رو پيدا كنيد و يا مسقيم به بازار كامپوتر شهرتون بريد. در بازار هم به راحتي شركت هاي زيادي رو با چندتا پرس و جوي ساده پيدا خواهيد كرد.
اين روزها جوانان ايران زمين درس بزرگي و آزادي به دنيا ميدهند... FOUND AT LOSS FOR WORDS آخرین ويرايش توسط I.N.D.E.X در April 6th, 2009 و ساعت 03:04 دليل: تصحيح |
||
April 6th, 2009, 02:58 | #2376 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
در واقع isp کاری به محتویات اطلاعات منتقل شده ندارد اما تمام فعالیت شما و آدرس صفحاتی را که بازدید می نمایید طبق قوانین ذخیره میکنند تا در صورت لزوم در اختیار مراجع قضایی قرار دهند (اگر مراجع قضایی نیاز داشته باشند) اما بحث vpn و استفاده از آن که برای رمز کردن اطلاعات است کار نفوذ به اطلاعات را تقریبا غیر ممکن میکند اما در موارد حساس می توان از طریق یافتن سرویس دهنده vpn و تطبیق ip استفاده شده از isp مربوطه محلی به لاگ تمام فعالیتهای شما دسترسی پیدا کرد.البته این مورد برای جاسوسی ها و خرابکاری ها کاربرد دارد و با حکم مراجع قضایی
تشکر کننده از Vahid Javaheri: |
April 6th, 2009, 03:43 | #2377 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
مسئله قابل ذکر این هست که هکر ها از اینترنت شخصی خود استفاده نمی کنند و هنر اصلی یک هکر در ابتدا هک و نفوذ به شبکه اینترنت دیگران و سپس انجام عملیات اصلی خود است. که این شبکه اینترنت می تواند hotspot یک کافی نت ،دانشگاه ،فرودگاه و ... باشد و معمولا در این مراکز هم تدابیر امنیتی لازم اتخاذ می شود.
تشکر کننده از Vahid Javaheri: |
April 6th, 2009, 14:51 | #2378 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2008
تشکر از ايشان: 785 بار در 308 پست
|
0
نقل قول:
ممنون به خاطر تمام راهنمایی های خوبتون به ویژه در مورد آنتی ویروس ها که مطمئنا کمک خوبی به من و دوستان دیگه میکنه در مورد موضوع دایورت سایت ها بوسیله گروه گرداب لازمه که ذکر کنم فقط سایت های پرونوگرافیک هک نشدن و تعدادی از وبلاگ های سیاسی هم هک شدن موفق باشید
April 6th, 2009, 17:53 | #2379 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
تشکر از ايشان: 5,643 بار در 1,410 پست
|
0
نقل قول:
|
|
تشکر کننده از albertini: |
April 7th, 2009, 01:58 | #2380 | |
Member
تاريخ عضويت: Nov 2006
تشکر از ايشان: 58 بار در 23 پست
|
0
نقل قول:
من هم تقریبا یک ماهی روی این موضوع تحقیق میکردم و به همین نتیجه شما رسیدم البته علاوه بر مطالعه ریتینگها و نظرات کاربران خودم هم یک یک این پکیجها را تست کردم روی سیستم. نورتن در نسخه 2008 از لحاظ CPU Usage بهبود یافته ولی فایروالش به نسبت چندتای دیگه در رتبه ی پایینتر قرار میگیره ESET هم بیشتر در تشخیص ویروسهای ناشناخته قدرت تشخیصش برتری داره (نسبت به بقیه البته) فایروالش به پای کاسپر و بیت دیفندر نمیرسه Kaspersky رو من از نسخه 4 استفاده میکردم تا همین یکماه پیش واقعا عالی بود ولی این اواخر زیاد دچار مشکل میشد خرابی دیتا بیس ویروس هاش که به کرات اتفاق افتاد و مشکل در آپدیت شدن ضمن اینکه از دو سال پیش افت چشمگیری در انتی ویروسش رخ داده اینو تو نظرات و ریتینگها هم میتونید پیدا کنید اینو بطور عملی خودم هم بهش رسیدم در حال حاضر خودم بیت دیفیندر استفاده میکنم پکیج قابل قبولتر و مطمئن تری نسبت به سایر پکیجها هست البته ایراداتی هم داره مثل سرعت اسکنش که به نسبت چندتای دیگه پایینتر هستش. فایروالش هم بعد از کاسپر قرار میگیره کلا من بخاطر ضعف چشم گیر تشخیص ویروسها در کاسپر(اینو در تستهای عملی روی سیستم خودم بهش رسیدم) و مشکل آپدیتش و خرابی بانک اطلاعات ویروسهاش اونو کنار گذاشتم وگرنه گزینه اول من همچنان کاسپر بود خوشحال میشم اگر شما هم گزینه نهایی نتایج تحقیقاتتون را بنویسید |
|
April 8th, 2009, 04:43 | #2381 | |
مدیر ارشد
تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 12,833 بار در 2,939 پست
|
0
نقل قول:
|
|
April 8th, 2009, 21:15 | #2382 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Aug 2008
تشکر از ايشان: 12 بار در 10 پست
|
0
من صفحه ای را از اینترنت ذخیره میکنم که چند تا عکس هم در این صفحه موجود است اما وقتی به سراغ فایل ذخیره شده میروم عکسها را نمایش نمی دهد با توجه به اینکه عکسها را در یک فایل دیگر در کنار این فایل ذخیره کرده است . در تنظیمات contorol panel/ internet option / advance / srtting / multi media بخش show picture نیز تیک دارد . از دوستان محترم تقاضای راهنمایی دارم. با سپاس] |
April 11th, 2009, 23:04 | #2383 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 666 بار در 308 پست
|
0
April 12th, 2009, 11:18 | #2384 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 666 بار در 308 پست
|
0
به نظر شما چه راهي وجود داره؟ ممنونم
April 12th, 2009, 16:42 | #2385 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: احتمالا دنیا
تشکر از ايشان: 2,172 بار در 488 پست
|
0
نقل قول:
اگر بيشتر توضيح بدهيد ممكن است دوستان بتوانند كمكي بكنند. آيا سرعت سيستم موقع بالا آمدن كند است؟ آيا حين كار به طور ناگهاني كند ميشود؟ آيا هنگام اجراي نرم افزار خاصي كند ميشود؟ آيا از آنتي ويروس مناسبي استفاده ميكنيد؟ . . .
Bookmarks |
برچسبها |
کامپیوتر،اینترنت |
|
|