November 13th, 2010, 15:31 | #226 |
Member
تاريخ عضويت: Sep 2009
تشکر از ايشان: 259 بار در 71 پست
|
0
November 13th, 2010, 15:54 | #227 |
Junior Member
|
0
با توجه به عمق کم بازار آتی سکه ، به نظر من نوسانگیر ی در این بازار خیلی سخت خواهد بود . ولی با توجه به تحلیل های بلند مدت در این بازار ( هفتگی ) بهترین و مطمن ترین سود را می توان بدست آورد . |
4 تشکر کننده از paniz: |
November 13th, 2010, 16:16 | #228 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
برای پوشش این ریسک پیشنهادی دارید ؟ اصلا راه حلی وجود دارد که این ریسک را پوشش داد در بورس کالای ایران و معاملات آتی سکه فکر کنم نوسان هفته ای و میان مدت را باید دنبال کرد . دلیل اصلی هم فکر کنم همین بسته شدن بازار است و نمی شود روی معاملات ریسک کرد و با حجم زیاد وارد شد . در ضمن در نوشته خود صحبت معاملات نقدی کردید و در جایی گفتید که مومنتوم گیری . آیا شرایط باز و بسته کردن معاملات در حدی هست که در بورس کالا بشود بدون مشکلات سریع معامله کرد ؟ من اطلاعاتم از بورس کالای ایران ضعیف است و این دو روز تعطیلی باید کامل سایت بورس کالا را بخوانم و شرایط معامله را بفهمم . در هر صورت هم صحبتی با شما باعث افتخار است و امیدوارم بقیه هم در زمینه طلا فعالتر بشوند و نتیجه های خوبی بگیریم |
|
2 تشکر کننده از goldtrader24: |
November 13th, 2010, 16:26 | #229 |
Member
|
0
November 13th, 2010, 16:37 | #230 |
Member
|
0
حتما حتما از دوشنبه معاملات آتی طلای ایران را با قیمت جهانی ملاحظه فرمایید. اگر بحث مالیات بر ارزش افزوده مطرح نشود، قطعا میبینید که با قیمت جهانی طلا ( روی متاتریدر ) قیمتهای اینجا هم بالا و پایین میشه. و حتما میشه در 3 روز باز بودن همزمان بورس کالای ایران و جهانی ( دوشنبه سه شنبه و چهارشنبه ) از اول وقت نوسانگیری کرد تا آخر وقت ( 10 صبح تا 5 بعدالظهر ). بحث من اینه که اگر این 3 روز در ایران افزایش میافت و ساعات معامله تا ساعت 7 شب یا بهترین شکل تا 9 شب ادامه داشت ما میتوانستیم با ریسک بسیار پایین تر معامله کنیم . اولا فقط 3 روز نبود و اینکه تاوقت امریکا هم میشد بدون ریسک و با تکیه بر تحلیل تکنیکال و فاندامنتال خود سود کسب کنیم. ببینید شما امروز که چهارشنبه است بطور مثال پوزیشن باز می کنید. اگر همین امروز افست نکنید و پوزیشن باز بماند شما چهارشنبه تا ساعت 10 شب، پنجشنبه از صبح تا شب و همچنین جمعه کاملا دستتون از معاملاتتون کوتاهه. چون بورس کالا بسته است و شما شنبه ساعت 10 صبح اولین فرصتی است که می توانید پوزیشن خودتون رو ببندید. آیا حاضرید یک همچین ریسکی بکنید؟ من میگم ایا بهتر نیست که همون روز پوزیشنهارو ببندیم و با خیال راحت شب بتونیم بخابیم. البته ریسک کمتر سود کمتری رو دربر خواهد داشت. و البته با پوزیشنهای کمتری هم می تونید کار کنید. روزانه بیشتر از 50 پوزیشن بازو بسته کردن خیلی سخته چون نقدشوندگی بازار کم است.
November 13th, 2010, 20:43 | #231 |
Senior Member
|
ورود سکه یک گرمی
0
فعلا مالیات بر ارزش افزوده شامل طلافروشان ویترینی شامل عمده بنکداران وخرده فروشان اس تالبته برای این دوگروه به صورت ازمایشی اجباری و تصمیمی برای سکه وایشده گرفته نشده. سيدمحمود احمدي در گفتوگو با خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) درباره ورود سكههاي گرمي به بازار اظهار كرد: ضرابخانه بانك مركزي در حال حاضر مشغول ضرب سكههاي گرمي است. ما ميخواهيم تيراژ اين سكهها به حدي برسد كه وقتي به بازار آمد به حد كافي وجود داشته باشد و بازار سياه و رانت براي آن ايجاد نشود. وي گفت: در حال حاضر مشغول ذخيرهسازي اين سكهها هستيم و زماني كه تعداد آن افزايش يافت، اين سكهها را به بازار خواهيم ريخت. او درباره زمان حدودي ورود اين سكهها به بازار گفت: فكر ميكنم اين كار در دو ماه آينده انجام شود. ما قصد داريم ابتدا يك ميليون قطعه توليد كنيم و تا كنون حدود 200 هزار قطعه ضرب شده است. به گفته او قيمت اين سكهها هم با توجه به شرايط روز و قيمتهاي جهاني تعيين ميشود. وزن اين سكهها 1.01 گرم و قطر تقريبي 13.3 ميليمتر است. عيار سکه گرمي نيز همانند ساير سکههاي بهار آزادي رايج در بازار 900 در هزار است. اين سكهها با بستهبندي امنيتي مناسب و بدون ثبت سال ضرب به بازار خواهند آمد. بر اساس این گزارش، پيش از اين قرار بود تعداد محدودي سكه گرمي در مهرماه از سوي بانك كارگشايي عرضه شود. در بستهبندي اين سکه، کاغذ امنيتي با شش مشخصه قرار گرفته است؛ يک مورد ديگر امنيتي در بستهبندي سکههاي گرمي، شماره سريالي است که به عنوان شناسنامه توليد سکهها که روز و زمان توليد آن درج ميشود. مرکب چاپ سريال نيز فلورسنتي است که زير لامپ uv تبديل به رنگ نارنجي ميشود.
November 14th, 2010, 11:54 | #232 |
Senior Member
|
0
هر چه به تحویل سکه آبان نزدیکتر بشیم " حجم سفارش های فروش در 2 قرارداد دی و اسفند بیشتر خواهد شد "مگر اینکه اونش یه کله رو به بالا بره "اونس ثابت و نزولی فروشنده برنده روی اونس 1420 دلار "اوج هیجان بازار نقدی " عمده فروش 347 هزار می گفت " این امکان وجود داره که اونس رو به بالا شود "و آتی دی ماه هم به سررسید نزدیکتر "ولی به دلیل اینکه سکه بازار تقاضایی وجود نداره "نقدی به آتی برسه "ولی در اینجا دیگه شتاب صعود دی ماه مثل قبل نیست چون حرکت خودش را کرده "و و این اختلاف 13 هزار تومانی در 2 هفته آتی به حداکثر 8 هزار تومان خواهد رسید |
November 14th, 2010, 13:01 | #233 |
Member
|
0
November 14th, 2010, 13:20 | #234 |
Senior Member
|
آخرین ويرايش توسط sohrabibroker در November 14th, 2010 و ساعت 13:30 |
November 14th, 2010, 13:23 | #235 |
Senior Member
|
0
http://ime.co.ir/Futures_fix/Futures...px?Code=GCDY89 |
5 تشکر کننده از sohrabibroker: |
November 14th, 2010, 13:44 | #236 |
Junior Member
|
0
خیلی از شما سپاسگزارم می شوم اگر شماره تلفنی از عمده فروشی سکه را اعلام نمایید . با شکر. آخرین ويرايش توسط paniz در November 14th, 2010 و ساعت 13:56 دليل: اشتباه در تایپ |
November 14th, 2010, 14:18 | #237 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
|
0
نقل قول:
جناب سهرابی وقتی لوریج توی بازار فارکس معمولا 10 برابر معاملات اتی خودمونه این امری که فرمودید چطور محقق میشه؟ مرسی و موفق باشید
November 14th, 2010, 14:52 | #238 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
همین شخص اگر این مقدار سرمایه را روی سکه اتی بورس کالا می آورد " وبازار نقدی را خوب رصد می کرد "آیا به این روز می افتاد ؟ بیشتر منظور من این هست که الان در معاملات فیوچر سکه می توان سکه را 14000 تومان بالاتر از نقدی سل کرد "اگر اونس ثابت بماند این اختلاف در 2 هفته آتی به 8000 تومان خواهد رسید "یعنی تا به اینجا در 2 حالت برنده و من به شما قول می دهم موقع سررسید دی ماه اونس طلا اگر روی 1420 دلار هم باشد سکه نقدی 347 هزار تومان بالاتر نخواهد رفت "یعنی 3 طرفه فروشنده برنده در حال حاظر که این پست را می زنم سکه بانکی 339 هزار "سکه دی ماه 353 هزار "و اونس طلا 1369 دلار |
|
November 14th, 2010, 15:22 | #239 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
|
0
نقل قول:
اما معامله طلا توی بروکرها نسبت به بورس کالای خودمون چند تا مزیت داره: 1-liquidity مناسب 2-عدم دخالت عامل سومی مثل بانک مرکزی در نرخ طلا 3-کارمزد پایین 4-سرعت بالای اجرای دستور خرید و فروش(پشت خط کارگزار موندن و...نداره) 5-امکان معامله توی روزهای فعال بازارهای جهانی 6-امکان معامله 24 ساعته(بعضی از تغییرات اساسی قیمت طلا توی ساعتهایی اتفاق میافته که عملا توی بازار ما امکان معامله وجود نداره) 7-از تاخیر واکنش بازار به اخبار و تحولات در امان بودن البته توی بازار خودمون هم یه سری مزیت نسبت به بروکرها وجود داره مثل امنیت اصل سرمایه امکان آربیتراژ و....که برای اون هم راه وجود داره. روی هم رفته به غیر از بعضی زمانهی خاص هم که شما اشاره فرمودید معامله طلا توی بروکرها بهتره موفق باشید
November 14th, 2010, 20:30 | #240 |
Junior Member
|
0
امروز من هم با توجه به قیمت بانکی سکه 3390000 قرار داد آبان سل کردم ولی وقتی برای خرید فیزیکی سکه مراجعه کردم متوجه شدم بانک امروز سکه تمام عرضه نکرده و اکنون سل من با ریسک تغییر قیمت فردا روبرو است . این هم یکی از معایب معامله در بازار آتی خودمان است . |
Bookmarks |
برچسبها |
spdrgoldshares |
|
|