May 19th, 2009, 20:04 | #226 | |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
نقل قول:
اقا از هول كردن گذشته بين رضايت دوستان و منافع سايت و قانون و ........ قانون رو اجرا ميكنيم دوستان ناراضي نكنيم هم كه نميشه وظيفس خدا به داد اقا رضا برسه از كار و زندگي بايد بزني اخرشم يكي كه مي خواسته از سايت سو استفاده كنه و تبديلش كنه به يه پايگاه تبليغاتي سياسي و يا يه چيز بد تر مياد به همه چي متهمت ميكنه!! خدايي فكر نميكردم اينقدر سخت باشه! اما از قديم گفتن جمالت رو عشقه موفق باشي
July 13th, 2009, 02:27 | #227 | |
مدیر ارشد
تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 12,833 بار در 2,939 پست
|
0
نقل قول:
جناب تيموريان تبريك مخصوص بنده را بپذيريد . انتخاب شايسته اي بوده و اميدوارم بهانه اي شود تا همه ي ما بيشتر از حضور شما استفاده كرده و از دانشتان بهره ببريم . پيروز و سربلند باشيد |
|
5 تشکر کننده از Mohsen: |
July 13th, 2009, 02:42 | #228 | |
مسئول تالار منابع
|
0
نقل قول:
تشكر بخاطر زحماتي كه تا بحال كشيده ايد و همچنين تبريك و باز هم تشكر بخاطر مسئوليت جديدي كه پذيرفته ايد ، اميدوارم همچون گذشته در كارتان موفق و پيروز باشيد . در اين مجال يك پيشنهاد يا بهتره بگم يك ياد آوري براي خودم ، شما و همه دوستان داشتم ، همونطور كه ميدونيد سرمايه يكي از بزرگترين انجمنها در زمينه بازارهاي مالي هستش و با رشد روز افزون و افزايش تالارها و پستهاي اون ، دسترسي به مطالب گذشته و پيدا كردن اونها يك مقدار سخت شده و اين امر تبديل شده به دغدغه ي خيلي از دوستان خصوصاً مديريت محترم ، كه همچون گذشته به فكر كابران هستند و تدابيري هم براي اون انديشيده اند ، اما كاري كه از ما بر مياد در حد توانمون سعي كنيم از ايجاد موضوعات و درج پستهاي غير ضروري خصوصاً در تالارهاي تخصصي خودداري كنيم ، كه علاوه بر دسترسي آسانتر به مطالب خودبخود از ايجاد حاشيه جلوگيري شده و نتيجه گيري بهتري هم از موضوعات ميشود . مديران و مسئولان محترم انجمنها و تالارها , مخصوصاً انجمن پر رفت و آمدي همچون " نرم افزار هاي معامله و تحليل بازار " ميتونن با فرهنگ سازي اين مطلب رو بين كاربران جا انداخته تا بتونيم در آينده سايت و انجمن بزرگتر و پربارتري رو شاهد باشيم . انشاالله ... ( بطور مثال ميتونيم همچون گذشته براي بهترين عنوان موضوع جايزه اي در نظر بگيريم ، يا مواردي كه عنوان مناسبي نداشته يا احياناً پستهاي بي محتوا دوستانه و محترمانه معرفي شوند ، يا راه كارهاي ديگر كه به بهبود سايت منجر ميشود اتخاذ كنيم ... ) پ . ن : نهايتاً از مديريت محترم بابت اين انتخاب بجا تشكر ميكنم و توفيقات روز افزون را براي ايشان از خداوند متعال خواستارم . اجركم عند الله .
كار بزرگ وجود ندارد، به شرطی كه آن را به كارهای كوچكتر تقسیم كنیم آخرین ويرايش توسط mahdikhani در July 13th, 2009 و ساعت 02:46 |
|
4 تشکر کننده از mahdikhani: |
July 13th, 2009, 05:48 | #229 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 1,817 بار در 524 پست
|
0
جناب امیر بابک عزیز امیدوارم در این کار هم موفق باشید.
July 13th, 2009, 09:56 | #230 |
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
تشکر از ايشان: 7,608 بار در 1,780 پست
|
0
من نیز به شما تبریک میگویم و موفقیت شما را خواهانم. شاد باشید.
July 14th, 2009, 16:43 | #231 |
Senior Member
|
0
تبریک بنده رو هم بپذیرید. امیدوارم مثل همیشه موفق و پایدار باشید. ارادت |
3 تشکر کننده از مجتبی: |
July 14th, 2009, 17:00 | #232 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2009
تشکر از ايشان: 2,822 بار در 814 پست
|
0
تبريك مخصوص بنده را بپذير... پيروز باشید.
July 14th, 2009, 17:13 | #233 |
Senior Member
|
0
این انتخاب کاملا شایسته و بجا بود تبریک میگم بهت امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی ارادتمند شما پناهی
July 14th, 2009, 17:16 | #234 |
Senior Member
|
تبريك و اروزي موفقيت
0
جناب آقاي مهندس تيموريان انتصاب شايسته جنابعالي را تبريك عرض نموده و سلامتي و موفقيت شما را - همچون گذشته - از خداوند منان خواستارم. پژمان
July 14th, 2009, 20:09 | #235 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
تشکر از ايشان: 503 بار در 102 پست
|
0
پیوستن به سبزID های سرمایه را به شما تبریک عرض میکنم. همیشه سبز باشید. |
July 16th, 2009, 12:54 | #236 |
Senior Member
|
0
امیدوارم در تمام مراحل زندگی شادکامی و پیروزی را تجربه کنند.
August 20th, 2009, 00:54 | #237 |
Senior Member
|
0
سعید جان saeed m میبینم که ایدیت سبز شده خواستم اولین نفری باشم که بهت تبریک میگم مدیریت تالار تکنیکال (حدس میزنم) موفق باشی
August 20th, 2009, 00:57 | #238 |
Senior Member
|
0
الان دیدم جناب محمدی عزیز ( کندل تریدر ) از مسولیت مدیریت تالار تکنیکال کناره گیری کردند شخصیت و رفتار و برخورد ایشون و با اعضا واقعا برای من الگو بود جناب محمدی عزیز از شما تشکر می کنم بابت همه خوبیها تون و زحماتتون و ارزو می کنم همیشه و همه جا سلامت و موفق باشید پ. ن : اقا رضا نمی دونم چه کسی رو برای مدیریت تالار تکنیکال در نظر گرفته اید ولی من جناب موذنی رو پیشنهاد می کنم که به واقع شایسته ای این جایگاه هستند پ.ن: سعید جان نزن نزن خب پس میگیرم پیشنهادم رو خب الان مشخص شد خود اقا رضا گرفتارت کرده سعید جان مسولیت و گرفتاری جدید رو به شما تبریک می گم جناب موذنی و امیدوارم هر چه بیشتر از علم و دانش شما بهره مند بشیم
ضعیفالاراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز عوض شود. (ادگار آلنپو) آخرین ويرايش توسط oomiidd در August 20th, 2009 و ساعت 01:01 |
8 تشکر کننده از oomiidd: |
August 20th, 2009, 01:43 | #239 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: استرالیا
تشکر از ايشان: 13,586 بار در 2,503 پست
|
0
امیدوارم همچنان سایه شان بر سر سایت مستدام باشد . انشاا... --------------------------------------------------------------------------------------------- جناب سعید موذنی را میتوان جوانترین مدیر سایت دانست - که البته ایشان در عین جوانی از تجربه و علم و اطلاعات بسیار سرشاری در تمامی زمینه های فارکس برخوردارند . (یادش بخیر محمد طالبی همیشه میگفت سعید مثل آچار فرانسه است! همه چی یاد داره) امیدواریم حالا که این دوست بسیار با استعداد و با معلوماتمان - مدیر نیز شده است - بتوانیم بیش از پیش از اطلاعات ایشان استفاده کنیم . امید آنکه در دوران تصدی ایشان - تحلیل ترسیمی جایگاه واقعی خویش را در سایت پیدا کند . سعید جان تبریک عرض میکنم . موفق باشید .
August 20th, 2009, 01:51 | #240 |
Senior Member
|
0
سعيد جان من هم تبريك ميگم مدريت تالار تحلیلهای ترسیمی انشا الله از راهنمايي هاي شما استفاده كنيم |
4 تشکر کننده از elyas68: |
Bookmarks |
برچسبها |
نظر, مورد, اظهار, در |
|
|