May 25th, 2009, 23:01 | #16 |
Senior Member
|
0
ولی فکر کنم منظور شما این بود که هرکس دلش خواست بره و بخونه و هرکس هم خوشش نیومد خوب نخونه. خوب چرا؟ مگه من با اون کسی که اون چیزها رو نوشتم چه فرقی باهم داریم؟ که اون می تونه بنویسه من نمی تونم؟ پس عدل علی که گفته همه باهم برابر هستند چی می شه؟ (حتی توی قرآن هم این مطلب اومده). اگر من با شما و سایر کاربران برابر هستم، پس چون به من اجازه داده نمی شه در نتیجه به شما هم نباید اجازه داده بشه. اگر که نه من با شما برابر نیستم و شما می تونی بنویسی ولی من نمی تونم، پس ما اینجا کاربر "درجه یک" و "درجه دو" داریم، از ما بهترون داریم، کاربرانی داریم که خونشون رنگین تره. اگر این تقسیم بندی رو قبول دارید، پس لطفاً زیر نام کاربری من و هرکس که مخالفه بنویسید کاربر درجه دو، یا کاربر پست، که حداقل منم بدونم کجای سایت قرار دارم، من اینجا بفهمم که مثل بقیه جامعه ملاک علم و شعور و تجربه نیست، ملاک چیزهای دیگریست.
May 26th, 2009, 00:11 | #17 |
Member
|
0
خدا رو شکر که اینترنتو ایرانیها اختراع نکردن، فکرشو بکنین که چی بر سر کارگزاران در دنیا میومد
برچسبها |
قوانین, نظرات, مخالف, حاضر |
|
|