May 21st, 2009, 17:44 | #16 |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
بنده هم يك اعلام همكاري كردم كه چون همراه با موارد ديگري بود به تاپيك پيشنهادات رفت مرا هم در جمع دوستداران سايت كه سعي در كمك دارند بپذيريد با تشكر
May 21st, 2009, 19:02 | #18 |
Senior Member
|
0
بنده هم در زمینه روانشناسی اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم
May 21st, 2009, 19:44 | #20 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: فارس
تشکر از ايشان: 1,268 بار در 327 پست
|
0
به نظرتون مهمه كه اكثر ما بچه هاي سايت چي ميخوايم؟؟ يا اينكه اوني كه ميخوايم و تصويب ميكنيم مطابق باشه با قوانين قويتر كه زور همه بچه هاي سايت با هم هم بهش نميرسه!! هرچي هم كه همه با هم تصويب كنيم اگه به صلاح يه چيزا و كسايي نباشه محكوم خواهد بود!!! اگه نه هيچ كس نبايد از ازاد صحبت كردن و اضهار نظر دوست و همكار خودش دلخور بشه. موفق و پيروز باشيد
May 21st, 2009, 21:21 | #21 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Jun 2007
تشکر از ايشان: 17 بار در 4 پست
|
0
بنده خیلی وقته که عضو سرمایه هستم ولی زیاد وقت برای استفاده از سایت نداشتم برای همین دوستان بنده رو جایی ندیدند ولی خوشحال می شم بتونم کمکی کنم رشته بنده مدیریت هست ولی به واسطه شغل پدرم به اندازه یک لیسانس حقوق در مورد قوانین اشراف کامل دارم. به هر حال بنده هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم. |
May 21st, 2009, 23:22 | #23 |
Member
|
0
البته ببخشید این ریاضیات رو ننوشته بودین ها.. البته فکر کنم تبدیل به بحث تخصصی در بخش تکنیکال بشه
May 21st, 2009, 23:45 | #24 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: در تبعيدی خودخواسته
تشکر از ايشان: 730 بار در 206 پست
|
0
از آقا رضا خواهش میكنم در تعيين اعضا خبرگان تدوين قانون اساسی سعی كنند از هر دو گروه اقليت و اكثريت به تناسب اعلام آمادگی عضوگيری كنند تا تركيب نهايی ذايقهی سياسی و فرهنگی كل سايت را به خوبی نمايندگی كند. من هم در كار ترجمه و نگارش فارسی و جامعهشناسی چيزهايی سرم میشه.
May 22nd, 2009, 00:48 | #25 |
Member
تاريخ عضويت: Mar 2009
تشکر از ايشان: 60 بار در 40 پست
|
0
|
May 22nd, 2009, 01:09 | #26 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
اعضای تیم تدوین قوانین سایت، توسط اعضا و از میان داوطلبان انتخاب خواهند شد. با تشکر |
|
2 تشکر کننده از Reza: |
May 22nd, 2009, 02:27 | #27 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 247 بار در 79 پست
|
0
بنده یه پیشنهاد داشتم و تعجبم اینه که چرا تا بحال کسی از دوستان به این مسئله به این مهمی توجه نکرده و اون هم مسئله " امنیت سایت" هستش همه ما میدونیم که این سایت و افراد حاضر در اون با مسائل پولی و مالی سرو کار دارند و مسئله امنیت سایت و جلوگیری از رخنه هکر ها و دزدان اطلاعات یک وظیفه مهم و اساسی تک تک اعضای سایت هستش که میتونه در صدر توجه مسئولین سایت قرار بگیره بنده پیشنهاد میدم که یک تیم امنیتی تشکیل بشه که هر کی فایلی رو ، روی سایت قرار داد قابل دانلود نباشه و بطور اتوماتیک داخل یک پوشه به اسم مثلا " quarantin " قرار بگیره و بعد از اینکه برچسب یا label امنیتی توسط همین تیم امنیتی به اون زده شد قابل دانلود برای بقیه اعضا باشه به این ترتیب میشه بالای نود درصد از نفوذ هکر ها به داخل سیستم دوستان جلوگیری بعمل بیاد و دیگه شاهد مسائلی که برای دوستانمون آقای درزی و دبیر سیاقی پیش اومده بود نباشیم و همچنین این تیم امنیتی میتونه مدیر سایت رو در حذف نوشته ها یا اظهار نظر هایی که میتونه موجودیت سایت رو به خطر بندازه یاری بده . بنده در اینجا از همه دوستان میخوام که در این مورد اظهار نظر بکنند |
7 تشکر کننده از arman_fxkar: |
May 22nd, 2009, 04:15 | #28 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Oct 2006
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
0
|
May 22nd, 2009, 12:39 | #29 |
Member
تاريخ عضويت: Nov 2008
تشکر از ايشان: 74 بار در 35 پست
|
نظر من در مورد چگونگی ساماندهی سرمایه
0
من جزوه تازه وارده های این سایتم حدود فکرکنم 5 ماهی بشه عضو هستم خودم هم حدود 7ماه نیم که فارکس را شروع کرده ام البته با FXCM مرا به این راه ترغیب کرد در ابتدا اصلا وقتی یک شخص تازه وارد عضو میشه نمی توند قابلیت سایتو بشناسه و مانند تونلهای پر پیچ و خم که در هم پیچیده و شخص تازه وارد در مورد این همه اطلاعات که باید بیاموزد گیج و یا سرخورده خواهد شد من چند نفر به این سایت معرفی کردم که پس ورود و بررسی کاملا نا امید نه به خاطر سایت بلکه به خاطر انبوه اطلاعات که شخص تازه وارد باید ماهها وشاید سالها برایش وقت بگذارد و تنها برای بچه های قدیمی سرمایه که به چم وخم سایت آشنا هستند آسان می باشد لذا راه پیشنهادی من این است که 7 پله برای طبقه بندی اطلاعات ایجاد کنید پله اول اطلاعات مقدماتی junior member پله دوم اطلاعات پیشرفته member پله سوم اطلاعات تجربی و کارگاه senior member پله چهارم اطلاعات lمخصوص حرفه ای ها مثلکار بر روی analyzer elliot , gan ,pithcfork پله پنجم نظرات و ابتکارات حرفه ای ها مثل expert man expert,optimization پله ششم سیستم های ساده و بسیار بسیار مطمئن برای فارکس وسهام جداگانه theorist man پله هفتم معامله گران و پیشگو های بزرگ ایران در زمینه بورس و اقتصاد جهانی trader البته من تجربه کمی دارم و ممکن است نظرم کامل و جامع بیان نکرده باشم اما به شخصه الان چند وقت است بدنبال شخصی می گردم که مرا در زمینه آشنایی با فقط دستورات mql راهنمایی کند و لی نمی توانم شخص حرفه ای را از روی پروفایلش در سایت سرمایه تشخیص دهم علاوه بر این نمی توانم از قبل بفهمم که شخص آیا اگر هم در این زمینه آگاهی دارد مایل است اطلاعاتش را در اختیار من بگذارد یا نه همچنین شما می توانید با این روش سسب شوید که اتازه کارهایی مثل من با کسانی که خاک بورس خورد ه اند ارتباط آموزشی داشته باشند و در آمدی برای بزرگان این رشته و دلگرمی آنها باشد و اطمینان تازه کارهایی مثل من به استادشان زیر به شخصه من یک ماه اول حدود 300هزار تومان به شخصی که از طریق تبلیغات خود را متبحر بورس می دانست پرداخت کردم . بهره کافی نبردم و حتی گاهی اشتباهاتش را تصحیح کردم آز آن زمان تنها اتکایم خواندن کتاب و مطالعه وتحقیق بر روی نظرات خودم صرف شده ارادتمند بچه های خوب سرمایه رامین |
6 تشکر کننده از ramin1360: |
May 22nd, 2009, 13:32 | #30 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2008
تشکر از ايشان: 131 بار در 69 پست
|
0
|
Bookmarks |
برچسبها |
قوانین, همکاری, بازنگری, تیم, درخواست, سایت, عضویت |
|