|
نمايش نتيجه نظرسنجي: مهم است در کنار فارکس به بورس هم نیم نگاهی داشته باشیم ؟ | |||
بلی مهم است | 20 | 74.07% | |
خیر مهم نیست | 7 | 25.93% | |
تعداد رای دهندگان: 27. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد |
|
ابزارهاي موضوع |
November 18th, 2008, 01:34 | #16 |
مسئول سابق ماهنامه سرمایه
|
0
چقدر زود گرد و غبار دوباره این تالار و این تاپیک رو فرا گرفت نظر من این بود که با ورود حرفه ای بر و بچه های حرفه ای سایت سرمایه به بورس ایران ، این بورس هم بوووووووووووووورس بشه اما قرار نیست ما به فکر کشور خودمون باشیم ، همش می گیم نمی شه و نمی ذارن . به هر حال این هم ایده ای بود که مطرح شد و جواب نداد با تشکر و ارادت
November 21st, 2008, 00:32 | #17 |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2005
تشکر از ايشان: 41 بار در 22 پست
|
0
آقا چقدر زود نا اميد شدي !!!! قرار بود ايستادگي كنيم و دلسرد نشيم . من چند روزي نبودم ولي حالا دوباره برگشتم . يكي از چيرهايي كه نظر من رو به خودش جلب كرد اينه كه اطلاعات توي اين قسمت قديمي شده . بايد به انجمنها سر و ساماني بديم و شروع كنيم . به عنوان شروع بهتره بريم سراغ نرم افزارهاي بورسي و دوباره اونها رو مطرح كنيم . من كه هر چي سعي كردم نتونستم متا استاك رو از يه لينك سالم دانلود كنم و از همه مهمتر نيمدونم آيا راهي براي به روز رساني اطلاعات قيمت بورس وجود داره يا نه ؟ آقا يكي مثل من موافقم و سعي ميكنم مباحث جديد رو توي قسمتهاي مختلف شروع كنم . شما هم كمك كنيد . تنهايي كاري از ما بر نمياد . دوستان ! الان شايد بورس افت كرده باشه ولي وقتي راه افتاد نميشه تازه به فكر يادگيري بود !!!! از الان شروع كنيم تا توي موقعيتهاي خوب نتيجه بگيريم . مرسي فعلا |
November 21st, 2008, 01:06 | #18 | |
|
0
نقل قول:
باور کنید بحث ناامیدی نیست . از من پوست کلفت تر خودمم اما تنهائی که نمی شه قربونت برم . این همه از دوستان رای دادن که باید نیم نگاهی به بورس داشته باشیم ، ولی ازشون خبری نیست . ما هممون سرمون به فارکس گرمه و چه بسا یه روز بورس بیفته رو غلتک ( اینم به ما وابسته است ) و ما عین تریدرهائی که می خوان ریزش پوند ین رو از وسطش بگیرن و به کف می رسن خواهیم بود با تشکر و ارادت
November 27th, 2008, 15:24 | #19 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
تشکر از ايشان: 1,455 بار در 458 پست
|
0
با عرض پوزش از اینکه مدتی نتوانستم به اینجا سر بزنم دوست عزیز توصیه می کنم شما کاری رو که طرح کردیداز مراحل اولیه و بتدریج شروع کنید هر جا هم کمکی خواستید اعلام کنید، دوستان گل سرمایه موضوع رو رها نخواهند کرد. آنچه که مورد نظرتان است رو بدون نگرانی طرح کنید، چشم ها و دست های زیادی با فکرهائی روشن و قوی به یاری تان خواهند آمد. خوش و سلامت باشید
November 27th, 2008, 23:31 | #20 |
|
0
اولین کاری که خواهم کرد ، کارگاه لایوتریدینگ خواهد بود که با تحلیل تکنیکال روی چند و یا چندین سهم ارائه خواهم کرد و بدین تریتب به نتیجه خواهیم رسید که چقدر بورس ایران تکنیکالی است !! این کار به زودی استارت خواهد خورد و من از همکاری دوستان خود در سایت همسایه که قرار است چارتهای کندل استیک بورس را ارائه کنند استفاده خواهم نمود . با تشکر و ارادت
بورس, تالار, روبی, غبار |
|
|