April 29th, 2008, 20:31 | #16 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2005
تشکر از ايشان: 780 بار در 237 پست
|
آموزش نصب Ubuntu 8.04 LTS Desktop Edition
0
(این هم بگم نصب Ubuntu دو شکل هست اول نوع راحت رو می گویم ) شروع طبق تصاویر عمل کنید (از اینجا به بعد تصاویر رو از سایت SoftPedia برداشتم چون نوع نصب که خودم کردم به خواطر نسخه که من دانلود کردم از نوع سخت هست از این تصاویر استفاده می کنم ) تو لیست منطقه زمانی تهران رو انتخاب کنید به همین شکل پیش فرض عمل کنید البطه ایران هم هست تو لیست ولی در ساخت پارتشن ها دوچار مشکل می شوید بعد از اتمام نصب راحت می شود فارسی رو اضافه کرد این قسمت هم می توانید پارنیشن ها رو تمظیم کنید پیشنهاد من این هست که به شکل پیش فرض بگذارید باشد بعد که با نیازها تون در لینوکس آشنا شدید می توانید در نصب های بعدی هر جور دلتان خواست تنظیم کنید بچه ها این قسمت رو دقت کنید درست وارد کنید چون دارید یوزنیم و پسورد کامپیوتر رو می دید لینوکس مثل بقیه سیستم عامل ها نیست که یک چیز الکی بدین برید مثلا اسم خودتان که همیشه در یادتان هست رو یوزنیم بدید رومز هم یک چیز به یاد ملندنی ویندوز نیست که هرکی خواست با یک فایل کوچیک اندازه یک فلاپی یوزر و رمز شما رو بپرونه هوا اینجا هم Ok کنید برود داره نصب میشه اتمام نصب دیدید چقدر راحت حالا یک ریست می کند و شما به دنیای لینوکس پا می گذارید سیستم که بالا آمد از شما UserName , Password می خواد که طبق شکل وارد می کنید تبریک می گم شما به دنیای زیبای کد باز قدم گذاشتید همه برای شما کار می کنند و شما برای همه صفحه آشنا
April 29th, 2008, 21:10 | #17 |
Senior Member
|
0
April 29th, 2008, 21:12 | #18 |
Senior Member
|
نگاهی به اوبونتو ۸.۰۴
0
از امکانات جدیدی که در این نسخه اضافه شده می شه به موارد زیر اشاره کرد: Wubi : نصب ابونتو براحتی آب خوردن. در ادامه به این قابلیت جدید که می شه گفت مهمترین قابلیت این نسخه هست بطور مفصل نگاهی خواهیم داشت. Xorg 7.3 : در نسخه جدید Xorg ابزار جدیدی برای تنظیم میزان کیفیت نمایش صفحه تعبیه شده و شاید بشه گفت با اضافه شدن قابلیت نمایش در ۲ مونیتور این ضعف برطرف شده و هم اکنون اونایی که لپ تاپ دارن می تونن خیلی راحت اونو به مونیتور دیگه ای متصل نمی ده و در هر ۲ تصویر را مشاهده کنند ( حالت ۲ مونیتور و یک سیستم ). فایرفاکس ۳ بتا ۵: فایرفاکس ۳ با تمامی مزایایی که داره بصورت پیش فرض در این نسخه قرار گرفته. نسخه ۳ فایرفاکس با اینکه هنوز در مرحله بتا بسر می بره ولی از لحاظ پایداری به نظر من از نسخه ۲ خیلی بهتره. تنها مشکل این نسخه ناسازگاری بسیاری از اکستنشن هاست… Brasero : یک برنامه رایت سی دی بسیار قدرتمند در عین حال ساده با محیطی زیبا. Transmission : برنامه ای بسیار عالی برای کار با فایل های تورنت. Vinagre : یک برنامه جدید برای Remote desktop - کنترل از راه دور. با این برنامه پشتیبانان اوبونتو می تونن خیلی بهتر به مشتری های خودشون سرویس بدهند… Totem : برنامه ای برای پخش فایل های ویدئویی با قابلیت جستجو و پخش فایل های ویدئویی سایت یوتیوب Inkscape : برنامه ای برای ساخت - ویرایش و مدیریت فایل های PDF و چندین قابلیت دیگه. شما می تونید برای دانلود اوبونتو ۸.۰۴ به این آدرس مراجعه کنید. همچنین بیاد داشته باشید که می تونید بصورت رایگان سی دی های این نسخه را نیز سفارش دهید… منبع : CyberNet من دیروز این نسخه رو دانلود کردم و امروز صبح اونو نصب کردم. همونطور که در بالا هم اشاره شد برنامه Wubi زین پس بصورت پیش فرض در اوبونتو قرار داره یعنی شما می تونید خیلی خیلی خیلی راحت اوبونتو رو همانند نصب یک برنامه معمولی از روی ویندوز نصب کنید ! من که خیلی علاقه مند بودم نحوه کارش رو ببینم بعد از رایت فایل iso روی سی دی اونو داخل سی دی رام گذاشتم. لحظای بعدی پنجره زیر آشکار شد! : بله. گزینه دوم کاملا واضح بیانگر اینه که شما می تونید اوبونتو رو از داخل ویندوز نصب کنید. معطل نمی کنم و روی گزینه دوم کلیک می کنم. صفحه زیر نمایش داده می شود : تنظیمات کاملا واضه هست. کافیه یکی از درایو های خودتون رو بدون هیچگونه نگرانی برای نصب اوبونتو انتخاب کنید. خود اوبونتو حداقل ۴ گیگ رو پیشنهاد می کنه و به گفته خودش با انتخاب ۸ گیگ شما هیچ نگرانی ای نخواهید داشت… درایو مورد نظر خود را انتخاب - نام کاربری را وارد - رمز عبور را ۲ بار بنویسید … در آخر نیز روی دکمه Install کلیک کنید. در این مرحله چند دقیقه ای را باید صبر کنید … این مرحله چیزی حدود ۵ دقیقه برای من طول کشید. در آخر پیغام زیر به نمایش در میاد : سی دی را خارج و روی دکمه Finish کلیک کنید تا سیستم ریست شود. بعد از انجام این کار شما یک انتخاب ۲ گزینه ای خواهید داشت : ویندوز یا اوبونتو برای تکمیل فرآیند نصب ( که می تونید در آینده نیز انجام دهید ) گزینه اوبونتو رو انتخاب کنید. پس از انجام این کار مرحله نصب جدیدی شروع می شود. این مرحله نیز بین ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد. در این مرحله هیچ سوالی از شما پرسیده نمی شه. تنها پس از تکمیل این مرحله سیستم ریست می شه. تبریک می گم! اوبونتو شما نصب شد … سلام اوبونتو … این نسخه از اوبونتو براحتی کارت گرافیک - صدا - و شبکه منو شناخت در حالی که باید برای ویندوز درایور نصب کرد. اینترنتش براحتی متصل و زندگی برای ما گوارا شد. این مطلب رو هم از داخل اوبونتو می نویسم… راستی ظاهرا در نصب با این روش شما قادر خواهید بود اوبونتو رو هم همانند یک برنامه از ویندوز پاک کنید. فعلا که من بعد از نصب وارد ویندوز نشدم تا ببینم چی خوریه … + اضافه شد : جشن انتشار اوبونتو ۸.۰۴ روز ۱۲ اردیبهشت برگذار می شه. جهت کسب اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه کنید. منبع :http://www.asroone.net/1387/02/ubuntu-804
April 29th, 2008, 21:31 | #19 |
Senior Member
|
توزیع لینوکس Ubuntu 8.04 Final ارائه شد
0
سیستم عامل Ubuntu نگارش "Final" نسخه Ubuntu 8.04 آخرین نسخه پایدار این سیستم عامل است. سیستم عامل اوبونتو از سوی کمپانی Canonical تحت پشتیبانی مالی قرار میگیرد. گفتنی است که اوبونتو میان کاربران تجاری و خانگی هیچ محدودیتی را نمی پذیرد و این محصول برای همه کاربران بطور رایگان عرضه می شود. سیستم عامل اوبونتو از محبوب ترین توزیع های کد-باز لینوکس است که محیطی مطمئن و امن را برای علاقه مندان به دنیای کد باز فراهم می آورد. دانلود: Ubuntu 8.04 نسخه نهایی مشاهده: سایت رسمی اوبونتو منبع خبر: WinBeta.Net
May 9th, 2008, 20:26 | #20 |
Senior Member
|
0
June 22nd, 2008, 00:46 | #22 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
|
0
نقل قول:
برای کارهای معمولی نسخه دسکتاپ مناسب هستش نسخه سرور همونطور که از اسمش پیداست مخصوص شبکه هائی هستش که چندین کامپیوتر را داراست و یک کامپیوتر به عنوان مدیر شبکه کار هماهنگی و ارتباط بین اونها رو میسر میکنه از خصوصیات سرور به دلیل وجود نرم افزارهای مونیتورینگ و ارتباطی حجم بالای اونه که شما میزانی از رمتون بی جهت اشغال میشه در مورد نسخه ۶۴ بیتی هم برای پردازنده های جدید ۶۴ بیتی طراحی شده ولی من با wine در نگارشهای قدیم با نسخه ۶۴ بیتی مشکل داشتم برای همین با اینکه پردازنده ام ۶۴ بیتی همون نسخه معمولی دسکتاپ رو نصب کردم در مورد هارد هم بهتره اول با یه برنامه پارتیشن مجیک یکی از پارتیشنهاتون رو ریسایز کنید و یه پارتیشن بیت ۵ تا ۱۰ گیگ جدا کنید و اون رو بدید که اوبونتو روش نصب کنه البته اوبونتو این کا رو میکنه ولی ترسم از اینه که یه موقع تجربتون کم باشه و کار دستتون بده ولی اگر تجربتون تو نصب ویندوز خوبه اوبونتو از اون راحتتره دوست خوبمون هم در این تاپیک توضیحات خوبی گذاشتن بخونید بد نیست
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند . آخرین ويرايش توسط HardyLaity در June 22nd, 2008 و ساعت 00:54 دليل: افزودن به متن |
|
6 تشکر کننده از HardyLaity: |
June 23rd, 2008, 15:24 | #23 |
Senior Member
|
0
من دو تا سوال پرسیدم که گفتم چون این تاپیک آموزش لینوکس هست به صورت پرسش و پاسخ هم در بیاد من سوال هام رو دوباره تکرار می کنم که اگه جوابی براشون پیدا کردین منو در اطلاع بذازین ممنون می شوم
June 23rd, 2008, 15:31 | #24 |
Senior Member
|
0
اون لینک رو بردم تو لینوکس شروع به مطالعه کردم یه قسمت به مشکل خوردم قسمتی که می خواهی نوع مودم رو انتخاب کنی مثلا اگه سریال باشه dev/ttyS0/ را میزنی یا اگه ندونی وضعیت مودمت چه جوری از این فرمان تویه Terminal استفاده میکنی sudo wvdialconf /etc/wvdial.conf من که این فرمان رو میزنم می زنه مودمی وصل نیست و پیغام Faild رو برای ttys0 تا ttys3 می زنه چیکار باید کنم لطفا مرا راهنمایی کنید راستی مدل مودمم Genius -> GM56PCI-Sa هستش و یه سوال دیگه این که این اوبنتو Resolation خیلی بالا اگه بخواهیم بیاریم پایین باید از کجا بیاریم آنقدر رزولیشون بالا است چشام در اومد و دیگه این که من اومدم از قسمت Add Application در قسمت office برنامه Adobe Acrobat رو نصب کنم ولی نتونستم باید چیکار کنم
June 23rd, 2008, 15:37 | #25 |
Senior Member
|
0
من اگه بخوام دو تا لینوکس نصب کنم مثلا suse و ابونتو رو باهم آیا فرق داره کدومش رو اول نصب کنم یا نه آخه یکی نیست به من بگه بنده خدا تو که تو اولیش موندی چرا میخای بری سر دومی
[SIGPIC][/SIGPIC] آخرین ويرايش توسط LionHeart در June 23rd, 2008 و ساعت 16:05 |
2 تشکر کننده از LionHeart: |
June 23rd, 2008, 21:48 | #26 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: ایران
تشکر از ايشان: 2,394 بار در 824 پست
|
0
من اوبنتو رو از داخل ویندوز طبق پست 18 نصب کردم بعد از اتمام کار ابنتو بالا نمی امد وپیغام file not found رو می داد حالا یه سوال آیا باید فرمت درایو C و درایوی که ابنتو رو می خوایم نصب کنیم باید FAT32 باشه یا ntfs هم باشه ایراد نداره؟ مرسی
June 26th, 2008, 02:31 | #27 | |||
Senior Member
|
0
نقل قول:
https://help.ubuntu.com/community/Di...emHowto/Lucent توضیح اینکه همونطور که از اسمشون پیداست این مودمها برای ویندوز طراحی شده اند برای همین نصبشون یکم قلق داره ۲ - system > pereferences > screen resolution ۳ - من معمولا برای کارام از اپن آفیس استفاده میکنم البته تفاوتی نداره برای نصب اینجور پکیجها از system > adminstration > synaptic package manager خیلی راحت میتونید سرچ و نصب کنید نقل قول:
نقل قول:
شما باید دقت داشته باشید که هنگام نصب به اون میزانی که اعلام میشه یا انتخاب میکنید ( مثلا ۵ گیگابایت ) فضای خالی داشته باشید اوبونتو اون قسمت رو کاملا جدا میکنه و یه پارتیشن جدید با فرمت خودش میسازه ( ext ) که به نوع پارتیشن قبلی هم وابسته نیست احتمالا شما هنگام نصب به یه اررور برخوردین یه مرتبه دیگه برای نصب اقدام کنید و به پیغامها هم توجه بیشتری بکنید و نتیجه رو اعلام کنید ممنون
June 26th, 2008, 12:49 | #28 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
3 تشکر کننده از LionHeart: |
June 26th, 2008, 14:27 | #29 |
Senior Member
|
0
آقا ما که زبانمون مثل شما خوب نیست چی کار کنیم این لینکی که گذاشتید انگلیسیه فارسی رو ندارین؟ ارادت
June 26th, 2008, 15:44 | #30 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
شما بایستی حتما هنگامی که یه کار پایه دارید انجام میدین یه چیزی یاد بگیرید این یکی از اون قوانین هستش اول از همه شما باید از نوع مودمتون اطلاع پیدا کنید البته نه از نام شرکت و این چیزها از هسته درونی اون که الان توضیح میدم چجوری از لینک زیر اسکن مودم رو دانلود کنید . به لینوکس برید و این فایل رو کپی کنید رو دسکتاپ http://linmodems.technion.ac.il/packages/scanModem.gz حالا به ترمینال برید و کدهای زیر رو بزنید cd ~/Desktop gunzip scanModem.gz chmod +x scanModem ./scanModem روی دسکتاپ یه فولدر مودم میسازه و کلیه اطلاعات مودمتون . لینکهای مورد نیازتون و راهنمای نصب رو توش میریزه 1stread.txt که نحوه نصب رو توضیح میده و فایل modemdata.txt که مشخصات مدم و اینکه از کجا باید درایور هاشو دانلود کنید که زیاد هم سخت نیست اگر تونستین به کمک این دوتا فایل مودمتون رو نصب کنید که بهتون تبریک میگم چون شما کلی مطلب یاد گرفتین که تا آخر عمرتون تقریبا هر سخت افزاری رو میتونید کانفیگ کنید . وگرنه اونها را اینجا ضمیمه کنید تا با هم بررسی کنیم و بریم جلو پینوشت : برنامه ای که میتونه نوع سخت افزار شما رو بشناسه و به شما بگه برید اینجا این دانلود کنید برین اونجا این کار رو بکنید جنبه آموزشی زیادی داره چون در هنگام نصب یه سخت افزار شما کلی با امکانات و ابزار آشنا میشید که این به شما یه آزادی میده برای انجام کارهای بعدی . این میتونست یه برنامه باشه که بره همه کارها رو بکنه ولی اینطوری شما همیشه به نویسنده اون برنامه محتاج میشدین
Bookmarks |
برچسبها |
804, desktop, edition, lts, ubuntu, لینوکس, آموزش |
|
|