May 23rd, 2006, 02:05 | #16 |
Member
تاريخ عضويت: Nov 2004
تشکر از ايشان: 176 بار در 20 پست
|
0
|
May 23rd, 2006, 02:10 | #17 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2005
تشکر از ايشان: 168 بار در 80 پست
|
0
نقل قول:
يه چيز بگم بفهمين دقيقا من چي مي كشم . قيمت wireless اينجا مي دونين چنده ؟ ! 150 هزار تومان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 23rd, 2006, 02:45 | #18 |
مدیر ارشد
تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 12,833 بار در 2,939 پست
|
0
من از سپنتا گرفتم که نسبت به قیمتش بد نیست.سرویس های مختلفی ارائه می کنه که آن چیزی که من گرفته ام 128k Recive و 64k send هستش و به طور مفید حدوداً 15k-12k میشه باهاش دریافت کرد.از داتک هم تعریف سیستم Wireless را شنیده ام که فعلا محدوده ی ما را پوشش نمی دهند. |
May 26th, 2006, 11:18 | #19 |
Banned
|
0
من از پارس آنلاين ADSL گرفتم . گرونه ولي مجبورم . در ضمن ساپورت خوبي داره پارس آنلاين . داتك هم امده اراك . براي منطقه ما راه بيوفته از اون استفاده ميكنم . تعريف داتك هم خيلي شنيدم . |
June 2nd, 2006, 03:55 | #20 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 2,009 بار در 1,022 پست
|
0
نقل قول:
... تا همین یه قدمی ما adsl امده اما ما نداریم ! ... دایل هم که قربونم بره !! وقتی سر تیک بازار می شه انگار اونم تیک می گیره !!! .... اما خب می دونی من تجربه کردم روزهایی که خیلی بدبین یا ناراحتم 90 درصد استاپم خورده ! خلاصه بیخیالی طی کن وگرنه اگه این قدر بد بین باشی خدایی نکرده زبونم لال یه وقت استاپ خودت می خوره ها !! ولش کن بابا ... گفتی رشتی آره ؟ برو کنار دریا جای ما رو هم خالی کن ..... شادباشی |
|
June 2nd, 2006, 04:50 | #21 | |
Senior Member
|
Ok
0
نقل قول:
در مورده تجربهای که پیدا کردی راجع به ناراحت بودن موقع ترید باهات موافقم دریا؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟؟
June 2nd, 2006, 08:08 | #22 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2004
تشکر از ايشان: 250 بار در 117 پست
|
March 13th, 2007, 22:09 | #23 |
Senior Member
|
ترافيک
0
اوه اوه ...چه خاکي رو اين تاپيک نشسته... يه سوال.. محدوديت ترافيک براي فارکس کارا در طول ماه مشکل ايجاد نميکنه؟ به توجه به حجم قابل توجه اطلاعاتي که در طول ماه دريافت ميکنيم ترافيک به چه سقفي ميرسه؟ ... مي خوام adsl بگيرم , کدومشون مشکل قطعي تو طول ماه ندارن (يا کمتر دارن..) ؟ بين داتک و پارس آنلاين موندم.... (اين که چند تا سوال شد... )
March 13th, 2007, 22:24 | #24 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
من از ADSL داتک استفاده نکردم.از وایرلس داتک و ADSL پارس آنلاین استفاده کردم. ساپورت پارس آنلاین خیلی خوبه.من حتی ساعت سه نصفه شب زنگ زدم خیلی خوب جواب دادن ومشکلم رو حل کردن.ولی آروم آروم سوسه هاشون داره زیاد میشه.مثلا اولش میومدن در خونه پول میگرفتن حالا میگن زیر 2 ماه نمی یایم.قطعی و اینها هم نداره.من دو باره بالای 600 مگ (که سرور هاش Resume نداشتن) دانلود کردم و مشکلی نبوده. خیلی دوست دارم نظرات بچه هایی که از داتک گرفتن رو هم بدونن.سپنتا رو هم مد نظر داشتته باشید قیمتهاشون ضاهرا از همه متناسب تره. مخلصیم.
moment-to-moment basis. What is inside of you could be confidence or fear, a perception of opportunity or loss, restraint or uncontrollable greed, objectivity or illusion. The market just reflects these mental conditions, it does not create them |
|
March 13th, 2007, 22:42 | #25 |
Senior Member
|
0
March 13th, 2007, 23:05 | #26 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
يعني اصلا قطعي نداره؟!!! نمي دونم تو کدوم تاپيک بود يکي از بچه ها صحبت از 40 ساعت قطعي در ماه ميکرد تو پارس... نمي دونم شايدم پستش قديمي بود؟ از اين بابت قطعيش مهمه چون اگه بخواي اکسپرت نصب کني رو چارت ,قطعي داشته باشه اذيت ميکنه... اون 600 که گفتي منظورت اين بود که کل receive ات در ماه 600 بوده ؟
March 13th, 2007, 23:09 | #27 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
موفق باشید.
moment-to-moment basis. What is inside of you could be confidence or fear, a perception of opportunity or loss, restraint or uncontrollable greed, objectivity or illusion. The market just reflects these mental conditions, it does not create them |
|
March 13th, 2007, 23:16 | #28 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
کم سرعت شدن دیدیم (تا 3 4 K) ولی قطعی نه.توی قرار داشون میگه در 99% ایام ماه تضمین میکنن ارتباط وصل باشه(احتمالا این 40 از همونجا اومده)از نظر پهنای باند جدیدا دیگه محدودیت نداره.راجع به 600 مگ هم باید بگم اون مقدار رو از یک عصر حدود ساعت 5 تا 9 صبح فرداش دانلود کردم و این برایه 1 روزه. مخلصم.
moment-to-moment basis. What is inside of you could be confidence or fear, a perception of opportunity or loss, restraint or uncontrollable greed, objectivity or illusion. The market just reflects these mental conditions, it does not create them آخرین ويرايش توسط alibeirami در March 13th, 2007 و ساعت 23:22 |
|
تشکر کننده از alibeirami: |
March 13th, 2007, 23:46 | #29 |
Senior Member
|
0
اون سپنتا هم که گفتي , من امروز سايت هاي اين چند تا معروفا رو که نگاه کردم سپنتا از همه گرونتر بود..ديگه نمي دونم..
March 14th, 2007, 00:00 | #30 |
Senior Member
|
0
قیمتهاشون با هم زیاد فرق نداره .پارس آنلاین با سپنتا یکیه.اگر داتک ارزون نوشته فقط هزینه سرویس رو نوشته.مالیات و ابونه مخابرات و اینا هم که بیاد روش میشه اندازه همینا.من از اون پیشنهاد های طولانی مدت مدت سپنتا خوشم اومده بود.و به نسبت ارزون تره.البته از ساپورتشون چیزی نمیدونم. موفق باشید.
Bookmarks |
برچسبها |
adsl, اینترنت |
|
|