March 4th, 2008, 11:53 | #16 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2005
تشکر از ايشان: 780 بار در 237 پست
|
0
بقیش هم مشکلات پست ما بود .
March 4th, 2008, 12:48 | #17 |
Senior Member
|
0
شما مطمئن باش که تا وقتی که 1 درصد جامعه برای 99 درصد جامعه تصمیم می گیره وضع به همین منوال خواهد بود. پاورقی : صحبتهای من به هیچ وجه توجیه رفتارم نیست، بعضی وقتها مثل مواردی که در بالا ذکر کردم اینقدر به مشکلات ساده و بچگانه ای برخورد کردم که کارم لنگ مونده و انجام نشده که به نتیجه رسیدم که توی اینجا دزدی و یا کپی غیرقانونی بعضی چیزها از حلال هم حلال تره، انشاالله وقتی رفتیم خارج سعی می کنیم قسطی پولشو پرداخت کنیم، البته من یکی فکر کنم که حداقل یه 5 میلیون دلاری بدهکار باشم.
دیگه چه خبر؟ آخرین ويرايش توسط lastnight19 در March 4th, 2008 و ساعت 12:52 |
8 تشکر کننده از lastnight19: |
March 4th, 2008, 15:19 | #18 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 626 بار در 193 پست
|
0
فكر نمي كنم ساير كشور ها از جمله خود آمريكا هم زياد مردم به كپي رايت احترام بگزارند. با يك نگاه با سايت هاي آپلود رايگان مثا رايپد شير و فور شير و ... به راحتي متوجه اين مطلب مي شويد. 90 درصد فايلها و نرم افزارهاي پولي رو به راحتي مي تونيد از روي اين سايت ها دانلود كنيد و اين در حالي است كه اگه كسي بخواد به دليل اينكه اين سايتها و شركتها در جايي ثبت شدند مي تونه حالشون رو بگيره ولي كسي نيست. در ضمن اينقدر سنگ مايكرو سافت رو به سينه نزنيد . همين بيل گيتس موقع نوشته برنامه dos با دستكاري حساب هاي دبيرستانشون و استفاده بدون اجازه از كامپيوتر دبيرستانشون اين برنامه رو نوشت. و ضمنا جزو كساني است كه حق كپي رايت نرم افزار رو زير پا گذاشت ولي بعدا خودش از طرفدارانش شد.
March 4th, 2008, 16:23 | #19 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 329 بار در 111 پست
|
0
March 4th, 2008, 16:28 | #20 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 329 بار در 111 پست
|
0
نقل قول:
March 4th, 2008, 17:00 | #21 |
Senior Member
|
0
اصلاً شما بگو اصلش رو کجا می فروشن اول بعد ما راجع به حلال و حرامش صحبت کنیم. مگه کسی هم توی ایران پیدا می شه که نسخه اصل مثلاً ویندوز رو داشته باشه؟
March 4th, 2008, 17:10 | #22 | |
Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 174 بار در 80 پست
|
0
نقل قول:
بله،یکی دو سالی است که نسخه اورژینال محصولات مایکروسافت و نیز برخی از ویروس یاب ها در ایران قابل تهیه است. |
|
2 تشکر کننده از saba1515: |
March 4th, 2008, 17:33 | #23 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 645 بار در 190 پست
|
0
نقل قول:
March 4th, 2008, 19:46 | #24 | |
Member
تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 507 بار در 144 پست
|
0
نقل قول:
من یه نفر رو میشناسم کارش تولید پک ارجینال نرم افزار هستش ویندوز میزنه که خود ماکروسافت هم نمیتونه تقلبی بودنشو بفهمه جالب تر اینکه ریجیستر هم میشه درست مثل پک ارجینال یه پک ارجینال ایکس پی بهم داد که به راحتی به سایت ماکروسافت وصل شد و آپ گرید شد با کلی دعوا مرافعه به زور 3000 تومان بهش دادم که حداقل پول پک راگرفته باشه موفق باشید آخرین ويرايش توسط ashil در March 4th, 2008 و ساعت 19:48 |
|
March 4th, 2008, 19:51 | #25 | |
مدیر تالار مدیریت سرمایه - مدیر تالار روانشناسی در معاملهگری
|
0
نقل قول:
در مورد دزدی ماکروسافت از اپل هم حرف به همین اندازه بی اعتبار است. اگر تاریخچه سیستمهای عامل را مطالعه بفرمایید، دقیقاً متوجه خواهید شد که داستان کاملاً چطور بوده است.
Financial markets: where genius fails آخرین ويرايش توسط سهامدار جزء در March 4th, 2008 و ساعت 19:54 |
|
March 4th, 2008, 20:01 | #26 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2007
تشکر از ايشان: 2,463 بار در 921 پست
|
0
موفق باشيد يا حق |
2 تشکر کننده از FXRAMIN: |
March 4th, 2008, 20:59 | #27 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
|
0
نقل قول:
اگر اين همه توانائي و استعداد در راه صحيح و اصولي استفاده ميشد الان مملكت ما وضعيتش اين نبود . ولي حيف كه ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!
March 4th, 2008, 21:53 | #28 | |
مدیر تالار مدیریت سرمایه - مدیر تالار روانشناسی در معاملهگری
|
0
نقل قول:
چند وقت پیش یک فیلم مستند دیدم که داستان تمام این سیستمهای عامل رو بررسی کرده بود. در فیلم با استیو جابز، بیل گیتس، و بسیاری از آدمهایی که به نحوی با سیستمهای عامل سر و کاردارند صحبت کرده بود. اونجا بیل گیتس داستان رو گفت که این سستم عامل رو از یک شرکت کوچک توی سیلیکون ولی خریدند و اسمش هم توی اون شرکت dirtyبوده که بعد اینها به disk تغییرش میدن.
March 4th, 2008, 22:09 | #29 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
حالا وقتی شلوار خارجی به این خوبی تولید می شه دیگه کپی کردن یه CD و جلد و پک درست کردن که دیگه از آب خوردن برای چنین افرادی راحتتره، شما تشریف ببرید میدان انقلاب (مخصوصاً ضلع شمال شرقی) ببینید چه جور محصولاتی اونجا عرضه می شه از فیلم و برنامه ایرانی گرفته تا برنامه طراحی راکتور هسته ای و حتی فیلم هایی که تازه داره توی آمریکا و سینمای جهان اکران می شه اونجا حتی پوستر اصلش بدیوار زده شده دیگه چه برسه به CD . شما اونوقت با این وضعیت می فرمائید من برم بازار رضا که معروف به بازار دزدهاست CD ارجینال بخرم!!!؟؟؟ من واقعاً خوشحالم که هم وطنانی اینچنین پاک و بی آلایش دارم که فکر می کنند همه مثل خودشون انسانهای پاک و درستکاری هستند. دوستان CD ارجنیال اصل شاید بازهم تکرار می کنم شاید توی این کشور وجود داشته باشه اونم یه نفر مثل همون تولید کننده پوشاک آورده تا از روش تکثیر کنه و به من و شما بفروشه تا هم اون سود کنه و هم من و شما بتونیم به روز باشیم.
March 4th, 2008, 22:19 | #30 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
چند سال پیش بسیاری از شرکتها( بیشتر شرکتهای فیلم سازی) از این سایتهای share یه شکایتی کردن. چندین ماه هم در موردش بحث شد. در آخر هم دادگاه به نفع شرکتهای share رای داد. دلیل این شرکتها هم این بود که چون کسی بابت این تبادل پولی نمی گیره پس خلافی مرتکب نمی شن. و اگر بخوایم این رو خلاف بدونیم باید قرض دادن فیلم یا cd رو به دوستان و نزدیکان رو هم خلاف بدونیم !! مطمئن باشین که اگه از لحاظ قانونی مشکلی داشت حال و روزش این نبود. rapidshare یکی از معتبر ترین سایت های اینترنتیه. موفق باشید |
|
تشکر کننده از مجتبی: |
Bookmarks |
برچسبها |
نون, حلال |
|
|