February 10th, 2006, 02:03 | #16 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
البته ظاهر سايتهاي فارسي وي بي دليل اينکه اکثريتش شبيه همه اينه که تم هاي ديگه فارسي اش نيست. وگرنه تم ها و قابليت هاي اضافه شونده به وي بي خيلي( به شيوه ياور طغرل بخوانيد :P ) بيشتر از IPB هست. يکيش هم اينه که يک قابليت امتياز دهي هست که افرادي که پست خاصي را مفيد تشخيص ميدهند، بهش امتياز ميدهند(همچنين در مورد افراد) که نهايتا تاپيک هاي با اعتبار زياد و پست هاي مفيد سايت خودشونو نشون ميدن. فکر ميکنم VB کلا حرفه اي تر باشه. ولي حيف که تم هاي ديگه غير از اين تم معمول براش فارسي نشده. در هر صورت معتقدم بلحاظ قيافه الان بهتره ولي خب مسائل فني مهندسي، نظر آقا رضا ارجحه .
February 10th, 2006, 03:29 | #17 | |
مدیر سابق سیستمها و روشهای معامله
|
0
نقل قول:
اين فرم فعلي فروم يه گرمي خاصي داره...خيلي خيلي خيلي آدم باهاش راحته... بااينكه invision board يه مشكلاتي گاهي اوقات داره (كه نميدونم از سرور اوناست يا اي اس پي من) ...ولي خيلي فرم فعلي اش راحته ...و واقعا تو فروم هاي ديگه ..هيچ جا انقدر آدم راحت نيست... البته ..مطمنا آقا رضا بيدليل اين كار رو نميخواهند بكنند و دلايل فني محكمي دارند...ولي كاش ميشد همينجا براي مشكلات راه كاري پيدا كرد و اين فرم فعلي رو از دست نميداديم.. كلا بگم كه فروم سرمايه تكه... ولي ما تابع نظر ادمين محترم هستيم... امرشون بالاي سر ما جاداره |
|
February 10th, 2006, 08:29 | #18 |
کاربر فعال سیستمها و روشهای معامله
|
0
وي بي امتيازات بسيار زيادي داره كه چون من اونها رو نميدونم از تكرارش صرفنظر ميكنم :P اما قالبهاي بسيار بسيار زيبايي براي وي بي هست كه من با اجازتون قالب آريا رو پيشنهاد ميكنم ... B) اين قالب بسيار زيبا و رنگ هاي آن بسيار آرامش بخش است ... ارادتمند شما
February 10th, 2006, 11:51 | #19 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
اگر چند تا قالب زيبا كه فارسي شده باشه بتونيم پيدا كنيم، ميشه يوزرها امكان انتخاب قالب رو داشته باشن. يعني هر يوزري فوروم رو اونطور كه خودش ميخواد ببينه. |
|
February 10th, 2006, 12:02 | #20 | |
کاربر فعال سیستمها و روشهای معامله
|
0
نقل قول:
اگر چند تا قالب زيبا كه فارسي شده باشه بتونيم پيدا كنيم، ميشه يوزرها امكان انتخاب قالب رو داشته باشن. يعني هر يوزري فوروم رو اونطور كه خودش ميخواد ببينه.[/b][/quote] سلام آقا رضا بله قالب آريا فارسي شده است ... من براي اولين بار در فروم برنامه نويس اون رو ديدم : البته نميدونم چرا من چند روزيه كه اين سايت رو با اشكال ميبينم ... برنامه نويس نميدونم مشكل از سمت منه يا از سمت سايت البته دوستان قالب سايت رو بايد در كمبو باكس پايين سمت راست صفحه عوض كنند و قالب آريا رو انتخاب كنند ... ارادتمند شما
February 10th, 2006, 12:56 | #21 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2005
تشکر از ايشان: 278 بار در 131 پست
|
0
جسارتا به نظر من هم این قالب آریا خیلی بهتر از قالب اصلیه ; قالب اصلی زیادی فانتزیه
February 10th, 2006, 13:57 | #22 | |||
Senior Member
|
0
نقل قول:
بله قالب آريا فارسي شده است ... من براي اولين بار در فروم برنامه نويس اون رو ديدم : البته نميدونم چرا من چند روزيه كه اين سايت رو با اشكال ميبينم ... برنامه نويس نميدونم مشكل از سمت منه يا از سمت سايت البته دوستان قالب سايت رو بايد در كمبو باكس پايين سمت راست صفحه عوض كنند و قالب آريا رو انتخاب كنند ... ارادتمند شما [/b][/quote] سلام علي آقا مثل اينكه قالب آريا مشكل داره من هم عكس ها رو باز نمي كنه قريانت |
|||
February 10th, 2006, 14:43 | #23 |
مدیر سایت
|
0
متاسفانه قالب آريا مشکل داره و من هم عکسها رو نميبينم. اما همونطور که گفتم ميشه فوروم چند تا قالب داشته باشه و هر کس با سليقه خودش يکي از اونها رو انتخاب کنه. اميدوارم بتونيم چند تا قالب خوب فارسي شده پيدا کنيم. اگر موردي سراغ داريد همينجا اعلام کنيد. ممنون |
February 10th, 2006, 15:31 | #24 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
http://www.niksalehi.ir/fusion_forum/index.php آقا رضا اين قالبها رو نگاهي كن http://www.punres.org/browse.php?show=styles براي فارسي كردنش هم اگه مشكا داشتيد هستند كساپي كه كمك كنند قربان شما |
|
February 10th, 2006, 15:49 | #25 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
سيستم اين دو تا لينك كه vBulletin نيست. يا من اشتباه ميكنم؟ |
|
February 10th, 2006, 16:13 | #26 |
Senior Member
|
0
آقا رضا اينجا رو ببينيد https://djir.net/kamran.php?q=aHR0cDovL3d3d...HJvZHVjdHMucGhw |
February 11th, 2006, 01:14 | #27 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
دو تا مشكل وجود داره: ۱- اين تم ها پولي هستند(مجاني نيستند) و ما بي پول ۲- اين تم ها فارسي نشده اند. ممنون كه به فكر هستيد |
|
February 12th, 2006, 04:36 | #28 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2005
تشکر از ايشان: 278 بار در 131 پست
|
0
امیدوارم بزودی مشکلات موجود رفع بشه ; از جمله اینکه برای هر صفحه که باز میکنیم مجبوریمchange encoding کنیم ! ولی این قالب از قالب اصلی V Bulletin شکیل تره و مثل اون فانتزی نیست . دوستان دست مریزاد
February 12th, 2006, 08:54 | #29 |
Senior Member
|
����������
0
من اين قسمت رو نميخونم براي همين خبر نداشتم ولي vb كلا خوبه هر چند اين encode يك خورده مشكل ساز شده ولي خودمونيم به اون قبليه عادت كرده بوديم ها در ضمن avatar ها رو نميشه ديد . smiley ها هم كمن راستي اينجا ميتونيم فايل غير از عكس بگذاريم؟ آخرین ويرايش توسط حامد 80 در February 12th, 2006 و ساعت 09:03 دليل: AVatar |
February 12th, 2006, 10:31 | #30 |
Senior Member
|
0
تبریک مشکلات هم به امید خدا کم کم حل می شه ممنون |
Bookmarks |
برچسبها |
فروم, تبديل, سيستم |
|
|