May 24th, 2010, 15:31 | #331 |
Senior Member
|
May 24th, 2010, 20:08 | #332 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: اصفهان
تشکر از ايشان: 693 بار در 115 پست
|
0
عکسهای جشنواره ضمن اینکه به همین بهانه توصیه می کنم فیلم Damage محصول 1992 و با بازی ژولیت بینوش رو اگه تا بحال ندیدید حتما ببنید. دو موسیقی انتهایی فیلم بسیار کوتاه و در عین حال زیبا از سازنده ی موسیقی متن فیلمهای سه گانه ی آبی، قرمز و سفید "کیشلوفسکی" است. از اینجا دانلود کنید. یا علی مددی آخرین ويرايش توسط adavari در May 24th, 2010 و ساعت 20:20 |
7 تشکر کننده از adavari: |
May 25th, 2010, 07:32 | #333 |
Senior Member
|
May 25th, 2010, 13:58 | #334 |
Senior Member
|
0
رپ مازندرانی باحال
http://www.4shared.com/audio/ot6yVQPN/ame_male.html البته قدیمیه اما گفتم شاید دوستان خوششون بیاد.
May 25th, 2010, 14:04 | #335 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
May 25th, 2010, 14:07 | #336 |
Senior Member
|
0
http://www.4shared.com/audio/DzbAQ_z...-Nabudi_2.html http://www.4shared.com/audio/DzbAQ_z...-Nabudi_2.html
[SIGPIC][/SIGPIC] فقیر واقعی كسی است كه با 4 خط شعر خود را شاعر و با 4 جمله ی تفکربرانگیز خودش را آگاه بداند. آخرین ويرايش توسط Alireza Ghane در May 25th, 2010 و ساعت 14:42 |
May 25th, 2010, 14:17 | #337 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
دادا این که اینجوریه ! The file link that you requested is not valid.
May 25th, 2010, 14:26 | #338 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
اینجوری نبود اینجوری شدش!
May 25th, 2010, 14:43 | #339 |
Senior Member
|
0
لطفآ این مجله را برای دوستان خود نیز ارسال فرمائید تا مطلع شوند تعداد صفحه : 4500 تاریخ و جغرافیای استانها• جاذبه های مذهبی• جاذبههای تاریخی• جاذبههای طبیعی• جاذبههای فرهنگی و هنری• شهرهای ایران• از بزرگترین مجله تصویری ایران نیز دیدن نمائید•
May 25th, 2010, 15:10 | #340 |
Senior Member
|
May 25th, 2010, 15:52 | #341 | |
مدیر تالار تحلیل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
|
0
نقل قول:
May 25th, 2010, 23:00 | #342 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2009
تشکر از ايشان: 1,848 بار در 370 پست
|
0
حتما ببینید ...جالبه http://www.biomotionlab.ca/Demos/BMLwalker.html
May 26th, 2010, 13:20 | #343 |
Senior Member
|
0
به همشهری میگن: بابات مرد, زود بیا خونه, همشهری میگه: دروغ میگین یه اتفاقی افتاده نمی خواهید به من بگید! دعا: آرزو دارم خدا کنه این سالها به حق پنج تن الهی آمین! به پشه ميگن چرا زمستونا پيداتون نيست !؟!؟!؟!؟ ميگه: نه اينکه تابستونا خيلي برخوردتون خوبه به یارو مي گن بچه كجائي؟ ميگه: بچه تهرون مي گن: كجاي تهرون? ميگه: جاده تهران - کیلومتر 700 همشهری ميره خواستگاری. ازش می پرسن چه كاره ای؟ روش نميشه بگه قصاب, ميگه لوازم يدكي گوسفند دارم! به همشهری میگن: چرا همش داری دور میدوون با ماشینت میچرخی؟ می گه: راهنمام گیر کرده به یارو ميگن از چه گلي خوشت مياد ... ميگه اقاقيا ... ميگن هميني روكه گفتي بنويس .... ميگه غلط كردم رز آیا میدانید بزبز قندی اولین بز دیابتی تاریخ است؟ همشهریبه اتاق رئيسش رفت و گفت: آقاي رئيس من براي ازدواج دو روز مرخصي ميخوام. رئيس گفت: شما که يه هفته تعطيلي داشتين چرا ازدواج نکردين? همشهری گفت: آخه نمي خواستم تعطيلاتم رو خراب کنم! همشهری میره جوراب فروشی و میگه: آقا من جوراب می خوام. فروشنده میگه: مردونه. همشهریهم دستش را دراز میکنه و دست میده و میگه: مردونه یه همشهری میره ماشینشو بیمه بدنه کنه, آخر سر که کارش تموم میشه بیمه ای بهش میگه ایشالا هیچوقت از بیمه تون استفاده نکنین. همشهری هم برمیگرده میگه ایشالا شما هم از این پول خیر نبینین! همشهری میره امامزاده میبینه یه دختری میگه خدایا یه شوهر خوب به من بده. همشهریخودشو میندازه تو بغل دختره میگه خدایا هل نده. یکی میگه: من "حافظ کل قرآنم", یارو میگه: از این قران کوچیکا یا بزرگا یه روز یه همشهری میره ساندویچی میگه آقا یه ساندویچ کالباس بده ولی برام خیارشور نذار. از قضا یارو ساندویچی هم همشهری بوده میگه: ببخشید خیارشور ندارم میخوای گوجه نذارم? خبرنگار: برای محرم امسال چه برنامه هایی دارید? غضنفر: ما امسال 10 تا علم اضافه کردیم / 15 تا پرچم / 150 تا زنجیر / 12 تا قمه و 40 تا زنجیرزن جدید در مجموع انشاءالله دیگه مادر یزید سرویس است! به نقل از سایت جوکستان
دیگه چه خبر؟ آخرین ويرايش توسط lastnight19 در May 26th, 2010 و ساعت 13:24 دليل: لعنت به مردم آزار |
7 تشکر کننده از lastnight19: |
May 26th, 2010, 13:33 | #344 |
Senior Member
|
0
http://www.persianorarabiangulf.com/index.php با هر IP هم فقط یک بار می شه رای داد.
May 26th, 2010, 13:58 | #345 | |
Senior Member
|
نتایج
0
نقل قول:
تشکر کننده از isar: |
Bookmarks |
برچسبها |
معرفی, جالب, سایتهای |
|
|