February 27th, 2010, 14:59 | #406 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
فکر خریدنش نباش اسراییلیه اصلش نمیشه خرید.ماجرا میشه برات
February 27th, 2010, 17:44 | #407 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
خیلی ممنونم ازت بابت این همه حوصله ای که به خرج میدی و جواب پست ها رو میدی ! راستش از آسان دانلود اون نرم افزار رو گرفتم منتها موقع نصب سیستمم ارور میداد ولی دیروز باز به کمیاب آنلاین سر زدم نسخه جدید بابیلون رو گذاشته بود همراه با همون نرم افزاری که توی فروم سرمایه ممنوعه و جاش ستاره سبز میشه فعلاً که درست کار می کنه تا بعدش ببینم چی پیش میاد ! ولی من موندم چرا هر چیز به درد بخور توی این دنیا پیدا میشه کار این ملت بلاد کفره !! در ضمن از لینکی که بابت زیر نویس آواتار گذاشتی ممنونم ازت ؛ فرمت فیلمی که دارم MKV هستش نمی دونم کدومش با هم جور در میاند ؟! پ.ن: درد و بلای آواتارت هم بخوره توی سر این ماموت عصر حجری !!!!
February 27th, 2010, 17:58 | #408 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
در مورد زیر نویس باید ببینی از کجا ریلیز شده.ولی خوب اگر بندازی روی فیلم توی Kmplayer مشخص میشه.که هماهنگ هست یا نه. معمولا انگلیسی ها مشکلی ندارند و راحت زیرنویس مناسب براشون گیر میاد. ********* اون دردو بلا رو هستم شدید **** حالا شب آپ می کنم بیبیلیون رو.چون این یکی که من دارم سه ماهه نصبه آپدیت هم میشه از کار نیافتاده.حتی روی سون هم . برقرار باشی
February 27th, 2010, 19:43 | #409 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2004
محل سكونت: Iran-Tabriz
تشکر از ايشان: 562 بار در 315 پست
|
0
لطفا بفرمایید زیر نویس رو چطور روی فیلم میگذاریم تا موقع نمایش در تلویزیون دیده شود.(موقع ضبط فیلم روی سی دی یا دی وی دی) ارادتمندتان احمد
February 27th, 2010, 20:10 | #410 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
اطلاعات فنی ندارم فقط تجربیات خودمه زیر نویس از زیرمجموعه های فایل txt هستش که با فرمتهای sub یا srt یا... وجود داره اگر میخواهید محتویات زیرنویس رو ببینید روی فایل راست کلیک کنید و از گزینه Open with ، گزینه NotePad رو انتخاب کنید. برای ران شدن زیر نویس به همراه فیلم باید نام زیر نویس با نام فیلم دقیقا یکی باشه ( البته مواظب باشید پسوندها ور تغییر ندید ) با این کار نرم افزار Jetaudio یا KMPlayer زیر نویس رو نشون میدن. اگر نشون ندادن روی فیلم راست کلیک کنید و از گزینه Subtitle زیر نویس رو انتخاب کنید. و اما سوال شما همون فایل زیر نویس رو در CD به صورت دیتا رایت کنید و در هنگام نمایش فیلم، از روی کنترل دستگاهتون که حتما باید در این حالت DVD باشه ( تا دیتا رو بخونه ) Subtitle رو انتخاب کنید
تشکر کننده از isar: |
February 27th, 2010, 21:08 | #411 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
وی سی دی هم که اگر ایرانیا دست از سرش بردارند به تاریخ می پیونده. من موندم چرا این خلایق هنرمند در تی دی اچ و ... دست کم نصف فیلمها رو روی دی وی دی نمیزنن.
March 2nd, 2010, 00:33 | #412 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 247 بار در 79 پست
|
0
دوستان من یه سری اطلاعات تو اکانت gmail ام دارم اما مثل اینکه جی میل جدیدا ف* ی * ل * ت **ر شده از دوستان کسی میدونه چطور میشه جی میل رو باز کرد البته قبلا بگم که بنده با چند تا پ ** رو* کسی قوی سعی کردم که اونرو باز کنم اما باز نشد از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ با تشکر |
March 3rd, 2010, 20:00 | #413 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
|
0
نقل قول:
یک راهش اینه که یکی از نرم افزارهای Mail Client مثل Thunderbird ویا Outlook و ... رو نصب کنید و با اونها هم میتونید میل رو ببینید و بفرستید و... یکی دیگش هم استفاده از ف* ش*ن با نام UltraS*rf هست موفق باشید |
|
March 3rd, 2010, 20:14 | #414 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2010
محل سكونت: آنجا که ریا نباشد
تشکر از ايشان: 251 بار در 78 پست
|
0
March 4th, 2010, 12:05 | #415 |
Senior Member
|
0
در حال حاظر بنده جیمیل رو با این آدرس میرم و مشکلی نداره. HTML Code:
https://gmail.com
March 4th, 2010, 22:57 | #416 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2004
تشکر از ايشان: 882 بار در 372 پست
|
اپرا ۱۰٫۵۰ منتشر شد، سریعترین مرورگر جهان
0
مرورگر اپرا ۱۰٫۵۰ علاوه بر محیط ظاهری جدید، امکان کاوش در صفحات وب به صورت امن و خصوصی را بوجود می آورد به نحوی که کاربران بدون شناخته شدند به کارهای خود در اینترنت می پردازند. دکمه های منو مربوط به مرورگر اپرا ۱۰٫۵۰ دیگر از روش های قدیمی برای راهبرد کاربر در بین نوار ابزارها استفاده نمی کند، بلکه به وسیله یک پنجره باز شونده (Drop Down) تمام امکانات به نمایش گذاشته می شود. منبع : وین بتا http://www.winbeta.net/اپرا-10-50-منتشر-شد،-سریعترین-مرورگر-جهان/ http://www.opera.com/
March 4th, 2010, 23:17 | #417 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
اپرا خیلی سنگینه. فکر کنم بیشتر بدرد کارای تراحی وب میخوره !
March 8th, 2010, 19:46 | #418 |
Senior Member
|
0
March 8th, 2010, 20:28 | #419 | |
Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
تشکر از ايشان: 225 بار در 56 پست
|
0
نقل قول:
تغییر خودکار والپیپربا نرم افزار Adolix Wallpaper Changer