September 14th, 2008, 18:44 | #31 |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
نکته ای را میخواستم بعنوان یک پیشنهاد انتقادانه مطرح کنم: بهتر است در بخشهای زیر نظرسنجی مستقل انجام شود. 1- کاربر فعال در بخشهای تخصصی 2- کاربر فعال در بخشهای عمومی و غیر تخصصی چقدر خوب می شد که مثلاً اجرای خوب مسابقات بین کاربران سایت ، از تحلیلها و آموزشها و تاپیهای تخصصی دیگر سایت سوا میشد و من کاربر میتوانستم در هر دو مقوله رای به کاربر فعال مدنطرم دهم. --------------- پ.ن: البته اگر پیشنهاد INDEX عزیز(پست قبلی) محقق شود، همه مشکلات نظرسنجی حل خواهد شد. ارادتمندم |
2 تشکر کننده از AmirBabak: |
September 14th, 2008, 23:17 | #32 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2007
تشکر از ايشان: 18,896 بار در 2,742 پست
|
0
نقل قول:
موفق باشی |
|
September 15th, 2008, 09:37 | #33 | ||
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
نقل قول:
اجرای این پیشنهاد از نظر فنی به راحتی امکان پذیر است. اما سوال نظرسنجی (کاربر برگزیده شهریورماه 87 چه کسی است؟) یک پاسخ می تواند داشته باشد تا هر یک از افراد با در نظر گرفتن تمام جوانب، یک کاربر را بعنوان کاربر برگزیده انتخاب کند. البته در صورتی که تعداد قابل توجهی از دوستان امکان انتخاب چند گزینه را مناسبتر بدانند، در نظرسنجی آینده از این روش استفاده خواهد شد. با تشکر |
||
September 15th, 2008, 23:23 | #34 | |||||
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2006
تشکر از ايشان: 3,623 بار در 720 پست
|
0
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت من هم با توجه به اینکه نظر خودم رو در ماه قبلی نظر سنجی عنوان کردم در حال حاضر نیز همچنان با نظر دوستانم موافقم با تشکر |
|||||
2 تشکر کننده از Mehdi.gpr: |
April 17th, 2009, 13:49 | #35 |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
نظرسنجی بهترین کاربر هر ماه، یک اقدام موثر و جالب در سایت سرمایه بود. که واقعاً دوستان را به فعالیت مفیدتر در سایت تشویق و ترغیب می نمود. اما طبق فرموده آقا رضا، بدلیل کاهش استقبال اعضاء در نظرسنجی آخر، این تدبیر زیبا، برچیده شد. بسیاری از اعضاء بخاطر این در نظرسنجی شرکت نکردند، چون نمیتوانستند بین مثلاً دو یا سه کاربر مدنظر خود به اجماع برسند. لذا کلاً در رای دادن پا پیش نمی گذاشتند. اگر دوستان موافق باشند(با زدن دکمه تشکر این پست)، نظرسنجی بصورت MultiOption (امکان دای دادن به چندین نفر)، برگزار شود تا مجدداً این نظرسنجی مفید، استارتش زده شود. با تشکر |
22 تشکر کننده از AmirBabak: |
April 30th, 2009, 19:17 | #36 |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
با توجه به صحبت دوستان اگر اين مقوله به دو قسمت كاربر محبوب سايت و كاربر فني سايت تقسيم شود گزيده تر خواهد بود
May 1st, 2009, 10:51 | #37 |
Senior Member
|
0
May 1st, 2009, 15:01 | #38 |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
به نظر حقير در اين سايت به جاي 2 دسته سينيور و جونيور اگر از چند دسته استفاده شود بهتر خواهد بود مثلا كاربر فعال خيلي فعال تازه وارد و .... موفق باشيد
برچسبها |
کاربر, پیشنهاد, مورد, ماه, انتقاد, انتخاب, برگزیده, در, روش |
|
|