September 17th, 2008, 12:52 | #31 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Aug 2008
تشکر از ایشان: یک بار در یک پست
|
0
پيشنهاد ميكنم بجاي لپ تاپ از پي دي اي با سيم كارت ايرانسل استفاده كنيد .
April 2nd, 2009, 05:24 | #32 |
Senior Member
|
0
April 2nd, 2009, 19:50 | #33 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2006
تشکر از ايشان: 55 بار در 26 پست
|
0
|
تشکر کننده از photosaba: |
April 2nd, 2009, 21:30 | #34 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,681 بار در 579 پست
|
مودم GPRS ZISA
0
مودم های USB GPRS ZISA قابل اتصال به پورت USB کامپیوتر ارسال SMS گروهی SMS-INTERNET-CALL از طریق کامپیوتر با حجم کوچک به اندازه یک FLASH MEMORY Quad-band GSM850/EGSM900/DCS1800/PCS1900 *GPRS/EDGE multi-slot class 12, GPRS mobile station class B *EDGE, GPRS and GSM circuit switched data *Data, voice and SMS *Support for multiple APNs *Firmware upgrade available *Data interface: USB specification 2.0 compliant full-speed *Highly compact, light and powerful *LED display, simple integration via plug & play *USB bus-powered, requires no external power supply *Vibration(non-operating): 15g peak, 10Hz to 2kHz *Humidity: 95%(non-condensing) *Weight: Approx. 41g System Requirements *OS: Windows 2000/XP *manager software for computer *USB port *Disk space: 10MB *Disk drive: CD ROM(installation only) *Web explorer for internet با استفاده از این مودم هم میتوانید به اینترنت موبایل وصل شوید فقط کافی است سیم کارت را داخل آن قرار دهید و به کامپیوتر یا لب تاب از طریق USB وصل کنید قیمتش هم 100000 تومان است موفق و پیروز باشید
April 4th, 2009, 02:10 | #35 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
ممنون
April 4th, 2009, 13:05 | #36 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,681 بار در 579 پست
|
0
نقل قول:
دوست عزیز سیم کارت این نوع لب تابها از نوع خاصی هستند که سرویس دهی آن در حال حاضر در ایران موجود نمیباشد موفق و پیروز باشید
April 4th, 2009, 17:16 | #37 |
Member
تاريخ عضويت: Apr 2007
تشکر از ايشان: 123 بار در 30 پست
|
چرا pda!
0
من هم سال پیش به این گزینه فکر می کردم اما یک مساله وجود داشت. اولا چون رزولوشن صفحه لبتاب بیشتر و گسترده تر از pda و موبایل است سرعت لود پایین می آمد. ثانیا چون نسخه متاتریدر pda برای موبایل طراحی شده است پس سرعت و دقت هماهنگی بیشتری دارد. در نهایت امسال یک pda خریدم با مارک HTC مدل touch 3g و سه ماه است که باهاش کار می کنم و بسیار راضی هستم. سرعت بالای ارتباط که حتی گاهی از لبتابم بیشتر است. من با سه بروکر کار می کنم که گاهی هر سه در حال دریافت اطلاعات هستند. یک نسخه pda و دو نسخه اسمارت فون و هر سه می تواند همزمان آنلاین باشد. من کمتر روی پاکت پی سی معامله می کنم و سعی می کنم روی لبتابم معامله و اردر را بگذارم و روی پاکت پی سی روند را دنبال می کنم و در تریلینگ کردن در سود و مدیریت سرمایه یعنی کم کردن حجم معامله در سود و تریلینگ استاپ از آن استفاده می کنم و همین توصیه را هم دارم. راستی وزن پاکت پی سی من حدود 96 گرم است که سبکترین پاکت پی سی است و با ایرانسل و همراه اول کار می کند و سرعت خوبی هم دارد. امیدوارم که این اطلاعات به کارتان بیاید شادزی |
6 تشکر کننده از storyline: |
April 5th, 2009, 12:31 | #38 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
سلام ببخشید دو تا سوال داشتم 1- هزینه ایرانسل برای این کار معمولا چقدر است مثلا یک ساعت چک کردن مداوم و مثلا پزیشن گیری توی یک ساعت 2- قطع شدن ارتباط با ایرانسل زیاد اتفاق می افتد یا به ندرت
April 6th, 2009, 21:10 | #39 |
Senior Member
|
0
کسی از دوستان با همراه اول به اینترنت کانکت میشه و ایا مشکل من رو داره؟ با تشکر |
April 26th, 2009, 08:41 | #40 |
Senior Member
|
0
به نظر دوستان با dell vastrov1510 میشه به اینترنت وصل شد(از طریق سیم کارت)؟ یا اینم سخت افزار لازم داره؟ |
تشکر کننده از Alifar: |
April 26th, 2009, 11:23 | #41 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 433 بار در 129 پست
|
0
نقل قول:
هم راه اول نسبت به روزهاي اول كمي بهتر شده ولي به نظر من فعلا فقط براي ديدن وضعيت مناسبه و به دفعات مكرر قطع ميشه ولي سيم كارت پيام رسان اي ران سل وضعيت نسبتا مناسبي داره و معمولا سريع هم كانكت ميشه از نظر هزينه هم قابل مقايسه نيست چرا كه در دوره اخير همراه اول از 50 تايي كه تو فيشم ثبت كرده بود 35 تاش مربوط به جي پي ار اس بود .دليل استفاده از همراه اول اين بود كه نمي خواستم مدام سيم كارت رو تعويض كنم البته براي راحتي كار يك گوشي ديگه رو گرفتم و در حال حاضر همون سيم كارت پيام رسان رو روي پاكت پي سي گذاشتم و راضيم راستش هزينش رو چك نكردم ولي قطعا خيلي كمتره چرا كه مدت زيادي طول ميكشه تا شارژش كنم موفق باشيد پ : اول اينكه اتصالات برنده اپراتور سوم شده و اگه سر وكلش پيدا بشه كار بقيه تعطيله با توجه به اينترنت پرسرعتش دوم اينكه كيت هايي هست كه ميشه دو تا سيم كارت رو داخل گوشي قرار داد البته تا جائي كه مي دونم مناسب ويندوز موبايل نيست ولي براي گوشي هاي معمولي و اتصال به لپ تاپ قابل استفاده است و قيمتي بين 10 تا 15 تومنه .در واقع زماني كه به لپ تاپ وصل ميشيد سوئيچ مي كنيد روي سيم كارت پيام رسان و حالشو مي بريد چرا كه خط اصليتون هم آف ميشه و با خيال راحت به كار.. تون مي رسيد
June 16th, 2009, 18:03 | #42 |
Member
|
0
من یه پاکت پی سی دارم که باهاش به اینترنت وصل می شم هم با ایرانسل و هم با همراه اول و خیلی هم خوب جواب میده روی پاکت پی سی متاتریدر هم وصل میشه و می تونید هم پوزیشن بگیرید و هم پوزیشن هاتو نو چک کنید شاید مطلبم بی مورد با عنوان بود ، فقط جهت اطلاع خدمت اساتید عرض کردم |
3 تشکر کننده از omidfx666: |
June 24th, 2009, 11:22 | #43 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: Iran
تشکر از ایشان: 6 بار در يک پست
|
0
من خودم بدون ماژول PCMCI تنها بوسیله بلوتوس از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم. شما اول باید با بلوتوس نوت بوک به گوشی وصل بشید، نوت بوک بلوتوس رو به عنوان یک مودم میشناسه،بعد یه کانکشن دایل آپ بدون User & Password بسازید و بجای شماره تلفن #99* را وارد کنید. با سرعت 115KB کانکت میشه. |
6 تشکر کننده از ufo-beg: |
June 24th, 2009, 15:21 | #44 |
Senior Member
|
0
July 17th, 2009, 01:15 | #45 |
Senior Member
|
0
من از لپ تاپ استفاده می کنم البته لپ تاپ من سونی مدل vaio هستش که 2 ماهه خریدم که خیلی هم ازش راضی هستم این لپ تاب بلوتوث داره و منو به بلمتوث گوشی وصل میکنه بعدم که وصلیم به اینترنت دیکه چه می خوام نمیدونم usb واین چیزا دیگه قدیمی شده که بابا آخرین ويرايش توسط hossein ahangari در July 17th, 2009 و ساعت 01:17 |
تشکر کننده از hossein ahangari: |
Bookmarks |
برچسبها |
dell, کارت, لپ, ایرانسل, تاپ, سیم |
|
|