September 2nd, 2009, 17:10 | #31 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: Persia Empire
تشکر از ايشان: 3,837 بار در 919 پست
|
0
نقل قول:
من از نسخه 3.0.13 استفاده می کنم، من قبلا نسخه 3.5 رو دانلود کردم، نصب کردم اما خیلی زود پشیمون شدم دوباره همون نسخه 3.0.13 رو نصب کردم رو سیستم. نمی دونم برای شما هم این مشکل پیش اومده یا نه، اما اون موقع وقتی نسخه 3.5 رو نصب کردم تب اولی اصلا بسته نمیشد، بعد یه سایتو باز می کردی دیگه نمی تونستی از دکمه استاپ ( همون دکمه ضربدر قرمز فایر فاکس ) استفاده کنی، بعد یه چند دقیقه هم کل مرورگر هنگ می کنه، اصلا نمیشه از سرچ تولبارش استفاده کرد و کلی دردسر دیگه. البته یه جایی خوندم نسخه جدیدش رو ویندوز 7 خوب کار نمیکنه، شاید دلیل مشکلاتی که باهاش مواجه شدم این باشه من همون نسخه 3.0.13 رو ترجیح میدم!
آخرین ويرايش توسط emilvr در September 2nd, 2009 و ساعت 17:17 |
|
September 2nd, 2009, 17:39 | #32 | |
Member
تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: تبریز
تشکر از ايشان: 237 بار در 103 پست
|
0
نقل قول:
من هم مشکل شما رو داشتم ، ضمن اینکه مشکلات دیگه ای هم برام پیش میومد مثلا فونت ها یه جور دیگه ای میشدند و دوباره بر میگشتم به ورژن قبلی .... تا اینکه ویندوز رو عوض کردم و این بار از ابتدا ورژن 3.5.2 رو نصب کردم ، الان هیچ مشکلی نداره و عملکردش هم از قبل بهتره ، نتیجه ای که گرفتم این بود که افزونه های نصب شده تو ورژن قبلی باعث ایجاد این مشکل میشد ، پیشنهاد میکنم وقتی ورژن جدید رو نصب میکنید افزونه های قبلی رو پاک کنید و بعدا تک تک نصب کنید |
|
September 3rd, 2009, 01:45 | #33 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
سلام من هم مشکل دارم با ورژن جدید. البته اگه بشه اسمش رو مشکل گذاشت. مشکل اینه که هروقت چند تا تب باز میکنم ( حتی 2 تا تب ) بعد از یک مدت فایر فکس همون تبی که در حال مشاهده کردنش هستم رو برمیداره و در یک پنجره جدید ( New Window ) بازش میکنه. البته این کار فقط 2 ثانیه طول میکشه اما کلی آدم رو گیج میکنه.
September 3rd, 2009, 19:30 | #34 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: Persia Empire
تشکر از ايشان: 3,837 بار در 919 پست
|
0
با نصب این افزونه تمامی عملیات دانلود فایل/فایلهای مورد نظر به صورت نوار کوچکی در قسمت پایین ( Status Bar ) فایر فاکس برای شما قابل رویت و استفاده است :
September 4th, 2009, 15:54 | #35 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: پشت دریاها
تشکر از ايشان: 862 بار در 335 پست
|
September 4th, 2009, 16:37 | #36 |
Senior Member
|
0
اين يكي براي دانلود فايل پي دي اف هست https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/636 اينم براي چك كردن خودكار ايميلها تو گوگل و ياهو هست كارشم خيلي عاليه https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4490
September 12th, 2009, 20:14 | #37 |
Senior Member
|
0
نميدونم چرا ساعت كامپيوترم بهم ميخوره - از اينترنت آپديت ميكنه ولي اشتباه. واسه همين نرم افزارهاي ساعتي هم كه استفاده ميكنم تا زمان نقاط دنيا رو ببينم چون از لوكال استفاده ميكنند(ساعت سيستم) اشتباه ميشن. يه افزونه يا نرم افزار ميخوام كه ساعت ها رو از سرور خود اينترنت نشون بده. با تشكر.
September 13th, 2009, 02:01 | #38 | |
Senior Member
|
فایرفاکس ساعت را به صورت عامیانه به شما اعلام میکند
0
نقل قول:
اما خوب خیلی ها از جمله خود من با اعلام زمان به صورت دیجیتالی و دقیق راحت نیستم . مثلا ساعت: نه و نیممعمولا اینگونه اعلام ساعت خیلی راحت تر و سریعتر قابل فهم است ؛ جالب است بدانید اینگونه اعلام ساعت که به صورت عامیانه اعلام می شود در همه کشورهای جهان مرسوم است. اگر شما هم از فایرفاکس استفاده می کنید می توانید با استفاده از افزونه Fuzzy Time در هر لحظه ساعت را بدین صورت مشاهده کنید … Fuzzy Time قادر به نمایش ساعت به صورت عامیانه – تقریبی و نمایش به صورت بازه های زمانی مختلف است … همچنین از زبانهای مختلف از جمله فارسی پشتیبانی میکند . کافی است پس ازنصب افزونه و راهاندازی مجدد فایرفاکس بر روی ساعت اعلام شده در Status Bar فایرفاکس کلیک راست کرده و از بین زبانهای موجود زبان Persian را انتخاب کنید » ورود به صفحه نصب افزونه Fuzzy Time منبع سایت شهوار نت |
|
4 تشکر کننده از kingnothing: |
October 10th, 2009, 12:31 | #39 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2008
تشکر از ايشان: 660 بار در 253 پست
|
0
یک افزونه فوق العاده برای ترجمه آنلاین انگلیسی به فارسی و برعکس ( ضمن پشتیبانی چند زبان دیگر ) به همراه تلفظ کلمات ( مشابه دیکشنری نارسیس ) صفحه افزونه در سایت موزیلا : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/11062 سایت سازنده ایرانی افزونه ( فارسی ) به همراه جزئیات لازم : http://www.farsisaz.ir/Persian-Onlin...ary-Addon.aspx قابل توجه اینکه افزونه فوق با تعداد آرای 135 رای ، دارای ریتیتگ 5 است . شاد باشید . |
7 تشکر کننده از Sohrab_K: |
October 18th, 2009, 00:20 | #40 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: سایت سرمایه
تشکر از ايشان: 2,022 بار در 587 پست
|
October 18th, 2009, 01:16 | #41 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 3,213 بار در 495 پست
|
0
دوستان فاير فاكس من با صفحه ispy (پخش زنده ) فروم مشكل پيدا كرده و بروز نمي كنه تا ديروز اين مشكل رو نداشتم لطفا راهنمايي كنيد. متشكرم |
October 22nd, 2009, 01:10 | #42 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
Screengrab به کمک این برنامه میتونید صفحات اینترنتی رو به عنوان عکس ذخیره کنید ! هر آنچه را که شما در پنجره مرورگرتان میبینید، کل صفحه یا قسمتی انتخاب شده از صفحه یا یک فریم خاص قابلیت تبدیل شدن به تصاویر به فرمت Jpeg یا Png را دارا میباشند. نصب |
|
4 تشکر کننده از kingnothing: |
October 22nd, 2009, 01:57 | #43 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
کیفیتش چطوره ؟
October 22nd, 2009, 03:54 | #44 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: Tehran