July 3rd, 2010, 02:22 | #32 |
Senior Member
|
0
آقا فرشاد برای راه اندازی وی ÷ی اس حتما بایداز ویندوز سرور استفاده بشه یا نه از ویندور ایکس ÷ی و یا 7 هم میشه استفاره کردممنون
July 3rd, 2010, 03:10 | #33 | ||
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: شیراز
تشکر از ايشان: 2,704 بار در 537 پست
|
0
نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان و تشکر ویژه از آقا فرشاد بابت معرفی قابلیتهای پنهان وی پی اس. من و یکی دیگر از دوستان (آقا فرزاد) هم مشکل آقا مهدی را در همین مرحله داشتیم و دقیقا همین ارور که آقا مهدی عکسش را گذاشته را دریافت می کردیم که با راهنمائی که اقا فرشاد در جواب پست شما کرد متوجه شدم دلیل ارور چیست و با کمک help ویندوز به راهنمائی زیر رسیدم و طبق این راهنمائی عمل کردم و تغییرات را انجام دادم (من هر سه فایل iprtmgr.dll وmprddm.dll و wanarp.sys را در پوشه و درایو مربوطه در ویندوز سرورم داشتم و تنظیمات امنیتی این فایل ها را هم طبق راهنمائی زیر انجام دادم-البته فایل wanarp.sys تیک های آن طبق دستور العمل تیک خورده بود ولی به صورت پیش فرض تیک خورده بود و من نمی توانستم تیک آنها را عوض کنم) و سپس کار را از اول مجدد شروع کردم و وقتی دوباره به همین قسمتی که قبلا ارور آقا مهدی را دریافت کرده بودم رسیدم سرویس RRAS به طور خودکار استارت شد و لیستی که آقا فرشاد گفته بود ظاهر شد ولی کنار نام سرور من در ابتدای لیست نماد سبز رنگ به وجود نیامد و قرمز بود و بقیه کارها را هم طبق بقیه دستورات به طور کامل انجام دادم و نهایتا کانکشن هم ایجاد کردم ولی نمی توانم کانکت بشوم و ارور 800 را دریافت می کنم و پیام ارور می گوید نمی تواند کانکشن vpn را ایجاد کند شاید سرور vpn غیر قابل دسترسی است یا تنظیمات امنیتی به درستی برای این کانکشن ایجاد نشده است. البته من حدس می زنم همان قسمتی که علامت کنار سرور سبز نشد کار درست پیش نرفته ولی نمی دانم چرا لیست را برای من ایجاد کرد؟؟؟ آقا فرشاد لطفا راهنمائی بفرمائید. ویرایش: در ضمن این کار را هم کردم باز هم درست نشد: نقل قول:
Possible causes include:
To verify the status of the files and driver
Possible causes include:
Before trying to restart the Routing and Remote Access service, verify the status of the support files and driver. To verify the status of the files and driver
من عاشق شکستم ... نه اشتباه نکن عاشق شکست خط روندم . آخرین ويرايش توسط bamik در July 3rd, 2010 و ساعت 04:09 |
||
5 تشکر کننده از bamik: |
July 4th, 2010, 11:39 | #34 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2008
تشکر از ايشان: 1,357 بار در 318 پست
|
راه اندازی لوکال هاست برای دانلود فایل از VPS
0
ممنون از فرشاد عزیز که راه اندازی ارتباط از راه دور با VPS رو آموزش دادند . میخواستم یک تاپیک جدا برای این موضوع بزنم ولی نمیدونم چرا دسترسی نداشتم به تالار کامپیوتر. موردی که بعضی از دوستان باهاش مشکل دارند دانلود فایل از وی پی اس هست , که البته با کامپوننت های خود ویندوز میشه این کار رو انجام داد ولی راه ساده تر استفاده از xampp هست. که از لینک زیر میتونید دانلود کنید. دانلود از رپیدشیر : http://rapidshare.com/files/40482500...in32-1.7.2.rar دانلود از مدیافایر : http://www.mediafire.com/?i2jy03ynkmm بعد از نصب بر روی VPS دو گزینه APACHI و MYSQL رو فعال کنید. همه چیز حاضره فقط باید فایلهایی که میخواید دانلود کنید رو در پوشه C:\xampp\htdocs قرار بدید. طور مثال فایل شما اسمش a.rar هست . و بعد در دانلود منیجر یا بروزر خودتون نام فایل رو بعد از آی پی وی پی اس بزنید http://**.**.**.**/a.rar حالا فایل شما دانلود میشه. آخرین ويرايش توسط Hamidwt در July 4th, 2010 و ساعت 11:57 |
5 تشکر کننده از Hamidwt: |
July 4th, 2010, 11:47 | #35 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2008
تشکر از ايشان: 1,357 بار در 318 پست
|
ارتباط از راه دور با VPS به روش خیلی ساده
0
دانلود از رپید شیر : http://rapidshare.com/files/404826169/I_P_I_G.rar دانلود از مدیا فایر: http://www.mediafire.com/?zzoc0lftmyn در این فایل دو نرم افزار هست , که نسخه سرور باید بر روی وی پی اس نصب بشه , و نسخه معمولی بر روی کامپیوتر. بعد از نصب نسخه سرور , شما باید اکانت های مورد نظرتون رو بسازید ( یوزر و پسورد ) و بعد برای ارتباط کامپیوترتون با وی پی اس در نسخه ای که بر روی کامپیوترتون هست اون اکانت رو وارد کنید تا بتونید به وی پی اس کانکت بشید. به همین سادگی. حتی میتونید محدودیت حجمی هم به یوزر هاتون بدید. این روش بسیار سریع تر و ساده تر و کم دردسر تر از کانکشن های معمولی که همه باهاش آشنا هستند هست. موفق باشید آخرین ويرايش توسط Hamidwt در July 4th, 2010 و ساعت 11:56 |
6 تشکر کننده از Hamidwt: |
July 5th, 2010, 02:46 | #36 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
با سلام جناب آقا فرشاد و ديگر دوستان ميخواستم از طريق GPRSايرانسل تو محل كارم بتونم دسكتاپ سيستمم رو تو خونه مانيتور كنم(استفاده از متا تريد -سرعت بالاي اينترنت تو خونه و عبور از پرو ك-س-ي-) و اولا براي آي پي وليد ميتونم از همين DNS روي host استفاده كنم و اگه ميشه بيشتر توضيح بدهيد تا بتونم توسط ريموت دسكتاپ ويندوز كانكت بشوم دوما اينكه برنامه TeamViewer خيلي عالي جواب ميده مخصوصا تو سرعت هاي پايين ولي مشكل اينه كه بعد از چند روز ريجيستر ميخواهد-انصافا براي GPRS خيلي بهتر از ريموت دسكتاپ است-حالا شما برنامه اي را به غير از TeamViewer و ريموت دسكتاپ كه با سرعت پايين بتونه جواب بدهد را سراغ داريد ؟ همچنين اين قضيه DNS , Host را بيشتر توضيح بفرماييد ممنون خدانگهدار
2 تشکر کننده از amin233: |
July 5th, 2010, 02:53 | #37 |
Senior Member
|
0
برای اینکه از vps مثل کامپیوتر خودمون از اینترنت استفاده کنیم.وب گردی و دانلود و ... آیا باید روی vps هم آنتی ویروس نصب کنیم؟ یا آنتی ویروس روی کامپیوتر ما از vps هم مراقبت می کنه؟ یک domain خریدیم بعدش باید چی کارش کنیم.لطفا توضیح بدید.برای اون آی پی ولید و استفاده از امکانات بیشتر vps گفتم. با تشکر |
2 تشکر کننده از oranoos: |
July 5th, 2010, 03:02 | #38 | ||
مدیر تالار سیستمها و روشهای معامله
|
0
نقل قول:
نقل قول:
در اسرع وقت
July 5th, 2010, 03:06 | #39 | |
مدیر تالار سیستمها و روشهای معامله
|
0
نقل قول:
مشکل احتمالا از ارائه دهنده VPS هست، شما با ساپورت آنها تماس بگیرید مطمئنن مشکل را خودشان حل خواهند کرد،مشکل دکتر صبحانی هم همین گونه حل شد. بعد از تماس با ساپورت در صورتی که باز به مشکل بر خوردید ، مشخصات VPS را در پیام خصوصی ارسال کنید تا بنده هر کاری از دستم بر اومد انجام بدم
5 تشکر کننده از فرشاد صارمی فر: |
July 20th, 2010, 15:07 | #40 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
تشکر از ايشان: 1,457 بار در 316 پست
|
0
چجوری از کل وی پی اس مون بک آپ بگیریم و اون رو روی یه وی پی اس دیگه منتقل کنیم .؟ میدونم سوال کلیه ولی یه جواب مختصر هم بدین کفایت میکنه . بسیار سپاسگذارم.
Bookmarks |
برچسبها |
موارد, vps, آموزش, ارتباط, استفاده, دور, راه |
|
|