March 14th, 2007, 00:19 | #31 |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
من سیستم 256 داتک رو دارم و هزینه هر ماهش 28600 هست. بدک نیست، ساپورتش هم 24 ساعته هست اما همشون فقط یه چیز بلدن بگن: "مشکل از مرکز مخابراتی منطقه تون هست" سرعت دانلود 3-22 کیلوبایت هست و آپلود هم در همین حدود هست. قطعی خاصی هم نداره. البته هرچقدر پول بدیم، آش میخوریم ولی از اونجایی که من دانلودم زیاد هست، داتک رو ترجیح میدم. ارادت |
March 14th, 2007, 00:22 | #32 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
آقا همینقدر پرداخت میکنید یا این فقط هزینه سرویسه؟ خیلی ممنون
moment-to-moment basis. What is inside of you could be confidence or fear, a perception of opportunity or loss, restraint or uncontrollable greed, objectivity or illusion. The market just reflects these mental conditions, it does not create them |
|
March 14th, 2007, 00:33 | #33 |
|
|
تشکر کننده از Hamed2420: |
March 14th, 2007, 00:42 | #34 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 63 بار در 32 پست
|
|
March 14th, 2007, 00:46 | #35 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
آقا میخوای اصلا قرار بذاریم با هم بریم.یا یه چیزی بیاریم اونجا همدیگه رو بشناسیم.مثلا کتاب داینامیک تریدینگ چطوره خیلی مخلصیم.
moment-to-moment basis. What is inside of you could be confidence or fear, a perception of opportunity or loss, restraint or uncontrollable greed, objectivity or illusion. The market just reflects these mental conditions, it does not create them |
|
March 14th, 2007, 01:07 | #36 | |
|
0
نقل قول:
اگر میخواید روی همین خطی که الان از طرف پارس درخواست فرستاده شده به مخابرات، از داتک اینترنت بگیرید، باید اول قراردادتون کلاً با پارس کنسل بشه، اونا رانژه خط رو لغو کنن و بعد برید سراغ داتک و درخواست بدید. اگر هم که خط دیگه ای دارید که مشکلی نیست. راستی نمیدونم الان 256 میدن یا نه؟!! اون قانون قشنگه که یادتون هست؟ ============================== پ.ن: نه، هیچی مربوط به فارکس با خودتون نیارید، آقا بیا بریم یه دو ماه صفا کنیم من میخوام یه سری کتاب جدول و این حرفا با خودم بیارم و یک دفتر خاطرات که شب به شب از پامرغی و سینه خیز و خشم شب و ... توش شکایت کنم مخلصم |
|
March 14th, 2007, 01:14 | #37 | |
Member
|
0
نقل قول:
حامد جان اینو باید بگم شرمنده واقعا دلم برای اون افرادی که تازه میخوان برن سربازی می سوزه .... ولی یه چیز جالب فقط اولش سخته ، یه مقدار که تحمل کنی راحت میشه ( یه دوستی داشتم این جور مواقع می گفت : بسوزه پدر تجربه !!! ) همیشه تندرست باشی
March 14th, 2007, 01:29 | #38 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
میدونم اخوی . یه بار سرویس پرووایدرم رو عوض کردم.امیدوارم بتونم تا قبل سال ردیفش کنم. فکر کنم اون قانون قشنگه هم راه داشته باشه.یادمه تو خود پارس آنلاین یکی از فروشنده هاش داشت زاه حلش رو ارائه میکرد. میگم آقا محض احتیاط کتاب مرتبط ور دار .چون من هم که یک بار میخواستم برم مسافرت و صفا و اینا ظرف 2 روز پشیمون شدم که چرا بر نداشتم.خدا شاهده عینه این معتادا. خیلی مخلصیم.
|
March 14th, 2007, 03:32 | #39 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
اون قطعي غير خاصش چي؟ اون چقد طول ميکشه تا وصل شه؟ واسه اکسپرت مشکلي پيش نمياره؟.. پ.ن :چون مثل اينکه پارس اصلا" قطعي نداره..
خدایا...تو بخواه... غيرواقعي بودن مشخصات و آدرس بروكر IFCMarkets http://forum.sarmaye.com/showthread.php?p=453320#post453320 آخرین ويرايش توسط hamidrezamf در March 14th, 2007 و ساعت 03:38 |
|
March 15th, 2007, 21:27 | #40 | |
|
0
نقل قول:
ببخشید دیر شد اما من یک سال و دو ماه هست که اشتراک دارم اما کمتر از 100 ساعت قطعی داشتم. مشکل خاصی نداره... البته من پیشنهاد میکنم که بیخیال اکسپرت بشید موفق باشید ارادتمند شما |
|
May 9th, 2007, 02:58 | #41 |
Senior Member
|
کمک در مورد مودم ADSL
0
من قبلا از سرویس ADSL استفاده میکردم . با استفاده از یک مودم با مارک FIBER Home حالا مجددا میخواهم که ADSL بگیرم . به خاطر همین از یکی از دوستانم یه مودم با مارک Branch-office گرفتم . حالا چند تا سئوال ؟ بردم شرکت مربوطه گفتند که باید حتما سی دی برنامه و یوزر و پسورد و آی پی مودم را داشته باشید . ولی متاسفانه چون مندست دوم گرفتم فقط یه مودم دارم و یک کابل ! میشه عزیزانی که از این نوع مودم استفاده میکنند اطلاعات کامل در مورد این نوع مودم بدن . آیا سی دی برنامش گیرم میاد ؟؟ IP هر مودم مخصوص خودشه یا میشه از IP یه مودم دیگه هم استفاده کرد ؟ با تشکر موفق باشید.
May 9th, 2007, 03:28 | #42 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 70 بار در 24 پست
|
0
یوزر و پسورد ورود به تنظیمات مودمها هم معمولا کلمه admin هست و آی پی ورود به تنظیمات هم معمولا 192.168.1.1 هست . برای اطلاعات بیشتر مدل و شرکت سازنده مودم رو تو گوگل جستجو کن. |
تشکر کننده از fantazio: |
August 2nd, 2008, 17:27 | #43 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 450 بار در 142 پست
|
0
قسمت پشتیبانی خیلی ضعیفی دارن هر وقت هم که بهشون شکایت می کنی دفعه بعد اون مشکل دوچندان میشه میخوام سرویسم رو عوض کنم اگه ممکنه دوستان سرویس بهتری رو معرفی کنن
April 4th, 2010, 22:52 | #44 |
Senior Member
|
0
با پشتیبانی پارس آنلاین که صحبت کردم، گفت سرعت در مناطق مختلف شهر ما (قم) خوب است و مشکل از سیستم شماست. به نظر شما بنده چه کار کنم، تا کیفیت سرعت بالا برود. هم چنین بدلیل سواد در حد ابتدایی در باره مسایل کامپیوتری حتی نمی دانم چگونه میتوان میزان سرعت اینترنت را فهمید. ممنون از کمک دوستان
April 4th, 2010, 23:03 | #45 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
پس حتما پیگیری کنید وببینید عوض شده یا نه به حرف شرکت هم بسنده نکنید وکه خیلی وقتها خیلی چیزا تو کاغذ بازیا گم میشه . و حتما از مخابرات پیگیری کنید و بپرسید چه پورتی الان روی خط شما نصب شده است . برای تعیین سرعت اینترنت هم کافی است وارد سایت زیر بشید و تست کنید . www.speedtest.net موفق باشید.
برچسبها |
adsl, اینترنت |
|
|