|
نمايش نتيجه نظرسنجي: کاربر برگزیده مهرماه 87 چه کسی است؟ | |||
سهامدار جزء | 8 | 6.25% | |
virangar | 3 | 2.34% | |
JERJISS | 6 | 4.69% | |
amirhabibi | 0 | 0% | |
nirvana | 1 | 0.78% | |
emilvr | 3 | 2.34% | |
kakolokia | 5 | 3.91% | |
Oops | 1 | 0.78% | |
talebi | 4 | 3.13% | |
dinamit | 2 | 1.56% | |
piano11 | 24 | 18.75% | |
clyde_barrow | 9 | 7.03% | |
Hosein Jun | 1 | 0.78% | |
bamik | 6 | 4.69% | |
Hpanahi | 0 | 0% | |
amirbabak | 12 | 9.38% | |
مسعود رهجو | 8 | 6.25% | |
Gh.Saeadian | 14 | 10.94% | |
Mohsen | 8 | 6.25% | |
Hesam3737 | 13 | 10.16% | |
تعداد رای دهندگان: 128. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد |
|
ابزارهاي موضوع |
October 1st, 2008, 14:20 | #31 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: اصفهان
تشکر از ايشان: 3,061 بار در 902 پست
|
تشکر از یک همکار پر تلاش
0
عزیزانی که آقای سعیدیان زحمت کشیده اند و معرفی کرده اند همگی از بزرگوارانی هستند که سابقه طولانی در ارائه دانسته ها و تجربیات داشته اند ولی آنچه مرا به زدن این پست تشویق کرد یک نکته ویژه در مورد آقای سبوکی است تمام بزرگواران ، مدتهای طولانی استرس ، ضرر ، فشار ، و بی خوابی و حتی کم شدن مراودات اجتماعی را تحمل کرده اند تا بتوانندسیستمی را ایجاد کنند. و یا بهینه کرده و با بزرگواری تمام آنرا به دوستان خویش عرضه میکنند. و مسلما بی نتیجه نیست و از بطن این کار مسلما اشکالاتی از آن حذف خواهد شد. بر اساس تئوری بازار کارا ، تغییرات بازار کاملا میتواند بر دو وجه بطئی و جنبی نمود پیدا کند. به نظر من جناب سبوکی با آی دی Piano11 نه تنها به درک این تغییرات کمک کرده اند و با برسی جامع بازار ، دورنما و تغییرات مقطعی سعی در ارئه روندی از بازار نموده اند که جناب اقبالی نیز به این نکته بهتر از من واقف هستند که تاپیک ایشان با کمک اساتید دیگری میتواند از رونق بالاتری جهت یک کارگاه عملی برخوردار شود.که اساتید ویزه ای مثل جناب اقبالی نیز با حضور در این تاپیک میتوانند به باروری بیشتر آن کمک شایانی کنند و فشار را از ایشان بر طرف کنند. نکته دیگری که در مورد آقای سبوکی دیدم و این وِیژه را در مدیران سایت ها دیدم این بود که ایشان به روانشناسی ترید ها خیلی اهمیت میدهند. اینکه برای عزیزان واقعا وقت میگذارند و واقعا هیچ چشم داشتی هم ندارند. لذا من پیشنهاد میکنم نه فقط به عنوان کار بر برگزیده که به عنوان یک کاندید برای مدیر افتخاری تالار فاندامنتال در آیندهای نه چندان دور در کنار جناب پیروزی به فعالیت بیشتر مشغول شوند. از جناب پیروزی نیز مجددا به خاطر زحمات شایانی که میکشند تقدیر میکنم و ایشان را لایق بهترین ها میدانم. آخرین ويرايش توسط Amin_Forex در October 1st, 2008 و ساعت 14:23 |
16 تشکر کننده از Amin_Forex: |
October 1st, 2008, 14:52 | #32 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 542 بار در 145 پست
|
0
نقل قول:
امید سبوکیpiano11
October 1st, 2008, 15:00 | #33 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 542 بار در 145 پست
|
0
حمید رضا حصارکی kakolokia
October 1st, 2008, 17:04 | #34 |
مدیر تالار تحلیل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
|
0
دوست موسیقی دان جناب سبوکی با ای دی pianio clyde barrow عزیز هر دوی این عزیزان به واقع گوشه ای از کار رو در تالار بنیادی گرفته اند و خوشحالم که تالار بنیادین به جای رسیده که در حال حاضر همیشه افرادی برای بحث ،طرح سوال،پاسخگویی به سوالات،و تحلیل بازار حاضر میباشند. جا داره از دوست ارجمند جناب بهزاد پیروزی نیز به خاطر زحمات بی پایانی که میکشند کمال تشکر و قدر دانی رو داشته باشم. ارادتمند همه عزیزان
October 1st, 2008, 17:05 | #35 |
مدیر تالار تحلیل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
|
0
دوست موسیقی دان جناب سبوکی با ای دی pianio clyde barrow عزیز هر دوی این عزیزان به واقع گوشه ای از کار رو در تالار بنیادی گرفته اند و خوشحالم که تالار بنیادین به جای رسیده که در حال حاضر همیشه افرادی برای بحث ،طرح سوال،پاسخگویی به سوالات،و تحلیل بازار حاضر میباشند. جا داره از دوست ارجمند جناب بهزاد پیروزی نیز به خاطر زحمات بی پایانی که میکشند کمال تشکر و قدر دانی رو داشته باشم. ارادتمند همه عزیزان
October 2nd, 2008, 06:12 | #36 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2008
تشکر از ايشان: 2,927 بار در 439 پست
|
|
4 تشکر کننده از amirhabibi: |
October 2nd, 2008, 06:26 | #37 |
Senior Member
|
0
آقای سعیدیان عزیز .ممنون از لطفتون .اما به واقع زحمتی که شما برای برگزاری مسابقه و جدیتی که در تحلیلها دارید ستودنیست.و نکته بعد تشکرهای شما از پستها که به نویسندگان اونها دلگرمی میده .بعید میدونم پست خوبی در سرمایه باشه و تشکر شما توش نباشه. در نتیجه من به شما رای میدم.
October 2nd, 2008, 10:24 | #38 |
Senior Member
|
0
جناب سعیدیان از لطفی که نسبت به بنده داشتید بسیار سپاسگذارم من وقتی اسم خودم رو در لیست شما دیدم جا خوردم و وقتی لطف دیگر دوستان رو دیدم اینطوری شدم! تا وقتی دوستان پر تلاش و اساتید با سوادی مثل جناب اقبالی، پیروزی، سبوکی، کلاید عزیز، آقا محسن گل (با پوزیشنهای تکنیکالی!) ، ویرانگر،جناب رهجو و طالبی عزیز ،جناب حبیبی ، علی آقای اوپس! امیر بابک خان، جناب حصارکی و دیگر بزرگان سایت هستند من فقط به خودم اجازه میدم اسمم زیر پستهاشون بعنوان قدر شناسی و شاگردی این عزیزان باشه. امیدوارم خدا این دوستان بی منت رو برای من و شما و ملت ایران نگه داره( و این سایت خوب رو برای آقا رضا!) تا بتونیم امیدوار باشیم که یه روز رتبه ایران در این کار در صدر لیست جهان باشه. از دوستانی که با لطفشون عرق خجالت بنده رو در آوردن هم تشکر میکنم و دست تک تک شون رو از همینجا میبوسم موفق باشید کوچیک همه حسین جون!
کلام تو عصای معجزه گر توست، سرشار از سحر و اقتدار آخرین ويرايش توسط Hosein Jun در October 2nd, 2008 و ساعت 10:28 |
7 تشکر کننده از Hosein Jun: |
October 2nd, 2008, 13:22 | #39 |
Senior Member
|
0
مدیریت محترم سایت آقا رضا هم جزو همین دسته از افراد هستند که کاری که می کنند با بقیه افراد فرق می کنه، درسته که ایشون مدیر هستند ولی در نهایت جزو کاربران سایت قرار می گیرند، من مطمئن هستم که ایشون هم با این نام و یا نام دیگه از مطالب سایت استفاده می کنند (چه موضوعات آزاد یا موضوعات تخصصی) درسته که ایشون مطلبی در رابطه با فارکس نمی نویسند ولی ایشون زحمت نگه داری سایت و اینکه ما در هر زمانی که وارد می شویم سایت بدون قطعی قابل استفاده می باشد، تمامی پست های ما رو چک می فرمایند و تذکرات لازم رو می دهند، ایشون حتی اعتباری که ما افراد مختلف رو می دیم هم چک می کنند و مراقب این موضوع هستند که ما حتی با دادن اعتبار منفی باعث خراب شدن روحیه سایر کاربران نشویم (قبول که کنید که چک کردن این همه کاربرد کار خیلی مشکلیه که از عهده 99% کاربران این سایت خارجه) بنظر من کاربر نمونه آقا رضا می باشند.
دیگه چه خبر؟ آخرین ويرايش توسط lastnight19 در October 2nd, 2008 و ساعت 13:25 |
16 تشکر کننده از lastnight19: |
October 2nd, 2008, 14:02 | #40 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 247 بار در 79 پست
|
0
به نظر من دوست خوبمون جناب دبير سياقي ( با آيدي freebird ) كه مدتهاي زيادي جوابگوي سوالات فني دوستان در زمينه كد نويسي و همچنين كمك به دوستان در زمينه نوشتن انديكاتور ، اكسپرت و اسكريپت قبول زحمت نمودند شايستگي فراواني جهت كسب عنوان كاربر برگزيده سايت در ماه جاري رو دارند . كه مطمئنم بقيه دوستان نيز با نظر اينجانب موافق مي باشند با تشكر موفق باشيد |
7 تشکر کننده از arman_fxkar: |
October 2nd, 2008, 23:07 | #41 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: شیراز
تشکر از ايشان: 2,704 بار در 537 پست
|
0
ولی حقیقتش اینه که ما هنوز باید توی دسته 2 بازی کنیم و اسامی این عزیزان همه لیگ برتری است .آقای سعیدیان مثل جناب مصطفوی در زمان ریاستش بر فدراسیون فوتبال(به نفع استقلالی ها) پارتی بازی کردند و من را از دسته 2 مستقیم آوردند لیگ برتر. باز هم از اظهار لطف شما ممنونم |
2 تشکر کننده از bamik: |
October 2nd, 2008, 23:29 | #42 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2007
تشکر از ايشان: 18,896 بار در 2,742 پست
|
0
نقل قول:
اول خدمت شما عرض کنم که به دلیل تشابه پستهای صفحه 2 شما نقل قول خودتون رو اشتباه زدید البته مهم نیست. اما قرار نشد این مساله رو به جاهای دیگه ربط بدی چون اون موضوع از اصل اشتباه بود که تیمی از دسته اول مستقیم به دسته سوم بره خب حالا که رفت همونطور هم برمیگرده مهم اینه که اول بشه آخر بشه پایین بره بالا بیاد دوستش داریم راستی یکی نیست جلوی این عباسی رو بگیره؟! به خودی ها هم رحم نمیکنه و اما پاسخ شما: این نظرسنجی مربوط به همین ماه جاری است و ربطی به کسوت کاربران نداره و شما هم با معرفی یک سیستم اندیکاتوری جالب و تلاش در لایو تست اون و ترغیب بسیاری از دوستان به پیگیری تاپیک قطعاً میتونید یکی از منتخبین مهرماه باشید. انشاله موفقیت های روزافزون شما رو شاهد باشیم. با تشکر |
|
8 تشکر کننده از Gh.Saeadian: |
October 3rd, 2008, 15:27 | #43 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: Persia Empire
تشکر از ايشان: 3,837 بار در 919 پست
|
0
من می خواستم جناب حصارکی رو معرفی کنم که قبل من معرفی کردن دوستان، بعد قصدم معرفی جناب پناهی بود که باز هم دوستان پیشدستی کردن! حالا می خوام جناب Nirvana که به نظرم تو ماه اخیر خیلی فعال بودن رو معرفی کنم البته دقیق نمی دونم که ایشون رو کسی معرفی کرده یا نه! به هر حال خیلی سخته آدم بین این همه آدم فعال یک نفر رو انتخاب کنه در مورد انتخاب خودم توسط جناب سعیدیان، باس بگم ایشون لطف داشتن، اما فکر نمی کنم من شایسته کاندید شدن باشم، دور اول هم به همین دلیل به خودم رای ندادم چون دوستان فعال تر از من ماشالله تو سرمایه کم نیستن. به هر حال امیدوارم کسی که واقعا تو ماه اخیر فعال تر بوده انتخاب بشه تا جواب زحماتش رو یه جورایی بشه جبران کرد! با سپاس
October 8th, 2008, 21:07 | #44 |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
بخاطر همکاری با جناب بامیک ، در تاپیک "50 پیپ..." (نگارش اکسپرت پیچیده سیستم بامیک) وجداناً خیلی زود نوشت اکسپرت رو، اصلاً فکرشم نمیکردم.احسنت. |
13 تشکر کننده از AmirBabak: |
October 9th, 2008, 11:52 | #45 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 2,067 بار در 640 پست
|
0
که در تاپیک آقای بامیک دارن زحمت میکشن .
یادش بخیر پدرم آخرین ويرايش توسط silent_killer در October 9th, 2008 و ساعت 11:54 دليل: عدم خواندن دو پست قبلی |
Bookmarks |
برچسبها |
کاربر, مهرماه, انتخاب, برگزیده, سایت, سرمایه |
|
|