September 19th, 2009, 23:08 | #31 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
|
0
نقل قول:
با تائید حرف آقا کسرا , اولا قانونی که نیست هیچی , به 3 سوت هم محل رو میشه پیدا کرد و خب متوجه اتهامهش هم باشید. البته یک راهی وجود داره که فقط دریافت از طریق ماهواره باشه و ارسال از طریق خط تلفن یا adsl که اون کلا بحثش فرق میکنه و هزینه اش هم کمتر از 100 تومنه. ------------------------------------------- واعظان کین جلوه بر محراب و منبر میکنند ........ چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند .........گو ییا باور ندارند روز داوری ................. کین همه قلب و دغل در کار داور میکنند |
|
تشکر کننده از mrm2007: |
September 20th, 2009, 09:08 | #32 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
تشکر از ايشان: 1,582 بار در 591 پست
|
0
September 20th, 2009, 12:28 | #33 |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
|
September 20th, 2009, 20:23 | #34 |
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
تشکر از ايشان: 7,608 بار در 1,780 پست
|
0
من تازه ویندوز اکس پی 3 نصب کردم(برام نصب کردند) ولی پس دو سه روز پیغام خطا میده که Windows Genuine را نصب کنید. این یعنی چه؟ به سایتش هم لینک میده که حدود 150$ میشه . مخواستم ببینم چکار باید بکنم؟ مرحمت دارید سعید محمدی
September 22nd, 2009, 00:45 | #35 | |
مدیر ارشد
تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 12,833 بار در 2,939 پست
|
0
نقل قول:
شب خوش احتمالاً باید کاری مطابق توضیحات مندرج در لینک زیر انجام دهید : http://geoaria.blogfa.com/post-183.aspx موفق و سربلند باشید |
|
3 تشکر کننده از Mohsen: |
September 23rd, 2009, 19:54 | #36 |
Senior Member
|
0
سعيد جان ميتونيد از لينك زير هم استفاده كنيد . خودم براتون آپلود كردم . مشكل من رو كه حل كرد . http://rapidshare.com/files/28392497...chive.zip.html با تشكر ، نيروانا بدرود
October 3rd, 2009, 21:37 | #37 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: فراسوی نیک و بد
تشکر از ايشان: 1,139 بار در 358 پست
|
0
تقاضای مشاوره در خصوص موردی رو از دوستان دارم : داستان از این قراره که قصد داریم به اتفاق 5 تن از همسایگان برای استفاده از ای دی اس ال یک شبکه درست کنیم . مشکل از این قراره که نمیدونیم یک مودم بی سیم انتخاب کنیم و یا یک مودم معمولی به همراه اکسس پوینت به لحاظ فنی کدوم مورد رو پیشنهاد میدهید ؟ از لحاظ امنیت و کارکرد و باقی موارد . ظاهرا استفاده از اکسس پوینت و یک مودم معمولی امنیت بیشتری داره. ولی خب از طرفی هزینش بیشتره ولی با صرفنظر از هزینه کدومش کارکرد بهتر و امنیت بهتری داره ؟ ظاهرابه یک سخت افزار دیگه هم نیازه که باید مستقلا روی هر سیستم قرار بگیره که اسمش یادم نیست . بطور کلی در مورد شبکه های اینچنینی اطلاعات لازم دارم اگر کسی اطلاعات کاملی داره ممنون میشم بیان کنه و جزئیات این کار رو بیان کنه و در نهایت بین اون دو موردی که گفتم یکی رو پیشنهاد بده . با تشکر
October 4th, 2009, 05:01 | #38 |
Senior Member
|
0
یکی از آسانترین راه ها برای ایجاد شبکه در فواصل کمتر از 50 متر استفاده از گیرنده فرستنده های بلوتوث می باشد که بعلت تایید دوطرفه -برای شناسایی جهت تبادل اطلاعات- و همچنین برد کم (نهایتا 150متر) از امنیت خوبی هم برخوردار است. سرعت تبادل اطلاعات هم که برابر سرعت بلوتوث می باشد. تا جایی که من میدانم این روش برای تبادل اطلاعات از روی هارد دیسک است؛ اما درخصوص اینکه "آیا میتوان از این روش برای استفاده از شبکه دیگری مثل اینترنت -که به یکی از کاربرها متصل است- استفاده کرد؟" اطلاعی ندارم.(ولی حدس میزنم شدنی است) قیمت هر عدد از این گیرنده و فرستنده ها با توجه به برد مفیدشان تعیین میشود که در بهترین مدل ها -اگر اشتباه نکنم-به 30 هزارتومان میرسد. یکی از دوستانم برای کارخانه یشان از این روش بجای استفاده از خطوط LAN بهره میبرد. از مزایای این روش هم عدم نیاز به سیم کشی آن است که در فواصل دور نیاز به سخت افزار های کمکی میانی دارد و در این روش نه به سیم و مشکلات آن برخواهیم خورد و نه نیاز به آن سخت افزار های کمکی است. اگر این روش مشکل شما را حل میکند و اطلاعات بیشتری خواستید در پیام خصوصی بفرمایید که شما را به دوستم ارتباط دهم.
October 6th, 2009, 22:22 | #39 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
1) ازنظر امنیت شبکه بیسیم : هیچگونه تفاوتی با یکدیگر ندارند! هر نوع اکسس پوینتی (چه داخل مودم چه جدا) در نوع های معمول از 3 نوع رمز نگاری اطلاعات استفاده میکند شامل WEP ,WPA , WPA2 که نوع WPA2 از همه مطمئن تر میباشد. در هر کدام ازا ین روشها یک کلید رمز نگاری در اکسس پوینت وارد میشود که هر دستگاهی برای وصل شدن به آن نیاز به دانستن آن کلید دارد (البته شما فقط یکبار کلید فوق رو در کامپیوتری که میخواهید به اکسس پوینت وصل بشه وارد میکنید (در نرم افزار مربوطه) و همیشه هست تا موقعی که کلید اصلی رو در اکسس پوینت عوض کنید دیگه نیازی به وارد کردن اون ندارید.) 2) شما برای وصل شدن به اکسس پوینت نیاز به کارت شبکه وایرلس دارید که هم در نوع PCI (داخل کامپیوتر) و هم در نوع USB (تقریبا دو برابر یک فلش) مو جوده که قیمت انواع معمولیش 25-30 تومنه. 3) برای افزایش امنیت در اکسس پوینت پیشنهاد میشه که ازفیلتر MAC Address هم استفاده کرد ( مک آدرس یک کد 12 رقمی منحصر به فرد است که نمایشگر تنها و تنها یک کارت شبکه منحصر به فرد است. با داشتن آن میشه نوع کارت شبکه, سازنده و ... را کاملا مشخص کرد). نحوه کار به اینصورت هست که شما باید مک آدرس هاس کارت های وایرلس رو در اکسس پوینت وارد کرده و دسترسی هر گونه کارت وایرلس رو با مک آدرس دیگری قطع کنید (اصطلا حا Deny - هر کارت شبکه ای موقع اتصال به یک شبکه MAC Address خو دش رو میفرسته). مثل یک لیست سیاه و سفید برای فیلتر هست. برای به دست آوردنش هم راه ساده است : یا روی کارتنش رو میخونید و یا در command Line ویندوز دستور زیر رو میزنید : ipconfig /all در جواب این دستور خطی که به صورت مثال همانند : Physical Address. . . . . . . . . : 00-FF-81-49-8E-B7 هست شامل مک آدرسه که همون 00-FF-81-49-8E-B7 هستش. فقط باید دقت کنید که اگه چند تا کارت شبکه (چه وایرلس چه بیسیمی ) روی کامپیوتر باشه تمام اطلاعات مربوط به همه اونها نمایش داده میشه و شما باید کارت درست رو بدونید که کدومه. در صورت استفاده از این روش حتی لو رفتن کلید فوق هم مشکلی ایجاد نمیکنه چون مک آدرس کارت های دیگه در لیست سفید اکسس پوینت نیست. 4) در مورد بلوتوث هم استفاده اون بیشتر برای اتصال 2 کامپیوتر هست نه چند تا. ثانیا با شبکه وایرلس شما میتونید با همسایه به راحتی و حداقل باسرعت 50 برابر بلو توث فایل رد وبدل کنین. ثالثا با استفاده از بلوتوث برای استفاده از اینترنت حتما باید همیشه کامپیوتر کسی که مودم داخل منزلش هست روشن باشه در صورتی که با استفاده از مودم وایرلس تنها باید مودم روشن باشه. در کل نظر شخصی من اینه که یک مودم با اکسس پوینت داخلی و نه جدا بگیرین. اگر هم یک مقدار گنگ نوشتم ببخشید, کلا خیلی بیشتر از اینها است که من سعی کردم خلاصش کنم. از قدیم هم انشام افتضاح بوده! موفق باشید. آخرین ويرايش توسط mrm2007 در October 6th, 2009 و ساعت 22:27 |
|
5 تشکر کننده از mrm2007: |
November 13th, 2009, 11:47 | #40 |
Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 128 بار در 47 پست
|
0
ممنون |
November 13th, 2009, 12:55 | #41 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,681 بار در 579 پست
|
0
خدمت شما CPU Intel Core 2 Extreme QX9650/3.0GHz سي پي يو اينتل specification Model Brand Intel Processors Type Desktop Series Core 2 Extreme Model BX80569QX9650 CPU Socket Type CPU Socket Type LGA 775 Tech Spec Core Yorkfield Multi-Core Quad-Core Name Core 2 Extreme QX9650 Operating Frequency 3.0GHz FSB 1333MHz L2 Cache 12MB Manufacturing Tech 45 nm 64 bit Support Yes Virtualization Technology Support Yes Hyper-Threading Support No Multimedia Instruction MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4, EM64T Thermal Power 130W Voltage 0.85V 1.3625V Cooling Device Heatsink and Fan included قيـــــــــمت : 1,030,000 تومان موفق و پیروز باشید
November 20th, 2009, 00:57 | #42 |
Senior Member
|
0
دوستان لپ تاپ من یه مدت هست که خیلی زیاد داغ میکنه و این داغ شدن زیادش هم باعث میشه سیستم یهو دنگ خاموش بشه البته از این یارو پد فن میگن چی میگن خریدم میذارم زیرش با سه تا فن ولی خودم ناراحتم یه جورایی حال نمیده بذارم بقلم راحت نیستم میخواستم بازش کنم شاید کثیف شده داخلش هوم ؟ چون دیگه داغون شده مدل لپ تاپ کامپک presario c700 باز کنم چیکارش کنم حس کنجکاویم گل کرده با تشکر پناهی
November 21st, 2009, 20:39 | #44 |
Senior Member
|
0
من یه کارت capture از دوستم گرفتم و نصب کردم..موقع بالا اومدن ویندوز detect میکنه ولی نمیتونه نصب کنه و میگه درایورشو ندارم...در صورتی که دوستم گفت خود ویندوز میشناسه و درایور نداره..خودشم همینطور نصب کرده... مدل NEC D72873GC ....این مدلیه که روی کارت نوشته...کسی میتونه کمکی کنه؟ ممنون.موفق باشید...
November 21st, 2009, 22:51 | #45 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
این مشکل اگه به هنگ کردن کلپ تاپ منجر میشه مربوط به فن پردازنده هست که احتمالا یا باید تمیز بشه و یا تعویض. اگه گارانتی دستگاهتون تمام شده اگه یک جستجویی روی اینترنت بکنید میتونید به راحتی نحوه باز کردن اون رو پیدا کنین. معمولا چند عدد پیچ زیر لپ تاپ هست که بعد از باز شدن اونها یک قسمت از لپ تاپ |آزاد میشه که باعث میشه بتونید راحت کیبورد رو کشویی بیرون بکشید و به فن پردازنده دسترسی داشته باشین. اگه به این لینک زیر برید کلیه منوال های مربوطه موجود است که Maintenance and service guide رو با حجم 4 مگ دانلود کنین و از اون استفاده کنید : PHP Code:
|
|
2 تشکر کننده از mrm2007: |
Bookmarks |
برچسبها |
مشكلهاي, افزاری, جواب, سوالات, سخت |
|
|