May 4th, 2010, 03:01 | #31 |
Member
|
0
تمام آی پی ها رو از طریق این سایت http://www.countryipblocks.net/ بن کنید و فقط IP های ایران رو Allowed بزنید تا بتونن سرمایه رو ببینن..
May 4th, 2010, 11:15 | #32 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
این که نشد راه حل، این اسمش پاک کردن صورت مسئله است. من چند وقت پیش در کانال RT مصاحبه ای با یکی از مدیران شرکت NOD (آنتی ویروس) دیدم دقیقاً در مورد همین مشکل در کشور روسیه، ایشون می گفتند که تنها راه حل این مساله خرید یک آنتی ویروس خوب هست، من فکر می کنم آقا رضا یک مقدار باید سرکیسه رو شل کنه و یک آنتی ویروس خوب برای این سایت تهیه کنه، بالاخره این سودی که از تبلیغات و نوشته های ما کسب می شه بد نیست یک مقداریش هم صرف امنیت سایت و نوشته های ما بشه، فکر هم نمی کنم قیمتش بیشتر از 100 یا حداکثر 200 هزار تومن بشه.
May 4th, 2010, 11:56 | #33 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: ایران - تهران
تشکر از ايشان: 1,301 بار در 262 پست
|
0
نقل قول:
متاسفانه در حملات DDOS آنتی ویروس قادر به جلوگیری و بستن حملات نیست، یا باید پهنای باند بالا و سرور قدرتمندی داشت که خیلی هزینه بر هست یا باید با حملات متقابل به سرور حمله کننده حجم حملات را پایین آورد که باز این به ضرر سرور سایت هست و مدام برای یک کار بیهوده مشغول میشه، یا اینکه بسیاری از IP ها را مسدود کرد که خوب با این کار هم بسیاری از یوزرها دچار مشکل می شوند، تنها را استفاده از خدماتی هست که بعضی از سایتها با گرفتن هزینه ماهیانه سایت را از اینگونه حملات در امان نگه می دارند. موفق باشید |
|
6 تشکر کننده از masoud123: |
May 4th, 2010, 12:18 | #34 |
Senior Member
|
0
May 4th, 2010, 12:20 | #35 |
مدیر تالار سیستمها و روشهای معامله
|
0
چندين راه هست كه تنها ميتواند درصد حملات را كاهش دهد(هيچ وقت نمي توان حملات DDOS را از بين برد) 1-استفاده از پهناي باند بيشتر 2-استفاده از Cluster سرور و خوشه سازي سرور وب 3-استفاده از Ip Filtering 4-به جاي استفاده از هاست هاي آماده از يك سرور استفاده شود كه داراي پهناي باند بالا مي باشد 5-استفاده از Primary Server و يك Secondary Server بصورت همزمان 6-اگه از لينوكس استفاده بشه با سرويس دهنده آپاچي بي تاثير نيست 7-......... خيلي راههاي ديگه هست ولي بيشتر براي سازمان ها و ارگانها استفاده ميشه و خيلي هاي ديگه كه فعلا حضور ذهن ندارم، روش هاي ديگري مانند حمله متقابل هست كه از يك سرور مشابه اي استفاده ميشه براي كم كردن ميزان حملات، در ضمن حتي اگر اين دوست تحت فايروال هاي خاصي اين حملات را انجام دهند باز هم امكان دستيابي به آي پي اصلي آنها هست و راههاي شناسايي آنها وجود دارد،بعد از شناسايي تعداد محدودي از آنها از طريق ارشاد و واحد ارتباطات و انفورماتيك وزارت ارتباطات و دادگستري ويژه جرايم سايبر شما مي توانيد به صورت كاملا قانوني اقدام كنيد... موفق باشيد
May 4th, 2010, 12:30 | #36 |
مدیر تالار سیستمها و روشهای معامله
|
0
May 4th, 2010, 19:17 | #37 | |
Member
|
0
نقل قول:
اینکه هیچکس نتونه سایت رو باز کنه بهتره ، یا حداقل ایرانی ها بتونن ؟ اما بنده با شما موافق هستم که بلاخره بعضی مواقع آدم باید سر کیسه رو شل کنه
May 8th, 2010, 22:55 | #38 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
تشکر از ايشان: 5,643 بار در 1,410 پست
|
0
|
May 8th, 2010, 23:43 | #39 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
البته روسیه در رتبه های اول تا سوم قرار نداشته. ظاهرا گاهی مواقع آمار الکسا زیاد دقیق نیست. |
|
7 تشکر کننده از Reza: |
May 9th, 2010, 00:28 | #40 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 1,106 بار در 236 پست
|
0
آقا رضا گاهي اوقات آمار مهمانان به طور غيرعادي بالا ميره. عكس زير مربوط به سه چهار روز پيش هست. اين عكس رو گرفته بودم كه اينجا نشون بدم كه چند دقيقه بعد سايت از دسترس خارج شد!! به نظر شما اين آمار غير طبيعي نيست؟ ddos.gif به نظرم بايد آي.پي مهمانها رو بيشتر زير نظر داشته باشيد. مهمانان ناخوانده و مزاحم...... |
May 9th, 2010, 00:36 | #41 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
دقیقا همینطور است و اینها میهمانان ناخوانده هستند. در اصل اینها بازدیدکننده نیستند. بلکه از یک سرور به قصد حمله و اتمام منابع سیستم، به تعداد بسیار زیاد صفحات سایت را لود می کنند. مثلا از یک IP (یک سرور)، در هر ثانیه چند صد بار یک صفحه از سایت را دریافت می کنند. |
|
May 9th, 2010, 00:38 | #42 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
یکجا خونده بودم : روسیه آشیانه هکرها
May 9th, 2010, 01:24 | #43 |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
برنامه ای مناسب به نام FortGuard وجود دارد که روی سرور نصب شده و در واقع نوعی ضد DDOS است. این سایتش است: http://www.fortguard.com البته با IP ایران نمیتوانید وارد سایتش شوید. باید با ف ی ل ت ر شکن و یا وی پی ان کانکت شوید. برنامه در 4 نسخه به فرش می رود: نسخه Basic - قیمت 199$ نسخه Standard - قیمت 499$ نسخه Advanced - قیمت 899$ نسخه Gateway - قیمت 1599$ مقایسه تعدادی تصویر هم ضمیمه کردم. |
3 تشکر کننده از AmirBabak: |
May 9th, 2010, 10:03 | #44 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
این برنامه برای سرورهای ویندوز طراحی شده. البته من تجربه استفاده از نرم افزارهای مشابه بر روی لینوکس را داشته ام. اما متاسفانه هر یک از این نرم افزارها مشکلات، ضعف ها و محدودیت های خاص خود را دارند که تنها در عمل قابل مشاهده است. موفق باشید |
|
2 تشکر کننده از Reza: |
May 9th, 2010, 11:07 | #45 |
Senior Member
|
0
اگر قرار باشه راه مطمئنی برای این حملات وجود نداشته باشه که دیگه باید در اینترنت رو تخته کرد، اینهمه بانک موسسات بزرگ،مگه می شه راهی وجود نداشته باشه.
فنی, مشکلات, اخیر, روزهای, سایت |
|
|