June 26th, 2008, 16:45 | #31 |
Senior Member
|
0
من اگه اینترنت ADSL ام وصل بشه دیگه مشکلم حل میشه مدل MODEM هم چند پست قبل در تاپیک نصب متا گفته بودم Dlink ->Dsl200 هست خیلی جاها Search کردم ولی چیزی پیدا نکردم
June 26th, 2008, 17:34 | #32 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
|
0
نقل قول:
اول بگو با usb وصلش کردی به کامپیوتر یا کابل شبکه اگه با usb وصل کردی ببین پشتش جای کابل شبکه داره که با اون وصل کنی فکر کنم کار حل بشه اگه لن نداره خوب حالا باید چیکار کنیم همون کاری که گفتم یعنی اسکن مودم کن اون مودم adsl رو هم شناسائی میکنه . بعد اون تکست فایلها رو بیار بخونیم ببینیم چی میگه اینم یه لینک خوب که کامل توضیح داده ( کجا ها را سرچ کردی پس ) http://wiki.ubuntu.ir/UsbAdslModem/Dlink
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند . آخرین ويرايش توسط HardyLaity در June 26th, 2008 و ساعت 18:01 دليل: افزودن لینک |
|
June 26th, 2008, 18:21 | #33 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
دمت گرم به قول معروف با این جواب هایی که میدی میشه بفهمی که یه حورایی خدای لینوکسی
2 تشکر کننده از LionHeart: |
June 27th, 2008, 01:02 | #34 |
Senior Member
|
0
من این فایل را رو لینوکس اجرا کردم ولی نه بصورتی که شما گفتین ابتدا این فایل رو از ویندوز دانلود کردم و بعد بردمش تو لینوکس بعد روش کلیک کردم و بعد قسمت Run Terminal رو زدم که یک فایل به نام modem و روی دسکتاپ ساخت خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد فکر کنم نشناخت البته اونو رویه یه سایت Upload کردم لطفا شما یه نگاه بهش بندازین و مرا راهنمایی کنین اینم لینکش http://www.mediafire.com/?0s3mced9ijz راستی تا یادم نرفته مودمم به صورت Usb وصل میشه ارادت
[SIGPIC][/SIGPIC] آخرین ويرايش توسط LionHeart در June 27th, 2008 و ساعت 01:14 |
June 27th, 2008, 01:13 | #35 |
Senior Member
|
0
من یه فایل تو ویندوز که دارم مثلا همین فایل اسکن مودم اول ریختمش تو کول دیسک بعد اونجا اجراش کردم آیا اونجا میشه به پارتیشن های NTFS ویندوز دسترسی پیدا کرد ارادت
June 27th, 2008, 01:55 | #36 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
خوب بریم سراغ نصب مودم adsl اول اینو دانلود کن http://eciadsl.flashtux.org/download....12-1_i386.deb بعد تو منوهات بگرد یه جا این اضافه میشه eciadsl-config-tk احتمالا توی ادمینتستریشن یا پرفرنسیزت باید باشه اومد بالا خیلی راحت میتونی ستش کنی اگه مشخصات فنی خواست این لینک پائین مشخصات فنی مودمته http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?modem=23 اینو هم یه جا سیو کن یا بنویس اما مرحله بعد تنظیم یوزر پسوردت و vpi و vci هستش اگه ایا رو نمیدونی از ساپورت آی اس پیت بپرس و Provider DNS رو تیک نزن . حالا یه لیست میاره که مودمت توش نیست Other را انتخاب کن گزینهی بعد Modem chipset است که یکی از اینا رو انتخاب کن synch03.bin یا synch01.bin یاsynch02.bin دو گزینه بعدی مربوط به usb که 0 باید وارد بشه . سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل synch01.bin یا هر کدوم که انتخاب کردی را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کن DHCP و Static IP این گزینهها را تغییر نده خوب ذخیره و خروج کنید. نوع ppp خود را هم LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS انتخاب کنید . حالا این دستور رو تو ترمینال بزن eciadsl-start باید حل شده باشه ضمنا این مطالب و من دارم از همون لینکی که بالا بهت دادم در میارم خدای لینوکس چیه برو راش بنداز با اوبونتو . اگه کار نکرد یکی دیگه از synchxx.bin اینها رو تست کن شاید یه جای مودم هم یه همچین چیزی پیدا کنی مثل لیبل پشت مودمت که نخواهی این ۳ تا رو تست کنی قبل اینکه بری تو اوبونتو بگو کشور سازنده مدمت چیه تا دقیق ببینیم کدوم ورژن رو باید انتخاب کنی اگه مودمت سنگاپوریه synch01.bin اینو باید انتخاب کنی
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند . آخرین ويرايش توسط HardyLaity در June 27th, 2008 و ساعت 02:00 |
|
2 تشکر کننده از HardyLaity: |
June 27th, 2008, 14:01 | #37 |
Senior Member
|
0
مودمم روسیه ای خوب من رفتم تو لینوکس اول او پکیجی که بر اساس دبیان رو نصب کردم بعد رفتم تو ترمینال این دستور eciadsl-config-text رو زدم بعد پیغام داد Authentication Failure هر چی هم باهاش ور رفتم نشد این نکاتی رو که بالا گفتین بعضی هاش او اون مقاله نبود برای همین باید برم دوباره تو لینوکس و تستشون کنم ارادت
June 27th, 2008, 14:46 | #38 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
sudo eciadsl-config-text بعد از شما یوزر نیم و پسورد ادمین رو میگیره و برنامه رو اجرا میکنه
June 27th, 2008, 14:47 | #39 |
Senior Member
|
0
من یه چند تا عکس از دسکتاپ گرفتم براتون بذارم
June 27th, 2008, 15:12 | #40 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
تا مراحل آخر هم رفت یه قسمت synch رو که گفته بود کپی کنید رو متوجه نشدم
تشکر کننده از LionHeart: |
June 27th, 2008, 15:17 | #41 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
این لینکش http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?modem=86 آیا با این تفاسیر احتیاج به کپی فایلی هست اگه هست اسم فایل رو بفرمایید چون اگه همون Synch باشه من اصلا نمیدونم این فایل کجاست و کجا باید کپی کنم ارادت
[SIGPIC][/SIGPIC] آخرین ويرايش توسط LionHeart در June 27th, 2008 و ساعت 15:20 |
|
June 27th, 2008, 15:43 | #42 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
D-Link DSL200 generation III چراغهای مودمت الان روشنه ؟
June 27th, 2008, 15:54 | #43 |
Senior Member
|
0
مراحل پیکر بندی رو انجام میدم زمانی که فرمان Sudo eciadsl-start رو میزنم بازم چراغ روشن نمیشه
June 27th, 2008, 16:14 | #44 |
Senior Member
|
0
مراحل نصب رو رفتم که عکس آخرین مرحله پیکر بندی رو گذاشتم و مرحله eciadsl-start رو هم عکس هاشو گذاشتم ولی بازم چراغ دوم روشن نشد ( این مودم من این جوریه که وقتی Usb رو وصل می کنی یه چراغش روشن میشه وقتی که برنامه اش نصب میشه چراغ دومش هم روشن میشه) ارادت
[SIGPIC][/SIGPIC] آخرین ويرايش توسط LionHeart در June 27th, 2008 و ساعت 16:22 |
June 27th, 2008, 20:09 | #45 |
Senior Member
|
0
چه خبر با زحمت های ما آقا ما رفتیم تو لینوکس این چیزهایی که شما گفتین رو خیلی اجرا کردیم ولی جواب نداد چراغ دوم مودم روشن نمیشه من تنها قسمتی که انجام نمیدم این جاست چون اصلا متوجه نمیشم که باید چی کار بکنم (سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل gs7470_synch20.bin را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کنید DHCP و Static IP این گزینهها را تغییر ندهید خوب ذخیره و خروج کنید. نوع ppp خود را هم LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS انتخاب کنید ) یعنی من رفتم در قسمت etc و بعد از اون eciadsl هم درست شده بود ولی من نمیدونم این فایل gs7470_synch .bin کجاست که کپی اش کنم بعد بخواهم درetc/eciadsl این جا Paste کنم فکر کنم تنها موردی باشه که اگه درست بشه مودم نصبه پ.ن : می گم خود این نصب این مودم پروسه ای شده ولی اگه نصب بشه ......... ارادت
برچسبها |
804, desktop, edition, lts, ubuntu, لینوکس, آموزش |
|
|