October 1st, 2006, 10:50 | #31 |
Senior Member
|
0
حامد عزيز هم كه ديگه نگو.بسيار سر افراز كرديد. در ضمن آن كندل بزرگ را هم خدمتتان عرض كردم كه High و open اشتباه هست و ارورر ضبط داده ها است نظرتون چيه بحث رو در نهايت به استراتزي اينكه اين موقعيت تحليل انجام شده بايد چه كنيم بكشانيم چيشت؟ يعني در نهايت به يك : sell / buy / hold برسيم
انسان ها شكست نمي خورند، تنها تلاش كردنشان را متوقف مي كنند آخرین ويرايش توسط amirrh در October 1st, 2006 و ساعت 10:52 |
October 2nd, 2006, 15:42 | #32 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
ديشب اين نرم افزار را دانلود و نصب كردم. با ديتاي تا 8 مهرماه شايد اين سهم ها طي چند هفته آتي رشد كنند: سيمان داراب،سيمان تهران، سيمان بهبهان، صنايع شيميايي، مرتب، محورسازان،كالبر،قند مرودشت توليدي بهمن.
October 2nd, 2006, 19:37 | #33 |
Senior Member
|
0
وضعيت معاملاتي سهام را مي توانيد از اينجا هر روزه ملاحظه بفرماييد .
October 2nd, 2006, 19:40 | #34 | |
Senior Member
|
0
اين خط گردنش و .... نقل قول:
رفقا ميشه نظرشون رو اعلام كنند؟
October 2nd, 2006, 20:14 | #35 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Sep 2006
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
amirrh
0
|
October 2nd, 2006, 21:27 | #36 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Oct 2006
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
reply (test)
0
2nd October 2006, 19.02 Mashhad/ Iran Dear reader I like to say something wth the hope that it will be of matterial as well as spiritual value to you. The theory of "The Principle of Universal Parallelism" and its application to Forex trend- analysis and forecasting is a new field of research which I like to make you aware of. For details please refer to my site (in English and Persian language): www.up-research.com for the page dealing with Forex you may go straightaway to: Economics (Forex) and Universal Parallelism It is actually the underlying philosophy and ideology of Universal Parallelism which according to my humble view is of real value. Click here for the philosophy of "The Principle of Universal Parallelism". Siamak Zandpour |
October 2nd, 2006, 23:17 | #37 |
مدیر سایت
|
0
بله دوستی که در بورس ترید میکند و این سهمها را برایش فرستاده بودم هم همین را گفت چشم از این به بعد دقت میکنم که سهمهایی که باز هستند را بگویم. من خودم در بورس ترید نمیکنم. ضمنا آقای زندپور، پروفایل و سوابق کاری شما را دیدم و علاقمند نیز شدم. اولین بار است به چنین شیوه نگرشی به بازار برمیخورم و باید با دقت بیشتری مطالب شما را بخوانم. در هر صورت به پشتکار شما آفرین باید گفت. امیدوارم همیشه در زندگی خود شاد و موفق باشید. من همیشه افرادی که با عمل کردن به آنچه میدانند درست است، موفق شده اند را می ستایم. این کار شهامت کمی نمی خواهد... بنظر میرسد شما یکی از آنها هستید. موفق باشید ........................... رشیدی
October 3rd, 2006, 01:38 | #38 |
Senior Member
|
0
October 3rd, 2006, 21:55 | #39 |
مدیر سایت
|
0
نه بنظرم ساختمان اصفهان اوضاع خوبی ندارد. امروز دوست بورسی من هم سراغش را می گرفت که همین را بهش گفتم. فنرسازی خاور بد نیست. بسته بندی ایران هم شاید. فروسیلیس برای آینده دور بد نیست بشرطیکه زیر 300 نره و ساپورت خوبی باشه که گویا هست. موفق باشید ........................... رشیدی
October 3rd, 2006, 22:21 | #40 |
Senior Member
|
0
نگين طبس ------------ همانطور كه چند روز پيش بحث كردم بسمت هدف در 1450 متاسفانه در حال حركت است ! ولي هنوز مي توان اميد داشت كه فردا در صورتي كه كندلي برگشتي بزند از همين فيبوي 50% متعادل يا شايد برگردد.وگرنه نزول همچنان ادامه خواهد داشت .
October 3rd, 2006, 22:32 | #41 |
Senior Member
|
0
--------------------- رفقا بنظرتون اين خط خطي درسته ؟
October 3rd, 2006, 22:33 | #42 |
مدیر سایت
|
0
نگین طبس: نه بهیچ وجه در V ها ترید نکنید و بدنبال حرکات برگشتی سریع نباشید. این بازار با فارکس بشدت متفاوت است و نیروهای عرضه و تقاضا اینرسی بیشتری دارند.. سهمی که بشدت رو به ریزش است اصلا ارزش نگاه کردن هم ندارد و باید فعلا حذف شود تا وقتی موقعیتش مناسب شود. موفق باشید ................................. رشیدی
October 3rd, 2006, 22:38 | #43 |
مدیر سایت
|
0
سموم علف کش: تحلیل خوبی بنظر می رسد ولی چون خیلی دراز مدت است، باید شرایط کلی بازار(شاخص کل) را در نظر داشت. در هر صورت تحلیل بی عیب و نقصه. در بازار نامتعادل تریدهای کوتاه مدت تر(چند هفته ای) بهتر بنظر میرسد تا تریدهای چندماهه. در بازار متعادل برعکس. موفق باشید ............................. رشیدی
October 3rd, 2006, 23:18 | #44 |
Senior Member
|
0
-------------- بنظر مقاومت با اهميتي تا حوالي 235 ندارد.
October 3rd, 2006, 23:43 | #45 |
Senior Member
|
0
------------------------------- آيا خط خطي ها صحيح است؟
بازار, بررسی, تكنيكال, تهران, سهام |
|
|