November 17th, 2008, 13:03 | #451 |
Senior Member
|
0
November 17th, 2008, 13:04 | #452 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
منم استاپ نمیذارم ولی دیر به دیر کال میشم ...شایدم اصلا کال نمیشم ..نمیدونم
November 17th, 2008, 13:45 | #453 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: in the world of 010101010101
تشکر از ايشان: 123 بار در 56 پست
|
|
November 17th, 2008, 13:50 | #454 |
Senior Member
|
0
همه چیز به نوع پوزیشن گیری شما مربوط میشه و انتخاب نقاط ورود . بعضی از روشها نیاز به استاپ ندارند ولی بعضی دیگه استاپ جزیی از اونهاست . ماهیت استاپ نذاشتن به ذات بد نیست . بسیاری از قیمت ها رو نمودار بیش از یک بار لمس میکنه و کسانی که استاپ نمیذارن عموما از این موضوع بهره میبرند . ولی در طرف دیگه نقاطی هم هست که دیگه قیمت اونها رو لمس نمیکنه و در صورت نشستن و رها کردن باعث کال کردن حساب میشه . من و سایر دوستانی که استاپ نمیذاریم به نوع دیگه ای حساب رو مدیریت میکنیم و در موقعی که مثلا پوزیشن سل داریم و دید ما نسبت به موضوع بای میشه اون موقع پوزیشن رو دستی میبندیم و تا وقتی که احساس میکنیم پوزیشن ما استعداد لازم رو در خود داره اون رو حفظ میکنیم. امیدوارم توضیحم راه گشا بوده باشد . موفق باشی
November 17th, 2008, 14:14 | #455 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
پس دلیل سقوط ازاد هایی که توی این چند هفته شاهدش بودیم از این نوع استراتژی هست درسته ؟ و اون سودهای نجومی ؟ مثل سود نجومی خانم anna در مسابقه ادمیرال که ظرف یک هفته 5000 تا رو به 500000 تا رسوندن |
|
November 17th, 2008, 14:23 | #456 |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 58 بار در 26 پست
|
0
در مورد سقوط: چون بحث بحث ِ مسابقه اس و زمان محدود، خیلی ها که فاصله شون با دیگران زیاد شد و نه درادانی معلوم بود و نه چیزی، مجبور بودن مدیریت سرمایه رو کنار بگذارن و کمی لات بالا وارد معامله بشن که مسببش این شد که می بینین، وگرنه من استیمنتم از روز اول حالت صعودی به خودش داشت و کم کم داشتم خودمو بالا می کشیدم، اما اون کم کم ها کافی نبود و وسط هفته دوم نفر اول 5000 تا بود و من 900 تا... شما باشی چی کار می کنی؟ پس ربطی به استاپ نداره! در ضمن، من هم از کسانی هستم که با مدیریت استاپ نمی ذارم! -------------------- If you think you can, you can If you think you can't, you're right |
تشکر کننده از pari.ebrahimi: |
November 17th, 2008, 14:27 | #457 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
خیر دلیل این سقوط آزادها رعایت نکردن مدیریت سرمایه و گرفتن معامله های با حجم فوق العاده بالا یا به عبارتی فول مارجین هست که البته متناسب با ماهیت مسابقات هست. کسانی که معمولا از استاپ استفاده نمیکنند مدیریت سرمایه رو به دقت مراعات میکنند و اصولا ترند تریدر هستند یعنی تریدر بلند مدت و میانه مدت و برای همین چند پیپ اینور و اونور براشون فرقی نداره . سود نجومی خانوم آنا هم قطعا به خاطر چند پوزیشن فول مارجین بر روی ارزهای پر نوسان و مقدار زیادی شانس و اقبال بوده... حالا جالبه به یک نکته که تقریبا توی ترید خانم ها عمومیت داره اشاره کنم و اون بی اهمیتی ترید برای بسیاری از اونهاست . بارها دیدم که در مسابقات خانومی پوزیشنی رو گرفته و ول کرده رفته و احتمالا اصلا یادش رفته بوده که همچین کاری کرده و بعد از دو هفته مثلا برگشته و دیده به به چه سودی بسته و یکی دیگه گرفته و باز رفته و همینطوری گاهی میبینیم که با کمتر از ده پوزیشن برنده هم شدن ....خانومها بیشتر از اینکه از توان تریدشون بهره ببرن از بخت و اقبال بلندشون بهره مند میشن که این هم خودش یه جورشه مهم اینه که آدم سود کنه حالا چطوری مهم نیست.شما هم اگر خواستی با روش اونا سود کنی یا باید خانوم بشی که خوب نمیشه یا باید برای خودت یه همسر اختیار کنی و ریش و قیچی رو به ایشون بسپری امیدوارم موفق باشی.
November 17th, 2008, 14:36 | #458 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
من چند تا حساب دارم که روهر کدومشون با یه استراتژی کار می کنم تا الان اونی که استاپ براش نزاشتم سودش 5 برابر شده ولی همون هم بعضی مواقع شده که سغوط ازاد داشته ضمنا سود نجومی خانم anna در admiral نگاه کنید ببینید تا کی ادامه داره |
|
November 17th, 2008, 14:46 | #459 |
Senior Member
|
0
البته قبل از همه از دوستان پوزش می طلبم موفق باشید |
تشکر کننده از power4400: |
November 17th, 2008, 15:16 | #460 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: اصفهان
تشکر از ايشان: 2,170 بار در 665 پست
|
0
نقل قول:
قصد اثبات قدرت تحلیل و ترید غیر احساسی خانمها را ندارم چون دلیلی برای اینکار نمی بینم , اما فکر نمی کنید این نحوه قضاوت کردن و کلی گویی شما در مورد خانمهای تریدر نوعی بی انصافی یا شاید هم بی حرمتی است ؟ آن هم در بین این سیل آقایونی که به عشق یک کلیک میلیاردر شدن , تریدر شده اند ؟ |
|
5 تشکر کننده از Desire: |
November 17th, 2008, 15:23 | #461 |
Senior Member
|
0
November 17th, 2008, 15:30 | #462 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
من خدای نکرده نه قصد بی حرمتی داشتم و نه بی انصافی کردم ... شما چجوری نصف جمله منو به نفع خودتون سانسور کردید بعد اتهام هم به من بدبخت زدید اون کلمه تقریبا و اون کلمه عمومیت داره دو کلمه کلیدی بود که فقط داشتن شرح میدادن که لزوما اینطوری نیست و هیچ جامعه آماری یک دست نیست ولی شما هر دو رو به نفع خودتو ترور کردید در ضمن عملکرد خود خانوم ابراهیمی که همه هم دنبال کردن دقیقا نمونه نقضی بر قطعیت بخشیدن به این موضوعه ... به هر حال استیتمنت مسابقاتی که قبلا انجام شده موجود . به شما پیشنهاد میکنم استیتمنت مسابقاتی مثل آلپاری و آدمیرال رو مطالعه بفرمایید . حالا واسه اینکه دیگه واسه ما حرف در نیارن اینم اضافه میکنم که خانوم هایی هستند که جزو بهترین تریدرها و تحلیل گرای بازار جهانی فارکس هستند و به دفعات در روز تحلیل های اونها رو خبر گذاری داو جونز منتشر میکنه ...ولی بازم این اون چیزی رو که من گفتم نقض نمیکنه ...بنده به یه کلیت اشاره کردم.
ای کریمی که از خزانه غیب. گبر و ترسا وظیفه خور داری ....دوستان را کجا کنی نومید . تو که با دشمن این نظر داری.... آخرین ويرايش توسط ..... در November 17th, 2008 و ساعت 15:34 |
|
3 تشکر کننده از .....: |
November 18th, 2008, 00:00 | #463 |
Senior Member
|
0
من برگشتم اول صبر کنین یه نگاه کنم ببینم کسی پشت سر من غیبت نکرده خوب خانم ابراهیمی و ..... عزیز که غیبت نکردن دوستانه دیگه رو هم یه نگاه بکنم , نه کسی غیبت نکرده ولی خودمونیم ها تو این چند ساعتی که نبودم خانمها و اقایون چه جنگ و دعوایی رو راه انداختن |
November 18th, 2008, 10:19 | #464 |
Senior Member
|
0
ابتدا مارکت سیگنالی را از طریق مانیتور به سمت بیرون فرستاده و بازتابب آن را را در کمتراز 10 میلی ثانیه ازطریق کریستال ها ی موجود دریافت می کند البته این گزینه را ازطریق متا تریدر می توانید غیر فعال کنید ابتدا وارد منوی chatt/properties/ شده و از زبانه comone قسمت male راتیک زده . ازاین به بعد شما می توانید به راحتی دست به ترید های نجومی بزنید مارکت جنسیت شما را تشخیص نخواهد داد دیگر ضرر نمی کنید . با خیال راحت بالای 5 لات باز کنید و حالش روببرید. اگه مشکلی بود خجالت نکشید بگید شاید من بد توضیح دادم . همیشه یادتون باشه مشکل از فرستندست. به گیرنده های خود دست نزنید |
3 تشکر کننده از kurosh_lava: |
November 18th, 2008, 10:26 | #465 |
Member
تاريخ عضويت: Mar 2008
تشکر از ايشان: 40 بار در 24 پست
|
0
اگه ممکنه رتبه واقعي(حداقل 3 نفر اول) رو با توجه به قوانین مسابقه و با همین موجودی ها مشخص کنید که ما بدونیم کجای کاریم. مرسی. |
4 تشکر کننده از javadsmo: |
Bookmarks |
برچسبها |
کاربران, مسابقه, دمو, سایت, سرمایه |
|
|