June 21st, 2008, 22:27 | #466 | |||
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
نقل قول:
طبق صحبتهایی که با مدیریت سایت انجام گرفته، قوانینی رو برای تالار موضوع آزاد وضع کرده ایم. اولین بند از این قوانین رو نقل میکنم: نقل قول:
نقل قول:
به نظر مدیریت سایت، وجود تاپیک های مذهبی مغایرتی با قوانین سایت نداشته اما طبق قوانین هیچ کس حق شروع بحث های مذهبی را ندارد. با تشکر و تقدیم احترام |
|||
5 تشکر کننده از Hamed2420: |
June 21st, 2008, 22:42 | #467 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
با توجه به نتیجه نظرسنجی و تمایل اکثر دوستان به حذف ستون سمت چپ، این ستون از تمام صفحات سایت حذف شد. از همه دوستانی که در این نظرسنجی شرکت کردند تشکر می کنم. با احترام رضا |
17 تشکر کننده از Reza: |
June 23rd, 2008, 19:24 | #469 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: احتمالا دنیا
تشکر از ايشان: 2,172 بار در 488 پست
|
انتقاد
0
نقل قول:
شايد مطلبي رو كه عرض ميكنم به طبع بسياري از دوستان خوش نياد ولي فكر ميكنم بهتره كه گفته بشه... من براي "سرمايه" ارزش بسيار زيادي قائلم و نسبت به هر پست يا تاپيكي كه فكر كنم ممكنه باعث به خطر افتادن موجوديت سايت بشه با حساسيت زيادي برخورد ميكنم و يكي از مشتريان پرو پا قرص " اين نوشته نامناسب را به مديران گزارش دهيد" هستم و بارها اتفاق افتاده كه حتي زماني كه با مطلبي موافق بوده ام ولي اين مطلب براي سايت خطرناك بوده است با پيام خصوصي از نويسنده آن خواسته ام كه خودشون پست مورد نظر را اديت كنند. به طور مثال ، ما تاپيكي داريم به نام فضائل علي كه در آن از علي(ع) تمجيد شده است ولي همين علي كه براي بسياري از ما داراي احترام زياديست براي تعدادي از دوستان زردشتي و يا كساني كه داراي افكار ناسيوناليستي قوي هستند به عنوان يكي از دشمنان ايران كه همراه با اعراب ايران را اشغال كرده است شناخته ميشود. اينگونه تاپيكي (و تاپيكهاي مشابه) باعث ايجاد تنش و رنجش تعدادي از دوستان خواهد شد. براي حل مشكلات اينچنيني دو راه وجود دارد: 1. همه بتوانند آزادانه نظر خود را ابراز كنند. 2. هيچكس اجازه ايجاد چنين تاپيكها و يا پستهايي را نداشته باشد. از آنجا كه تحت شرايط فعلي امكان اجراي مورد اول وجود ندارد پس بهتر است مديران محترم سايت وزين سرمايه راه حل دوم را پيش بگيرند.( البته در صورت صلاحديد) هميشه سبز باشيد.
June 23rd, 2008, 19:25 | #470 |
Senior Member
|
0
دوباره برخاسته ام و ديگر از حركت باز نخواهم ايستاد. آخرین ويرايش توسط AbarEnsan در June 23rd, 2008 و ساعت 19:26 دليل: پست تكراري |
تشکر کننده از AbarEnsan: |
June 23rd, 2008, 19:31 | #471 |
Senior Member
|
0
June 23rd, 2008, 19:40 | #472 | |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 127 بار در 57 پست
|
0
نقل قول:
پيشنهاد فيلترينگ !! شما كه صد برابر بدتر از مخابراته - تاپيكي مثل فضائل علي هيچ جهتگيري خاص سياسي اجتماعي و ...... كه احيانا منجر به بروز مشكل بشه نداره من خودم چند سال وبلاگ نوشتم و به شما قول ميدم كه بودن تاپيك هايي با اين مضمون كه توش فرقه خاصي تائيد يا رد نميشه به هيچ وجه مشكلي ايجاد نميكنه |
|
June 23rd, 2008, 19:49 | #473 | |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
نقل قول:
من اصلاً در رابطه با پیشنهاد/انتقاد شما نمیخوام صحبت کنم. شما چیزی فرمودید که وظیفه خودم دونستم حتماً برای خوانندگان مطلب، نکته ای رو بیان کنم: باید حساب اعراب اشغالگر ایران را از شخص امیرالمومنین جدا دانست. ایشان طبق نامه ای به عمر(که قصد لشگرکشی به ایران را داشت) او را از این کار نهی کردند.اما خلاف این اتفاق افتاد(که از حوصله این بحث خارج است). جسارت منو ببخشید. یا علی |
|
5 تشکر کننده از AmirBabak: |
June 23rd, 2008, 19:55 | #474 |
Senior Member
|
0
لطفأ تعصبات مذهبیتان را کنترل کنید . مرسی
June 23rd, 2008, 19:56 | #475 |
Member
|
قانون 6 فروم سرمایه
0
پ ن : تاپیک های مذهبی همیشه برای من آزاردهنده بوده ولی بخاطر اینکه دلخوری پیش نیاد در اون تاپیک ها هیچ مطلبی ننوشتم.از مدیران فروم خواهش میکنم یا این قانون را از قوانین فروم حذف کنند یا قوانینی که خودشان نوشته اند. اجرا کنند.
June 23rd, 2008, 20:02 | #476 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
اگر دقت كنيد چنين تاپيكهايي خواه ناخواه يك تفكر خاص(از يك فرقه خاص) را اشاعه ميدهند كه حتي ممكن است زيانبار باشد در حالي كه دوستاني كه در اقليت هستند هيچگاه نميتوانند چنين تاپيكهايي را ايجاد نمايند ( با توجه به شرايط جامعه). در ضمن محوريت سرمايه بحث در مورد بازارهاي مالي است و تعدادي از تاپيكهاي تالار موضوع آزاد به منظور تقويت روحيه و يا بنيه علمي اعضاء ايجاد شده است. اما چه دليلي براي ايجاد تاپيكهايي از نوع مذهبي وجود دارد؟؟؟؟؟
June 23rd, 2008, 20:08 | #477 | |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
نقل قول:
بله ما متعصبیم- روی اعتقاداتمون متعصبیم - روی عشقمون متعصبیم مطلب بنده صرفاً یک تذکر بود به ابر انسان عزیزم که مثال جالبی رو برای مصداق پبشنهادشون نزدند.تاپیکی مثل فضائل علی، نه مجادله گاه است نه کل کل، بلکه جایی است برای یه مشت عاشق. همینطوره تاپیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی و از این دست. هر وقت تاپیکی باز شد مثلاً با این عنوان " شیعه یا سنی؟" یا "اسلام در مقابل مسیحیت" و ... اونوفت منم با شماها از ته دل از مدیران سایت خواهش میکنیم که این بحثها رو جمعش کنند. امیدوارم مطلب رو گرفته باشید. موفق باشی عزیز. |
|
5 تشکر کننده از AmirBabak: |
June 23rd, 2008, 20:15 | #478 |
Senior Member
|
0
متأسفم که همچنان منظور من را متوجه نشدید.
June 23rd, 2008, 20:21 | #479 | |
مدیر تالار تحلیل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
|
0
نقل قول:
اما دوست گرامی شما هم خودتون رو بزارید جای مدیرای سایت.شرایط امروز رو بسنجید.مدیر سایت میتونه این کار رو بکنه و به هیچ کس اجازه زدن تاپیک های شخصی رو نده.اما مقداری ارامش کافیه.شرایط برای اظهار نظر افرادی مانند من و شما جور نیست چرا که اگر ما حرف های دلمون رو بزنیم ممکنه که کل سایت فدای حرف ما بشه. پس بهتره که بزاریم دوستانی که عقاید مذهبی دارن مطالب خودشون رو عنوان کنن تا هم مقداری از خشکی کار ما گرفته بشه و هم اون عده ای که در بیان عقاید خود در جامعه ما ازاد هستند نظرات خودشون رو ایراد کنن. ما چاره ای نداریم جز اینکه دندون رو جیگر بزاریم چرا که باز هم میگم ممکنه موجودیت کل سایت رو به خطر بیندازیم. قبول کنید مدیران سایت هم نمیخواهن با کسی مخالفت داشته باشند اما به واقع صلاح رو در همین شرایط میبینند. ارادتمند پیروز باشید
میروم خوش به سبک بالی باد ................................................. همه ذرات وجودم آزاد آخرین ويرايش توسط بهزاد اقبالی در June 23rd, 2008 و ساعت 20:24 |
|
6 تشکر کننده از بهزاد اقبالی: |
June 23rd, 2008, 20:25 | #480 | |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 127 بار در 57 پست
|
0
نقل قول:
به نظر بنده دليل وجود اين تاپيكها دقيقا همون تقويت روحيه است من فقط به اين منطق : اينگونه تاپيكي (و تاپيكهاي مشابه) باعث ايجاد تنش و رنجش تعدادي از دوستان خواهد شد ايراد گرفتم البته از نظر من ايراد داره شايد اگه شما هم دوباره و اين بار بدون موضع گيري به موضوع نگاه كني ايرادش رو متوجه بشيد. |
|
تشکر کننده از SaRve: |
Bookmarks |
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|