June 26th, 2010, 23:44 | #496 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 666 بار در 308 پست
|
0
احتراما خواهشمند است مرجعي را معرفي بفرمائيد كه توسط آن بتوانم طريقه استفاده از نرم افزارهاي گوناگون را بياموزم. در نصب نرم افزارها مشكلي ندارم ولي در طريقه استفاده از آنها دچار مشكلات فراواني مي شوم. با تشكر و احترام - شاگرد شما : مراد
June 29th, 2010, 02:20 | #497 |
Senior Member
|
0
یک مشکل از امروز برای سیستمم پیش اومده. وقتی فایرفوکس رو باز میکنم بعد از چند دقیقه سیستم درجا خاموش میشه. انگار یکدفعه برق قطع میشه. لطفا راهنمایی کنید.
June 29th, 2010, 02:33 | #498 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
تشکر از ايشان: 5,643 بار در 1,410 پست
|
0
|
June 29th, 2010, 03:24 | #499 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
این سایت شاید بتونه تا حدی کمک کنه .
June 29th, 2010, 08:03 | #500 |
Senior Member
|
1
July 7th, 2010, 15:42 | #501 |
Senior Member
|
0
میخوام کانکشن VPN اگر ارور داد بعد از شمارش معکوس خودش Redial کنه و منتظر تایید من نباشه. مرسی
July 7th, 2010, 15:49 | #502 | |
Senior Member
|
1
نقل قول:
روی کانکشن کلیک راست نموده و گزینه Properties را انتخاب نمائید. به تب Option رفته و گزینه Redial if line is droped را فعال کنید. گزینه Time between redial attempts را به میزان دلخواه تنظیم کنید. اگر می خواهید بلافاصله redial کند تایم را 1 ثانیه بگذارید. Redial attempts تعداد تلاش برای هر بار قطع شدن کانکشن می باشد.
تشکر کننده از hnp2500: |
July 8th, 2010, 00:00 | #503 |
Senior Member
|
0
مودم ADSL بنده وایرلس هست . میخوام وقتی یک کامپیوتر دیگه داره از طریق وایرلس از اینترنت استفاده میکنه براش محدودیت حجم دانلود بزارم اگرم بشه سرعت کمتری بهش بدم نرم افزاری معرفی میکنید ؟ پ ن : win route هست جز این ؟ !!! تشکر
July 8th, 2010, 02:29 | #504 | |
مدیر تالار سیستمها و روشهای معامله
|
0
نقل قول:
برای محدودیت سرعت باید توی تنظیمات خود مودم این کار رو انجام بدی،چون روتر همان مودم هست زیاد قابلیت تنظیم زیاد نداره ، مثلا اگه یک مودم معمولی بود و خود کامپیوترت وایرلس داشت اونوقت می تونستی با شیرینگ از طریق کامپیوتر کنترل کامل داشته باشی،و این ملزم به اینه که کامپیوترت همیشه روشن باشه ولی می تونی پهنای باند و سرعت رو ازطریق خود مودم تنظیم کنی ، ولی محدودیت حجم رو فکر نکنم،و اگه باشه مودم های خاصی هست... برای دستیابی به تنظیمات مودم از طریق مروگر اینترنت باید آدرس آی پی مودم را وارد کنی،مثلا برای من بدین صورت هست Http://192.168.1.1 مثلا آنرا روی 6 Mbps قرار بدهکه بعد از اینکار باید یوزر و پسورد مودم را که در دفترچه موجود (معمولا Admin) می باشد را وارد کنی مودم من از برند سیسکو می باشد که در قسمت Advanced Wireless Settings ، در بخش Transmission Rate قابل تنظیم می باشد در صورتی که از روی کامپیوتر اینترنت را شیر بکنی با استفاده ازبرنامه soft perfect bandwith manager اینکار براحتی قابل کنترل خواهد بود موفق باشی
7 تشکر کننده از فرشاد صارمی فر: |
July 8th, 2010, 15:28 | #505 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: بابل
تشکر از ايشان: 2,173 بار در 417 پست
|
0
من یکی از فایلهام تو هاردم پاک شده هر کاری میکنم که با ریکاوری بر گردونم نمیشه فقط اسمش میاد ولی خود فایل اصلی هیچ وقت بر نمیگرده بنظرتون چیکار باید کرد؟
July 9th, 2010, 16:39 | #506 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2007
تشکر از ايشان: 18,896 بار در 2,742 پست
|
|
3 تشکر کننده از Gh.Saeadian: |
July 9th, 2010, 17:01 | #507 |
Senior Member
|
0
July 19th, 2010, 02:11 | #508 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
|
0
سوالی در مورد نرم افزار IDM 5.19 داشتم : با این نرم افزار چجوری میشه فایلهای یوتیوب رو با فرمتهای مختلف دانلود کرد ؟ مثلا با فرمت 3GP که حجم کمتری داشته باشه یا با فرمت MP4 که حجم بیشتری داره و ... مانند کاری که سایتهای یوتیوب دانلود انجام میدن مثلا کیپ-تیوب دات کام تا جایی که من دیدم فقط میشه با فرمت FLV دانلود کرد. ارادتمند - مهدی.
July 21st, 2010, 13:06 | #509 |
Senior Member
|
0
دوستان نرم افزاری می خوام که در زمان های مشخص سیستم رو دفراگمنت بکند و هر روز هم فایل ها رو چک کند تا در صورت پاک شدن فایل های ویندوز آنها را بازگردانی نماید یعنی در کل یک دکتر واسه سیستمم باشد و کارایی و سرعت سیستمم را افزایش دهدپ ممنونم
August 5th, 2010, 18:34 | #510 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: ساکن ولایت مطلقه فقیه در کره شمالی ایران
تشکر از ايشان: 2,475 بار در 560 پست
|
0
مزیت خوب این نرم افزار اینه که هر وقت سیستم لوگین میشه چند بیت شعر زیبا یا جمله ای زیبا یا یک نکته ی کاربردی رو به مدت چند ثانیه نشون میده که در طول زمان میتونه خیلی برای انسان مفید باشه . ============================== برنامه تقویم خورشیدی SunCalendar یک برنامه رایگان بوده که برای برطرف کردن نیاز کاربران به تقویم هجری خورشیدی ساخته شده که در کنار آن علاوه بر این که سعی شده انتظارات کاربر از یک تقویم دیجیتال برآورده شود در جهت افزایش اطلاعات کاربر هم با استفاده از ابزارهایی مانند کتابخانه و ویکی (نمایش اطلاعات مختصر در مورد هر رخداد) فعالیت داشته است . این نسخه از برنامه بازنویسی شده ی نسخه ی قبلی برنامه با دات نت است . که در آن علاوه بر این که مشکلات نسخه ی قبلی برنامه رفع شده سعی شده با استفاده از تجربیات به دست آمده از نسخه های قبلی ، برنامه انعطاف بیشتری در هر یک از قسمت ها داشته باشد . قسمتی از تغییرات به شرح زیر است :
لازم به ذکر است که کاربران می توانند به توسعه ی نرم افزار با ساختن کتاب ، پوسته و رخداد کمک کنند . برای این کار می توانند از افزودنی های ( کتاب ساز ، پوسته ساز ، رخداد ساز ) که در قسمت ابزارهای توسعه قرار داده شده استفاده کنند . اما قسمت نمایش ابیات که یکی از قسمت های مهم برنامه هست و از همان نسخه های اولیه به همراه برنامه ارائه شده است این قابلیت را به برنامه می دهد که بتواند از میان کتاب های موجود در کتابخانه (البته با توجه به انتخاب کاربر) به صورت تصادفی یکی از کتاب ها را انتخاب کند ، و باز هم به طور تصادفی یکی از صفحات (ابیات) کتاب را انتخاب کند و به کاربر نمایش دهد . البته کاربر می تواند با سلیقه ی خود نحوه ی نمایش ( در هنگام راه اندازی برنامه ، به صورت دوره ای هر … دقیقه یکبار ) را انتخاب کند. در کتابخانه برنامه به صورت پیش فرض هشت کتاب (رباعیات ابوسعید ابوالخیر ، کتاب بزرگ آیا می دانید ها ، برگزیده اشعار فروغ فرخ زاد ، جملات قصار جلد ۱ و ۲ ، کتاب نکات ریز خانه داری ، کتاب ضرب المثل های جهان و رباعیات بابا طاهر ) وجود دارد . کاربران می توانند برای دسترسی به مجموعه کتاب های دیگر از جمله اطلاعات کشورها ،گزیده اشعار فریدون مشیری ، چیستان ، تکی بیتی ها ، رباعیات انوری ، جملات زیبا ،کاریکلماتور،گزیده نهج البلاغه، حدیث ، حافظ ، خیام ، مثل های فارسی ، آموزش مکالمه زبان ،کد مورس ، مجموعه کامل اشعار شاعر گران قدر سیمین بهبهانی و ده ها کتابخانه غنی و ارزشمند دیگر می توانید به سایت برنامه قسمت کتابخانه مراجعه کنید . برای دیدن تصاویری از محیط برنامه اینجا کلیک کنید . یا ازقاب زیر استفاده کنید. توجه : برای استفاده از این نسخه ی برنامه باید دات نت ۲ یا بالاتر بر روی سیستم تان نصب باشد ؛ در ضمن افرادی که از ویندوز ۷ یا ویستا استفاده می کنند احتیاج به نصب هیچ برنامه ی اضافی ندارند . برای دانلود تقویم خورشیدی نسخه ی ۶ با حجم سه و نیم مگابایت (۳٫۵) SunCalendar 6.0.0 (18036) کلیک کنید . برای دانلود فایل راهنمای برنامه با حجم ۲٫۵ مگابایت SunCalendarHelpV1.3 (2808) کلیک کنید . منبع : سایت سازنده
"The mind sees what it chooses too see" آخرین ويرايش توسط PASSERBY در August 5th, 2010 و ساعت 18:47 |
4 تشکر کننده از PASSERBY: |
Bookmarks |
برچسبها |
پاسخ, پرسش, نرم, معرفی, افزار, افزاری |
|
|