July 7th, 2008, 22:40 | #526 |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
مبحث تکراری است و به نظرم به خاطر یک نفر نمیشه قوانین رو تغییر داد مگر اینکه شما شروع به اجرای برنامه هاتون بکنید و مدیران سایت با دیدن فعالیت و یا ارزش آموزش جنابعالی، شما رو به سمت مدیر تالار انتخاب کنند. به هر حال تا آن زمان مطمئن باشید که مدیران تالار ها به شما کمک خواهند کرد. فقط اینکه این شما هم باید حداکثر تلاش خود را برای نوشته های بی نیاز از ویرایش بکار ببندید. ارادتمندم |
تشکر کننده از Hamed2420: |
July 8th, 2008, 10:24 | #527 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
دوستان مطمئن باشيد كه هيچ حقي بيخود محدود نميشود و حتما دليلي داشته كه مدت زمان اديت پستها محدود شده است. من فكر ميكنم درصد خيلي كمي از دكمه "پيش نمايش" كه پايين صفحات هست، استفاده ميكنند يا حتي از وجودش با خبرند! اين گزينه براي ديدن شكل و شمايل پست(مخصوصا وقتي عكس يا كدي در متن هست) بكار مياد. قاعده بر اينه كه قبل از ارسال يك نگاه دوباره به پست بياندازيد، سبك سنگين بكنيد و بعد ارسال كنيد. امكان ويرايش پس از ارسال براي وقتي كه يك اشتباه سهوي اتفاق افتاده، گذاشته شده و اون هم به مدت محدود هست. كلا در هيچ فرومي معمول نيست كه زمان اديت رو بينهايت در نظر بگيرند و مدت زمان هم بسته به نوع محتوا و صلاحديد مديران سايت متفاوت هست. در سايت سرمايه بخاطر معضلاتي كه ممكن بود در بخش سيگنالها بوجود بياد، اين زمان 30 دقيقه انتخاب شده كه بنظر مناسب ميرسه. در عين حال اگر پس از گذشت زمان 30 دقيقه مشكل جدي با يك پست(خودتون) داشتيد ميتونيد از مديران سايت درخواست كنيد(از طريق report يا PM) كه به درخواستتون رسيدگي بشه. موفق باشيد ................................ رشيدي
July 8th, 2008, 16:31 | #528 |
مدیر تالار تحلیل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
|
0
July 8th, 2008, 16:52 | #529 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,180 بار در 486 پست
|
0
خواهشمندست با توجه به اینکه برداشته شدن سیستم تشکر از قسمت موضوع ازاد باعث بی رونقی انجمن موضوع ازاد ونهایتا نابودی سایت خواهد شد لذا تقاضا میشود سیستم را به حالت اولیه برگردانید پ ن :میدونم تاپیک جدیدی برای همین قضیه باز کردین ولی نمیدونم چرا دوست دارم این مطلب رو اینجا بنویسم باتشکر واحترام
با همه ی نا امیدی ، هر لحظه به پایان انتظار نزدیک تریم . از تقلّایِ ابلیس پیداست . آخرین ويرايش توسط kia16384 در July 8th, 2008 و ساعت 16:54 |
4 تشکر کننده از kia16384: |
July 9th, 2008, 14:52 | #530 |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 127 بار در 57 پست
|
0
جناب مرادي مجموع پست ها 57 مجموع پستهاي تشكر شده 72 شايد پستهاي تضعيف روحيه ايشون رو به حساب نمياريد |
تشکر کننده از SaRve: |
July 9th, 2008, 16:13 | #531 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2007
تشکر از ايشان: 18,896 بار در 2,742 پست
|
0
به آمار اکثر دوستان که نگاه کنید این امر رو می بینید. (نمونه اون خودم) موفق باشید |
تشکر کننده از Gh.Saeadian: |
July 11th, 2008, 14:55 | #532 |
Senior Member
|
0
نمی دونم من درست متوجه نمی شم یا قضیه چیز دیگه ای هست، که توی قوانین نوشته بحث در مورد موضوعات مذهبی ممنوع ولی هر ماه حداقل یک یا دو تا تاپیک با عناوین مذهبی زده می شه.
July 11th, 2008, 16:27 | #533 | |
Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 495 بار در 117 پست
|
0
نقل قول:
اما پيشنهاد بنده ... تاپيك هائي با موضوعات فوق بدليل مباحث كاملا تخصصي در روش معامله براي آخرت بايد در تالار سيستمها زده شوند.( با عرض پوزش از مدير محترم تالار) پ.ن: 1. البرز جان كمي هم مثبت انديش باشيد، فقط منفي ها كه نميشود عزيز جان!!! گيرم كه بحث ممنوعه... تعريف، تمجيد، مدح، ثنا، رسا، نوحه، روضه كه آزاده اخوي. 2. فكر كنم بازم بازار داره ميره برا رنج شدن
تمام شأن و عظمت انسان در فکر است - پاسكال آخرین ويرايش توسط Leprechaun در July 11th, 2008 و ساعت 16:57 دليل: عشق پ.ن |
|
2 تشکر کننده از Leprechaun: |
July 11th, 2008, 16:41 | #534 |
Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 495 بار در 117 پست
|
0
تمام شأن و عظمت انسان در فکر است - پاسكال آخرین ويرايش توسط Leprechaun در July 11th, 2008 و ساعت 16:44 |
July 11th, 2008, 17:53 | #535 |
Senior Member
|
0
کلاً من در مورد موضوعات مذهبی با کسی بحثی ندارم هرکس عقیده خودش رو داره و محترمه، فقط برام سئوال بود که چرا وقتی نوشته راجبه موضوعات مذهبی بحث و صحبت نشه چرا ما اینقدر تاپیک مذهبی داریم و آقا حامد گل هم هیچ کدوم رو حذف نمی کنه، فقط می خواستم بدونم جهت اطلاع خودم ولاغیر.
July 11th, 2008, 21:54 | #536 | |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
طبق قوانین تالار موضوعات عمومی : نقل قول:
از تمامی دوستان هم تقاضا میکنم که به محض دیدن هرگونه بحث و جدل در مورد مذهب و سیاست و یا پست ها قومیتی، پست مورد بحث را به مدیران سایت گزارش کنید. با تشکر |
|
2 تشکر کننده از Hamed2420: |
July 11th, 2008, 22:11 | #537 | |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
نقل قول:
خدمت داداش گلم سلام عرض میکنم قابل توجه شما و کلیه دوستانی که درجا دکمه تشکر را بمنزله تایید صحبتهای شما میفشارند ! لازم به ذکر است که تا این لحظه (نه شب 21 تیر 87) کلاً 783 تاپیک در بخش آزاد رقم خورده است. از این 783 تا، تنها 30 تاپیک زیر اسلامی است: یا ابا صالح المهدی ادرکنی شب آرزوها (لیلة الرغائب) فضائل علی(ع) استفتائیه در مورد بازار فارکس صحیفه سجادیه فارکس در رادیو معارف شهادت حضرت فاطمه تسلیت باد نون حلال فرا رسیدن تاسوعا و عاشورا تسلیت باد مناجات و نیایشها محرم و نوحه خوانی ((طرح ختم صلوات)) عيد سعيد فطر بيان فضايل و ابعاد شخصيتي علي ع اگه مهدی فاطمه رو ببینید اولین جمله ای که به ایشون می گید چی هست ؟ دعا و نيايش سوال درباره عید مبعث و شب قدر؟ ارتحال آیت الله فاصل لنکرانی تسلیت باد. ولادت حضرت محمد ( ص ) مبارک باد عید غدیر خم مبارک ترتيل « قرآن مجيد » با صداي « شاطري » سالروز شهادت امام معصوم علیه السلام تسلیت باد شهادت امام جواد علیه السلام تسلیت باد ميلاد « ولي عصر » مباركباد توبه ميلاد امام زمان(عج)مبارك باد. يك سوال شرعي صدای زيبای اذان شرح زيارت جامعهى كبيره (۱) شرح زيارت جامعه ي كبيره (۲) 3 تاپیک هم کلاً در مورد خداوند است نه اسلام! هر روز به سوی تو می آیم سلام خدا تصاویری از قدرت خدا یعنی حدوداً 4% از تاپیکهای بخش آزاد ، مذهبی و اسلامی است!! حالا باز هم اصرار به تغییر نام بخش دارید!؟ |
|
14 تشکر کننده از AmirBabak: |
July 12th, 2008, 01:59 | #538 |
Senior Member
|
0
به امید روزی که ما هم سعی کنیم جواب هر چیزی را با تحقیق و استدلال دقیق بدهیم.
July 12th, 2008, 10:43 | #539 |
Senior Member
|
0
اگه آزاده پس هرکس هرچیزی که دلش خواست بیاد بگه و هر تاپیکی هم که خواست بیاد بزنه ولی در موردش بحث نکنه آقا حامد که می فرمایند بحث ممنوعه و تاپیک زدن آزاده یعنی می شه من بیام و هر عقیده ای که داشتم رو بصورت تاپیک عنوان کنم ولی بحثی در موردش نکنم؟ دوستان عزیزی که موافق تاپیک های مذهبی هستند، زدن تاپیک اسلامی و مذهبی در تالار موضوعات عمومی براساس قوانین سایت ممنوعه، حالا چون بدلیل اینکه ما هنوز بعد از 30 سال هنوز انقلاب جمهوری اسلامی ایران هستیم و کلمه "انقلاب" رو یدک می کشیم در حالی که انقلاب و جنگ تموم شده (البته اینکه ما هنوز در شرایط بحرانی انقلاب هستیم برکسی پوشیده نیست) دوستان اگر تاپیکی در زمینه های مذهبی زدند شاید باعث دوام و قدرت سایت سرمایه بشه که خوب این بد نیست. ولی دوستان توجه بفرمایند که از اولین اصول دین مبین اسلام رعایت قوانین و احترام گذاشتند به اصول و قوانینی هست که در هر جامعه ای مانند سایت سرمایه تصویب می شه و برقراره، پس با رعایت قوانین و احترام گذاشتن به اصول به دین اسلام احترام بگذارید و ثابت کنید که مسلمان واقعی هستید. پ . ن . :دوست عزیز امیر بابک یک پیشنهاد هم برای شما دارم، شما بجای اینکه اینقدر مطالب مذهبی بخونید یه مقدار هم ادبیات فارسی رو بخونید تا از تشبیهات و استعارات و اصول قواعد زبان شیرین فارسی آگاهی پیدا کنید، تا متوجه بشوید که وقتی یه نفر مثل این بنده حقیر صحبت از این می کنه که کل تالار تبدیل شده به صحبت در مورد دین و مذهب منظورش اینه که تاپیک مذهبی زیاده. هرچی باشه زبان مادری ما هنوز فارسی هست، خوشبختانه!!!!!!!!!!!!
دیگه چه خبر؟ آخرین ويرايش توسط lastnight19 در July 12th, 2008 و ساعت 10:50 |
2 تشکر کننده از lastnight19: |
July 12th, 2008, 11:48 | #540 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2007
تشکر از ايشان: 409 بار در 137 پست
|
0
نقل قول:
آخرین ويرايش توسط economic.finance در July 12th, 2008 و ساعت 11:51 دليل: بی خیال این نیز بگذرد...مثل تندروی های اول انقلاب که اونها هم گذشتند |
|
Bookmarks |
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|