October 3rd, 2006, 23:58 | #46 |
Senior Member
|
0
----------- نماد اين سهم فردا باز ميشود با 100% افزايش سرمايه . آيا در روز گشايش هدف را خواهد زد؟
October 4th, 2006, 00:14 | #47 |
Senior Member
|
0
------------------------------------ با توجه به خط خطي ها آيا بازگشت تا سطح فيبو و از طرفي حمايتي قديمي در حوالي 2 فيبو 382 و 391 فرصت خريد مي باشد ؟ آيا هدف پيشنهادي اين جانب قابل قبول است؟
October 4th, 2006, 00:42 | #48 |
Senior Member
|
0
----------------------------------- آيا مي توانيم هدف نعلبكي را 550 را دست يافتني بدانيم
October 4th, 2006, 00:48 | #49 |
Senior Member
|
0
------------------------------ قيمت به زيبايي در حدود از فيبوي 78.6% تاريخي باز گشته بعد از شكسته شدن ترند نزولي آيا مقاومت بسيار محكم 322 مي تواند مانعي جدي براي رسيدن به فيبوي 61.8% تاريخي باشد؟الگوي خاصي من نتونستم ببينم.
October 4th, 2006, 21:06 | #50 |
Senior Member
|
0
------------------------ گوه ( كنج ) زيبا . با هدف 245 ---- رفقا بابا تحويل بگيريد. اينهمه استاد فاركسي چرا اين تاپيك را مورد عنايت خودتون قرا نمي دهيد؟! ايراد هاي اينجانب را نمي گيريد؟
October 4th, 2006, 21:09 | #51 |
Senior Member
|
0
كندلهاي 1 و 2 بعلت ضبط اشتباه داده ها داراي Open و high غير واقعي مي باشند و بايستي در بررسي بحساب نيايند.
October 4th, 2006, 21:44 | #52 |
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
تشکر از ايشان: 7,608 بار در 1,780 پست
|
0
از سرمايه گزاري بانك ملي تحليل جامعي داريد؟ |
October 4th, 2006, 22:23 | #53 |
Senior Member
|
0
آقا این دیتاها خیلی مشکل داره..اصلا هر سهمی رو که چک میکنم مشکل داره که خوب نمیشه درست بررسی کرد ثانیا من هنوز هیچ اندیکاتور توی آمی بروکر ندارم....موینگ دیگه پایه هر تحلیله و بدون موینگ مطالعه هر چارتی به نظرم اشتباهه همچنین پایووت بعدش هم هر کسی روش تریدی رو داره...مثلا من با بلوک ها کار میکنم اما توی آمی بروکر که نداریم..خوب من این بیشتر راه دستمه تا بقیه..پس زیاد روی اینکه تحلیل بزارم حساب نکن بعد دیگه ماشالا شما خودت استادی..پس نگو اشکالات رو کسی بگیره...ما خودمون میاییم پیش شما واسه رفع اشکال . فقط در مورد چارتهایی که میزاری....از انیدکاتورها چیزی نمیبینم....اونجاهایی که شما هیچ مزاحمی واسه تارگت نمیبینی ممکنه یه موینگ 200 یا 300 اون وسط باشه که خوب بیشتر از هر چیزی تاثیر گذاره که بهتره اینا رو هم در نظر بگیری. مخلصم
October 4th, 2006, 22:35 | #54 |
Senior Member
|
0
---------------------------- الگوي نعلبكي آيا رسيدم به هدف حدود 300 تومن ممكن است!
October 4th, 2006, 23:08 | #55 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: ایران
تشکر از ايشان: 79 بار در 47 پست
|
0
October 5th, 2006, 07:06 | #56 |
Senior Member
|
0
---------------------------- هدف 285
October 5th, 2006, 19:37 | #57 |
Senior Member
|
0
October 5th, 2006, 19:54 | #58 |
Senior Member
|
حذف كندلهاي اشتباه
0
همانطور كه در برنامه ديده ايد . بعضي كندلهاي عجيب و غريب در چارتها ديده مي شوند . تمامي اين كندلها اشتباه هستند زيرا تمام اينها كندلهاي روز بعد از افزايش سرمايه مي باشند و Open و high آنها به غلط ضبط شده است. براي تحليل چارت مجبوريم لااقل آنها را از چارت حذف نماييم كه در دو تصوير زير توضيح داده ام.
October 5th, 2006, 21:11 | #59 |
Senior Member
|
0
----------- همانطور كه مشاهده مي شود همچنان در يك ترند نزولي بلند مدت بعد از يك ترد صعودي بلند مدت قرار داريم يك بار تلاش براي لمس خط روند نزولي نا كام مانده ( شماره 3 ) همچنين قيمت بين دو فيبوي تاريخي 50% و 61.8% گير افتاده و در نوسال است. همچنين شاهد يك كف دوبل قبل از تاچ خط روند بوده ايم كه به هدف خود رسيده است.( شماره 2 ) همچنين شدت گرفتن سقوط قيمت بعد از گذر از 50% فيبوي تاريخي سهم قابل توجه است چرا كه بدون هيچ وقفه تا فيبوي 61.8%پيش رفته. ( شماره 1 )
October 5th, 2006, 21:13 | #60 |
Senior Member
|
0
بازار, بررسی, تكنيكال, تهران, سهام |
|
|