October 28th, 2013, 23:24 | #46 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: F.K
تشکر از ايشان: 3,935 بار در 946 پست
|
0
جی دی پی طی یک باز نگری از 1.7 به 2.5 و بالاتر از نرخ تورم رسید و انتظار بازار بر اینه تا مهم نوامبر این رقم کمتر از 2.5 باشه بنا براین بازار در حال حل کردن اتنتظارات افزایش قیمت اونس هست اما در گذشته و تقریبا از سال 2007 بر اساس مصوبات فدرال رزرو ایالات متحده که با سیکل منظم (البته بیشتر سالهای گذشته ) و تحت عنوان مینوت منتشر میشه قرار بود بهره وجوه تا سال 2014 زیر یک نگه داری بشه و هرچه به این زمان نزدیکتر میشم انتظار افزایش نرخ بهره به بازار مسلط تر و مهم تر ازQE میشه الان مسئله بر جسته بازار ماکروهای مرتبط با نرخ بهره هست (لیبور-bond -نرخ وجوه فد -IRX-سواپ -EURIBOR-و....) هر چند این دو با هم منتناقض هستن (افزایش همزمان نرخ بهره و ادامه QE) ولی انتظارات بازار بر اساس سیاستهای اینده شکل میگیره تا شرایط موجود ( کارایی بازار ) به همین دلیل هست که لندن به عنوان قلب تپنده و تعیین کننده نرخ بهره دنیا و تقریبا تمامی بازارهای مالی تو سر طلا میزنه (در واقع تریدر های فروشنده لندنی نیستن بلکه نرخهای مرتبط با لندن هست که اونس رو نزولی میکنه) که با احتمال بسیار بالایی بانک فدرال با توجه به تدام نرخ بیکاری بالای 7- سیساتهای خودشو در خصوص حفظ نرخ بهره وجوه زیر یک تدام میده و طلا باز هم اوج خواهد گرفت اما با توجه پایان ماموریت برنانکی این برنامه های دور تر کردن هدف زمانی افزایش نرخ بهره بعدت از تثبیت رسمی جانشین جدید اعلام خواهد شد که دوباره دوران اوج گرفتن اونس خواهد بود به نظرم از دید بلند مدت قیمتهای رنج و مرتبط با موج چهار از شمارش الیوت معقول تر ( الگوهای کامپلس و پیچیده نامفهوم ) برای طلا متصور خواهد بود تا زدن سقف های جدید و میشه انتظار داشت بار هر اعلام خبری و بعد از افت هیجان خبر های مهم در جهت معکوس طلا حرکت کنه عدد 1400 که چه عرض کنم 1600 هم در قاموس شمارش موج چهار قابل تصور هست اما در کل خرید های در کف طلا ریسک کمتری از فروش در سقف خواهد داشت و البته این زدن سقف جدید و حاکم شدن امواج موج پنج در صورتی هست که ریس جدید اهداف زمانی افزایش نرخ بهره رو دور تر کنه
October 29th, 2013, 10:51 | #47 |
Senior Member
|
0
November 6th, 2013, 13:15 | #48 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 945 بار در 235 پست
|
یاد گذشته
0
از این شکلکها میذاشتیم تحلیل ها و آمارهای مختلف، الان نزدیک دو سال است که با اکانت فارکس نزدیک 10 تا پوزیشن بیشتر نگرفتم هر چی میخوام کار کنم انگار دل و دماغ برای ما نمانده قدرت تحلیل خودم رو هم از دست دادم. دیگه یواش یواش دارم میرم رو ویبره یاد همه بچه ها بخیر از بابت پست شما هم ممنونم یا علی
November 6th, 2013, 17:34 | #49 |
مدیر سابق تالار "تحلیل تکنیکال"
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: نه جائیکه دلم میخواد
تشکر از ايشان: 7,608 بار در 1,780 پست
|
2
من هم در خواست مشابهی دارم و از اقا رضا میخوام که محتویات سایت را یک جا اپلود کنند. من بشخصه چند سال در این فروم پست زدم و دریغ میخورم که الان به تمامی اطلاعات دسترسی ندارم. ممنون خواهم شد اگر اینکار بشه. ارادتمند سعید محمدی
November 14th, 2013, 01:19 | #50 |
Senior Member
|
0
یادش بخیررررررررررررررررررررر |
6 تشکر کننده از msatco: |
November 20th, 2013, 00:39 | #51 |
Member
تاريخ عضويت: Jul 2010
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 103 بار در 39 پست
|
2
وقتی مدیر سایت انقدر ترسو و بزدل باشه که بخاطر منافع خودش و ... بیاد یک شبه اینهمه تاپیک و پست مردم رو پاک کنه بخاطر مافیای مریضه اقتصادی این مملکت بیمار ... وقتی اینهمه وقت و ساعت مردمی که عاشق بازار های مالی هستند و آمدند اینجا نوشتن برای آقا رضا یا هرکسی که اسمه مدیرو رو خودش گذاشته ولی جراتش از یه بچه 7 ساله هم کمتره ... اسم بردن از دکتر فرزاد و .... والا فقط باعث لرزیدنه تنش تو آرامگاهش میشه شما هم اگه واسه خودتون احترام قائلید اگه واسه تراوشاته ذهنیتون احترام قائلید اگه واسه قلمتون احترام قائلید ...اینجا ننویسید اینجا توسط آدمهای منفعت طلب اداره میشه نه حافظان قلم و نوشته های شما کاری که آقا رضا یا هر فردی که اسمه مدیر سایت رو یدک میکشن با کاری که مغول با این مملکت کرد و کتابهای قدیمیه مارو به آتش کشید، "شاهنامه" ها رو سوزوند هیچ فرقی نداره حیف به قلم که جوهرشو میمکند و تمام میشود ولی خودش میماندو باز مینویسد! |
November 26th, 2013, 22:54 | #52 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
بازنگزی قبلی از 1.7 به 2.5و مقدار جدید2.8 که از تورم و نشاندهنه بهره وری عالی بود و کاملا در جهت ریزش طلا __________________________________________________ __________ احتمال تشکیل پترن ABC صعودی- واکنش قیمت به خط میانی اندرو و فیبو 78 ورود: رسیدن به منظقه سفید رنگ buulimit zone واکنش به این منطقه و شکستن ترند لاین ابی تایم فریم پایین استاپ: زیر منطقه واکنش به انذرو پیچ فورک
November 29th, 2013, 19:25 | #53 | |
Senior Member
|
1
نقل قول:
هرچند انتظارم بر اینه به زودی سقف 1257 بشکنه ولی با توجه به ساعات پایانی بازار و سود حدودا 200 پیپی انتقال استاپ به نقظه ورود و بدون ریسک کردن پوزیشن بهترین کار هست به امید موفقیت
November 30th, 2013, 03:19 | #54 |
Senior Member
|
0
من بر عکس دوستان از آقا رضا درخواست نابودی همه ی اطلاعات رو دارم چرا که جز نابودی حساب ها چیز دیگه ای نداشتن. فقط قسمت فان این سایت ارزش خوندن داره چون حداقل آدم رو سرگرم میکنه بقیش که به درد آی بی ها و این پروفسورهای ف ا ر ک س میخوره که باهاشون پول این تازه کارهای ناآگاه و بینوا رو نوش جان کنند ،این بدبختهایی که از روی ناچاری و نداری به فارکس رو آوردن. آقا پاکش کن این دیتا بیس راشاید که رستگار شوید.
December 11th, 2013, 20:47 | #55 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
خانم شیخی هنوز هم با حاشیه می نویسی
8 تشکر کننده از Mostafa.Nasiri: |
December 18th, 2013, 23:27 | #56 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: Stockholm
تشکر از ايشان: 529 بار در 215 پست
|
1
زود گذشت...
December 22nd, 2013, 17:12 | #57 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 614 پست
|
0
December 23rd, 2013, 20:54 | #58 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Dec 2009
تشکر از ايشان: 4 بار در 3 پست
|
0
انشالا همه دوستان سلامت باشن .
December 24th, 2013, 14:11 | #59 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 614 پست
|
0
December 27th, 2013, 15:41 | #60 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: احتمالا دنیا
تشکر از ايشان: 2,172 بار در 488 پست
|
0
فکر کنم آی دی "eskletor" (اگر درست یادم باشه) اینجوری دو بار سلام میداد. از دیدن ID های آشنا همیشه خوشحال میشم. انگار که یه دوست رو بعد چند سال دیده باشم.... اول اینکه کمی با اظهارات خانم شیخی موافقم . دوری از سرمایه برای من فرصتی ایجاد کرد که به جای سفر در بیرون (کلاسها و سایتها و ....) سری به درون خودم و کنکاش در روحیات و معاملات و .... خودم داشته باشم و پس از ماهها و سالها ، پیشرفت آرام آرام در کارم تجلی پیدا کنه .مدتی هست که سود نسبتا خوبی با ریسک و دراداون بسیار قابل قبول از بازار دارم و شاید بخش اعظمی از این پیشرفت (جدای از شاگردی پیش اساتید) حاصل دوری از سایتها و مطالب گوناگون و بمباران اطلاعاتی هر روزه هستش . بریم سر اصل مطلب: تا حالا فکر کردید که چرا "سرمایه" علی رغم اینکه فعالیتی در اون جریان نداره هنوز آپه؟ آیا غیر از اینه که بالا نگاه داشتن این سایت برای آقا رضا هزینه داره؟ پس حتما منظوری برای این کار وجود داره. من امروز متوجه چیزی شدم که اگر درست باشه خیلی از ماها یه معذرت خواهی به آقا رضا (مدیر سایت) بدهکار میشیم.... احتمالا دلیل اینکه این سایت هنوز بابتش هزینه پرداخت میشه و آپه اینه که همه ما توانایی دیدن تقریبا تمامی پستها و تاپیکهای سابق رو داریم ولی از یه راه میانبر. حتما آقا رضا اینو میدونه و برای اینکه سایت رو از ف---ل--تر شدن محافظت کنه چیزی نمیگه ولی راه رو هم برای دیدن صفحات به طور کامل نبسته. اگر آقا رضا موافقت خودش رو در اینجا یا پیام خصوصی ابراز کردند من این راه میانبر رو اینجا اعلام میکنم. همیشه شاد و پرسود باشید
برچسبها |
گذشته, یاد |
|
|