October 3rd, 2009, 14:55 | #46 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2009
محل سكونت: فراسوی نیک و بد
تشکر از ايشان: 1,139 بار در 358 پست
|
0
نقل قول:
من هم چند روز پیش این مشکل رو داشتم . هر چقدر هم که ایدی و پسورد رو درست وارد کنی وارد نمیشه . دسته آخر تقاضاش رو برای ارتقا ء ورژن کنسل کردم . بعد هم دوباره از اولین صفحه ی یا هو وارد شدم و درست شد . پیشنهاد میکنم همه ی کوکی ها و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید و یا با یک مرور گر دیگه وارد بشید و تقاضای اپدیت رو هم کنسل کنید ببینید در اینصورت باز هم مشکل پا بر جا هست یا نه
October 4th, 2009, 14:44 | #47 |
Senior Member
|
0
از امروز صبح در باز کردن سایتها به مشکل خوردم. مشکل اینه که بدونه ف %% ی $$ ل ## ت @@ ر!! ش ^^ ک && ن نمیتونم وارد هیچ سایتی بشم. البته بخش پ ^^ ر %% و ## ک @@ س %% ی رو چک کردم و غیر فعالش کردم. اما باز هم بدون قندشکن نمیتونم وب باز کنم. به نظر شما مشکل از کجاست. پ.ن : از فایرفاکس استفاده میکنم.
October 4th, 2009, 15:07 | #48 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
یه احتمال دیگه هم هست که کل اینترنت ف ی ل ت ر شده باشه که به نظرم این یکی منطقی تره
[SIGPIC][/SIGPIC] آدمی را بخاطر فضائلش از همه بیش کیفر میدهند . (فریدریش نیچه) آخرین ويرايش توسط arteshbod در October 4th, 2009 و ساعت 15:10 |
|
October 4th, 2009, 21:33 | #49 |
Senior Member
|
0
کمک خیلی فوری نیاز دارم . دیروز از طریق یاهو مسنجر توسط یه غریبه ظاهرا" حک شدم . همون اول مشکل در یاهو مسنجر پیدا کردم . با یه کمی کلنجار و عوض کردن پسورد تونستم درستش کنم . ولی , ولی امروز تا حالا هم یاهو مسنجرم مدام میگه Try Again و هم مهم تر و بدتر از اون اینکه متاتریدرم کانکت نمیشه . انگار نه انگار که وصلم به اینترنت ( ADSL ) . از کامپیوتر دیگه امتحان کردم هم ای دی یاهو مسنجرم کار میکرد و هم متاتریدر وصل شد . حالا لطفا" زودتر راهنماییم کنید که فردا که بازار بازه بتونم کار کنم . ممنون و موفق باشید .
October 4th, 2009, 22:06 | #50 |
Senior Member
|
0
اول سیستمت رو به جهت ویروسی شدن و یا ورود تروجان و موارد اینچنینی برسی کن . از یک انتی ویروس خوب استفاده کن و اگه انتی ویروس نداری از این سایت میتونی بصورت انلاین سیستمت رو اسکن کنی ولی ویروسهات رو نمیکشه فقط نشون میده البته گاهی اوقات به موزیلا حساسیت نشون میده اگه مشکل ایجاد کرد با اکسپلور تست کن http://download.bitdefender.com/reso.../scan8/ie.html در کل اگه به انتی ویروس دسترسی نداری باید ویندوز عوض کنی و بعدش یه انتی ویروس خوب و مشکلات حل میشه برای پیدا کردن اسکنرهای انلاین عبارات online scan ------free scanner----free scanner online -----رو سرچ کن
October 5th, 2009, 00:14 | #51 |
Senior Member
|
0
جناب ارتشبد زحمت کشیدند و توضیح دادند. ولی یک راه میانبر هم هست و اون اینکه اول مسنجر یاهو رو کلا آناینستال کنید و یه ریست. اگه جواب نداد بهترین راه تعویض ویندوز است. انشاءالله حله.
October 5th, 2009, 10:20 | #52 |
Senior Member
|
0
با آنتی ویروس خودم kaspersky چک کردم . مشکل حل نشد . سایتی هم که معرفی شد مشکلم رو حل نکرده . اجازه upgrade نداره و اسکن رو شروع نمیکنه . من هنوز نمیتونم متاتریدر رو فعال کنم .
October 5th, 2009, 10:44 | #53 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2005
تشکر از ايشان: 414 بار در 169 پست
|
0
نقل قول:
با درود به شما ممكنه توضيح دقيقتري بدين از كجا بايد شروع كنم گام به گام...... سپاس |
|
October 5th, 2009, 10:47 | #54 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2005
تشکر از ايشان: 414 بار در 169 پست
|
0
نقل قول:
مشكل ايميل حل شد ولي ياهو مسنجرم با ز نميشه بدرود |
|
October 5th, 2009, 13:05 | #55 |
Senior Member
|
0
October 5th, 2009, 17:28 | #56 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
میدونید اشکال کار از کجا بود ؟ من قبلا" از nod32 استفاده میکردم . راضی بودم ولی مشکلی پیش اومد . دیگه upgrade نمیکرد . رفتم و Kaspersky رو ریختم روی سیستم . چند روزی خوب بود تا اینکه اومدم و Low security رو تبدیل به High security کردم . و همین باعث شده بود که اجازه بعضی اجرا شدنها رو نده . از همه بخاطر همفکری و کمکهاشون ممنونم . موفق باشید .
October 5th, 2009, 19:21 | #57 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
|
0
برای سیستم من مشکلی پیش اومده که نمیدونم چیکار کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم من چند روز پیش یه فایل تورنت(torrent) رو دانلود کردم. از اون تاریخ تا حالا هر چیزی می خوام دانلود کنم حتی یه صفحه رو که می خوام باز کنم همزمان در حال اپلود کردنم . فایل های دانلود تورنت رو هم پاک کردم ولی مشکل هنوز باقیه. ویروس کش رو هم از مک کافی به ناد تغییر دادم بازم افاقه نکرد . جیزی به ذهن دوستان میرسه؟ ممنون
تنها دنبال راهی باش که با بازار همرا ه شوی آخرین ويرايش توسط ar460ash در October 5th, 2009 و ساعت 19:25 |
October 5th, 2009, 19:41 | #58 |
Senior Member
|
0
بهترين انتي ويروس ناد است البته اون ورژني كه با فاير وال است يعني مدل ESS نه مدل ERA http://download.eset.com/download/wi...e_nt32_enu.msi اپ ديت روزانه اش هم تو سايت www.nod325.com تنظينات فاير والش رو درست انجام بديد هيچ كسي هيچ كاريتون مي تونه بكنه(البته به غير از سوپر حرفه اي ها) من 1 ساله دارمش خيلي ازش رازي ام
آخرین ويرايش توسط amin233 در October 5th, 2009 و ساعت 19:45 |
October 5th, 2009, 20:05 | #59 |
Senior Member
|
0
آدرسشو پيدا كردم من خودم 4 ماه پيش اين مدل رو نصب كردن 32 بيتي نسخه تجاري رو http://www.freedanload.com/ESET-NOD32-Antivirus-Final/ آپديتش حدود 20 تا 30 مگا بايتي كه يوزر و پسورد شو از همون ناد 325 بگير www.nod325.com هر آي پي اي ( مسنجر ياهو -متا تريد -فاير فاكس -حتي پلاگ هاي فاير فاكس) را بصورت جداگانه ازت اجازه ميخواهد كه اجازه بدي ديتا سند و رسيو كنه يا نه مشكلي بود بگو موفق باشي
October 5th, 2009, 20:36 | #60 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
|
0
نقل قول:
http://forum.iran-egold.com/showthread.php?t=2582 ولی درست نشد . ممنون از راهنماییتون
برچسبها |
پاسخ, پرسش, نرم, معرفی, افزار, افزاری |
|
|