January 20th, 2008, 11:31 | #46 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
من خودم به شخصه اگر خود استیو نیسون یا بیل ویلیامز یا هرکس دیگه ایکه بیاد و بهم بگه الان بفروش یا الان بخر تا خودم نبینم تا با استراتژیهای خودم چک نکنم و اونها سیگنال ندن وارد معامله نمی شم، خودم عقل دارم، شعور دارم اینقدر می تونم تشخیص بدم که چیکار کنم، هیچ وقت هم نمی یام پولم رو بدم دست یه نفر دیگه تا اون برام ترید کنه، ترجیح می دم روزی 6 دفعه کال مارجین بشم ولی این کار رو خودم انجام بدم. من نمی گم افرادی مثل علیجان کار اشتباه می کنند یا قصد کلاه برداری دارند، اتفاقاً نظر من اینه که اونها کار بسیار صحیحی انجام می دهند، من واقعاً حسرت می خورم که چرا من جای اونها نیستم و اگه روزی بتونم منهم شما مطمئن باش که همین کار رو می کنم. اگه من خوشم نمی یاد که سیگنال رو از دیگران بگیرم یا پولم رو بدم تا دیگران باهاش برام کار کنند دلیل نمی شه که کار بدیه. هرکس هم که این کار رو می کنه و پولش رو می ده دست دیگران یا اینکه از دیگران سیگنال می گیره باید عواقب این کار رو هم با جان و دل بخره و به این فکر کنه که فارکس دو رو داره یه طرف سود، یه طرف ضرر، هرکس ممکنه اشتباه کنه، وقتی زندگیت رو می دی دست دیگران باید به همه جاش فکر کنی اگه سود رو می بینی، ضرر رو هم باید ببینی، نه اینکه مثل بچه ها بیاین اینجا و شروع کنید به گله و شکایت و خراب کردن دیگران، من خودم به شخصه تاحالا خیلی از مطالب جناب علیجان رو خوندم و خیلی هم استفاده کردم و برام مفید بوده و همین جا هم از ایشان کمال تشکر را دارم و مخالف سرسخت هرکس هستم که بخواهد دیگران را خراب کند و تقصیرات خودش را به گردن دیگران بیاندازد. من از مدیران محترم تقاضا دارم که همین جا این بحث را خاتمه دهند و مسئولیت آگهی ها را به گردن خود آگهی دهنده بسپارند و بگذارند هرکس که سئوالی یا مشکلی دارد به شخص آگهی دهنده ایمیل بزند یا تلفن بزند یا به هرطریقی که خودش می داند مشکل را برطرف کند اینجور بحثها نه به صلاح سایت سرمایه است نه به صلاح افرادی که اینجا هستند، چه بسا که این بحث های حاشیه ای که اصلاً ربطی به فارکس ندارد منجر به فیلتر شدن سایت هم بشود. بجای ایراد گرفتن از دیگران و خراب کردن دیگران بهتر است که خودمان را بهتر بشناسیم و اصلاح کنیم.
September 18th, 2008, 16:27 | #47 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 1,981 بار در 807 پست
|
0
آزار دهنده ترین چیز برای من و فکر کنم برای خیلی های دیگه وقتی وارد سایت میشن بحث های حاشیه ای باشه! مثلا بنده خدا تاپیک میزنه هنوز هیچی نگفته میبینی تاپیک 10 تا صفحه رفته جلو باز کننده تاپیکم فقط یک پست زده! از همه جا بیخبر میاد میبینه اااااااا این تاپیک منه چه خبره بابا!! از مدیران خواهش دارم یه فکری برای این مشکل بکنند. خیلی از اعضا که بعضا تازه وارد هم هستند میان و بدون اینکه اگاهی در مورد بحث ایجاد شده داشته باشند اظهار نظر میکنند. و تاپیک رو منحرف میکنند از بحث اصلی مدیران عزیز راهکاری پیشنهادی موفق باشید
September 18th, 2008, 21:10 | #48 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
بنظر من چیزی که خیلی آزار دهنده موضوعاتی هست که به تاپیک و عنوان تاپیک هیچ ارتباطی نداره، مثل تشکرها، مثل اینکه یه نفر یه حرفی می زنه به صد نفر برمی خوره شروع می کنند به جواب دادن اصلاً معلوم نمی شه بحث اصلی تاپیک راجع به چی بود، آخرش هم یه نفر یا چند نفر با ناراحتی و دلخوری تاپیک رو ترک می کنند. بنظر من مدیران تالارها باید کلاً بحثهای غیر ضرروی که ربطی به موضوع اصلی تاپیک نداره رو حذف کنند.
September 21st, 2008, 21:01 | #49 | |
Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: اصفهان
تشکر از ايشان: 57 بار در 28 پست
|
0
نقل قول:
به نظر من هم پیشنهاد معقولی است با تشکر
تشکر کننده از Alireza Ghane: |
تشکر کننده از moha: |
December 5th, 2008, 15:09 | #52 |