October 24th, 2007, 23:55 | #61 | |
مدیر ارشد
تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 12,833 بار در 2,939 پست
|
تشکر و سپاس
0
نقل قول:
خشایار جان ضمن تشکر از شما امیدوارم هرکجا هستید موفق و پاینده باشید استفاده از اطلاعات و تجارب شما برای من فرصت ایده آلی بوده که امیدوارم ادامه داشته باشد . شاد و سرافراز باشید |
|
تشکر کننده از Mohsen: |
October 25th, 2007, 00:16 | #62 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
آقای امینی عزیز، از همه زحمات شما تشکر می کنم و ضمن آرزوی موفقیت برای شما، امیدوارم همچنان ما را از مطالب ارزشمندتان بهره مند کنید. مطمین باشید همه ما قدردان زحمات شما هستیم. با احترام رضا |
2 تشکر کننده از Reza: |
January 7th, 2008, 21:32 | #63 |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
انتخاب جنابعالی رو به عنوان مدیر تالار "تحلیل الیوت، امواج و سطوح فرکتالی" تبریک میگم. امیدوارم که کل مجموعه با سرعت هرچه بیشتر پیشرفت کنه و در کنار راهنمایی های همیشگی جنابعالی این مهم اتفاق بیافته. از مدیریت محترم سایت، آقا رضا هم کمال تشکر رو دارم. موفق و سربلند باشید |
January 7th, 2008, 22:46 | #64 |
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
تشکر از ايشان: 11,240 بار در 3,503 پست
|
0
شاد و موفق باشید
January 8th, 2008, 00:07 | #65 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
تشکر از ايشان: 2,878 بار در 1,194 پست
|
0
جناب فرهنگ گرامی هر چند که با الیوت آشنایی زیادی ندارم ، اما متانت و افتادگی شما به موازات تبحر در کاری که انجام میدید ؛ در پستهاتون کاملا مشهوده . بهتون از این بابت تبریک میگم و غبطه میخورم . براتون در اداره تالار الیوت آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم روزی فرصت کنم و به جمع شما بپیوندم . شاد و سرفراز باشید . چیپال
January 8th, 2008, 14:37 | #66 |
Senior Member
|
0
|
January 9th, 2008, 06:35 | #67 |
مدیر تالار "تحلیل الیوت، امواج و سطوح فرکتالی"
|
0
سپاسگزارم موفق باشید.
February 3rd, 2008, 21:46 | #68 |
|
یکسال گذشت
0
یکسالی هست که به عنوان مدیر تالار سیستمها در خدمت دوستان بودم و در این مدت لطف و همکاری همه شما عزیزان شامل حال من بود . در این سمت هیچگاه خودم رو برتر و شایسته تر از شما ندیدم...و بهتر و شایسته تر از من بسیار بودند . واقعیت اینست که هر دوره ای شرایط و مقتضیات خودش را دارد و به تناسب و نیاز ان باید به فکر تغییر و دگرگونی بود . نیاز امروز سایت ...توجه به مسایل علمی روز است .مدیریت تالار تنها حذف و ادیت و تذکر به این و آن نیست . بلکه تعامل و مشارکت با دیگران و حضور فعال همراه با گرداوری و سرچ منابع و مطالب و دادن فرصت به دیگران برای تضارب آراء بخش عمده ای از فعالیت یک مدیر است . احساس من این بود که باید زمینه برای فرد دیگری که در بخش علمی و سرچ منابع فعالیت چشمگیری دارد در برهه کنونی اختیارات و فرصت بیشتری داده شود . با توجه به فرصت بسیار کم بنده در این شاخه ترجیح دادم تا عجالتا" از مدیران سایت کسب اجازه و رخصت طلبیده تا انشالله افراد شایسته تر در این کسوت قرار بگیرند . مجددا" از همه عزیزانی که در این مدت نهایت همکاری را با من داشته اند سپاسگزاری می نمایم و انشالله بتوانم زحمات همه انها را پاسخی شایسته بدهم و اگر کسی خدای ناکرده به دلیلی از من رنجیده خاطر شده تقاضای عفو دارم .البته همچنان در ادامه در خدمت دوستان خواهم بود و فعلا" از خداحافظی از جمع شما خبری نیست . ارادتمند جمع خوب سرمایه
February 3rd, 2008, 22:09 | #69 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
لطفا اگر مدیر نماندید ، مراد بمانید، که ما همچنان مریدان شماییم. با تشکر از شما
February 4th, 2008, 18:55 | #70 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2005
تشکر از ايشان: 1,017 بار در 211 پست
|
0
نقل قول:
برای اولین بار با شما اصلاً موافق نیستم و از پست اخیرتان مکدر شدم ... خوبانی مثل شما اگر دقایقی هم ( در طول روز ) زمام امور تالار سیستمها را بر عهده داشته باشند ، غنیمت است ، غنیمت ... هنوز فراموش نکرده ام که اوایل ، زمانی که هنوز تالار سیستمها ایجاد نشده بود ، انگار جای یک سری مطالبی اصلی تو سایت سرمایه خالی بود ... تا اینکه به همت مدیران سایت ( آقا رضا و آقا یاسر رشیدی ) تالار فوق ایجاد شد و شما هم اولین مدیر آن انتخاب شدید ( و این انتخاب چه انتخاب خوبی بوده و همچنان می باشد ... ) و به حق با تلاشها و صرف وقت فراوان ( همانند کار و دلسوزی یک پدر دلسوز برای فرزندش ) و در کنار دیگر دوستان گرانقدر سایت معظم سرمایه ، تالار سیستمها را روزبروز پربارتر کردید ... پس من فکر نمی کنم که در حال حاضر ، برای مدیریت تالار فوق ، کسی از شما ، صالحتر و بهتر باشد و اگر هم با کمبود وقت مواجه هستید پیشنهاد می کنم در صورت صلاحدید مدیران سایت ، دوست و یا دوستان دیگری در کار مدیریت به شما کمک کنند و نه اینکه به جای شما بنشینند و شما کنار بروید ... بهرحال این پیشنهادی بود که به عقل شاگرد آخر سایت سرمایه ( Honda ) رسید و دوستانی که با این پیشنهاد موافقند ، مثل همیشه برای شلوغ نشدن تاپیک ، فقط کلید تشکر را بزنند تا شما شاخص عزیز بدانید که کم طرفدار ندارید و Honda فقط یکی از طرفداران پر شمار شما بوده و همچنان خواهد بود ... از زحمات ، تلاشها و آموزشهایی که از شما آموختیم ، واقعاً متشکریم ( ولی در صورتی که برایتان امکان دارد و به کارهای دیگرتان لطمه ای وارد نمی شود ، لطفاً دم از رفتن از مدیریت تالار سیستمها نزنید که شما ، کم خوب نیستید ، کم تلاش نکرده اید ، کم search نکرده اید ، کم وقت نگذاشته اید ، کم طرفدار ندارید ، ... ) ارادتمند شما : Honda
February 4th, 2008, 22:10 | #71 |
|
0
تالار سیستمها ابتدا توسط سه تن از دوستان بسیار خوب ما جناب اسپیگل - اقای حمید قدسی و محمود خان عزیز اداره شده است و در مقطعی هم بنده در حد توانم عهده دار این مسئولیت بودم . اما همانطور که عرض شد ...با توجه به مقتضیات و نیازهایی که امروز احساس میشه لازمه که از دوستانی کمک گرفته بشه که توانایی و فرصت بیشتری برای ساماندهی علمی تالارهای مختلف داشته باشند و تالار سیستمها هم از این قاعده مستثنی نیست .این تصمیم حاصل مذاکرات و گفتگوهای متعدد با دوست عزیزم اقا رضا بوده است و دوست شایسته و بسیار لایقی هم برای این بخش در نظر گرفته شده است و ایشان نیز قبول زحمت نموده اند .به یاری خدا و با همت و همکاری همه شما عزیزان شاهد شکوفایی بیش از پیش این تالار و ایضا"همه بخشهای سایت سرمایه خواهیم بود . مجددا" از لطف و محبت همه دوستان خوب و صمیمی ام تشکر می کنم و از انها تقاضا دارم کما فی السابق روحیه تعامل و دوستی را حفظ نمایند و نهایت همکاری را با مدیران جدید داشته باشند . ارادتمند شاد و موفق باشید
February 4th, 2008, 22:39 | #72 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Dec 2004
تشکر از ايشان: 24 بار در 13 پست
|
0
با كمال احترام تقديم به شاخص بزرگوار: باز باش اي باب بر جوياي باب...............................تا رسند از تو قشور اندر لباب. پاينده باشيد. |
February 4th, 2008, 23:51 | #73 |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
انتخاب شما رو بعنوان مدیر بخش تحلیل فاندامنتال تبریک میگم. امیدوارم که شاهد پیشرفت های بیشتری در این زمینه در سایت باشیم. موفق باشید ارادتمند شما |
3 تشکر کننده از Hamed2420: |
February 5th, 2008, 17:14 | #74 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
دوست عزیز و بزرگوار جناب شاخص، از زحمات شما و اینکه بدون هیچ چشمداشتی دانش و تجربه خود را با دیگران تقسیم می کنید تشکر می کنم. امیدوارم حضور ارزشمند شما در سایت سرمایه تداوم داشته باشد و در آینده نزدیک زحمت مدیریت تالار دیگری را بپذیرید. با احترام / رضا |
|
7 تشکر کننده از Reza: |
February 5th, 2008, 18:43 | #75 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2004
تشکر از ايشان: 623 بار در 183 پست
|
0
|
4 تشکر کننده از raminayat: |
Bookmarks |
برچسبها |