September 8th, 2008, 01:50 | #61 | |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
نقل قول:
از نوشته شما لذت بردم و همچنین تقاضای اول جنابعالی را از مدیریت سایت و نکته آخر رو برای خودم،جناب درزی و تمامی دوستان خواستارم. ارادتمند شما |
|
2 تشکر کننده از Hamed2420: |
September 8th, 2008, 01:54 | #62 | |
مسئول سابق ماهنامه سرمایه
|
0
نقل قول:
یعنی یه صلوات بفرستیم و تمام ؟؟؟؟؟ حامد که زحمت تخریب بیش از حد ما را هم باز کشیدن ، با یه صلوات تموم می شه یا با اعاده حیثیت ؟؟؟ استاد این هستند که به هر نحوی شده بحث را منحرف و شخص را مجرم جلوه دهند که دلیل خوبی برای مدیر عاملی ایشان هم هست . اگر اینطور شود که واقعا شما باید لذت ببری از این پستهای افراد .
September 8th, 2008, 01:55 | #63 |
|
0
من که قربانی شدم نوبت قربانی شدن شما هم می شود دوست عزیزی که الان در تاپیکت داری به دیگران خدمت می کنی . و مدیر سایت که : شانه بالا زدنش را بی قید ، که مهم نیست زیاد و تکان دادن سر و ...
September 8th, 2008, 01:56 | #64 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 1,981 بار در 807 پست
|
0
نقل قول:
اعتراض کنید نه توهین
September 8th, 2008, 01:58 | #65 |
|
0
به من داره توهین می شه ، نمی بینی آقای محترم ؟؟؟؟؟ چه انتظاری داری ؟؟؟؟؟
September 8th, 2008, 02:00 | #66 |
Senior Member
|
گپ
0
آخه دیدم افراد زیادی اینجا هستند . در کنار این موضوعات دوستان یه نیمچه توجهی به این گپ بکنند .یه موقع اگر پوزیشن باز دارند حواسشون باشه مسئول به حاشیه بردن حواشی |
16 تشکر کننده از freebird: |
September 8th, 2008, 02:01 | #67 |
Senior Member
|
0
September 8th, 2008, 02:05 | #68 |
Senior Member
|
0
عزیز دل برادر باور کن الان فقط من نیستم که خسته ام. شما هم خسته ای. احتمالا اکثریت دوستان دیگر هم خسته اند. باور کن فردا هم روز خداست. انشالله هم که همگی مان زنده ایم و سلامت و سرحال. خیالت جمع جمع، صلوات هم نمی فرستیم. سرفرصت حسابی مسئله را پیگیری می کنیم. پ.ن: فقط خداییش خیلی به این آقا حامد گیر نده. حقیقتش همچین بفهمی نفهمی دو سه سایزی از ما درشت تره. لااقل بزار یک کمی کارمون سبک تر بشه. تنها که شد شاید بتونیم یک کاریش بکنیم. ناغافل از پشت سر تو تاریکی خلاصه گاهی وقتا یه مقدار نامردی هم لازمه دیگه. |
تشکر کننده از FRXCFD: |
September 8th, 2008, 02:06 | #69 |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
شروع کننده تمام بحث ها خودتون هستید. شما حاشیه رو آغاز میکنید و بنده رو مستقیم خطاب میکنید. انتظار دارید که چه کنم؟ از خود دفاع نکنم؟ بنده از متن منطقی جناب سهراب لذت بردم. تقاضا و پیشنهاد ایشون رو هم تأیید کردم. از نوشته ایشون هم تشکر نکردم تا برای شما مسأله بزرگی نشود. حال اگر این حق رو ندارم که این تقاضا و پیشنهاد ایشون رو تکرار کنم، این شما و این تاپیک جلوی رویتان و قضاوت هم باشه به عهده دوستان. موفق باشید پ.ن: مطمئن باشید که اگر تاپیک در تالار موضوع آزاد بود، به محض بوجود آمدن، حذف میشد. اما زمان و مکانی رو برای این کار انتخاب کردید که مدیریت سایت حضور ندارند. چه سودی از این کارها میبرید؟ |
September 8th, 2008, 02:06 | #70 |
Senior Member
|
0
شما الان داری انتقاد میکنی دیگه!؟ درسته؟ پس انتقاد پذیر هم باش! ما همه با هم رفیقیم به دل نگیر!!!
September 8th, 2008, 02:06 | #71 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
بنظر من این موضوع مثل این میمونه که یکی با ماشین به یه ماشین توی پارک تصادف کنه بعد شاکی بشه که چرا اقا اینجا پارک کردی
September 8th, 2008, 02:07 | #72 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2006
تشکر از ايشان: 369 بار در 208 پست
|
0
اگر این فروم رو یکی از اجزای همین جامعه بگیریم متاسفانه می بینیم همان روند و الگو که در جامعه خودمان پیاده شده اینجا هم پیاده می شود . و انتظار من و شما بی جا است که دنبال محیطی ایده آل می گردیم . نیست آقا نگرد . شایسته سالاری اینجا هم مشابه شایسته سالاری جامعه است اگر اعتراض داری می روی اوین
September 8th, 2008, 02:08 | #73 |
|
0
نتایجی که دوستان از این اتفاقات گرفتند : من می خواستم مدیر بشم نشدم دیوونه شدم . من دوست دارم ازم تشکر بشه ، دوست دارم همش قربون صدقم برن ، چون نرفتن یه دفعه دیوونه شدم . من کارم خیلی درسته و نمیشه از من انتقاد کرد ، انتقاد کردن یه دفعه دیوونه شدم . پول منو تو رستوران کسی نداد یه دفعه دیوونه شدم . من فحش شنیدن رو و تحقیر شدن رو دوست نداشتم در حالی که خیلی ها می گن فحش مثل انقاد می مونه پس یه دفعه دیوونه شدم . و ...
September 8th, 2008, 02:11 | #74 | |
|
0
نقل قول:
می تونی آب رفته رو به جوی برگردونی ؟؟ می تونی حالا به این ملت اثبات کنی من کی بودم و کی هستم ؟؟؟ می تونی به مدیر سایت بگی زمان رو برگردونه عقب ؟؟؟ می تونی اون همه شور و انگیزه آنچنانی من رو بهم برگردونی ؟؟؟ می تونی قسم بخوری که من مقصرم ؟؟؟ می تونی اعاده حیثیت کنی ؟؟؟ می تونی من رو از این بحران روحی به خاطر حرفهای نسنجیده اما پر دلیل دوستان نجات بدهی ؟؟؟ و ...
September 8th, 2008, 02:23 | #75 |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
داستان گاو 9 من شیر رو شنیدی؟ بعنوان یک دوست میترسم مصداق حال تو شود. آخه مومن این همه تاپیک قشنگ زدی، هفته نامه سرمایه که برای اون ، آقا رضا(مدیر سایت) یک بلوک مستقل در صفحه اول ایجاد کرد تا همه از این کار قشنگت استفاده کنند.کاری که برای هیچکدوم از مدیرانش انجام نداد. دانشکده سرمایه و فایلهای پاورپوینت و فیلم ، که دیگه بینظیر بودند. عالی داشتی میرفتی جلو. من اصلاً این اعتقاد رو ندارم که تو بخاطر اعتبار قرمز اینقدر رنجیدی.میدونم مسائل بزرگتر از این حرفاست. ببین همین چند روز پیش تولد بهزاد اقبالی بود.من تولد بهزاد رو تبریک گفتم، یکی بهم اعتبار منفی داد!!!! همونجا فهمیدم بهزاد اقبالی دوست داشتنی هم دشمن(یا بهتر بگویم بدخواه) دارد! البته در یکسری موارد بهت حق میدم: 1- بحث همیار برتر چی شد!!؟؟ تا اونجا که یادمه شما 2 بار همیار برتر شدی. 2- خودم شاهد بودم که PDF های شما را بعضی ها به نام خودشان بازارائه میکردند که واقعاً حال خودم گرفته شده بود.(که این وظیفه مدیر انجمن یا تالار (نه مدیر سایت) بود که به این اشخاص فرصت طلب ، حداقل تذکر دهند) یکسری از مسائل هم از شانس بدت بود: 1- سیستم اعتبار دهی در زمانی که فعالیت مثال زدنی در سایت داشتی، هنوز جا نیافتاده بود. 2- بحث انتخاب کاربر برتر هر ماه در دو ماه اخیر شکل گرفت که طبعاً افرادی مثل تو که قبلاً تلاشهای زیادی را متقبل شده بودند، نتوانستند جز 2 نفر اول شوند. در هر صورت بیا و آقایی کن و تو این ماه عزیز ، کسانی را که باعث رنجش شما شدند، حلال کن و بیخیال شو. کاری که خودم برای یکی از همین اعضاء سایت انجام دادم(که به ناحق مرا پست و فرومایه خواند و همه هم دیدند). وحید جان سایت تشنه مطالب قشنگت هست. یا علی بگو شروع کن. |
24 تشکر کننده از AmirBabak: |
Bookmarks |
برچسبها |
نحوه, من, معترضم, این, اداره, سایت |
|
|