January 1st, 2009, 00:11 | #61 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
بنده هم واقعا از جمع بچه های سرمایه از شخص شخیص شما بابت این همه میانه روی از سمت شماتشکر و این همه تند روی از طرف خودمان عذر خواهی می کنم.
January 1st, 2009, 00:12 | #62 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
تشکر از ايشان: 5,643 بار در 1,410 پست
|
0
نقل قول:
اولا معیار تصمصیم 50 نفر از کل بوده ولی شما 50 نفر را جایگزین کل کرده اید و سپس از قانون نصف +1 استفاده کرده اید. دوما وقتی گفته میشود کسی که موافق است تشکر کند منطق حکم میکند کسی که تشکر نکرده است یا مخالف است یا ممتنع ولی شما با ممتنع حساب کردن همه مصادره به مطلوب کرده اید و سپس پس از این همه منطق غلط غلوط مخاطب خود را به این متهم کرده اید که خود را کوچک کرده است .شما که اینقدر در مباحثات خود از کلمه انصاف و منصفانه استفاده میکنی میخواهم منصفانه درباره پست من قضاوت کنی و اگر حرف من درست بود حداقل از مخاطب خود عذرخواهی کنی. |
|
7 تشکر کننده از albertini: |
January 1st, 2009, 00:12 | #63 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2008
تشکر از ايشان: 660 بار در 253 پست
|
0
الان احوال همه عزیزان شرکت کننده در بحث ، مثل کسی هست که استاپ خورده و میخواد با اور ترید سریع ضررشو جبران کنه ! چند دقیقه از پای این مونیتور بلند شید ، برید یه چرخی بزنید ، بعد هم بیخیال قضیه شید . |
تشکر کننده از Sohrab_K: |
January 1st, 2009, 00:21 | #64 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
در ضمن شما در رابطه با خودتون صحبت کنید نه کل بچه های سایت سرمایه .....
"پیش از آنکه برنده باشیم باید بازنده باشیم....." آخرین ويرايش توسط vahidrock در January 1st, 2009 و ساعت 00:23 |
|
January 1st, 2009, 00:22 | #65 | |||
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 7,836 بار در 1,727 پست
|
0
ظاهرا با پستی که زدم موجب به حاشیه کشیده شدن تاپیک شدم که از همه عذر خواهی می کنم. هدف من از زدن ان پست این بود که یادآوری کنم که به جای تطبیق دادن قوانین با شرایط خودمان ، منطقی تر اینه که خودمان را با قوانین تطبیق دهیم. نمی خواهم پست طولانی بزنم . فقط لازم دیدم بعضی سو تفاهم ها رو از بین ببرم : نقل قول:
من به هیچ عنوان از بابت تشکر کسی ناراحت نشده ام . این حق شما بوده که با توجه به درخواست مدیر محترم سایت ، در صورت موافق بودن با تاخیر ، از ان پست تشکر کنید . نقل قول:
کار خاصی نمی کردم . فقط صبر می کردم تا زمان محدود تمام بشود و بعد بر اساس نتایج تصمیم گیری می کردم. این یعنی اینکه در صورت تحقق شرایط برای تغییر این کار انجام می شود و لاغیر. من از این تفسیر شما چیزی نفهمیدم. احتمالا ایراد از زبان فارسی من است. کسی از مخالفان درخواست نکرد که مخالفت خود را اعلام کنند . فقط از موافقان خواسته شد تشکر کنند و این به این معنی است که عدم تشکر یعنی عدم موافقت با تغییر.( اعم از ممتنع و مخالف ) همانطور که عرض کردم ، عدم رای موافق من نشاندهنده موضوع بود . ضمنا انتقاد من به مدیر محترم سایت بود که به شرطی که خود گذاشته بودند عمل نکردند. در این رابطه شما را به دیدن پستها و تاپیکهای خودم دعوت میکنم . ضمنا گل بی خار خداست . هر فردی حتی اگر بهترین هم باشد دارای خصوصیاتی است که نیاز به توجه خاص و بهبود دارد . نقل قول:
این دقیقا همانی است که من گفتم . یعنی قرار نیست که شرایط پیرامونمان طبق خواسته ما باشد بلکه باید ما خود را با شرایط وفق دهیم . این یعنی همان پیروی از قوانین . در غیر این صورت هیچ قانونی در بر گیرنده خواسته های همه افراد جامعه نیست . ممنون که به خوبی توضیح دادید. در انتها مایلم موضوعی را روشن کنم . ببینید دوستان . من نمیدانم از کجای نوشته من شما به این نتیجه رسیدید که من موضوع را به مسایل مذهبی ربط داده ام . حتی برای از بین بردن این شبهه جمله اخر پستم را نوشتم . اینکه شما چنین برداشتی کردید برای من جالب بود . مجددا از بابت به حاشیه کشیدن تاپیک از تمام دوستان عذر خواهی می کنم . در پناه دادار
آخرین ويرايش توسط yusefamini در January 1st, 2009 و ساعت 00:27 |
|||
10 تشکر کننده از yusefamini: |
January 1st, 2009, 00:25 | #66 | ||
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 1,817 بار در 524 پست
|
0
نقل قول:
خدانکنه نه اینجا سایت سرمایه است نقل قول:
در صورتی که تعداد افراد موافق به بیش از 50 نفر برسد این تاخیر اعمال خواهد شد. ایا معنی این جمله این است که فقط و فقط اگر تعداد تشکر کننده ها به 50 برسه مسابقه با تاخیر برگزار میشود . و اگر آسمان به زمین بیاید - وضعیت بازار خراب باشد-تصمیم شرکت حمایت کننده و مدیریت چی باشه اینها دیگر مهم نیست؟ دوست من در آن جمله کلمه در صورتی نیز امده است یعنی امکان وجود صورتهای دیگر محتمل میباشد و رد نشده است.
January 1st, 2009, 00:38 | #67 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 1,817 بار در 524 پست
|
0
نقل قول:
جمله اول که توسط دوستان انتقاد شد و ویرایش شد جمله دوم : به من بفرمایید که کسی که مخالف است نباید مخالفتش را اعلام کند.و اگر مخالفی در هنگام رای گیری نظر ندهد.مقصر خود اوست که رایش ممتنع اعلام میشود.(البته قبول دارم که بهتر بود پستی برای تشکر مخالفان اتخاذ میشد ولی این تاپیک برای اظهار نظر مخالفان و موافقان در مورد مسابقه بود) من یک تذکر دوستانه دادم.ولی اگر باعث ناراحتی شدم . عذر خواهی میکنم.
January 1st, 2009, 00:38 | #68 |
Senior Member
|
0
واقعا حرفتون زشته شما حق توهین به کسی رو ندارید
January 1st, 2009, 16:09 | #69 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2008
تشکر از ايشان: 352 بار در 125 پست
|
0
مسابقه قبلي از زمانه شروع مسابقه تا پايانش به خاطر قوانين بحث و دعوا بود اين مسابقه هم كه هنوز شروع نشده جروبحث ها شروع شده!!! خدا آخرشو به خير كنه |
January 1st, 2009, 16:31 | #70 |
Member
تاريخ عضويت: Nov 2008
تشکر از ايشان: 42 بار در 17 پست
|
0
قوانینی که قبلا بود یعنی 30درصد و یک سری چیزهای دیگر که الان یادم نیست دیگه تو این مسابقه نیست ؟ الان پست اول اعلام مسابقه دور دوم را خواندم دیدم نوشته فقط بالانس معیار برنده است و درسته ؟ |
January 1st, 2009, 18:22 | #71 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Mar 2008
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
0
من هم بدلیل فعال نبودن کلید تشکر مجبورم موافقت خود را با به تعویق افتادن مسابقه اعلام کنم. با تشکر از برگزارکنندگان مسابقه |
January 1st, 2009, 22:03 | #72 |
Senior Member
|
0
ولی شما مسابقه رو به تعویق انداختید ! یعنی نظر بقیه مهم نبود ؟ با تشکر.
January 1st, 2009, 23:50 | #73 |
Senior Member
|
0
با اینکه برای من فرقی نمیکنه که اصلا مسابقه این هفته بر گزار بشه یا هفته دیگه ، ولی بشدت با این تصمیم که نقض علنی موضوع نظر سنجی و بی اهمیتی به نظر همه کسانی که یا جز گروه مخالفین بودند و یا مثل من در گروه ممتنع بودند ، مخالفم . نمیتونم تصور کنم که بخاطر بود و یا نبود یک کلمه در جمله اونهم در زبان فارسی که هر کاریش کنین باز هم معنی خودش رو میده دلیل منطقی یا حتی قابل تاملی باشه . حتی اگر قرار بر رعایت حال بعضی ها هم باشه بیشتر تریدر ها الان جز طبقه دانشجو هستند که اگر قرار بود تغییری ایجاد بشه باید برای رضایت اکثریت میبود و این یعنی ایجاد شرایطی برای برقراری مسابقه بغیر از زمانی اون هم درست در اول فصل امتحانات . البته همیشه اکثریت جز اقلیت هستند با تشکر نیروانا بدرود
January 2nd, 2009, 00:00 | #74 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
|
3 تشکر کننده از Reza: |
January 2nd, 2009, 01:10 | #75 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2006
تشکر از ايشان: 1,392 بار در 391 پست
|
0
سلام دوستان بیایید از زاویه دیگری به مساله نگاه کنیم. واقعیت این است که مسایل این سایت اعم از بار مالی, مدیریت, برپایی و ... بر عهده ما نیست (حداقل در مورد من این طور است) و اگر جناب آقا رضا و سایر عزیزان در این زمینه تلاش می کنند بدون چشمداشت است. آیا ایشان حق ندارند به هر دلیل تاریخ مسابقه را تغییر دهند؟ آیا در مسابقات خارجی از شرکت کنندگان نظرخواهی می شود؟ صرف نظر سنجی برای ما ایجاد حق نمی کند که حالا ناراحت شویم. از طرفی هم از جناب آقا رضا می خواهم این قدر زود از کوره در نروند انتظار ما از سعه صدر ایشان بیش از این است. موفق باشید
برچسبها |
فارکس, گفتگو, مسابقات, دومین, دوره, درباره, سایت, سرمایه |
|
|