September 26th, 2008, 23:37 | #736 | |
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: در آغوش خدا
تشکر از ايشان: 30,640 بار در 4,644 پست
|
0
نقل قول:
این قسمت وجود دارد اگر به زیر اواتار خود دقت کنید قسمتی را خواهید دیدکه تعداد پست های جدید را نشان داده که با کلیک روی ان میتوانید تمام پست های جدید را ببینید 1.gif آخرین ويرايش توسط مسعود رهجو در September 26th, 2008 و ساعت 23:40 |
|
September 27th, 2008, 23:53 | #737 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: شیراز
تشکر از ايشان: 1,603 بار در 555 پست
|
0
لود شدن صفحه های سایت سرمایه برای من به شدت طولانی شده است بعضی از مواقع حتی سایت باز نمی شود اگر نیاز است تا پینگ ( ping ) سایت را برایتان ارسال کنم اینترنت وایرلس و از فایرفاکس استفاده می کنم با سایت های دیگر هم مشکل ندارم ممنون |
تشکر کننده از szh.1367: |
September 28th, 2008, 00:00 | #738 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
لطفا زمانی که با کندی سایت مواجه شدید، سایت سرمایه را ping کنید. سپس از طریق یک سرویس آنلاین (مانند http://ping.eu) مجددا سایت را ping کنید. اگر در هر دو حالت زمان ping زیاد بود، ایراد به سایت سرمایه مربوط می شود. اگر در حالت اول زمان ping زیاد و در حالت دوم کم بود، ایراد به علت دیگری (مثلا سرویس اینترنت شما) مربوط می شود. با تشکر |
|
October 1st, 2008, 02:38 | #739 |
Senior Member
|
0
براي كسي كه در حال آموزش هست اين يك مشكل بزرگ است . من يك مشكل بزرگ دارم با كتابها و مقالات و ebook ها و pdf هاي اين سايت . پيشنهاد اول ايجاد يك تالار بنام كتاب((يا کتب و مقالات بازار سرمایه))هست شامل تاپيكهاي زير كتابهاي منتشر شده در بازار كتابها و مقالات تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) فارسي كتابها و مقالات تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) انگليسي كتابها و مقالات تحلیل فاندامنتال (Fundamental Analysis) فارسي كتابها و مقالات تحلیل فاندامنتال (Fundamental Analysis) انگليسي كتابها و مقالات مدیریت سرمایه و روانشناسی معاملات فارسي كتابها و مقالات مدیریت سرمایه و روانشناسی معاملات انگليسي كتابها و مقالات تحلیل الیوت، امواج و سطوح فرکتالی فارسي كتابها و مقالات تحلیل الیوت، امواج و سطوح فرکتالی انگليسي كتابها و مقالات متفرقه ويا اينكه اين تاپيكها در پايگاه دانش ايجاد شوند و بعد اينكه در اين تالار ترجمه گروهي هم انجام بشود هرچي تاپيك مربوط به كتاب هست بياد اينجا يا حذف بشود و كتاب در يكي از دسته بندي هاي خودش قرار گيرد يك سري قوانين هم گذاشته شود و مدير تالار ..كتابها هم در سرور سايت آپلود شود و هم در سايت http://www.4shared.com/ 5 گيگ فضا دارد با امكانات خيلي خوب مخصوصا پوشه بندي حقيقتا از لينك زير خيلي استفاده كردم چقدر تميز و زيبا هست اين تاپيك http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3957
سعيد شبيري ..در فاركس احتمال موفقيت شما 10 درصد احتمال ازبين رفتن پول شما 90 درصد..حكم عقل چيست؟؟ آخرین ويرايش توسط auto_chartist در October 1st, 2008 و ساعت 02:41 |
تشکر کننده از auto_chartist: |
October 2nd, 2008, 18:13 | #740 | |
Member
تاريخ عضويت: Oct 2006
تشکر از ايشان: 37 بار در 17 پست
|
salam
0
نقل قول:
October 2nd, 2008, 21:19 | #741 |
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: در آغوش خدا
تشکر از ايشان: 30,640 بار در 4,644 پست
|
|
October 3rd, 2008, 03:08 | #742 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
من ping کردم: توی کامپیوترم حدود 400 میلی ثانیه بود. توی سایت مذکور حدود 100 میلی ثانیه. به این نتیجه رسیدم که ممکنه از isp باشه، بعد هم با سرویس دهنده اینترنت adsl ام که تماس گرفتم ، گفتند اینترنت جنوب ایران مشکل داره و درست شده و از این صحبتها... آیا از دوستان هم کسی تست کرده ببینه یا نه؟ آی بصورت نرم افزاری میشه این مشکل کاهش سرعت رو حل کرد یا خیر؟ ممنون |
|
October 4th, 2008, 03:21 | #743 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
بله.. منم تست کردم و عددها تقریبا" همینهایی بود که شما نوشتید..متوجه شدم که مشکل از اینترنتم هست.. موفق باشید..
October 4th, 2008, 12:08 | #744 |
Senior Member
|
0
پیشنهادی داشتم در رابطه با رفرش (refresh) شدن تاپیک های که زیاد پیگیری میکنیم . اگر امکان داره سیستمی در سایت پیاده بشه که اگر تاپیکی باز داریم و کسی مطلب جدید ارسال میکنه به صورت اتوماتیک ریلود بشه. با سپاس از شما |
تشکر کننده از kpartou: |
October 4th, 2008, 20:11 | #745 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,180 بار در 486 پست
|
0
نمونه اش رو بیشتر تو پست های مربوط به انجمن سیگنال ها میشه دید جدا از مسئله تبلیغ تو قسمتی که مربوط به خودش نیست وخلاف قوانین سایت هستش این قضیه باعث میشه که روال کاری اون قسمت بهم میخوره ودیگه نمیشه اون طور که باید وشاید از اون تاپیک استفاده کرد( مثل دوره ای که همه جور پست تو قسمت لایو تریدینگ سیستم سه واحد برگشتی زده میشد واواخر دیگه نمیشد از سیگنال ها استفاده کرد لطفا فکری برای این قضییه بکنین
October 9th, 2008, 18:59 | #746 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 3,008 بار در 660 پست
|
0
من تو مود مسابقه نیستم، ولی امروز تاپیک مسابقه رو باز کردم، دیدم کلی یورز جدید ثبت نام میکنن. شما یک راه خوب، برای جلوگیری از سیل جدید شرکت کنندگان(!) دارید: کسانی که میخواهند در مسابقه شرکت کنند، از طریق سایت یا ایمیل به شما پیغام بدهند و در لیست قرار بگیرند. یعنی توی تاپیک عنوان نشه، مثل الان. حالا هر شخص که پیغام میده، اگه بخواد اسم مستعار داشته باشه، تو همون پیغام یک اسم مستعار برای خودش مشخص کنه و در لیستی که در سایت نمایش میدید، اسامی مستعار قرار بگیره. شاد باشید.
October 12th, 2008, 17:41 | #747 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
October 12th, 2008, 21:22 | #748 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
مشکل اصلی که در این راه وجود دارد این است که قرار دادن تعداد زیادی کتاب و مقاله روی سایت، بدلیل نقض کپی رایت می تواند برای سایت خطرناک باشد. همچنین برای اجرای پیشنهاد شما لازم است تعدادی از دوستان برای فعالیت در زمینه جمع آوری، دسته بندی و آپلود منابع و همچنین ترجمه گروهی داوطلب شوند. در این صورت من هم برای هرگونه همکاری اعلام آمادگی می کنم. موفق باشید |
|
2 تشکر کننده از Reza: |
October 13th, 2008, 02:25 | #749 |
Senior Member
|
0
البته چون افراد فعال نوعا از آیبی های محترم هستند، ممکن است شایبه طرفداری ایجاد شود. اما با توجه به این که مدیر محترم متعد به رعایت قوانین بیشتر از کاربران دیگر هست، فکر نمی کنم مشکلی ایجاد شود. البته چند وقتی است جناب persianlink بدون هیچ چشمداشتی همیشه آماده برای جوابگویی بوده اند. انتخاب با مدیر محترم سایت است.
October 20th, 2008, 11:48 | #750 |
مسئول سابق تالار "چنگال اندرو"
|
0
نمیدونم این پیشنهاد قبلا طرح شده یا خیر اما : اقا رضا اگر امکان دارد در قسمت اعتبار دهی (Latest Reputation Received) نام کسی که اعتبار ( منفی یا مثبت ) میدهد را نمایش دهد فکر میکنم اینجوری جلوی بعضی مسایل گرفته میشود . با تشکر محمد طالبی
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|