June 30th, 2007, 01:49 | #856 |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
آق تاپیک
|
تشکر کننده از Hamed2420: |
June 30th, 2007, 02:00 | #857 | |
Member
|
0
نقل قول:
یعنی توی این فروم به این عظیمی با 9000 تا عضو یکی نیست به من یاد بده چه جوری یه نفر مزاحم رو هک کنم شیشکی منو دوست نداره !!! اصلا هم شاد نباشید
تحلیل انسان از انرژی ... جواب سوالات من را در این صفحه ببینید : http://ghayateensaani.blogfa.com آخرین ويرايش توسط H.I.V در June 30th, 2007 و ساعت 02:07 |
|
June 30th, 2007, 02:56 | #858 |
Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 78 بار در 40 پست
|
|
June 30th, 2007, 04:26 | #859 |
Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 78 بار در 40 پست
|
0
به نطر من سعی نکن با سرچ تو نت اطلاعات به دست بیاری! چون این اطلاعات کمی که هم هست مال همین هکرهای مبتدی و متوسط هست که تو وبلاگ ها هست و ممکنه سیستمت... اگر فایروال خوب داری برو می بینی که با وارد شدنت پشت سرهم در اکثرشون فایروال الارم میده اونم از نوع قرمز |
June 30th, 2007, 15:55 | #860 | |
Member
|
0
نقل قول:
طرف رو ... . باید راهی باشه ... شما بلدید ؟؟
July 2nd, 2007, 06:06 | #861 |
مدیر سابق تحلیل تکنیکال و بروکرها
تاريخ عضويت: Nov 2004
تشکر از ايشان: 1,800 بار در 646 پست
|
0
دوستان يه برنامه اي ميخوام كه مشخصات زير رو داشته باشه : 1 - صدا رو ضبط كنه با كيفيت بالا ( از طريق ميكروفون ) و به فايلهاي مختلف مثل Mp3 , Wma , Wave تبديل كنه بشه براي پس ضمينه انخاب كرد , يعني مثلا ميخواد يكي دكلمه كنه , بتونه يه فايل Mp3 رو انتخاب كنه به عنوان BackGround و روي اون شروع كنه به صحبت كردن يا خوندن يا هر چيز فقط مهمترين چيزي كه برام مهمه اينه كه كيفيت خوبي داشته باشه موقع ضبط كردن و مساله بعدي اينكه بشه صداي BaclGround اونو كم و زياد كرد ... مثلا يه جا آدم نميخواد حرف بزنه صداي آهنگه رو بتونه بلند تر بكنه و جايي كه ميخواد صحبت كنه يا بخونه صداي آهنگ كمتر باشه . اگر چنين خصوصيتي پيدا نميشه حد اقلي اينجوري باشه كه از اول بشه صداي BackGround رو تنظيم كرد كه چقدر كم يا زياد باشه
July 2nd, 2007, 08:29 | #862 |
Senior Member
|
نرم افزار All_Audio_Recorder
0
میخوام یک نرم افزار خیلی باحال بهتون بدم با این نرم افزار میتونید هر صدایی که از اسپیکرهای کامپیوتر خارج میشه رو با یک کیفیت خوب ظبط کنید جون میده برای ظبط اهنگهای انلاین فقط دقت کنید هنگام ظبط باید ولوم ویندوزتون رو تنظیم کنید تا با کیفیت خوب ظبط کنه ولوم ویندوز نباید خیلی زیاد باشه http://rapidshare.com/files/40513271...order.zip.html |
July 2nd, 2007, 12:21 | #863 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2005
تشکر از ايشان: 278 بار در 131 پست
|
0
نقل قول:
http://www.adobe.com/products/audition/ محصولات Adobe نیاز به توضیح و تبلیغ اضافه ندارند .
July 8th, 2007, 15:33 | #864 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2004
تشکر از ايشان: 882 بار در 372 پست
|
0
چطور میشه کامپیوتری که روش 2 ویندوز پارسا 99 و ویندوز ایکس پی داره را کلا پاک کرد و بجاش یک ویندوز ایکس پی نصب کرد .(اگر اطلاعات هارد هم از بین بره مهم نیست ) من از توی ست اپ تونستم با سی دی بوت ایبل ایکس پی (xp bootable ) اونرو نصب کنم اما نتونستم اون 2 تا ویندوز قبلی رو از نصب خارج کنم . لطفا راهنمایی گام به گام بفرمایید . متشکرم
July 8th, 2007, 16:33 | #865 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
|
0
نقل قول:
آقای mb میشه بگید ویندوز پارسا و ویندوز XP قبلی تو چه درایوهایی نصب بودند و این یکی ویندوز جدید رو تو کدوم داریو نصب کردید ؟ اگه ویندوز پارسا تو درایو C نصب هست میتونید با استفاده از Format خود ویندوز (XP) و یا با استفاده از نرم افزار Partion Magic ویندوز پارسا رو حذف و درایو C رو فرمت کنید , البته اگر وینروز جدید در همون درایو C نصب نباشه. چون اگر ویندوز جدید در درایو C نصب باشه از طریق ویندوز نمیشه درایو C رو فرمت کرد.!!!!! یکم بیشتر توضیح بدید در مورد درایوهای نصب ویندوز اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم. شاد باشید. یا علی.
July 8th, 2007, 19:22 | #866 |
Senior Member
تشکر از ايشان: 201 بار در 89 پست
|
0
اصلآ میشه؟ من خواستم از تو یه ویندوز که تو درایو دیگه نصب شده c رو فرمت کنم اما نشد که نشد که نشد که نشد که... |
July 8th, 2007, 19:29 | #867 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
Extacy جان ویندوز پارسا در درایو C هستش و ایکس پی در درایو D کلا 4 تا داریو هستش C , D , E ,F قبلا که سیستم بالا میامد 2 گزینه داشت که یکی از ویندوز را میشد انتخاب کرد اما الان شده 3 تا گزینه 2 تا ش ایکس پی هستش و دیگری پارسا ( پارسا خرابه و کار نمیکنه ) ازو قتی که ایکس پی جدید رو نصب کردم 2 تا و یندوز ایکس پی رو نشان میده و یک پارسا ولی الان که امتحان کردم هردوگزینه ایکس پی یکی هستند و همون جدیده هستش ودیگه از قدیمه خبری نیست متشکر از راهنمای شما
هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد آخرین ويرايش توسط mb در July 8th, 2007 و ساعت 19:31 |
|
تشکر کننده از mb: |
July 8th, 2007, 19:50 | #868 | |
Senior Member
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
|
0
نقل قول:
آقای mb اگر قصد ندارید درایو C رو فرمت کنید که ویندوز پارسا اسمش تو لیست انتخاب سیستم عاملها نیاد میتونید یک کار کنید و اون کار اینه که........ شاخه ویندوز پارسا رو که تو درایو C هست پاک کنید (البته باید از طریق ویندوز ایکس پی این کارو انجام بدید). بعد اگه دوست داشتید شاخه C:/Program Files رو هم پاک کنید (البته اگه نزم افزاری توش نصب نیست.). بعد برای حذف گزینه ویندوز پارسا از لیست انتخاب OS ها کارهای زیر رو انجام بدید.... 1- روی My Computer راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید. 2- در سر برگ Advanced گزینه Setting مربوط به Startup and Recovery رو بزنید. 3- تو پنجره ای که باز میشه گزینه Edit رو بزنید و خط مربوط به گزینه ویندوز پارسا 99 رو که در لیست انتخاب OS ها هست رو پاک کنید و اگر خواستید خط مربوط به یکی از ویندوز ایکس پی ها رو هم پاک کنید. سپس گزینه Save رو بزنید. وقتی کامپیوتر رو ریست کردید دیگه گزینه انتخاب ویندوز پارسا 99 نیست . اگر یکی از گزینه های ویندوز ایکس پی رو هم پاک کرده باشید دیگه اصلا واسه انتخاب ویندوز نمیاد و مستقیم سیستم شما با ویندوز ایکس پی بوت میشه. اگه بازم توضیحی لازم هست در خدمت شما هستم. ارادتمند همه. یا علی.
July 8th, 2007, 19:51 | #869 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
مهران جان اگه اطلاعات مهمی نداری که از بین بره می تونی کل سیستم رو فرمت و دوباره پارتیشن بندی کنی خیلی هم راحتره و هم سیستم خیلی سبک میشه |
|
تشکر کننده از oomiidd: |
July 8th, 2007, 20:00 | #870 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
یک سوال دیگه داشتم اگر روی لپ تاپی که ویستا نصب هستش ایا لازمه ایکس پی را هم نصب کرد ؟ چون بعضی برنامه ها با ایکس پی کار میکنند . اگر لازمه در مورد نصب ان راهنمایی بفرمایید . شاد وسلامت باشید
برچسبها |
کامپیوتر،اینترنت |
|
|