January 1st, 2009, 16:00 | #871 | |
مسئول تالار منابع
|
0
نقل قول:
سلام مجدد و تشکر از اینکه رسیدگی میفرمایید ... در مورد سوالی که فرمودید ، بله فقط با این تفاوت که لینکها در محلی مناسب نگهداری می شوند ( فرضاً تاپیک یا هاست مجزا که تمام لینکها ( و همان طور که شما فرمدید بصورت زیپ ) در آنجا باشد و مدیر داشته باشد ) کسانی که قصد قرار دادن کتاب یا هر مورد باارزش و مرتبط با عنوان سایت را داشتند آن مورد را برای آپلود به مدیر آن بخش تحویل می دهند و فقط نام آنرا ترجیحاً به شیوه ای که نام آن هم قابل سرچ نباشد در تاپیک مربوطه قرار دهند ... بنابراین اگر احتمالاً بعد از گذشت چند ماه آن لینک با مشکل مواجه شد و یا باز نشد ، مدیر آن قسمت ، لینک را ویرایش و کتاب یا برنامه مورد نظر را مجدداً آپلود می نماید . با آرزوی موفقیت هر چه بیشتر ... ارادت
January 1st, 2009, 16:06 | #872 | |
مسئول تالار منابع
|
0
نقل قول:
سلام جناب emilvr همونطور که جناب رضا مدیریت محترم فرمودن و لینک هم قرار دادن ، حتی با اینکه موارد روی سرور دیگری غیر از سرمایه هم بوده باز به این سایت اخطار داده شده ، پس باید فکری برای شناسایی نشدن فایها کرد فعلاً ، تا ماندگاری ... در هر صورت تشکر ، این سایت ظاهراً خیلی بهتر هستش ارادت... موفق باشید ...
كار بزرگ وجود ندارد، به شرطی كه آن را به كارهای كوچكتر تقسیم كنیم آخرین ويرايش توسط mahdikhani در January 1st, 2009 و ساعت 16:10 |
|
تشکر کننده از mahdikhani: |
January 3rd, 2009, 10:58 | #873 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
راهکار عملی برای اجرای پیشنهاد شما بصورت زیر می باشد: - تالاری ایجاد کنیم که در موتورهای جستجو ایندکس نشود و توسط رباتها قابل دسترسی نباشد. - یک یا چند نفر بعنوان مسئول تالار، تمام کتابها (و احتمالا نرم افزارها) را در اختیار داشته باشند. - مسئولان تالار، کتابها را با تغییر نام فایل و بصورت زیپ شده با قرار دادن پسورد روی آن، در سایتهای مختلف(rapidshare و . . .) آپلود کنند و لینک آن به همراه توضیحات را در تالار قرار بدهند. - در صورت حذف فایلها از روی سایتها، اعضای سایت به مدیر تالار اعلام می کنند تا دوباره فایل حذف شده را آپلود و لینک را آپدیت کند. این ایده عملی به نظر می رسد. اما دو اشکال بر آن وارد است: 1- نیاز به صرف منابع انسانی برای آپلود مداوم فایلها و اصلاح لینکها 2- عدم همسویی با قوانین سایت (بدلیل نقض کپی رایت) البته اجرای این ایده مزیت هایی نیز دارد که نمی توان از آنها چشم پوشی کرد، که از مهمترین آنها دسترسی آسان به کتابها و منابع می باشد. لطفا سایر دوستان نیز در این مورد اعلام نظر کنند. با تشکر |
|
5 تشکر کننده از Reza: |
January 3rd, 2009, 12:22 | #874 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
هر چند من با رعایت قوانین مربوط به کپی رایت موافق هستم ولی چه کنیم که در ایران زندگی می کنیم و اگر به این گونه قوانین بخواهیم واقعا پایبند باشیم همین الان بایستی سیستم های خود را خاموش کنیم و به دنبال کار دیگه ای برویم . پس از آقا رضا مدیریت محترم سایت تقاضا دارم که در مورد ایجاد این کتابخانه تصمیمات لازم را اتخاذ کنند و من هم اگر کاری از دستم بر بیاید دریغ نمی کنم. در ضمن از جناب مهدیخانی عزیز هم که باعث این کار شدند تشکر می کنم.
January 6th, 2009, 19:47 | #875 |
Member
|
0
دوستان یه نگاهی به ساعت سایت بندازین این فقط مشکل من هست یا نه؟ من که بررسی کردم تقریبا یک ساعت جلوتر می زنه نمی دونم شاید من یک ساعت عقب موندم |
January 6th, 2009, 20:15 | #876 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
این پست را ببینید: http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...&postcount=723 |
|
تشکر کننده از Reza: |
January 6th, 2009, 20:50 | #877 |
Member
|
0
نگاهی به تنظیماتم انداختم درست بودن. فکر کنم تازگیا اینطوری شده باشه. |
January 6th, 2009, 21:02 | #878 |
مدیر سایت
|
|
تشکر کننده از Reza: |
January 6th, 2009, 21:47 | #879 | |
Member
تاريخ عضويت: Dec 2006
تشکر از ايشان: 139 بار در 48 پست
|
0
نقل قول:
با سلام آقا رضا برای منم اینطوری شده بود اما تا اومدم به شما بگم درست شد. فقط میخواست دکتر ببینه تا خوب بشه. با تشکر و خسته نباشید آخرین ويرايش توسط Javid-fx در January 6th, 2009 و ساعت 22:07 دليل: رفع مشکل |
|
January 6th, 2009, 23:45 | #880 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2007
تشکر از ايشان: 5,168 بار در 883 پست
|
0
درباره مشکل سایت در زمینه حق کپی رایت و در امان ماندن از همچین خطرات احتمالی 1 ایجاد یک کاربر مجازی (با نام اپلودر یا...) 2 خرید یک اشتراک از سایت های ارائه دهنده هاست(رپیدشر یا ....) حالا اصل کار افرادی که در جستجوی کتاب یا نرم افزار هستند به پروفایل کاربر مجازی وصل میشن و در پروفایل ادرس یک سایت یا وبلاگ قرار بگیرد و در ان وبلاگ یا سایت فقط لیست لینک ها باشد اونهم به صورت دسته بندی و مجزا از این طریق با استفاده از شاخه گزاری در مسیر دانلود مشکل تهدید را برای خودمون حل میکنیم اما میبایست هاستی را انتخاب کنیم که مدیران نیز بتوانند به ان دسترسی داشته و اطلاعات را در ان ذخیره کنند نکته وبلاگ یا هاست اپلودر نباید مشمول قانون کپی رایت باشد که بهترین گزینه همان وبلاگ است که هزینه ای نیز ندارد./ |
2 تشکر کننده از HERCOOL: |
January 7th, 2009, 02:08 | #881 |
Member
|
0
مشکل حل شد. آخرین ويرايش توسط tabriz1366 در January 7th, 2009 و ساعت 02:12 |
January 9th, 2009, 03:19 | #882 |
Senior Member
|
0
بعضی از دوستان تازه وارد برای رساندن تعداد ارسالهاشون به 30 یک باره شروع به زدن پست در همه ی تاپیکها می کنند آن هم با این مضمون ها سلام بسیار خوب بسیار عالی و ... این جالب نیست . |
January 9th, 2009, 08:05 | #883 | |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
نقل قول:
نگران این موضوع نباشید اینگونه پست ها توسط مدیران تالار ها حذف خواهد شد. متشکرم |
|
4 تشکر کننده از Hamed2420: |
January 15th, 2009, 20:43 | #884 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: كرج
تشکر از ايشان: 4,255 بار در 1,272 پست
|
0
یک سوال داشتم ایا جای این تاپیک در مباحث تالار عمومی فارکس است ؟ http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4644 این تاپیک به عقیده من جای دیگری باید عنوان میشد (موضوع ازاد) فقط برام سوال شده بود گفتم بپرسم پ.ن: هیچ مشکلی هم با هیچ کس ندارم دوستان سو برداشت نکنند . سخنم فقط با اقا رضا بود از لطف و جواب شما بینهایت سپاسگذارم نوشته نویسنده که در اینجا ، به مبانی ستاره شناسی و نه از منظر فارکس بلکه از منظر علمی بپردازیم تا دوستانی که علاقمند هستند این موضوع را به طریق علمی نیز دنبال کنند .
هيچ چيزي زير خورشيد خدا تازه نيست! اساس تحليل تكنيكال هم تكرار پترنها رفتار قيمتي حدود حمايت و مقاومت و ...هست. آخرین ويرايش توسط سعید حاج حیدری در January 15th, 2009 و ساعت 20:46 |
January 15th, 2009, 23:05 | #885 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
در تالار موضوعات عمومی امکان ضمیمه کردن فایل وجود ندارد. لذا به پیشنهاد جناب rasputin، تاپیک در تالار عمومی فارکس باقی ماند تا فایلها و تصاویر تاپیک به پستها ضمیمه شوند و برای آینده باقی بمانند. توضیح اینکه در vBulletin امکان ضمیمه کردن فایل در یک تاپیک، به تالاری که تاپیک در آن وجود دارد بستگی دارد. موفق باشید |
|
6 تشکر کننده از Reza: |
Bookmarks |
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|