December 7th, 2008, 01:34 | #76 |
Senior Member
|
0
آقا رضا اگر مسابقه ای راه انداختید که زمان برگزاریش بین 12 ماه تا 18 ماه بود،من رو هم خبر کنید. با تشکر
December 9th, 2008, 09:55 | #77 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: in the world of 010101010101
تشکر از ايشان: 123 بار در 56 پست
|
0
و فقط وقت تلف کردن . . . برای تیم برگذار کننده مسابقه ارزوی موفقیت می کنم
December 9th, 2008, 11:35 | #78 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 1,817 بار در 524 پست
|
0
نقل قول:
اگه نظر دادن فرمالیته بود.مدیر سایت چنین تاپیکی را ایجاد نمیکرد.
December 9th, 2008, 16:36 | #79 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: in the world of 010101010101
تشکر از ايشان: 123 بار در 56 پست
|
0
نقل قول:
موفق باشید
December 9th, 2008, 18:13 | #80 |
Member
تاريخ عضويت: Dec 2008
محل سكونت: زمان
تشکر از ايشان: 142 بار در 32 پست
|
0
بالانس باید برای یه نفر مشخص بشه . چرا ؟ چون که همه میان تو بازار سود کنن ، نمیان واسه تفریح که . یعنی این که یه نفر اگه 100 پپ با یک دهم لات سود کنه . با یه نفری که 10 پپ ولی با یک لات سود کنه . تو سودشون فرقی نداره . ولی اگه کسی که بتونه 100 پپ با یک لات سود کنه و یه نفر 100 پپ با یک دهم لات سود کنه ، آیا اینا باهم برابرن ؟؟؟ به نظر شما کدوم برندس ؟؟؟ ولی هر کس بتونه تو بازار سود بیشتری کسب کنه اون برنده است . و در مورد سود های شانسی ، به نظر من سود شانسی وجود نداره . چون همین سود برای تمام افراد می تونسته باشه ، چرا دیگران این سود ها رو نمی گیرن و وقتی دیگران می گیرن میگن شانسی بوده . به نظر من هر کس بتونه این سود ها رو بگیره تو بازار برنده اونه . اینا نظر من بودن . و هر کسی هم یه نظر خاص خودشو داره و من به نظر دیگران احترام می گذارم و نظر دیگران را تکذیب نمی کنم . اگه نتونستم خوب توضیح بدم به بزرگی خودتون ببخشید . چون تازه واردم . |
2 تشکر کننده از par30an: |
December 10th, 2008, 17:44 | #81 |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 58 بار در 26 پست
|
0
December 15th, 2008, 12:44 | #82 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2008
تشکر از ايشان: 660 بار در 253 پست
|
0
با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از شروع ثبت نام دور دوم میگذره و احتمالا قسمت عمده شرکت کنندگان اعلام آمادگی کردن ، ممکنه بفرمایید برنامه مد نظرتون برای برای زمان شروع مسابقه و شرایط اون به چه شکل هست ؟ با تشکر |
December 21st, 2008, 13:18 | #83 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
همانروط که در تاپیک اطلاعیه ها اعلام شد، دومین دوره مسابقات فارکس سايت سرمایه در تاریخ دوشنبه 87/10/16 آغاز خواهد شد. با توجه به نظرات مطرح شده توسط دوستان، برای معیارهای انتخاب برندگان دو گزینه پیش رو داریم: 1- شرایطی مشابه اولین دوره (این پست را ببینید) 2- حساب های دمو 1000 دلاری با لوریج 1:10 و انتخاب نفرات برگزیده بر اساس بالانس نهایی از نظر من گزینه 1 منطقی تر و عادلانه تر است. اما ظاهرا برخی دوستان به گزینه 2 متمایل هستند. از طرفی اعلام نتایج و انتخاب نفرات برگزیده بر اساس بالانس نهایی، بسیار آسان تر است و وقت کمتری از ما می گیرد. لطفا نظرات نهایی در این مورد را اعلام کنید تا ظرف چند روز آینده قوانین مسابقه را اعلام کنیم. با تشکر |
7 تشکر کننده از Reza: |
December 22nd, 2008, 02:47 | #84 |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
به نظرم از میان این دو انتخاب، راه دوم بهتر و شفافتر است. |
4 تشکر کننده از AmirBabak: |
December 22nd, 2008, 04:13 | #85 |
Senior Member
|
0
در مورد انتخاب یکی از این روشها هم بنده یکی از کسانی بودم که پیشنهاد دوم رو مطرح کردم و دلایل اون رو هم در چند پست خدمت دوستان عرض کردم.که به طور خلاصه میتونم بگم : ایجاد کمترین مانع برای تریدرها با روشهای مختلف و واقعی بودن هر چه بیشتر نتایج کسب شده و از طرفی کنترل ریسک در جهت اهداف آموزشی مسابقه با استفاده از لوریج پایین و نیز به حداقل رساندن شانس در این مسابقه با حفظ استقلال روش تریدرها. همچنین با این روش مانند تمام مسابقه ها اعلام هر روزه رده بندی واقعی افراد بسیار آسانتر شده و امکانپذیر میشود و شرکت کنندگان از این حق مسلم خود در طی مسابقه نیز بهره مند خواهند شد. در ضمن جا داره در اینجا نکته ای را خدمت دوستان عرض کنم: بنده فکر میکنم با این لوریج نتایج در پایان تا حدودی قابل پیش بینی است:از انبوه شرکت کنندگان کمتر کسی کال شده و برندگان نیز با سودی معقول برای یک ماه برنده شده اند.فکر نمیکنید این حالت برای اکثریت تازه کار در این بازار میتواند بزرگترین درس آموزشی باشد؟با توجه به اینکه میدانیم اولین شرط برای موفقیت در این بازار بقا در آن است و باز میدانیم بزرگترین نقطه ضعف اکثریت بازندگان ضعف در مدیریت سرمایه و ریسک به دلیل توقعات آنچنانی و خطرناک از این بازار است. در مقابل در دیگر مسابقات آماتورها با دیدن سودهای نجومی برندگان ( که به طور حتم از فاکتور شانس هم در کنار توانائیهایشان بهره زیادی برده اند) بدترین بد آموزی ممکن را خواهند داشت و برای همین میبینیم که خیلی از اساتید شرکت در مسابقات فارکس را به خاطر همین بد آموزیهای آن توصیه نمیکنند. ولی سایت سرمایه میتواند با برگزاری مسابقه با چنین قانونی این قاعده را در هم بشکند و برعکس این مسابقه را به بهترین کلاس آموزشی برای تریدرها تبدیل کند. اینها البته نظرات کوچکترین عضو این سایت بود و باز مانند دور قبل بنده در پایان تابع نظر جمع خواهم بود. |
6 تشکر کننده از Kourosh007: |
December 22nd, 2008, 06:05 | #86 |
مدیر تالار مدیریت سرمایه - مدیر تالار روانشناسی در معاملهگری
|
0
با وجود گزینه دوم میتوان نقش دراودون را لحاظ شده دانست.
December 22nd, 2008, 10:03 | #87 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2008
تشکر از ايشان: 1,108 بار در 257 پست
|
0
گزینه دوم
December 22nd, 2008, 11:21 | #88 |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 58 بار در 26 پست
|
0
من دفعه قبل پستی که فرستادم پاک شده، فکر نمی کنم چیز بدی نوشته بودم، ولی خوب پاک کردنش.. اگر واقعا ً اینطوری بوده کاش دلیلش رو بهم بگن... در مورد شرایط مسابقه، دوستان تا اینجا هر کی پست گذاشته با دومی موافق بوده، فکر می کنم بد نباشه، شاید کمی سخت به نظر برسه و اونهم اینه که به نظر نمی رسه مثل دفعه های قبل بشه آخر مسابقه مارجین رو چند برابرش کرد... اما من با اولی بیشتر موافقم، هر کسی روش خودش رو داره و شرایط مسابقه رو با اون می سنجه... البته دلیل من لورج ِ خیلی پایین هست... فکر می کنم دلیلم منطقی باشه، اگر حس کردین اینطوره لطفا ً نظرتون رو بگین: یکی از اهداف مسابقه، محک تریدرهاس و این باید با شرایط بیرونی و واقعی تطابق داشته باشه، تفاوت مارجین در دوره های مختلف چیز خوبیه، چون تریدرها به تفاوت حجم ها عادت می کنن، اما شاید نزدیک به 99/9% مواقع، تریدرها برای معاملات واقعی، لورجی نزدیک به 100 یا 200 رو انتخاب می کنن، در واقع لورج ِ بالا رو... اما لورج 10 اصلا ً در جایی غیر از این مسابقه کاربرد نداره شاید... باز هم می گم شاید... اگر کسی نظر دیگه ای داره من به اون احترام می ذارم. ولی لورج پایین یه مقدار ناامید کننده اس... باز 100 خیلی خوب بود، حتی اگر مارجین پایین تر بود مهم نبود.... اصلا ً مارجین 10 دلار باشه، ولی لورج ِ خیلی پایین دور از واقعیته و قرار نیس این مسابقه چیزی دور از واقعیت باشه... کدوم یک از تریدرها اینجا تو اکانت ِ ریل با لورج ِ 10 کار می کنه؟ اون بیاد بگه مخالفم! ولی با بالانس نهایی موافقم! کاملا ً! ممنون
December 22nd, 2008, 11:46 | #89 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 247 بار در 87 پست
|
0
|
December 22nd, 2008, 12:12 | #90 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
پستی از شما پاک نشده. احتمالا پست مورد نظر را در تاپیک دیگری درج کردید. برای یافتن پستهای خود روی لینک زیر کلیک کنید: http://forum.sarmaye.com/search.php?do=finduser&u=15921 موفق باشید |
|
تشکر کننده از Reza: |
Bookmarks |
برچسبها |
فارکس, نقد, نظر, مسابقات, اولین, دوره, دربارهی, سایت, سرمایه |
|
|