April 11th, 2006, 10:33 | #76 |
Senior Member
|
0
|
April 23rd, 2006, 15:50 | #77 |
Member
|
0
من پنج سال است که با بورس کار میکنم. لطفن میخاستم بدونم برای توانستن انالیز کردن سحامحای ایرانی کجا میشه فایلحای metastock مربوت به سحامحای اوراق بحادور تحران را پیدا کرد . متشکر . و در خدمتتان حستم . ببخشید تگر یرانی نوشتن بنده خئب نیست . امایل من حست [email protected] |
June 29th, 2006, 22:33 | #78 |
Senior Member
|
AmiBroker 4.80
June 29th, 2006, 22:35 | #79 |
Senior Member
|
ELWAVE 7.1
June 29th, 2006, 22:53 | #80 |
Senior Member
|
MetaStock Pro 9
انسان ها شكست نمي خورند، تنها تلاش كردنشان را متوقف مي كنند آخرین ويرايش توسط amirrh در June 29th, 2006 و ساعت 23:05 |
June 29th, 2006, 22:55 | #81 |
Senior Member
|
0
http://www.webdidi.com/Stock/stock-download.htm
انسان ها شكست نمي خورند، تنها تلاش كردنشان را متوقف مي كنند آخرین ويرايش توسط amirrh در June 29th, 2006 و ساعت 23:02 |
July 30th, 2006, 13:17 | #82 |
Banned
|
كمك !!!
0
ديتاي بورس تهران رو از كجا مبشه گرفت ؟ لطفا تمام مراحل كار را توضيح دهيد . ميخواهم پترن هاي فيبوناچي را در بورس تهران هم تست كنم . اگر در بورس گيج خودمون هم جواب بدهند ديگه عشق است و صفا |
July 30th, 2006, 14:01 | #83 | |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
نقل قول:
شکار پروانه و خرچنگ قورباغه در بورس تهران آغاز میشود آقا ما هم هستیم ارادت یا علی |
|
July 30th, 2006, 14:04 | #84 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
اراك جان، گويا از اوضاع اخير بورس خبر نداري. تو بورس تهران چشم غيرمسلح كه هيچ، ببخشيد ولي چشم كور هم تشخيص ميده نيازي به ابزارهاي پيچيده وجود نداره. فقط حيف كه نميشه short كرد (شاخص كل فعلي 9100) خودرويي ها و سيمانيها كه ميگفتند محكم است و نميريزد، بعد باز شدن ... موفق باشيد ........................... رشيدي
July 30th, 2006, 14:56 | #85 |
Banned
|
0
ياسر جان در جريان اوضاع بورس تهران هستم و ميدونم كه بورس ايران خيلي آب دوغ خياريه ولي گفتم شايد بعضي سهام ها با اين پترن ها جواب بدهند همان طوري كه در سهام هاي آمريكايي هم بعضي سهام ها عالي جواب ميدهند كسي نيست كمك كنه ؟ |
July 30th, 2006, 15:06 | #86 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
اراك جان، موضوعي كه در سهام امريكا ميگي بازار NYSE هست يا NASDAQ؟ اگر دومي هست از كجا چارت هاشو ميبيني؟ هيچ بروكر متاتريدري نيست كه اينها رو داشته باشه(نزدك). يك ليست ثابت cfd دارن كه همش هم مال NYSE هست. اوضاع بورس تهران كه خيلي وقته اونطوريه، من منظورم كاهش 400 واحدي طي يك هفته گذشته بوده، مربوط به باز كردن پنجاه شصت تا سهم عمدتا سيماني و خودرويي. كلا روي همون امريكاييش كار كني سنگين تره چون هر ابزاري روي اين چارتها بگذاري ميگه سل سل سل. و نميشه هم فروخت! ;-) براي اطلاعات اينجا را ببين. موفق باشيد ................................. رشيدي پي نوشت: اگر در تاپيك مربوطه، در مورد سهام امريكا و پترنهاي فيبو توضيح بدي ممنون ميشم. مثلا چند تا مثال بزني. در مورد سهام خارج از ايران خيلي كم كار شده تابحال در اين فروم. من علاقمندم.
July 30th, 2006, 15:49 | #87 |
Banned
|
0
ياسر جان بازار nasdaq هم در متا تريدر وجود دارد . بروكر hyinvestment كه محسن جان در قسمت بروكر ها معرفي كردند بازار nasdaq را دارد . در ضمن اين بروكر سهام شركت هاي GOOGLE - YAHOO - APPLE را هم دارد http://www.hyinvestment.com/english/home.html من از چارت بروكر هاي ديگر هم استفاده ميكنم . به عنوان نمونه : http://www.windsorbrokers.biz/web/cm...ts/shares.html http://www.northfinance.com/eng/cfd/...pecifications/ http://www.alpari-idc.com/en/markets/cspec http://www.finance.sts.bg در زمينه CFD هنوز در ابتداي كار هستم و اطلاعاتم كامل نيست و اگر دوستان ديگر عنايت كنند استفاده خواهم كرد و ممنون خواهم شد . در مورد پترن در سهام ها هم چشم از اين به بعد در صورت رويت پترن در سايت خواهم گذاشت شاد و پيروز و تندرست باشيد . |
July 31st, 2006, 06:29 | #88 | |
مدیر ارشد
تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 12,833 بار در 2,939 پست
|
0
نقل قول:
همانطور كه آقا ياسر در لينك بالا اشاره كردند مي توانيد با برنامه ي فوق اطلاعات را در فرمت csv و txt براي متااستاك دريافت كنيد . فقط نكته اي هست كه هنوز چك نكرده ام و مطمئن نيستم . حدود 2 سال است كه من مشترك اين برنامه هستم و با كمك آن داده ها را دريافت مي كنم . هفته ي گذشته از شركت مربوطه تماس گرفتند و گفتند كه شرايط اشتراك تغيير كرده و تغييراتي نيز در فرمت برنامه صورت گرفته و كلي حرف ديگه كه دست آخر برداشت من اين بود كه ظاهراً از حالت رايگان خارج شده و چون موضوع فعلاً جذابيت چنداني نداره من هم هنوز چك نكردم ببينم دقيقاً چه اتفاقي افتاده موفق باشيد |
|
August 12th, 2006, 10:27 | #89 |
Senior Member
|
0
متاسفانه نرم افزار دیتای بورس آریا سهام از حالت رایگان خارج شده است . برای دریافت اطلاعات بهتر است به این قسمت سایت خدمات بورس تهران مراجعه نمایید و با انتخاب نماد و بازه زمانی دیتای مورد نیاز را برای متا استاک یا امی بروکر دانلود کنید.
November 17th, 2006, 01:32 | #90 |
Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
تشکر از ايشان: 193 بار در 59 پست
|
0
تو این تاپیک ، دو تا بحث وجود داره. اولین گرفتن قیمته و دومی انتقال آن به یه نرم افزار برای استفاده و تحلیله. من به قسمت دوم میپردازم. برای تحلیل بازار سرمایه اگر بخواهیم از پلتفرمی برای تحلیل تکنیکال و روند تغییرات قیمت در گذشته استفاده کنیم، نرم افزار های بسیار زیادی هست اما دو تا نرم افزار اینجا معرفی میکنم که به راحتی میتوانید اطلاعات را در آنها import و تحلیل کنید. ( البته با اجازه بزرگترها ) 1- Meta Stock 9 در بالا استادم amirrh لطف کردن و آپلودش کردن ، در غیر اینصورت نرم افزار و براحتی، با خرید یک CD یا DVD حسابداری و یا سهام میتوانید تهیه و استفاده کنید. 2-AdvanceGet 8 دومی را هم برای شما میگزارم تا دیگه اینقدر به excel گیر ندید. آخه مگه Excel هم برنامه تحلیل و آنالیزه ؟ .
برچسبها |
نرم, افزارهاي, بورس, تهران |
|
|