January 17th, 2009, 00:18 | #76 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2007
تشکر از ايشان: 3,297 بار در 761 پست
|
0
نقل قول:
فکر میکنم بروکر رو هم نمیدونه ، پس سریعا پستهای مربوط به بروکر رو پاک کنید.
January 17th, 2009, 00:20 | #77 |
مسئول سابق ماهنامه سرمایه
|
0
January 17th, 2009, 00:21 | #78 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,577 بار در 309 پست
|
0
نقل قول:
در مورد اين قضيه كه گفتيد من يك حسابم كال شد چون اين وروجك(پسرم كه عكسش هست) جاي من تريد ميكرد چه جوري نميدونم ولي خوب كالم كرد. اما يك مطلب مهم اينكه آنتي ويروس و آنتي هك ها در بعضي مواقع كارايي نداره بهترين كار 1- عوض كردن ويندوز هر سه ماه 2- پاك كردن كوكي ها هر شب در قسمت اينترنت آپشن هست. بهر حال وقتي هك ميشي و خودتو خبر نداري هكر كليه اطلاعات شما را ذخيره ميكنه مثل اينكه شما يك صفحه از وب را در قسمت فيوريت اد ميكنيد. با كليك بر روي آن صفحه وب باز ميشه. اين قضيه هم در مورد كامپيوتر هست البته از روي آي پي.
January 17th, 2009, 00:33 | #80 |
Senior Member
|
0
از مدیران سایت میخوام نام تاپیک را به هک شدن آیدی وحید درزی تغییر بدن این عنوان به واقع خیلی از سرمایه گذارها رو ترسونده لطفا مسئله رو اینقدر بزرگ نکنید 5 صفحه این تاپیک پست خورده مرسی پناهی
January 17th, 2009, 00:34 | #81 |
Senior Member
|
0
جناب آقا وحيد بابت اين مورد واقعآمتاسفم اگر كاري از دست اينجانب بر مي آيد در خدمتيم جداي از اين برنامه از همه دوستاني كه در زمينه امنيت كامپيوتر اطلاعات كافي و تخصصي دارند تقاضا مندم در فرصتي مناسب بحث كاملي شود تا اين مورد براي ديگر دوستان پيش نيايد چون تنها موردي كه ما توجه زيادي به آن نمي كنيم قضيه سكيور و امنيت شبكه و كامپيوترمان است با تشكر آخرین ويرايش توسط amin233 در January 17th, 2009 و ساعت 00:39 |
January 17th, 2009, 00:37 | #82 |
کاربر برگزیده مهرماه 87
|
0
موسیقی دارای کیفیتی 4 بعدی . بر ذهن نیمه هشیار اثر میگذارد و انجام کارهای شگفت را ممکن و اسان میکند آخرین ويرايش توسط piano11 در January 17th, 2009 و ساعت 00:42 |
January 17th, 2009, 00:37 | #83 | |
|
0
نقل قول:
January 17th, 2009, 00:39 | #84 |
Senior Member
تشکر از ايشان: 1,552 بار در 366 پست
|
0
شاید خیلی از دوستان مثل من اطلاعاتشون از هک و راههای مقابله با اون کم باشه .. در هر صورت خیلی میتونه مفید باشه دوستان حرفه ای خواهشن اقدام کنید .
January 17th, 2009, 00:42 | #85 |
Senior Member
|
0
ايشالا هرچي زودتر مشكلتون برطرف ميشه .
January 17th, 2009, 00:44 | #86 |
|
0
January 17th, 2009, 00:51 | #87 |
Senior Member
|
0
ببینید اگر کسی شماره حساب و پسورد کسی را بداند فقط می تواند پوزیشن بگیرد همین. چون برای برداشت از حساب به 2 پارامتر مهم نیاز دارد: 1- امضاء طرف در زمان افتتاح حساب 2- برداشت فقط به حساب بانکی صاحب حساب ریخته می شود. که البته این دومی را میشه یه کارهائی کرد. ولی اولی را خیر مگر اینکه از امضاء طرف خبر داشته باشه. به هر حال آقای درزی امیدوارم هر چه زودتر مشکل تون حل شود.
January 17th, 2009, 00:54 | #88 |
Senior Member
تشکر از ايشان: 1,552 بار در 366 پست
|
0
جناب پناهی و سبوکی درست میفرمایند که نمیتونن کاری کنن و درامد زایی براشون نداره ولی میتونن حساب رو براحتی کال کنن همین خودش خیلی بده .. البته شاید کسی با اقا وحید خصومت داشته ولی از کجا معلوم همین مشکل فردا برا من و شما پیش نیاد دوست عزیز ../
January 17th, 2009, 00:58 | #89 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
|
0
نقل قول:
و به نظر من تمام مشکلات حک بین تریدرا از یاهو مسنجر میشه و همون طور که دوستان گفتن برنامه های Key Logger. من خودم به شخصه چند سال پیش در زمان ایگولد (E-gold) شاهد حک شدن حساب یکی از دوستانم بودم به وسیله همین نرم افزارهای Key logger .
January 17th, 2009, 00:59 | #90 |
|
0
یک تریدر باید علاوه بر دانش ترید به موارد دیگری نیز اشراف داشته باشد که از جمله آن امنیت سیستم است . هدف این بود تا هشداری داده شود تا همانند حقیر یک هفته گرفتار نشوید . ضرر مالی فدای سرتان ، اما دردسرش پیرم کرد . قضیه به فارکس ربطی ندارد و امیدوارم کسی اشتباه برداشت نکند و به بیراهه نرود ، ولی حساب فارکسی مورد حمله قرار گرفته ، یعنی بر خلاف نظر دوستان من دلایلی دارم که طرف تریدر بوده است ، بگذریم ، نمی خوام ریز بشم ، این تاپیک هدفش هشدار و اطلاع رسانی بود ، و یک پیام برای دوست تریدر و هکر خودم که برادر برو از تلاشت نون بخور . مدیران برای هرگونه اقدامی درباره تاپیک مختارن ، یا علی .
فارکس, کردن, هک, جدید, درآمد, زائی, شیوه |
|
|