September 8th, 2008, 02:24 | #76 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2006
تشکر از ايشان: 369 بار در 208 پست
|
0
نقل قول:
اکثر کسانی که این احساس بهشون دست میده محترمانه خداحافظی می کنند یا یهو غیب می شن . تا حالا از خودتون پرسیدین چرا کسانی که 3 سال پیش روزی 100 تا پست می زدن الان یا رفتن یا با آی دی دیگه میان ؟ ( یکیش همین خود من )
September 8th, 2008, 02:29 | #77 | ||
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
نقل قول:
نقل قول:
بنده چه سودی از ماجرا میبرم؟ بنده فقط از حق خودم در مقابل حرکات جنابعالی دفاع کردم و از شما هم تقاضا میکنم که از حاشیه دوری کنید. ارادتمندم |
||
September 8th, 2008, 02:30 | #78 | |
مسئول سابق ماهنامه سرمایه
|
0
نقل قول:
September 8th, 2008, 02:34 | #79 |
|
0
داستان گاو 9 من شیر رو شنیدی؟ بعنوان یک دوست میترسم مصداق حال تو شود. امیر جان داغ دلم رو تازه کردی ، داشت بغضم می ترکید که تو اومدی ، این پستت همیشه تو یادم می مونه . با ارادت
September 8th, 2008, 02:35 | #80 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
درزی جان نمیگم اهمیت نداره ولی مسئله اصلی این نیست که به دیگران اثبات بشه که تو کی بودی و کی هستی. مهم اینه که تو واقعا کی هستی و بعد از اون اینه که خودت صادقانه فکر میکنی که می خواهی کی باشی. شورو اشتیاقت هم اگر بوده بعیده که به این سادگی ها از بین رفته باشه. اگر یه نگاه آروم بندازی حتما دوباره میبینیش. مقصر هم نیستی. اصلا اگر شما ناراحت نباشی برای کسی مشکل خاصی پیش نیامده که مقصری داشته باشه و اون شما باشی. حیثیتی هم از دست نرفته. بحران روحی موحی هم بیل میرم. بیا همین الان بریم بخوابیم و به هیچی هم فکر نکنیم. فردا صبح که از خواب بیدار بشی میبینیم که وه عجب روز باحالیه. بازار و گپ قیمت و ... رو هم بی خیال. خسته ایم داداش من خسته راه علاجش هم ساده است. استراحت |
|
3 تشکر کننده از FRXCFD: |
September 8th, 2008, 02:39 | #81 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
تشکر از ايشان: 5,643 بار در 1,410 پست
|
0
|
September 8th, 2008, 02:40 | #82 | |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
نقل قول:
بخدا قسم منظوری نداشتم. میخواستم خودت رو بی اجر نکنی. اینهمه زحمت و یادگار قشنگ رو با این مطالب لوث نکنی. همین به مولا. |
|
5 تشکر کننده از AmirBabak: |
September 8th, 2008, 02:43 | #83 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
از شانس بدت شما تیر خلاصی زدی به ایشون وگرنه شما رو همه دوست دارن مخلصیم
September 8th, 2008, 02:44 | #84 | |
|
0
نقل قول:
نه اشتباه نکن ، خدا شاهده آرومم کردی ، رفتم یه آب خوردم ، رفاقتت رو تموم کردی در حقم ، چرا ناراحت شده باشم ؟؟ مگه دیوانه شدم امیر جان ، من ممنونم ازت ، گفتم که این پستت رو هیچ وقت فراموش نمی کنم .
September 8th, 2008, 02:46 | #85 | |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
نقل قول:
پس شما هم میتوانستید وارد حاشیه بشوید، اما بزرگواری به خرج دادید و نتیجه این حرکت معقول رو هم در حال حاضر شاهد هستید. (میزان محبوبیتتون، میزان تشکر هاتون و میزان اعتبارتون) بنده یکبار از جناب درزی بر سر مسائل گذشته عذرخواهی کرده بودم و اینبار هم این کار رو انجام میدم. هر چند که ایشون این عذرخواهی رو مظلوم نمایی لقب میدهند. خدا شاهد هست که در این چند سال دو یا سه بار وارد حاشیه شدم که دو بارش با جناب درزی بوده و در مقابل ایشون از خود دفاع کردم. وحید خان بنده از شما معذرت خواهی میکنم. امیدوارم که اگر پیش آمدن این مسائل تقصیر بنده هست، مرا ببخشی. ارادتمندم |
|
22 تشکر کننده از Hamed2420: |
September 8th, 2008, 02:50 | #86 | |
|
0
نقل قول:
مشکلی نیست . با ارادت
September 8th, 2008, 02:52 | #87 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
این سیستم تشکر و اعتبار سنجی به نظرم برای هیچ فرومی مفید نیست و در حقیقت ضررهایش بیشتر از منافعش هست ( منکر منافعش نیستم ) من کلا با هرگونه اندازه گیری و ارزش گذاری برای انسانها مخالفم از قبیل معدل برای درس - تست هوش - مدرسه تیزهوشان و ... چون اصلا نمیشه هیچ انسانی را ارزش گذاری کرد و تمام سیستمها انسان رو خطی اندازه گیری می کنند درحالیکه انسان بسیار پیچیده است.
September 8th, 2008, 02:56 | #88 |
|
0
برای حسن نیت به سفارش دوستان ما همه را حلال کردیم ، اما قرار نیست از حقمان بگذریم .
September 8th, 2008, 02:58 | #89 | |
|
0
نقل قول:
و کسی پاسخگو نیست ...
September 8th, 2008, 02:59 | #90 |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
|
15 تشکر کننده از AmirBabak: |