January 25th, 2009, 00:18 | #76 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
|
0
نقل قول:
یعنی شما فقط آی پی رو ست میکنید توی ویندوز و نیاز ندارید پوزر نیم و پسورد بدین ؟ و آیا وقتی وارد ویندوز میشید بدون هیچ اقدامی اینترنت دارید ( چون یه بار قبلا ست کردین ) ؟ ممنون میشم جواب بدید
January 25th, 2009, 02:10 | #77 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: اهواز
تشکر از ايشان: 246 بار در 125 پست
|
0
این یکی از بزرگترین و کاملترین سایت های فارسی درمورد لینوکس است. http://www.technotux.org/html/index.php مقالات آموزشی خیلی خوبی به فارسی داره.امیدوارم مفید باشه
January 25th, 2009, 02:17 | #78 | |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
نقل قول:
من به محض اينكه روشن ميكنم تو اينترنت هستم يوزر و پس هم نميدم به محض اينكه رايانه روشن بشه ياهو هم روشنه و كلا تو نت هستم روش ساخت كانكشن رو هم كه براي شما توضيح دادم! اما اينكه مودم رو روتر ميكنند فكر كنم اره چون هر وقت اي اس پي عوض ميكنم بايد مودم رو ببرم تا كانفيگ كنن ممنون از راهنمايي شما
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع) آخرین ويرايش توسط وحید در January 25th, 2009 و ساعت 02:26 |
|
January 25th, 2009, 07:15 | #79 |
|
0
عكس اين رو كه در ويندوز دارم براتون ميفرستم من همه اينها رو كامل ميكنم براي يك بار بعد هميشه ديگه خودش كار ميده مگه اينكه خودم قطع كنم اون رو جايي هم براي دادن پسورد نداره ببينم بالاخره من از رو ميرم يا اين ابونتو يا جناب HardyLaity فرار ميكنه http://night-skin.com/up/images/tonz...olzywpho0s.gif http://night-skin.com/up/images/e034...12q4w38tv8.gif
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع) آخرین ويرايش توسط وحید در January 25th, 2009 و ساعت 07:26 |
January 25th, 2009, 18:27 | #80 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
کار شما خیلی آسونه مودم شما توسط آی اس پی ، برای روتر تنظیم شده شما الان فقط باید این تنظیمات رو به اوبنتو بدین فکر میکنم شما الان دارید دنبال جائی میگردید که این تنظیمات رو داخلش انجام بدید شما نیازی به اون فایلها که معرفی کردم ندارید وارد اوبنتو شوید و از منوی System > Preferences برنامه Network Configuration رو اجرا کنید ، با صفحه زیر رو برو میشید روی کلیک ADD کنید و صفحه زیر را مشاهده میکنید روی IPv4 Settings کلیک کنید و متود رو روی منوال بزارید شما دنبال همین میگشتید موفق باشید
راز موفقت در زندگی را فقط کسانی آموختند که در زندگی موفق نشدند . آخرین ويرايش توسط HardyLaity در January 25th, 2009 و ساعت 18:29 |
|
تشکر کننده از HardyLaity: |
January 25th, 2009, 19:46 | #81 |
|
0
مشكل حل شد اما الان به كارت گرافيكم گير داده انويديا جيفورس 8300 ممنون ميشم اين مشكل رو هم كنكاش كنيد
January 25th, 2009, 20:38 | #82 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
خوشحالم که مشکلتون حل شده اینها یه ریزه دقت میخواد نه کنکاش جونم واستون بگه که برید توی این مسیر System >Administartion > Hardware Drivers اینجا خودش سخت افزارها تون رو شناسائی میکنه که nvidia رو هم میتونید اینجا ببینید بزنید اکتیوش کنه خودش میره آخرین درایور رو دانلود میکنه و نصب میکنه اگر هم میخواهید به صورت دستی نصب کنید که خیالتون ۱۰۰٪ راحت باشه توی اون صفحه که رفتید به شما ه ورژن از درایور رو میگه مثلا ۱۷۷ یا ۱۸۰ ( این بستگی به سخت افزارتون داره ) بیائید یه ترمینال باز کنید ( Applications > Accsessories > Terminal ) و توش بنویسید كد:
sudo apt-get install nvidia-glx-177 بعدش هم توی ترمینال این رو بنویسید كد:
sudo apt-get install nvidia-settings حالا که درایور رو نصب کردید دوباره برید توی هاردور درایور و کارت گرافیکتون رو اکتیو کنید بعد هم یه ریستارت بکنید و تمام اگر تنظیمات بخصوصی میخواهد برای صفحتون انجام بدین از این به بعد میتونید به System > Administation > NVIDIA X Server Settings مراجعه کنید یه کنسول کامل برای تنظیمات تصویر دارید موفق باشید
January 25th, 2009, 21:05 | #83 |
|
0
اگه ممكنه نسب مسنجر رو هم يه مرحمت بفرماييد توضيح بديد با تشكر(خيلي گلي)
January 25th, 2009, 21:24 | #84 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
البته این تکست مسنجر هستش و برای ویس چت معمولا خودم از اسکایپ استفاده میکنم که نسخه لینوکسی داره و فوق العاده هم کیفیتش بالاست و یا یاهو مسنجر رو توی ویندوز ویرچوال باکس اجرا میکنم ( برای مواقع خواص یدونه ویندوز ایکپی توی خود لینوکس نصب کردم ) موفق باشید
January 26th, 2009, 05:33 | #85 | |
|
0
نقل قول:
نحوه دانلود و استفاده از اسكايپ و در زمينه نصب ويندوز داخل لينوكس هم توضيح بفرماييد چند تا سوال هم دارم!؟!!؟؟ از داخل ابونتو بعضي از سايت ها مثل سرمايه رو نميشه باز كرد!!!به نظر شما چه دليلي داره ؟ بعضزي از سايت ها كه اينجا ازاده (ويندوز) اونجا فيلتره!! چگونگي ساخت و استفاده از وي پي ان رو هم يه توضيح بديد!! كارت انويديا 2 تا نشون ميده من كدوم رو بايد نصب كنم يكي 177 ريكامندد و 133 با تشكر بسيار
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع) آخرین ويرايش توسط وحید در January 26th, 2009 و ساعت 05:38 |
|
January 26th, 2009, 05:50 | #86 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
تشکر از ايشان: 1,582 بار در 591 پست
|
0
January 26th, 2009, 07:01 | #87 |
|
0
January 26th, 2009, 07:13 | #88 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
تشکر از ايشان: 1,582 بار در 591 پست
|
0
January 26th, 2009, 07:18 | #89 |
|
0
January 26th, 2009, 11:15 | #90 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
نحوه نصب اسکایپ توی لینوکس خیلی پیچیده و مشکل هستش یه ترمینال باز کنید توش بنویسید كد:
sudo apt-get install skype در مورد نصب ویندوز توی لینوکس هم یک سری ماشینهای مجازی وجود داره ( البته این مخصوص لینوکس نیست توی ویندوز هم این ماشینهای مجازی وجود دارند ) یکی از بهترینهای این ماشینها virtualbox هستش برای نصبش باز هم باید کارهای طاقت فرسائی رو انجام بدین طبق معمول یه ترمینال باز کنید و توش بنویسید كد:
sudo apt-get install virtualbox در خصوص باز نشدن بعضی سایتها من تا به حال به یه همچین موردی بر نخوردم و جائی هم نشنیدم . الان مدتهاست قیافه دوست داشتنی ویندوز رو ندیدم . اما وی پی ان - اون دوتا فایلی که تو اون پست داده بودم رو دانلود و نصب کنید ، البته الان از توی اوبنتو خیلی راحت تر میتونید این کار رو بکنید ( چون الان اونجا اینترنت شما متصل هستش ) فکر نکنم دوباره نیاز باشه بگم ه ترمینال باز کنید از این به بعد کد میدم اولش یه ترمینال باز کنید خودتون اضافه کنید كد:
sudo apt-get install pptp-linux كد:
sudo apt-get install network-manager-pptp در مورد کارت گرافیک هم ۱۷۷ جدیدتر و بهتره اون رو نصب کنید موفق باشید
Bookmarks |
برچسبها |
804, desktop, edition, lts, ubuntu, لینوکس, آموزش |
|
|