April 9th, 2009, 16:08 | #991 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
RSS سایت سرمایه: http://forum.sarmaye.com/external.php?type=RSS2 البته ظاهرا در vBulletin فقط تاپیکهای جدید در RSS ارسال می شوند. موفق باشید |
|
2 تشکر کننده از Reza: |
April 10th, 2009, 10:49 | #992 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2008
تشکر از ايشان: 231 بار در 104 پست
|
0
من چند روزي است كه قصد ايجاد تاپيكي در تالار متاتريدر دارم ولي بعد از وارد شدن به صفحه "ارسال موضوع جديد" و نوشتن مطالب و بعد از كليك كردن بر "ارسال موضوع"، تاپيك ايجاد نمي شود متشكر مي شم مشكل رو بررسي كنيد
April 10th, 2009, 12:37 | #993 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
چه پیامی دریافت می کنید؟ لطفا از صفحه عکس بگیرید و به ایمیل info at sarmaye dot com ارسال کنید تا بررسی کنم. |
|
April 10th, 2009, 18:42 | #994 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
در مورد بازار سهام هم چون در قسمت مجزا از فارکس هست پس مشکلی بوجود نمی یاد هرکس خواست به تالار مربوطه مراجعه می کنه مزاحمتی هم برای تالارهای فارکس نداره. در مورد نرم افزاری هم که فرمودید به این دلیل که کلاً بحث الیوت مبحث مشکل و گیج کننده ای هست و حتی الیوت کارهای حرفه ای خودشون به سختی می تونند این قضیه رو تشخیص بدهند من فکر می کنم جای نرم افزارهای الیوت دقیقاً توی همون تالار هست. ولی در مورد چنگال اندروز، بنظر شما اینکه یه عده این تقاضا رو دادند کافیه که ما یک تالار بزنیم؟ اگر به این صورت هست ما یک تالار با موضوع سود بزنیم، و در اون در مورد سود و زیان، کی برداشت کینم، چقدر سود کردیم خارج بشیم، پشت پرده فارکس و ... صحبت کنیم اینکه طرفدار بیشتری داره. من صحبتم این هست که چرا ماباید برای چنگال اندروز که خودش زیر مجموعه ای خطوط روند کانال ها هست یک تالار مجزا داشته باشیم، چرا مثلاً برای موینگ ها و همگرائی تالار نداریم؟ چرا برای استراتژی هایی که براساس شکست خطوط هست (که خود چنگال اندروز هم دقیقاً یکی از همین هاست) تالار مجزا نداریم. دوستی در یک پیغام خصوصی بمن گفتند که به این دلیل این تالار لازمه که من و چندتن دیگر از دوستان در اون جمع می شیم و صحبت می کنیم، من پیشنهادم این هست که مثل جناب رهجو و یا جناب راسپوتین یک تاپیک بزنید و در اون صحبت کنید، واقعاً یک تالار باید باشه تا شما صحبت کنید؟ من به هر صورت مطیع اوامر مدیریت سایت هستم و فقط فقط نظرم رو گفتم امیدوارم که کسی از دست من دلخور نشده باشه و اگر این مطلب رو عنوان کردم به این دلیل بود که از روز اول تاسیس این تالار این مساله برای من سئوال بود، که چرا چنگال اندروز؟ سال خوبی داشته باشید البرز
دیگه چه خبر؟ آخرین ويرايش توسط lastnight19 در April 10th, 2009 و ساعت 18:46 |
|
تشکر کننده از lastnight19: |
April 11th, 2009, 02:57 | #995 |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
یک پیشنهاد دارم: "اعضایی که در مسابقات سایت(مسابقه ترید دمو، مسابقه اکسپرت نویسی و ...) رتبه اول را کسب میکنند، در بالای Avator شان، عنوان قهرمانی شان درج شود. کاری که پس از نظرسنجی برترین کاربران سایت صورت پذیرفت(تصویر ضمیمه). بعنوان مثال: "قهرمان اولین دوره مسابقات ترید(دمو) سایت سرمایه" همین برای خیلی از دوستان، از هر جایزه ای بهتر است. |
5 تشکر کننده از AmirBabak: |
April 12th, 2009, 00:15 | #996 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
از پیشنهاد شما تشکر می کنم. این پیشنهاد در دوره های بعدی مسابقات اجرا می شود. |
|
4 تشکر کننده از Reza: |
April 18th, 2009, 04:32 | #997 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2005
تشکر از ايشان: 1,067 بار در 376 پست
|
0
نقل قول:
بابت لینک ممنونم. اما همونطور که فرمودید عملا همه پستها در RSS قرار نمیگیرد و فقط تاپیکهای جدید را میفرستد. عملاً Rss سایت کارایی نداره. آیا امکان ترمیم وجود دارد؟ مطمئنا RSS خیلی کاربردی تر از پخش زنده سایت هست. چون اولا پستهارو به صورت کامل میاره و فقط برای مشاهده عکسها نیاز هست تا به صفحه مذکور رجوع شود. ثانیا از فشار روی سرور هم به میزان قابل توجهی کم میکنه و این باعث افزایش سرعت باز شدن صفحات میشه. علاوه بر اینها مزایای دیگری هم داره که خودتون در جریان هستید. فکر میکنم برای سایت بزرگی چون سرمایه راه اندازی Rss ضروری شده باشه. موفق باشید
April 18th, 2009, 10:18 | #998 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
آیا شما یا دوستان دیگر سایتی را سراغ دارید که از vBulletin استفاده کند و RSS کامل (شامل متن تمام پستها) داشته باشد؟ با تشکر |
|
April 18th, 2009, 11:44 | #999 |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
بنده هر روز و حتي چندين بار در روز وارد سايت وزين سرمايه ميشم اما در قسمت ارسالهاي جديد تمامي ارسالهاي جديد وجود ندارد چرا؟
April 18th, 2009, 12:10 | #1000 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
منظور شما این است که با کلیک روی لینک زیر ارسالهای جدید را نمی بینید؟ http://forum.sarmaye.com/search.php?do=getnew |
|
تشکر کننده از Reza: |
April 18th, 2009, 13:27 | #1001 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2005
تشکر از ايشان: 1,067 بار در 376 پست
|
0
نقل قول:
بله خوشبختانه سایت قیمتها اینگونه هست. http://www.gheymatha.com تنها پستهایی که از زیر دست RSS در میره پستهای بخش بحث آزاد این انجمن هست که من اطلاع ندارم عمدی بوده یا سهوی. اما به هر حال کلیه پستهای فنی سایت رو پوشش میده. من مطمئنم اگه پیگیر بشید امکان ترمیم Rss وجود داره. موفق باشید
April 18th, 2009, 13:39 | #1002 | |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
نقل قول:
بعضي از پستهاي جديد را نشان ميدهد و بعضي را نه مثلا يك پست جديد در فلان تاپيك زده شده اما گاهي نشان نميدهد
April 18th, 2009, 22:52 | #1003 |
Senior Member
|
0
آقا من تشكر كم ميارم!!! اگر امكانش هست محدوديت دكمه تشكر رو براي دوستان با سابقه تر برداريد! من 90 درصد زماني كه در روز آنلاين ميشم توي تاپيك هاي سرمايه سير ميكنم! و با خوندن مطالب دوستان اين تشكره تنها گزينه مجازي براي نشان دادن تقدير از اونهاست. حالا نميدونم امكان اين كار وجود داره يا نه. يا اينكه دلايل ديگه اي وجود داره كه تصميم مديران بر منوال فعلي قرار داره. از زحماتي كه براي برپا موندن اين سايت ميكشيد كمال تشكر رو از شما و دوستانتون دارم موفق باشيد پ ن: اين پست رو اشتباهن در تاپيك" پيشنهاد و انتقاد در مورد روش انتخاب كاربر برگزيده ماه" زده بودم كه ازين بابت عذر ميخوام!!
April 18th, 2009, 22:59 | #1004 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
اعتبار بدید
تشکر کننده از isar: |
April 18th, 2009, 23:28 | #1005 |
Senior Member
|
پیشنهاد, انتقاد |
|