April 19th, 2009, 17:11 | #1006 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
نقل قول:
متاسفانه تعداد تشکر روزانه برای تمام اعضاء با یک پارامتر تنظیم می شه و نمیشه برای برخی دوستان این تعداد رو افزایش داد. در مورد دلیل قرار دادن این محدودیت هم قبلا توضیح دادم. با تشکر |
|
تشکر کننده از Reza: |
April 20th, 2009, 12:45 | #1007 |
Senior Member
|
0
من می خواستم بدونم چرا برای سه تالار تحلیل تکنیکال، سیستمها و روشهای معامله و تحلیل فاندامنتال ما فقط یک مدیر برای هر بخش داریم؟ چرا 4 یا 5 مدیر برای هر بخش قرار نمی دید تا مثل کاری که جناب رهجو انجام داد تالارها رو تقسیم بندی کنیم و روشها و تحلیلهای مفیدتر رو از سایر تحلیلهاکه کمتر مورد استفاده هستند جدا نکنیم؟
April 23rd, 2009, 00:14 | #1008 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 1,817 بار در 524 پست
|
0
پیشنهاد میکنم که آموزش چگونگی ایجاد لینک برای دیدن یک پست را در سایت ایجاد کنید. با تشکر
April 23rd, 2009, 14:07 | #1009 |
Senior Member
|
0
این لینکهایی که پایین آرم سایت سرمایه هست و حرف به حرف ایجاد میشود(چی گفتم) مشکل دارند. نقشه راه سایت سرمایه به سیستم اعتبار دهی میرود و سیستم اعتبار دهی به راهنمای برچسب گذاری تاپیک ها راهنمای برچسب گذاری تاپیکها به نقشه راه سرمایه
April 23rd, 2009, 18:34 | #1010 |
Senior Member
|
0
April 23rd, 2009, 18:40 | #1011 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2008
تشکر از ايشان: 3,192 بار در 617 پست
|
0
نقل قول:
اقا رضا همونطور که جناب بلک نینجا گفتند ادرس لینکها با عنوانشون نمی خونه...هر کدوم رو کلیک میکنی میره روی یکی دیگه. با تشکر |
|
2 تشکر کننده از shahroodi: |
April 23rd, 2009, 19:10 | #1012 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
جناب lastnight19 در عکس یکی از لینکهای مورد نظر نشان داده شده.کلیک بفرمایید متوجه میشود. ببخشید نتونستم عکس را پیوست کنم براتون اپلودش کردم. http://rapidshare.com/files/224819726/ninja.bmp.html
بهترین تریدرها شهدا هستند. برای اینکه آنها با خدا معامله کردند. آخرین ويرايش توسط BLACK_NINJA در April 23rd, 2009 و ساعت 19:43 |
|
تشکر کننده از BLACK_NINJA: |
April 29th, 2009, 15:37 | #1013 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: زیر نور ماه
تشکر از ايشان: 1,763 بار در 596 پست
|
0
پیشنهاد حذف تاپیک Persepolis Capital Management رو میدهم چون به جز مشتی دروغ و سیاه نمائی و زیر سوال بردن اعتبار سایت و اعضای سایت سودی ندارد واصلا چرا باید برای کسی که به سایت سرمایه میگوید کلاهبردار تاپیک تبلیغاتی ایجاد کرد؟ با تشکر
April 29th, 2009, 15:48 | #1014 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2007
تشکر از ايشان: 3,297 بار در 761 پست
|
0
نقل قول:
زمانی جناب رامین روز آبادی ، تاپیکی ایجاد کردند و به بیان مطالبی پرداختند.لا اقل ایشان سواد کافی در زمینه ارز و سهام داشتند و قدرت پاسخ گویی به سولات را در خود میدیدند.به علاوه هیچ ، شخص یا گروهی را زیر سوال نبردند و فقط توصیه هایی انجام دادند. کاش افرادی که تاپیک Persepolis Capital Management را ایجاد کردند ، به جای سخنان بی پایه و اساس و تهمت و زیر سوال بردن شعور جمعی ، اندکی دانش خود را بالا تر میبردند ، تا لااقل قدرت پاسخ گویی به سولات ساده را داشته باشند. به نظر بنده ادامه چنین روندی ، جز بازی با روح و روان کاربر ها و ایجاد دلخوری چیزی نخواهد داشت ، در مرحله بعدی هم احتمالا عده ای به دام یک سری سود جو خواهند افتاد. نمیدونم اینها فکر کردن اینجا بنگاه خرید و فروش ماشینه که هی میزنن تو سر یه چیزی ، الکی از یه چیزی تعریف میکنند؟ از طرفی هم دلم میخواد این بحث ادامه پیدا کنه ، تا ببینم این آقایون ، آخرش میتونن جواب چند تا سوال ساده رو بدن ، یا همچنان چشم و گوش بسته ، عمل مقدس copy ، PASTE را انجام میدهند؟ چون بد نیست یکبار برای همیشه چنین روندی به درستی پایان یابد. شاد و سلامت باشید
April 29th, 2009, 16:08 | #1015 |
Senior Member
|
0
مدیران سایت هر بار طوری با این آقا و دار و دستشون برخورد میکنند که انگار اینها سابقه ای نداشتند و دوباره چند روزی از وقت و انرژی بچه های سایت برای سر و کله زدن با اینها هدر میره.آقا رضای عزیز آخه تحمل هم حدی داره.آزادی بیان هم افسار گسیخته نمیشه باشه.بنده پیشنهاد میکنم اون تاپیک پاک بشه و از این به بعد نیز با اولین پستهای این آقایون سریعا برخورد بشه تا کار به اینجا نکشه.راستش من نمیتونم ساکت بشینم وقتی به سرمایه و کاربرانش توهین میشه و میبینم که این سایت بخواد وسیله ای بشه در دست این افراد سودجو برای به دام انداختن یکسری کاربر از همه جا بیخبر.شاید ایراد از کم تحملی بنده باشه.ولی این روند رو هم درست نمیدونم.باید آبرو و حرمت سرمایه حفظ بشه. ممنون از زحمات شما |
3 تشکر کننده از Kourosh007: |
April 29th, 2009, 22:23 | #1016 |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
با تشكر از اقا رضا و دوستان فعال بنده 2 پيشنهاد دارم فروم سرمايه به دو قسمت سايت و فروم تقسيم شود و در قسمت سايت مباني اوليه و لازم فاركس قرار گيرد تا كساني كه دوست دارند با فاركس و مسايل ان به سرعت اشنا شوند اصل مطلب را گرفته و بدادند در فروم بايد دنبال چه چيزي باشند و در همان سايت فروم سرمايه و قسمتهاي ان با توضيح كافي معرفي شود 2 در فرومهاي تخصصي اموزشي پستهاي لازم و ضروري و پستهاي تشكر و سوال با 2 رنگ متفاوت از هم جدا شوند تا وقت كمتري از خواننده گرفته شده و بتواند به سرعت به مقصود برسد با تشكر موفق باشيد
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع) آخرین ويرايش توسط وحید در April 29th, 2009 و ساعت 22:30 |
4 تشکر کننده از وحید: |
May 3rd, 2009, 13:13 | #1017 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: همين دور برا
تشکر از ايشان: 2,548 بار در 690 پست
|
0
الان كه اين پست رو زدم واقعا افتضاحه سرعت.
May 3rd, 2009, 21:03 | #1018 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 19 بار در 13 پست
|
0
چند تا ناظر انتخاب کنید تا به امورات سایت از جمله زدن پست های مکرر (بعضا بیحاصل ) و پست های تبلیغاتی بعضی از کاربران که ملاحظه قوانین سایت رو نمی کنند رسیدگی کنند شما در نظر بگیرید طرف می آد مسلسل وار در تمام تاپیکها یه پست رو تکرار می کنه حتی تاپیکهایی که اون پست هیچ ارتباطی بهشون نداره حالا همه کاربران وقت شون بابت خوندن آنها تلف میشه که هیچ ، بدتر از اون اعصابشون خورد می شود اگه مثل من بد بخت دسترسی درست و حسابی به اینترنت نداشته باشه که دیگه بد تر !! درسته این قبیل پست ها بعدا حذف می شود ولی تاثیر بد خودشون رو می زارن با تشکر |
تشکر کننده از 3der: |
May 9th, 2009, 15:18 | #1019 |
Member
تاريخ عضويت: Aug 2008
تشکر از ايشان: 124 بار در 47 پست
|
0
با سلام بنده 2 روز پیش در یکی از تاپیک ها پستی درج کردم که در آن بک تست یک اکسپرت را ارائه کردم ، ولی پست من پاک شد . بعد از آن در پست دیگری ، فقط چند مقادیر پارامتر یک اکسپرت را نوشته بودم ( نظیر DD , Profit factor , و ... ) و از دوستان خواستم که درباره این مقادیر نظر بدهند ..... آن پست هم پاک شد ! بعد پست دیگری زدم و پرسیدم که چرا پست های من پاک میشوند ؟ .... آن پست هم پاک شد !!! الآن واقعآ شک کرده ام که شاید این پست ها پاک نشده و سیستم بنده اشکال پیدا کرده است ! ممکن است راهنمایی کنید ؟ با تشکر |
May 9th, 2009, 20:24 | #1020 |
Senior Member
|
0
پیشنهاد, انتقاد |
|
|