April 30th, 2009, 18:40 | #91 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2008
تشکر از ايشان: 785 بار در 308 پست
|
0
May 1st, 2009, 03:12 | #92 |
Senior Member
|
توضیح:
0
UserName: EAV-03522702 PassWord: at5cdnspts شما در قسمت راست صفحه http://www.nod123.cn/ به بالاترین تاریخ زیر نوشته Recent Entries رجوع کنید و روی ان کلیک کنید معمولا 6 تا پسورد و یوزر نیم همون تاریخ رو میده میتوانید یکی یکی کپی پیست کنید تایکیش درست کار کنه . پیروز باشید
May 1st, 2009, 13:34 | #93 |
Senior Member
|
0
ممنون از راهنمایی های خوبتون من یوزر نیم و پسورد را که میدم(البته از سایت www.nod321.com) قبول میکنه مشکلی با یوزر نیم نداره و شروع میکنه به آپدیت ولی بعد که اپدیت تموم میشه رنگ آیکن کنار ساعت نارنجی میشه (منظور شما اینه که مشکل از یوزر نیم و پسورد هاست؟) چند بار هم به من پیام داده که باید سیستم عامل را آپدیت کنی چطوری میتونم این مشکل ر برطرف کنم؟ من ویندوزم را به همون روش هایی که توی این سایت گفتن اوریجینال کردم ولی وقتی automatic update ویندوز را فعال میکنم آپدیت های جدید برای من نمی یاد مشکل از کجاست؟ ارادتمند
May 1st, 2009, 15:08 | #94 |
Senior Member
|
0
جالبه الان به طور کلمل آپدیت کرد در قسمت آپدیت که میرم نوشته virus signature database is up to date update is not necessary- the virus signature database is currect در قسمت protection status نوشته maximum protection is not ensured license expired you are using your eset nod32 antivirus licensing credentials with eset smart security . this trial version is expired بعد از آپدیت رنگ آیکن کنار ساعت قرمزه مشکل از کرکه؟ ارادتمند
زندگی در این دنیا مثل افسانه ای به نظر می آید که مطابق فکر یک نفر دیوانه ساخته شده باشد آخرین ويرايش توسط keivanpro در May 1st, 2009 و ساعت 15:11 |
May 1st, 2009, 15:10 | #95 |
Senior Member
|
0
الان در قسمت آپدیت جلوی version of virus signature database نوشته: 4047(20090430)
May 1st, 2009, 17:54 | #96 |
Senior Member
|
0
May 1st, 2009, 18:51 | #97 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
یوزر نیم و پسورد ها را کدوم قسمت باید وارد کنم؟ چون یوزرنیم و پسورید را که در قسمت update وارد کردم مشکلی نداشت و اونو قبول کرد مشکل اینجاست که وقتی روی فایل ****** کلید میکنم install میشه ( در پوشه ای که خود آنتی ویورس نصب شده) بعد درخواست اتصال به اینترنت میده وقتی متصل میشه به سرور سایت نود پیام میده که lisence شما expire شده به نظر میرسه که نمیتونه نرم افزار را ****** کنه در اسن شرایط راه حل چیه؟ license دیگه ای یا ****** دیگه ای برای این نرم افزار وجود داره؟ ارادتمند
May 2nd, 2009, 03:09 | #98 |
Senior Member
|
0
آخرین ويرايش توسط simplex در May 2nd, 2009 و ساعت 03:14 |
تشکر کننده از simplex: |
May 4th, 2009, 02:20 | #99 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
تشکر از ايشان: 1,552 بار در 366 پست
|
[SIGPIC][/SIGPIC] آخرین ويرايش توسط Farzad619 در May 4th, 2009 و ساعت 02:29 |
May 26th, 2009, 13:49 | #100 |
Senior Member
|
انتشار ویروسی جدید
0
تروژان JSRedir-R كه به Gumblar معروف است مي تواند از سوي خلافكاران اينترنتي براي دسترسي به اطلاعات با ارزش كاربران يا سرقت اطلاعات شخصي آنها مورد استفاده قرار بگيرد. طبق هشدار كارشناسان سوفوس، اين نرم افزار مخرب با شش برابر سرعت نزديك ترين رقيبان خود در حال انتشار است؛ تنها در هفته گذشته نيمي از نرم افزارهاي مخرب در وب سايتها به عنوان اين نرم افزار مخرب شناسايي شدند. بر اساس اين گزارش، تروژان JSRedir-R خود را در داخل وب سايتهاي معتبري كه امنيت پاييني دارند پنهان مي كند و بدون اينكه كاربر بداند برنامههاي مخرب را از سايتهاي ديگر در رايانه وي دانلود مي كند. اين امر به هكرها زمينه نفوذ به رايانه كاربر را فراهم كرده و به آنها فرصت مي دهد به سرقت اطلاعات شخصي و مالي كاربر بپردازند. كارشناسان امنيتي كاربران اينترنت را به اطمينان از بروز بودن نرم افزار ضد ويروس خود فراخواندند تا در برابر تهديدات ويروسها محافظت شوند. |
November 11th, 2009, 02:53 | #101 |
Senior Member
|
ورژن جدید nodlogin 10 جهت آپدیت ( Update ) آنتی ویروس Nod32 منتشر شد.
0
از آنجایی که میدانید آنتی ویروس Nod32 توسط سرور خود برروی اینترنت دائما کدهای ****** شده را شناسایی کرده و آنها را Block میکند از اینرو شما جهت آپدیت کردن آنتی ویروس خود همواره نیاز به کد جدید دارید که میبایست آن را به نرم افزار Nod32 خود بدهید تا بتوانید به سرور Nod32 متصل شده و آخرین آپدیت ها را دریافت نماید. از آنجایی که میدانید آنتی ویروس Nod32 توسط سرور خود برروی اینترنت دائما کدهای ****** شده را شناسایی کرده و آنها را Block میکند از اینرو شما جهت آپدیت کردن آنتی ویروس خود همواره نیاز به کد جدید دارید که میبایست آن را به نرم افزار Nod32 خود بدهید تا بتوانید به سرور Nod32 متصل شده و آخرین آپدیت ها را دریافت نماید. 1- فایل کوچک Daryasoft Update NOD32 را از لینک ذیل دانلود کرده و آن را برروی دسکتاپ ویندوز خود ذخیره کنید . 2- در هنگام اتصال به اینترنت فایل مذکور را اجرا کنید. این برنامه به صورت خودکار Username و Password جدید مورد نیاز برای آنتی ویروس Nod32 را از روی اینترنت یافته و بصورت آتوماتیک آن را در داخل Nod32 وارد مینماید و شما میتوانید پس از آن به سادگی آنتی ویروس خود را Update کنید. Daryasoft Update NOD32 x86 ویندوزهای 32bit حجم: 640KB: http://download.daryasoft.com/Suppor...OD32%20x86.exe Daryasoft Update NOD32 x64 ویندوزهای 64bit حجم: 700KB: http://download.daryasoft.com/Suppor...OD32%20x64.exe
November 11th, 2009, 09:38 | #102 |
Senior Member
|
M Autorun Killer 1.5
0
تغییرات این نسخه نسبت به نسخه ی قبل : - اضافه شدن زبان فارسی به برنامه - از بین رفتن برخی مشکلات - افزایش قدرت برنامه و افزایش تعداد ویروسهای قابل کشف بعد از باز کردن برنامه بر روی دکمه ی مربوطه کلیک کنید و منتظر بمانید برنامه به صورت خودکار ویروسها را پیدا می کند و از بین می برد بعد از این کار هم نیاز به یک لاگ آف و یا ریستارت کردن هم هست دانلود منبع |
Bookmarks |
برچسبها |
مقابله, معرفی, تروجان |
|
|