September 8th, 2008, 03:03 | #91 | |
مسئول سابق ماهنامه سرمایه
|
0
نقل قول:
به خدا قسم ، سه بار این کاری که می گی رو کردم ، اما بازم اینطور شد . ما که بی خیال شدیم ، روی سید رو نمی شه زمین انداخت ، حلال کردم ، اما آبرومو از خدا طلب کردم و قضاوت ها رو به خدا سپردم . من هستم و پدر مریضم جلوی چشمم ، باید برامون سحری درست کنم ، داره دیر می شه ، برای همه چیز داره دیر می شه ...
September 8th, 2008, 03:08 | #92 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2006
تشکر از ايشان: 369 بار در 208 پست
|
0
نقل قول:
مشکل ریشه فرهنگی داره همانطور که خودت گفتی با این اعتراض خیلی فکر می کنن شما منتظر تشکر و منصب بودین. در حالیکه اینطور نیست. توصیه من : calm down take it easy F... it do not give a damn
September 8th, 2008, 03:10 | #93 |
Senior Member
|
0
ما کاری داریم انجام میدیم که توش مساله پول نهفته است .خیلی از فرومها هستند که بحثاشون اصلا به پول مربوط نمیشه ولی اینجا با اینکه مساله پول در وسطه محیط گرم و دوستانه ای داره .هر کسی داره بی منت یه کاری میکنه . در واقع مثل یه خانواده میمونه که هر کی داره برای رسیدن خانواده به اهداف خودش تلاش میکنه . حالا ممکنه هرکی تو خانواده از برادر خواهرش دلگیر شه .باید خیلی منطقی بدون بزرگ کردن ماجرا .در اول قضیه قبل از اینکه ماجرا خیلی شدید شه و تو دلش بریزه بیاد مطرح کنه و بقیه هم بیان این موضوع رو حلش کنن و از همه مهمتر همه باید این را قبول کنیم که به خدا ما انسانیم هممون یه موقع ناراحت میشیم .عصبی میشیم .دلگیر میشیم .افسرده میشیم.خسته میشیم وخیلی چیزای دیگه .باید یه جاهایی گذشت کنیم و از اشتباهات هم بگذریم. باور کنید من چند مورد بود که می خواستن برام حاشیه درست کنن اما هر وقت اتفاق افتاد با یک کلام که گفتم طرف حتما ضرر کرده دنبال سرگرم کردن خودشه با طرف اصلا درگیر نشدم . این مسائل تو هر خانواده جامعه یا جای دیگه پیش میاد .مهم اینه که سعی کنیم خودمون رو جای طرف بزاریم و ببینیم مشکلش چیه . از امیر بابک عزیز هم بینهایت ممنونم که زحمات دوستمون رو یاد آور شدن کوچیک شما(پرنده آزاد) |
16 تشکر کننده از freebird: |
September 8th, 2008, 03:24 | #94 |
مدیر تالار تحلیل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
|
0
به شخصه هم به حامد عزیز ارادت دارم هم به وحید درزی عزیز. وحید درزی همیشه دوست داشتنیه اینا تعارف نیست چون میشناسمت. میخوام یه چیزی بگم: اینجا ما یه خونواده هستیم.سرمایه واقعا شده خونه دوم ما.من با شماها بیشتر از خانواده خودم در ارتباطم.من مادر پدرم رو 6 ماهه ندیدم.از همه جی دور شدم.فامیلها که بمونن.پسر دایی های خودم رو که زمانی از هم جدا نمیشدیم و هر جا میرفتیم با هم بودیم رو الان نزدیک به یک سال و نیمه که ندیدم.تنهای تنها در شهری که حتی نمیدونم همسایه هام کیا هستن چه برسه بخوام برای خودم دوست انتخاب کنم.بچه های دانشگاه ما که اصلا در یک فاز دیگری سیر میکنند و شعار هنر برای هنر سر میدهند.باور کنید من الان هیچ دوستی جز بچه های همین جا ندارم.یه الاچیق مجازی واسه خودمون درست کردیم.سرمایه با بودن همه ما سرمایه شده.سرمایه رو اقا رضا سرمایه نکرده.حامد هم نکرده.من هم نکردم.شما هم نکردی.بلکه این همه ما بودیم وحید جان من هم یه زمان میخواستم برم.پست هام کم شده بود.مشکلات شخصی هم یکی از دلایلش بود.اما اصلی ترین دلیلش این بود که پیش خودم فکر میکردم این سایت چه سودی برای من داره؟ ایا اقا رضا به من حقوق میده؟ باور کنید واقعا میخواستم برم.به چند تا از بچه ها هم گفته بودم. اما واقعا نتونستم؟میدونی چرا ؟ چون نمیتونستم بچه ها رو فراموش کنم.نمیتونستم یه روز به پوزیشن های بلومبرگی سر نزنم. نمیتونسم خاطرات گذشته رو فراموش کنم.شما،حامد،امیر بابک،بهزاد پیروزی،کلاید،جناب البرز،پیانو،اقا رضا،اقا محسن،محمد دبیر سیاقی ،اقای رهجو،سعیدیان با پست هایشنگش.علیرضا با پست های واقعا خوندنیش. البته قبول دارم.شما اگر نگاه کنید میبینید که تو این دوره زمونه برادر با برادر دعوا داره و سالهاست که با هم قهر هستن چه برسه به این کلبه ی مجازی. این مسایل پیش میاد.کاریش هم نمیشه کرد. اما تو رو خدا این چیزا رو بسط ندیم.بیاید دوستی ها رو جایگزین کینه ها بکنیم.به چیزای خوب فکر کنیم.به خدا خیلی چیزای خوب پیدا میشه که بخوایم بهشون فکر کنیم.بیاید با هم باشیم و لشکر کشی و یار کشی نکنیم. به قول زردشت»شادی را دلیل باش نه شریک و غم را شریک باش نه دلیل از بقیه بچه ها هم خواهش میکنم که در این جور موارد طرف شخص خاصی رو نگیرند.حتی اگر مطمئن بودید که حق با اوست.چرا که این کار باعث رنجش دیگری خواهد شد.نزاریم توی این بازی یا حامد مقصر بشه یا وحید.یا امیر بابک مقصر بشه یا من یا اقا رضا یا هر کس دیگری.ببینید خونواده ما یه بزرگتر بالاسرش نیست.توی یک خونواده پدر و مادر هستند که بنیان خونواده رو کنترل میکنن اما اینجا ما همه در یک سطحیم و باید همه با هم سعی در حفظ این خونواده بکنیم.باور کنید این جور دوستی ها در کمتر جایی پیدا میشه.فراموش نکنید که خیلی از ماها همدیگر رو ندیدیم اما انگار گه یک رفاقت دیرینه بین ما بر قرار است. بیاید با هم باشیم نه روبروی هم واقعا دیگه نمیدونم چی بگم. همین جا هم عنوان میکنم که در این ماه عزیز بنده از همه حلالیت میطلبم و اگر کسی از دست من ناراحتی داره یا جایی با حرفی موجب رنجشش شدم از صمیم قلب عذر خواهی میکنم. برادر کوچک همه شما بهزاد
میروم خوش به سبک بالی باد ................................................. همه ذرات وجودم آزاد آخرین ويرايش توسط بهزاد اقبالی در September 8th, 2008 و ساعت 03:28 |
41 تشکر کننده از بهزاد اقبالی: | Alifar, Alireza Ghane, alirezaxx25, amir biz, AmirBabak, ar460ash, candletrader, clyde_barrow, erkat, freebird, fx-pip, Ganji251, Gh.Saeadian, goldsun, Hamed2420, hamidrezamf, Hosein Jun, jupiter, K1, Leprechaun, LionHeart, Mani Moradi, Mehdi.gpr, MOH$EN, mohammad rostami, Morteza M, mosen, Mostafa.Nasiri, NoName, oomiidd, oyster, parvan, Pip_Noob, saba1515, sulduz, szh.1367, tabriz1366, وحید, وحید درزی, سعید حاج حیدری, علي فاركس |
September 8th, 2008, 03:28 | #95 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2006
تشکر از ايشان: 369 بار در 208 پست
|
0
به الگو تشکیل شده در تشکر ها توجه کنید در صفحه اول تقریبا تمام تشکرها در 2 جبهه موافق و مخالف انجام شده و این روند تعدیل شده تا اینکه دوستان در هر دو جبهه از پست قبلی ( Freebird ) تشکر کردن !!!! و بحث بسته شد !!! there is a pattern everywhere
September 8th, 2008, 03:32 | #96 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
|
0
من نمیخوام از کسی شاکی باشم ! نه از آقا حامد گل نه از جناب درزی عزیز. فقط یه موضوع که بی ارتباط با این بحث نیست رو بیان میکنم ! مدتی در تالار آگهی "تاپیک مدیریت سرمایه" که توسط علیجان عزیز ایجاد شده بود بحث حاشیه ای پیش اومده بود و افردای سودجو از این حاشیه استفاده خوبی برای تبلیغ محصولات خودشون کردند و به علیجان تاختند ... من هم جوگیر شدم , گفتم بیام یه چیزی بگم که شاید بحث کمی آروم بشه و این افراد تاپیک دیگری برای تبلیغات خود باز کنند. (با شوخی گفتم که بهتر است یه تالار بزنیم به نام تالار حاشیه تا اونجا بحث های حاشیه ای رو انجام بدیم) ولی بعد میدونید چی شد ؟! یکی از آیدی ها (که فکر کنم بخاطر جواب دادن به من ایجاد شده بود "economic.finance") اومد و بهم گفت "لوده" (جناب درزی توهین از این بالاتر ) آیا پاسخ پستی که زده بودم این بود ؟ میدونم نباید در جایی که بحث جدی هست شوخی کرد ولی چرا اون افراد به این راحتی به علیجان توهین میکردند ؟ آیا حق "کاربر فعال سیستمها و روشهای معامله" این بود ؟ و ... ! خلاصه منم جوابشو دادم .... پست هردوی ما ویرایش شد ولی نمیدونم آیا مدیر برای اون طرف هم تذکر فرستاد یا نه .... ولی برای من فرستاد که مراقب ادبیاتی که به کار میبری باش (یه همچین چیزایی)..... منم قبول کردم بعد تصمیم گرفتم دیگه نیام تو سایت که کسی از دستم ناراحت نشه ولی نشد , چون پیش خودم گفتم همه که تبلیغاتی نیستند همه که حاشیه ای ننیستند ! اساتیدی هستند که باید ازشون مطلب یاد بگیرم , تازه واردانی به این بازار هستند که شاید بتونم در مطالب پیش پا افتاده راهنماییشون کنم (منظور از راهنمایی این نیست که من عقل کل هستم .نه ! اگر economic.finance رو دیدید سلامش برسونید !!!!! +-----------------+ امیدوارم دوستان از مطالبم برداشت بدی نکرده باشند ! مخلص و کوچیک هر دو دوست عزیز (آقا حامد و آقا وحید درزی) هستم موفق باشید.
September 8th, 2008, 03:49 | #97 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
مریض!!! آقا خدا بد نده ؟اتفاقی افتاده براشون |
|
5 تشکر کننده از freebird: |
September 8th, 2008, 03:57 | #98 |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
قلیون دارم اصل اردن |
7 تشکر کننده از AmirBabak: |
September 8th, 2008, 04:10 | #99 |
Senior Member
|
|
September 8th, 2008, 04:12 | #100 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
|
سال بدی بود اما من و تو بد نبودیم آخرین ويرايش توسط Extacy در September 8th, 2008 و ساعت 04:20 |
September 8th, 2008, 04:20 | #101 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,001 بار در 162 پست
|
0
نقل قول:
آی دی جوینر خدا هم جواب تورو میده حتما هم میده ... انشال.. پدرت هم خوب بشه یه شوخی هم بکنم حالا که حلال کردی دعوا حضوری نیست شیرینی بدیم اینم شیرینی آنلاین من همین الان گرفتم تا تاپیک شلوغه بزاری بچه ها حالشو ببرن اشال... http://rapidshare.com/files/99959678...terns.rar.html http://rs40.rapidshare.com/files/114...ex_trading.pdf نزنید نزنزنید خودم دارم میرم خوب رفتم بابا
September 8th, 2008, 06:18 | #102 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
تشکر از ايشان: 3,039 بار در 846 پست
|
0
نقل قول:
راستش رو بخوای اون چیزی که همه فهمیدن این بود که شما اعتراض داری ولی هیچکس نفهمید که چی میخوای؟! میدونی چرا. چون شما هیچ راهکار یا راه حلی پیشنهاد ندادی! فرض کنیم بیشتر کاربران تالار با شما هم عقیده باشند و معترض به مدیریت سایت و تشکرکننده از پست اول این تاپیک. بعدش چی؟ یعنی اینکه به نظر شما چه باید کرد تا این مشکل و معضل حل بشه؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین |
|
تشکر کننده از Paradox: |
September 8th, 2008, 06:24 | #103 | |
|
0
نقل قول:
با ارادت
September 8th, 2008, 06:37 | #104 |
|
0