November 13th, 2007, 18:25 | #1111 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
تنظیمات اینا نبود...همش خالی و صفر بود(من چه جوری با این مودم 3و4 ماه adsl داشتم؟؟) خلاصه اینایی که گفتی رو وارد کردم به صورت دستی...البته باز هم تو اینترنت اکسپلورر اتفاقی نیفتاد ولی تو Fire Fox که آی پی رو زدم اون صفحه امد و خلاصه الان اون صفحه هستم که باید ادیتش کنم... صفحه wan منظورمه...vci 33 هست... ولی صفحه بعدیش نمیدونم چیه... وقتتم گرفتم, شرمنده...
November 13th, 2007, 18:36 | #1112 |
Senior Member
|
0
Bridging رو انتخاب کن برو جلو تا به save برسی. بعدش مودمو ریبوت کن. بعدش یه کانکشن Broadband بساز و باهاش وصل شو. البته این که VCI باید 33 باشه یا چیز دیگه رو نمیدونم.ولی مهمه. (فکر کنم باید 35 باشه). |
تشکر کننده از Hamid333: |
November 13th, 2007, 18:59 | #1113 |
Senior Member
|
0
الان با adsl وصلم.... بعد از اینکه save کردم اون صفحه رو , اومدم با کانکشنی که واسه adsl قبلیم بود یوزر و پسوردشو عوض کردم و وصل شد... یه جا خوندم , ولی نمی دونم کجا بود که حمیدا همشون کارشون درسته... (یه وقت فکر نکنید دارم از خودم هم تعریف میکنما...اصلا"..) دیگه امروز می خواستم برم یه asus 602 بخرم که حمید خان 40-50 تومن به نفعم کار کرد... به هر حال ممنون حمید جان... پی نوشت: راستی اون vci رو 35 گذاشتم درست شد...
November 13th, 2007, 19:01 | #1114 |
Senior Member
|
0
November 13th, 2007, 19:40 | #1115 |
Senior Member
|
0
من یک مودم Asus AM602 دارم اینترنت هم از صبا نت گرفتم. بعد به من گفتن که ما فقط مودم های خودمون و ساپورت میکنیم و مودم شما رو نمی تونیم تنظیم کنیم و از این حرفها. من هم که عمرا زیر بار حرف زور برم اومدم خونه نشستم به کلنجار رفتن با تنظیمات مودم (البته یک مقدار با کارهای شبکه آشنا بودم و تنظیمات اینچنینی ولی تا بحال تنظیمات مودم را ندیده بودم) بالاخر بعد از 1 - 2 ساعت تنظیمات مودم را درست کردم. البته کار سختی نبود. چون یک گذینه هم داشت که به صورت اتوماتیک خودش تنظیمات را درست میکرد ولی خوب من دستی درستش کردم. اینا رو گفتم که بگم هرکس خواست برای صبا نت مودم Asus بگیره من تنظیماتش را دارم براش میفرستم تا اونا باشن زور نگن یک مطلب دیگر: یکی از دوستان گفت که میشود User و Password را در خود مودم Save کرد تا نیاز به کانکشن ساختن و از این مسائل نباشد و هروقت کامپیوتر را روشن میکنیم و وارد ویندوز میشویم در صورت روشن بودن مودم به صورت اتو ماتیک به اینترنت وصل شویم. اگر دوستان کسی این تنظیمات را برای مودم من بلد است لطفا راهنمایی کند. چون این یکی را کم آوردم و حتی یک پی دی اف هم در این مورد پیدا کردم و تست کردم ولی جواب نداد. با تشکر
November 13th, 2007, 21:45 | #1116 |
Senior Member
|
0
بعد از صفحه ای که vpi , vci رو انتخاب میکنین ، تو صفحه ی Connection Type (همونجا که Bridging رو انتخاب کردید) باید گزینه ی PPPoE را انتخاب کنید و در مرحله ی بعد یوزر و پسورد را بدید به مودم تا خودش کانکت کنه. البته یه سری تنظیمات دیگه هم داره که معمولا حالت پیش فرض همونیه که باید باشه. |
November 16th, 2007, 18:11 | #1117 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
تشکر از ايشان: 201 بار در 89 پست
|
0
اقا یه pc موجوده که ما جدآ با این چه حکایتها که نداشتیم(اعم از سخت or نرم ) حتی همین چند وقت پیش مجبور شدیم board رو به طور کامل عوض کنیم! اما اخیرآ وسط یه سری برنامه ها (اغلب گیم ها) وسط کار ارور اجرایی میده و از گیم میپره بیرون! تعویض ویندوز و این قرتی بازیا هم جواب نداده محتمل اشکال از قطعه است... لطفآ نظرات کارشناسانه خودتونو مبذول فرمایید |
November 16th, 2007, 18:35 | #1118 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
تشکر از ايشان: 2,878 بار در 1,194 پست
|
0
نقل قول:
اگر این مشکل رو بیشتر در گیم ها دارید ، محتمل ترین موضوع ، کارت گرافیکتون هست ... چون بیشترین فشار در گیم ها به این قطعه وارد میشه . خصوصا اینکه میگید میپره بیرون و بساط ریستارت یا هنگ کردن نیست . راهکارها ! : در مرحله اول درایورش رو از سایت سازندش دانلود و آپدیت کنید . اگر درست نشد ؛ مرحله دوم : برای اینکه از این موضوع مطمئن بشید که مشکل از گرافیکه و هزینه بیخودی نکنید ، با یک کارت گرافیک امانتی امتحان کنید، ببینید بازم مشکلی هست... . مرحله سوم :اگر الان مطمئنید که مشکل از گرافیک بوده ، به احتمال زیاد داغ میکنه ،که یا فنش مشکل داره ( اگه از نوع فن دار باشه ) یا رادیاتورش کثیف شده که در اینصورت باید فنش رو عوض کنید و رادیاتورش رو تمیز کنید . در نهایت ... اگر بازم حل نشد ، به قسمت هیجانی میرسیم ! باید دست در جیب مبارک کرده و به بازار بروید ! موفق باشید . چیپال
November 16th, 2007, 19:02 | #1119 | ||||
Senior Member
تشکر از ايشان: 201 بار در 89 پست
|
0
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
||||
تشکر کننده از EFX: |
November 18th, 2007, 00:07 | #1120 |
Senior Member
|
moment-to-moment basis. What is inside of you could be confidence or fear, a perception of opportunity or loss, restraint or uncontrollable greed, objectivity or illusion. The market just reflects these mental conditions, it does not create them |
November 18th, 2007, 06:39 | #1121 | |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
نقل قول:
سلام علی آقا جون آقا عجب چیز ردیفیه دوستان حتماً دانلودش کنید |
|
November 21st, 2007, 22:03 | #1122 |
Senior Member
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
|
0
چند تا سؤال داشتم كه ممنون ميشم بطور كامل راهنمايي كنيد : 1- ويندوزي كه در حال حاضر استفاده ميكنم WinXP SP2 Ver2003-4 هست....... ميخوام ويندوز رو عوض كنم و ويندوز Vista نصب كنم ! حالا اگر ويندوز ويستا رو نصب كردم آيا متا تريدر رو ويستا درست كار ميكنه يا نه ؟ 2- با Ram 512 ويندوز ويستا درست كار ميكنه يا سرعتش مياد پايين ؟ 3- دوستاني كه DVD رايت كردن........ من ميخوام يك DVD رايت كنم ولي تا حالا دو تا DVD رو نفله (سوختوندم) كردم و نميدونم عيب از چيه ؟ نرم افزاري كه باهاش رايت ميكنم Nero هست و سرعت رايت هم 8x ميزنم و مارك DVD writer هم : PIONER DVD-RW DVR-111D به نظر دوستان رايتر خرابه يا بايد با اين نوع رايتر با سرعت پايين تري رايت كنم ؟ منتظر كمك دوستان هستم. موفق باشيد.
November 21st, 2007, 22:36 | #1123 | |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
نقل قول:
1- متاتریدر در ویستا به راحتی کار می کنه. 2- 512 مگابایت رم برای ویستا به نظر من کمه و برای روان کار کردن این ویندوز 1 گیگابایت رم نیاز هست. 3- در هنگام رایت دی وی دی، هیچ کاری با ویندوز انجام ندید چون اگر CPU قدرتمند نباشه، دی وی دی به احتمال بسیار زیاد خواهد سوخت. در ضمن سعی کنید از سرعت کمتری برای رایت استفاده کنید. گذشته از تمام اینها کار با ویندوز ویستا بسیار لذتبخش هست ارادت |
|
November 21st, 2007, 22:40 | #1124 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: تهران - كرج - مهرشهر
تشکر از ايشان: 1,387 بار در 769 پست
|
0
نقل قول:
2 . به زور كار ميكنه... ولي خود مايكروسافت براي عدم ايجاد مشكل 2 گيگا بايت رم پيشنهاد داده!!! بنده با cpu 3000 و 1 گيگابايت رم ترجيح ميدهم كه رم و همچنين هارد ديسك ارزون بشه...! ويستا احتياج به 20 - 15 گيگابايت فضاي هارد ديسك داره 1 . به احتمال زياد بايد كار بكنه ( 100% مطمئن نيستم ) |
|
تشکر کننده از ario: |
November 22nd, 2007, 03:25 | #1125 |
Senior Member
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
|
0
ویندوز رو عوض کردم و الان دارم از Windows Vista Ultimate با شما دوستان صحبت میکنم. وای عجب ویندوزی به دنیا آورده این مایکروسافت , واقعا ایـــــــــــــــــــــــ ول داره. فکر نمیکردم اینجوری باشه !!!! فکر کنم باید 2-3 ماهی فارکس رو تعطیل کنم و برم دنبال آموزش کار با محیط ویندوز ویستا راستی سرعت ویندوز هم بدک نیست تا حالا که مشکلی نداشته ! (ولی حتما یک رم 512 دیگه میخواد) بازم ممنون. موفق باشید. پ.ن : این دکمه ارسال پاسخ کجاست ؟!!!!
کامپیوتر،اینترنت |
|
|