May 13th, 2009, 13:47 | #1141 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
درویشی به در خانه ای رسید. پاره نانی بخواست. دخترکی در خانه بود گفت: نیست. گفت: چوبی هیمه ای. گفت: نیست. گفت: پاره ای نمک. گفت: نیست. گفت: کوزه ای آب. گفت: نیست. گفت: مادرت کجاست؟ گفت: به تعزیت خویشاوندان رفته است. گفت: چنین که من حال خانه ی شما می بینم، ۱۰خویشاوند دیگر می باید به تعزیت شما آیند. عرض من از اول این بود که وقتی روزی رسید که همین مامن امن علمی رو به هم بخاطر بقول شما تزیینات شخصی از دست دادیم اونوقت نتنها درد ما از این تزیینات شخصی حل نشده بلکه صد تا درد دیگه هم به ما اضافه شده..... وصل تو کجا و من مهجور کجا دردانه کجا حوصله مور کجا هر چند ز سوختن ندارم باکی پروانه کجا و آتش طور کجا سپاس
May 13th, 2009, 14:01 | #1142 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: لب دریای کبود
تشکر از ايشان: 655 بار در 227 پست
|
0
ما می توانیم تا انتخابات ریاست جمهوری صبر کنیم و مطالب مذکور را فقط از سایت ها و منابعی که خیلی مشخص و رسمی هستند نقل کنیم و احیانا برای خروج از این قوانین همچنان تیغ برنده سانسور حضور پررنگ خود را حفظ نماید اما با مشخص شدن نتیجه انتخابات یا دکتر!احمدی نژاد رای می اورد یا دیگری 1-چنانچه آقای احمدی نژاد رای آورد کاملا آن موضوعات سیاسی حذف گردد و سایر آموزش های فارکس هم با احتیاط بیشتری بررسی گردد حتی می توانیم یک نفر را انتخاب کرده و مسئول حذف واژه اصلاحی کنیم و از به کار بدن موج اصلاحی و روند اصلاحی کاملا خودداری کرده و حتی سیستم هایی که بوی وطن پرستی را می دهد و نام وطنی دارد تغییر نام داده یا کاملا نابود گردد از این دست اقدامات در ذهن من زیاد وجود دارد انشاالله بعد از رصد نام جناب دکتر سایر موارد را توضیح خواهم داد 2-اما چنانچه نام دیگری از صندوق بیرون بیاید احتمالا "دوباره آفتاب رخ زیبای خویش را به ما نشان خواهد داد و در یک بعداز ظهر دلچسب می شود تن به آب زد،می شود ساعت ها با ماهتاب عشق ورزی نمود و از ستاره ها خبر خوش عشق را شنید، می شود آوازی خواند و گرم یار شد، می شود بوسه ای زد بر این دنیا و همچنان امیدوار شد،می شود می شود می شود تا ابد .........................." و احتمالا همچنان مطالب از این دست حق انتشار خواهند یافت .این نوشته من به شدت آبستن حذف گردیدن است و حق حذف آن بی هیچ اعتراضی در اختیار ناشر...... |
May 13th, 2009, 14:15 | #1143 | |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
نقل قول:
شما هم پستهاي قبلي من رو نخونديد(يا به قوانيني كه من براتون شرح دادم اعتراض داريد يا نحوه اجرا؟) بنده يك سري پست سياسي رو پاك كردم كه منبع اونها سايت مجاهدين است و ربطي به جناحبندي داخلي ندارد اين گونه پستها اكثرا تفسير هاي خبري منظور دار هستند و براي سايت و شخص مدير سايت مشكل افرين جناب مالباخته من يك سري قوانين كشوري رو اينجا نشون دادم و بر اساس اونها جلو رفتم و با مسول سايت هم در مورد اونها هماهنگي كردم بحث فيل تر هميشه بوده و بنده راه نينداختم ذكر منبع جز قوانين است (اگر يك بار پاي شما به دادگاه باز شود متوجه ميشويد )بنده مثل شما زيبا نمينويسم اما شما زيبا منظور مرا برداشت كنيد شما كه مرا متهم به جانب داري ميكنيد و حتما ميفرماييد من جز جناح راست هستم همان تاپيك را بخوانيد ببينيد اين همه به احمدي نژاد بد و بيراه گفتند من كي پستي رو پاك كردم؟بنده كاريكاتور كروبي رو پاك كردم چون كاريكاتور رو حا نيون خلاف قانون است . بنده يك مسلمان معتقدم پاي بحث هم هستم اما سياست زدگي را يك سم مهلك ميدانم همين چيزي كه الان دارد ما را .... موضع گيري تند و اتشين من فقط در مسايل اعتقادي و حقوقي است در ان تاپيك هم به جنبه حقوقي جريان كار داشتم نه مسايل ديگر شما دوست داريد سريعا شخصيت يك نفر را كالبد شكافي كنيد و نتيجه دلخواه را بگيريد ! شما از شخصيت من اطاعي داريد؟ داريم 1 كلاغ 40 كلاغ ميكنيم فقط 3 نفر به اون پستها اعتراض داشتند كه يكيشون در پيام خصوصي هر چه ميخواست دل تنگش به من گفت و اگر پستهاي ايشان را ببينيد خجالت ميكشيد در خوانواده خود بيان كنيد جناب البرز هم بنده فقط يك طنز از ايشان پاك كردم . اعتراض همه به منبع معتبر است به خودتان زحمت دهيد و دلايل من را بخوانيد بر خلاف شما كه حدسيات خود را به من نسبت ميدهيد بنده به قوانين استدلال كردم فرض كنيد بنده بخواهم چند خبر را جهت جانبداري پاك كنم ! قدرت من كه از سيستم في لترينگ مخابرات بيشتر نيست . فكر شما را كه نميتوتنم عوض كنم ! جلو منبع اين اخبار را كه نميتوانم بگيرم . اگر اين خبر اينجا نباشد تمام دموكراسي زير سوال خواهد رفت و ديكر كسي اين اخبار را نخواهد ديد ؟بنده وقت خودم را صرف اب در هاون كوبيدن نميكنم ! ما كه خبر گزاري نيستيم ! توليد خبر هم نميكنيم! اين كپي كردن اخبار چه نفعي دارد براي سايت تخصصي سرمايه؟؟؟؟؟ بنده هر طور اقا رضا بخواهد كار را ادامه خواهم داد چون تنها كسي كه بايد پاسخ گو باشد مدير سايت است اگر به پست پاك شده اي اعتراض داريد مستندا بيان كنيد نه اين كه بي دليل به من تهمت جانبداري بزنيد قبلا در تاپك پرسپوليس كپيتال تغيير اي دي من رو به كلاهبرداري نسبت داده بودند حالا شما..... بنده به خاطر اينكه اون اي دي وحيده خوانده ميشد و احترام به زبان پارسي وحيد را انتخاب كردم پيشگيري بهتر از درمان موفق باشيد
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع) آخرین ويرايش توسط وحید در May 13th, 2009 و ساعت 14:40 |
|
May 13th, 2009, 15:04 | #1144 |
Senior Member
|
0
1 - بین اعضاء دلخوری پیش نمی یاد. 2 - خطرات پیرامون سایت هم از بین می ره. 3 - همه دشمن یک نفر اونهم مدیر محترم این تالار نمی شوند. 4 - بجای اینکه تمام وقتمون رو بذاریم این خبرها رو بخونیم می ریم 4تا چارت رو تحلیل می کنیم یا اینکه خبرهای مربوط به فارکس رو مطالعه می کنیم، یا حداقلش یک کتاب می خونیم. 5 - از سیاسیت هم که بقول معروف پدر و مادر نداره (در ضمن اینکه ماهم کاری از دستمون بر نمی یاد) دور می شیم و کمتر حرص اینکه چرا فلانی، اون کار رو کرد و یا چرا این کار رو نکرد می خوریم. آقا رضا اگر واقعاً می خواهید مشکل حل بشه در هرچی تاپیک خبره ببندید خیال همه رو راحت کنید، همون تاپیک های طنز، عکس، جوک، قرار و داستان برای ایرانی جماعت کافیه، انشاا... مدیران ارشدتر عوض می شوند شاید فرجی حاصل شد. تا زنده هستید عزت یارتون البرز
May 13th, 2009, 17:10 | #1145 |
Senior Member
|
0
به نظر بنده تا بعد از انتخابات و مشخص شدن محدودیتهای رسانهای، تاپیکهای سیاسی قفل بشن بهتره.
May 13th, 2009, 17:42 | #1146 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
تشکر از ايشان: 5,643 بار در 1,410 پست
|
0
|
May 13th, 2009, 17:59 | #1147 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
|
May 13th, 2009, 18:17 | #1148 |
Senior Member
|
0
اینجور که پیش میرود بزودی در تاپیکهای تالار تکنیکال نیز باید شاهد اخبار مربوط به سیاست باشیم البته خوب بحق هم هست مسائل سیاسی در این مملکت دیگر ارزشی به مراتب بیشتر از هر چیزی پیدا کرده ...حتی از .... در بازی فوتبال هم وقتی داور بیش از اندازه در مقابل خطاهای یک تیم کوتاه می آید احتمال بوجود آمدن تنش و آشوبهای بی دلیل نیز بالا میرود....بنظر شما مقصر کیست؟....
May 13th, 2009, 18:34 | #1149 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
در ثانی فکر نمیکنم شما داور این بازی باشید .قبلا هم این را به شما یاداوری کرده بودم. |
|
May 13th, 2009, 18:51 | #1150 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
درود جناب آلبرتینی بله البته که حق با شماست بنده داور این بازی نیستم ولی بازیکن خطاکار بازی هم نیستم.... سپاس از شما
May 13th, 2009, 18:56 | #1151 |
Senior Member
|
|
May 13th, 2009, 19:07 | #1152 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
آن بازیکن خطاکار به حدی به این کار ادامه داد که دیگر حتی روی داور هم خطا میکرد و این شد که پس از آن بازی کمک داورها بوجود آمدند البته بنده کمک داور نیستم آلبرتینی عزیز یک وقت سوء تفاهم نشه عرضم اینه که بغیر از داور کمک داور هم هست ممکنه اونها هم خطای شما رو بگیرند.... شما ناراحت نشید....
May 13th, 2009, 19:16 | #1153 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
بازیکنان طرف مقابل فحاشی میکنند .بعضی وقتها هم نیروهای امنیتی مجبور میشند اون تماشاگرنماها را بیرون بندازند.البته سوتفاهم نشه من در این بازی نیروی امنیتی نیستم فقط بازیکنم. |
|
May 13th, 2009, 19:39 | #1154 |
Senior Member
|
0
ديروز با يه بنده خدايي چت ميكردم . ازش پرسيدم عضو سرمايه هستي گفت بودم ! الان اين سايت پر از حاشيه شده و فقط بايد شاهد جر و بحث بين اعضا بود براي همين عضو سايت ***** شدم و سرمايه رو بوسيدم گذاشتم كنار ! من فكر ميكنم شما دو عزيز نه تنها با اين بحثها به جايي نميرسيد بلكه باعث درست شدن بيشتر حاشيه هاي اين سايت شديد البته پستهاي مفيدتون در سايت رو انكار نميكنم ولي ....... من كه به شخصه از اين همه جر و بحث بين اعضا خسته شدم و مطمئنم با ادامه اين بحثها و توهينها به هم سايت سرمايه خيلي از كاربراش رو از دست خواهد داد و روز به روز از اعتبارش كاسته خواهد شد در مورد نظر سنجي هم با نظر ايثارجان موافقم . اين خيلي خوبه كه كاربرا همزمان با كارشون تو همين سايت از اخبار روز مملكتشون مطلع بشن ولي چون جو انتخابات حاكم هست و حاشيه هاي زيادي رو درست كرده بهتره موقتا " تا بعد انتخابات تعطيل بشه . اميدوارم روزي سرمايه جايگاه اصليش رو پيدا كنه . موفق باشيد
May 13th, 2009, 20:07 | #1155 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 3,174 بار در 746 پست
|
0
اونقدر این چند پست برام ناراحت کننده بود که حیفم اومد جلوی همه نگم متاسفم. دو عزیز دو دوست دو همکار دو سرمایه ای اینطوری تموم بشه؟ متاسفم
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|