November 30th, 2007, 17:14 | #1141 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
اگر فقط چند فولدر و فایلهای داخل اون اینطوری شده ، شما باید روی فولدرهاتون رایت کلیک کنید و بعد از انتخاب Properties برروی Advanced... کلیک کرده و گزینه ی Compress contents to save disk space را غیر فعال کنید. این کار زمان کمتری نسبت به قبلی میبره. علت اینکه اینطوری میشه Disk Clean up هست. اگر از این قابلیت ویندوز استفاده میکنید compress old file را همیشه غیر فعال کنید. |
|
تشکر کننده از ghafari3: |
November 30th, 2007, 17:15 | #1142 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
تشکر از ايشان: 2,878 بار در 1,194 پست
|
0
نقل قول:
روی فایل کلیک راست کنید ، برید Propertise گزینه Advanced رو بزنید ، میبینید که چک باکس سوم تیک داره ... در حالی که فایل های معمولی ندارند . این تیک برای فایلهایی هست که میخواید فشرده بشن . وقتی ویندوز میبینه خیلی وقته از فایلی استفاده نکردید ، خودش براتون زیپ میکنه اونو . خودتون هم با گذاشتن این تیک میتونید این کار رو بکنید . البته اینکار فقط برای فایلهای صوتی و تصویری خوبه . چون فایلهای اجرایی رو اگر فشرده کنید ، کامپیوتر در هر استفاده باید اونا رو باز و دوباره زیپ کنه که فشار زیادی به کامپیوتر وارد میکنه و سرعت اجرای برنامه هم شدیدا میاد پایین . برای خارج شدن از اون حالت آبی کافیه تیک رو بردارید و OK کنید . ارادتمند چیپال ویرایش : جناب غفاری با پست شما همزمان شد . معذرت ...
- خداوندا ، نعمت بندگی را از من مگیر و مرا به حال خود وا مگذار . آمین . - در تعطیلات هستم ... آخرین ويرايش توسط Chipal در November 30th, 2007 و ساعت 17:16 دليل: همزمانی 2 پست |
|
November 30th, 2007, 21:38 | #1143 |
Senior Member
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 2,009 بار در 1,022 پست
|
0
بسیار ممنونم . اتفاقا درست بعد از اینکه از Disk Clean up استفاده کردم این طوری شد . بازم ممنونم همگی شاد و سلامت باشید
December 2nd, 2007, 05:12 | #1144 |
Senior Member
|
0
میشه فقط setup نرم افزار excel رو از اینترنت دانلود کرد؟ چون سی دی office ام رو گم کردم , الانم احتیاج مبرم به excel دارم... موفق باشید...
December 2nd, 2007, 12:56 | #1145 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Nov 2005
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
0
من در سیستمم یک کرم (وورم) پیدا شده که در سیستم 32 و مموری جا گرفته که نه دیلیت میشود نه تمیز میشود و نه قرنطینه البته در مموری تمیز میشود و ری استارت هم میکنم ولی دوباره برمیگرده انتی ویروسمم هر روز اپدیت میشه ولی باز هم پیام میده حالا چطوری از شرش خلاص شم لطفا راهنمایی کنید |
December 2nd, 2007, 13:26 | #1146 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
اول System restore رو غیر فعال کنید و بعد با آنتی ویروس کل سیستم رو چک کنید اگر حل نشد ، سعی کنید در حالت Safe mode سیستم رو اسکن کنید . اگر اون هم جواب نداد از آنتی ویروسهای آنلاین نورتون و پاندا استفاده کنید .( البته اگر سرعت اینترتتون خوب هست ) ضمنا اگر آنتی ویروس نام کرم رو بهتون میده ، از سایتهای آنتی ویروسها میتونید پک مربوط به همون کرم رو بگیرید و اجرا کنید . در نهایت اگر براتون مهم نیست ؛ ویندوز رو عوض کنید و در غیر اینصورت بعد از Uninstall آنتی ویروس موجود ار یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید . موفق باشید چیپال
December 3rd, 2007, 01:12 | #1147 | |
Junior Member
تاريخ عضويت: Nov 2005
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
0
نقل قول:
لطفا در مورد اسکن با سیف مد برام توضیح بدین با تشکر دوباره فرهاد |
|
December 3rd, 2007, 01:30 | #1148 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
سیستم رو ریستارت کنید و قبل از اینکه وارد ویندوز بشه ؛ پشت سر هم F8 رو بزنید . چند تا گزینه میاد که باید Safe mode رو انتخاب کنید . سیستم در این حالت کارت صوتی ؛ کارت گرافیکی , سی دی رام و ... رو نخواهد شناخت . بعد طبق مراحلی که گفتم میتونید عمل کنید . البته نمیدونم آنتی ویروستون اجراء خواهد شد در حالت Safe mode یا نه . اگر اشتباه نکنم این موضوع برای آنتی ویروسهای مختلف متفاوته ... موفق باشید چیپال
December 3rd, 2007, 17:40 | #1149 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 1,981 بار در 807 پست
|
0
آیا برنامه ای هست که بشه با اون سورس source فایلهای DLL رو دید و ویرایش کرد؟ ممنون
December 3rd, 2007, 21:22 | #1150 |
Senior Member
|
0
December 3rd, 2007, 21:41 | #1151 | |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
نقل قول:
بندازید دور این مظهر انحصار رو ولی اینترنت اکسپلورر برنامه مشاهده فایل پی دی اف نیست و برای این کار بسیار ضعیف هست. من هم این مشکل رو داشتم برای همین فایل ها رو ذخیره میکردم و توی IE نمیدیدمشون. موفق باشید |
|
تشکر کننده از Hamed2420: |
December 4th, 2007, 00:03 | #1152 |
Senior Member
|
0
پس لطفا لینک یک مرورگر خوب رو اینجا بگذارید.
December 4th, 2007, 01:38 | #1153 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 1,981 بار در 807 پست
|
December 4th, 2007, 01:42 | #1154 | |
Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 495 بار در 117 پست
|
0
نقل قول:
آقا "مظهر انحصار" گفتي و تموم شد! هنوز هم برا خيلي ها اينترنت يعني يه آيكن آبي !!! بابا IE رو لولو برد ... از مرورگرهاي قدرتمند هم فعلا اين دوتا بدجوري دارن به جناب بيل گيتس حال مي دن فايرفاكس اپرا پ.ن : من فاير فاكس رو بيشتر ميپسندم. هم سرعتش بالاتره و هم اكستنشن هاش فوق العاده اي داره.
تمام شأن و عظمت انسان در فکر است - پاسكال آخرین ويرايش توسط Leprechaun در December 4th, 2007 و ساعت 01:48 |
|
تشکر کننده از Leprechaun: |
December 4th, 2007, 14:28 | #1155 |
Senior Member
|
0
یک مشکل دیگه که دارم و بیشتر مربوط به مدیران سایت میشه اینه که از توی فایر فاکس که می خوام وارد سایت سرمایه بشم از من آی دی و پسورد می خواد . اما من رمزم رو فراموش کرده ام . این مشکل رو توی اینترنت اکسپولر ندارم، چون هنگام عضویت که با برنام اینترنت اکسپولر وارد سایت شده بودم، آی دی و پسوردم رو در حالت ذخیره انتخاب کرده بودم و هر موقع از طریق این برنامه وارد میشم مستقیما منو میشناسه و نیازی به ورود آی دی و پسورد نیست. ممکنه بگید درخواست ارسال رمز جدید رو بدم ولی مشکل اینه این رمز به ایمیل ارسال میشه و من پارسال که توی این سایت ثبت نام کردم، یک ایمیلی داشتم که الان عمرشو داده به شما (دیگه کار نمی کنه) و اگر بخوام ایمیل رو در صفحه تنظیم مشخصات عوض کنم، اونجا هم رمز می خواد، خلاصه اگر میخوام با این آی دی وارد بشم تنها راهم اینه که از طریق اینترنت اکسپولر وارد بشم. راه دیگه اینه که یک آی دی جدید بسازم، که اون هم راه جالبی نسیت، خلاصه مدیران سایت باید به داد من برسند. و
کامپیوتر،اینترنت |
|
|